Sveriges 100 mest populära podcasts

Mellan himmel å skidspår

Mellan himmel å skidspår

Två pratglada längdskidåkare, Ebba Andersson och Lisa Vinsa, som under det senaste året funnit ett nöje i det här med att podda. I den här podden delar de med sig av både det ena och det andra som kan ske i deras liv som går mellan himmel å skidspår. Häng gärna med på den resan, som emellanåt kan vara en riktig berg-och dalbana!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/mellanhimmelaskidspar

Avsnitt

19. Dags för tävlingspremiär!

I veckans avsnitt har Ebba begett sig till Lisas hemtrakter för premiärhelgen och går igenom uppladdningen inför tävlingssäsongen. Dessutom en ny (?) kaffedrink, paltmiddag och offensiv körning.
2021-11-23
Länk till avsnitt

18. Välkommen och välkommen tillbaka!

Efter stora tekniska svårigheter med veckans inspelning så lyckades tillsist Ebba och Lisa få till ett avsnitt! Det blir utfrågning, favoritpoddar, lyx, Lisas möte med Jerka Johansson, potatis-trauman och mycket mycket MYCKET mer!
2021-11-09
Länk till avsnitt

17. Fira det som firas kan!

Det har gått över ett år sedan vår lilla podd kom till världen och det ska såklart firas. Storslaget firande utlovas i podden när vi gör ett försök att svara på några av er lyssnares frågor. Även ett välbekant namn dyker upp i det här avsnittet. Lyssna så får ni veta vem? 


2021-09-16
Länk till avsnitt

16. Gör om, gör rätt!

Hoppas ni alla har en fin sommar! Vi försöker själva att njuta av den, men kan ändå inte hålla oss ifrån att ta ett litet snack med varandra. Ett snack som innefattar lite av det som hänt under den senaste tiden. Dessutom får vi finbesök senare i det här poddavsnittet, så förbered er på fler röster än bara våra välbekanta stämmor. Fortsatt trevlig sommar!


2021-07-28
Länk till avsnitt

15. Sommar och sol

Sommaren har anlänt, även till Östersund. Vi maximerar sommarfeelingen och laddar upp för kommande sommarmånader med lite sommarpepp! Härligt va? Det tycker i alla fall vi, som de sommarbarn vi är?
2021-06-14
Länk till avsnitt

14. Till framtidens svenska skidstjärnor!

För att göra en historia kort kommer här ett litet frågeavsnitt med frågor som är ställda av ett gäng ungdomar i samband med en liten föreläsning vi hade tillsammans med Svenska Skidförbundet för ett antal månader sedan. Många av de frågor vi då inte hann med att besvara tar vi oss nu istället an. Det här avsnittet tillägnar vi alla er ungdomar där ute i skid-Sverige!
2021-05-21
Länk till avsnitt

13. Charlotte bjuder in till en helg utöver det vanliga!

Ni kanske minns den idé som väcktes i ett tidigare poddavsnitt tillsammans med the one and only Charlotte Kalla? Det ledde alltså till att vi båda fick en inbjudan hem till Charlotte i Sundsvall för en liten matweekend, som nu är genomförd. Den här resan kommer ni alla att få vara en liten del av genom det här avsnittet, där även några andra gästspel förekommer. Häng med på en helg utöver det vanliga!
2021-04-24
Länk till avsnitt

12. Poddpolare på påskferie

Påsken är, eller snarare var, på ingång och lagom till det bjuder vi på lite utav varje. Överraskningar, VM och givetvis mat blandas i en riktig potpurri. Några anti-singelpiller kommer också med på ett litet hörn. Lyssna så får ni veta desto mer.
2021-04-05
Länk till avsnitt

11. Svettigt värre...

I det här avsnittet försöker vi att ställa varandra mot väggen genom de frågor som ni har ställt till var och en av oss. Hur väl vi lyckas får ni avgöra genom att lyssna. Vi blev i alla fall lite svettiga...

Vi hade lite problem med en mobil som störde inspelningen en aning, så vi hoppas att ni kan ha överseende med det.

2021-02-21
Länk till avsnitt

10. Har ni saknat oss?

We are back, back in business! En liten lägesuppdatering bjuder vi på i det här poddavsnittet, för nu var det ju faktiskt ett litet tag sedan det senaste. Men ni vet, den som väntar på något gott?
2021-02-05
Länk till avsnitt

9. Kul med jul!

Som en liten julklapp till er lyssnare kommer här en liten julspecial till poddavsnitt. I avsnittet grottar vi ner oss i julens alla härligheter och traditioner. Och kommer med ett och annat tips också. Har ni inte redan maximerad julstämning, så hoppas vi att ni åtminstone har fått det efter det här avsnittet. Med det sagt önskar vi er alla en riktigt god jul!
2020-12-20
Länk till avsnitt

8. I väntan på nästa tävling?

Tävlingssäsongen har dragit igång, och för vår del även nyligen tagit en liten paus. Just nu på obestämd tid? Vi försöker därför att finna ljusglimtarna i vår tillvaro, när det nu närmar sig juletider. Såklart går inte heller den senaste tiden obemärkt förbi i detta avsnitt. 
2020-12-07
Länk till avsnitt

7. Shoutout till er som lyssnar!

Det har blivit november och vi befinner oss i Östersund. Tävlingssäsongen står runt hörnet och vi ser med spänning fram emot den. Tills dess snackar vi om diverse aktuella, och oaktuella, ämnen. Trevlig lyssning allesammans!
2020-11-09
Länk till avsnitt

6. The one and only Charlotte Kalla

Äntligen har vi fått äran att ha med vår allra första gäst i podcasten, och det är inte vem som helst som premiärgästar. Vi har alltså tagit ett litet snack med vår goda vän, lagkompis och folkkära elitskidåkare Charlotte Kalla. Den här chansen nyttjar vi till att ställa henne lite mot väggen, och ni får här möjlighet att förhoppningsvis höra Charlotte ur ett litet annat perspektiv. Hoppas att ni uppskattar avsnittet! 


Ps. Missa inte heller chansen att vinna produkt ur Charlottes nya hudvårdsserie. Mer info? Lyssna på podden, så får ni veta...


2020-11-02
Länk till avsnitt

5. Kändistätt

Hallå där, köp blåbär! Nu är vi, alltså Ebba och Lisa, igång igen. Den här gången har vi förberett ett varsitt litet segment där vi får lära känna varandra på ett liiitet djupare plan. Häng med när vi snackar strunt, som vanligt... 
2020-10-10
Länk till avsnitt

4. Ni frågar, vi svarar!

Efter att ha uppmanat våra följare på Instagram om att ställa en del frågor besvarade vi en hel del av de här i detta avsnitt. Under den närmaste timmen, eller snarare dryga timmen, kan ni ta del av både det ena och det andra. Högt som lågt. Vi önskar dig en trevlig stund tillsammans med oss! 
2020-09-18
Länk till avsnitt

3. Storytelling

We are back! I vår lilla poddstudio alltså, a.k.a Ebbas balkong. Vi gör ett litet försök att återberätta specifika händelser som kan ske i livet som elitsatsande längdskidåkare. I alla fall om du heter Ebba Andersson och Lisa Vinsa...
2020-08-26
Länk till avsnitt

2. A little walk down the memory lane?

Vi inleder dagens poddavsnitt med att försöka summera vår podd-release. Vi vill verkligen ödmjukast tacka för all fin respons! Utöver det bjuds det på lite gott och blandat när vi tar med dig som lyssnar på en liten nostalgitripp... 
2020-08-08
Länk till avsnitt

1. Fake it til you make it

En podd har nu landat i skidvärlden, eller snarare vår lilla bebis som Lisa uttryckte det. Hur ska det gå när vi nu bestämt oss för att starta den här podden tillsammans? Och vilka är vi egentligen? 
2020-07-21
Länk till avsnitt

O. Trailer!

Ett kort intro till vad som komma skall!
2020-07-17
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.