Sveriges 100 mest populära podcasts

Stökigheter

Stökigheter

Din favoritduo i två stökiga format! För att ge dig ett extra skratt (eller många) mitt i veckan får du nu en exklusiv inblick i hur två tidsoptimisters vardag kan se ut. Hur är egentligen livet som glutenallergiker för Martin och vad har Jenna snappat upp för gossip på de senaste eventet hon varit på? Hoppa på tåget och få reda på ALLT och lite till! Följ vårt instagramkonto @stokigheter INSTAGRAMJenna Nevrin: @jennalovisaMartin Hedlund: @martinhedlund

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/stokigheter

Avsnitt

37. Samboliv & hetsiga budgivningar

I veckans avsnitt pratar Jenna om en lägenhet hon har budat på. De pratas även om Robinson, folk som tar sin plats på tåget och hur Martins danskunskaper försämrats under pandemin. 
2021-05-26
Länk till avsnitt

36. Kubb=Sommar

I veckans avsnitt pratar duon om den första sommardagen i Stockholm som inkluderade kubb och nocco-träning. Jenna är på lägenhetsjakt - ska hon köpa renoveringsobjekt eller inte? Detta och mycket mer i veckans avsnitt! Häng med!
2021-05-19
Länk till avsnitt

35. Jag har aldrig 2.0

I veckans avsnitt kör Jenna och Martin "Jag har aldrig" där ni följare har skickat in era påståenden. "Jag har aldrig tappat bort något på fyllan?" "Jag har aldrig legat på gymmet" "Jag har aldrig bajsat utomhus" Ja, detta och mycket mer får ni reda på i veckans avsnitt.
2021-05-12
Länk till avsnitt

34. Jenna är hemma igen!

Jenna är äntligen tillbaka till Sverige vilket även betyder ingen mer dålig uppkoppling! I veckans avsnitt pratar Jenna och Martin om de är redo att skaffa barn och om Martins galna återvinningsvanor på nätterna. Vad händer med realitykvarten? Häng med!
2021-05-05
Länk till avsnitt

33. Vad händer med reality-Sverige?

I veckans avsnitt pratar Jenna om sin fina present hon fått av Fabian och varför grannarna har varit så högljudda under veckorna i Marbella. Martin berättar om sin parkeringsbot som han inte alls förtjänade. Sista avsnittet på distans! Häng med!
2021-04-28
Länk till avsnitt

32. Dags att börja deffa inför sommaren. Eller?

I veckans avsnitt får ni höra stökigheter som händer i Marbella, Jenna och Martin svarar på kritik från lyssnarna och det diskuteras hur känslan till julen och födelsedagar har förändrats med åren. Segmentet "Realitykvarten" är såklart en del av veckans avsnitt och det får ni inte missa!
2021-04-21
Länk till avsnitt

31. Kolla på porr i förhållande?

I veckans avsnitt av Stökigheter tar Jenna och Martin upp era impopulära åsikter. Är det okej att sin partner kollar på porr? Hur skönt är det egentligen att bada badkar? Vart står Martin i frågan om Yasin och P3 Guld-priset? Många diskussioner uppstår mellan duon! Ett avsnitt ni inte vill missa!
2021-04-14
Länk till avsnitt

30. Vi spår vår framtid

Avsnitt 30 och er favoritduo pratar om vad horoskopet säger om Martin och Jennas framtid. Det pratas även om Mange makers otroliga comeback och även om årets Paradise Hotel. Häng med!
2021-04-07
Länk till avsnitt

29. "Kungen av Mariestad? med Linus Carlén

Veckans avsnitt gästas av ingen mindre än Linus Carlén. Hur blev Linus Mr. NOCCO och hur känns det att snart bli tvåbarnspappa? Linus berättar om sin hemstad Mariestad och hur sannolikt det är att han och Denice flytta dit. Ett avsnitt ni inte får missa!
2021-03-31
Länk till avsnitt

28. Skidresor & fylla

I veckans avsnitt av er favoritduo pratas det om Martins grabbresa till Ramundberget och Jennas festresa till Val d'isere som slutade i kaos. Vad betyder egentligen att ha rost i kalsongerna? Det reder Jenna ut för er.
2021-03-24
Länk till avsnitt

27. Att tjäna pengar på sin hobby

I avsnitt 27 av Stökigheter pratas det bland annat om fördomar om influenceryrket, att slänga en bävernäver och om Astra Zeneca-vaccineringen som pausas. Det vill ni inte missa!
2021-03-17
Länk till avsnitt

26. Hemliga knepet för att bygga muskler

Avsnitt 26 och det pratas träning! Jenna & Martin svarar på frågor ni skickat in! Hur började de träna? Vad har Jenna och Martin för träningsmål? Vad har de för träningsupplägg just nu?
2021-03-10
Länk till avsnitt

25. DJ-kaos & hat på instagram

I veckans avsnitt får ni höra mer skvaller om vad som pågår i Spanien. Hur har det gått med Jennas galna grannar? Ringde hon polisen eller vad hände egentligen? Martin har fått hat på Instagram, men för vad? Allt detta får ni reda på och mycket mer!
2021-03-03
Länk till avsnitt

24. Flytten till Spanien

Avsnitt 24 av Stökigheter och Jenna befinner sig i Marbella! Martin testar Jennas kunskaper i spanska och vad är det Jenna egentligen gör i Spanien? Jenna berättar om hennes romantiska alla hjärtans dag och om de galna grannarna i Spanien. Det vill ni inte missa!
2021-02-24
Länk till avsnitt

23. Åk aldrig till Vietnam med Matilda Karlsson

Avsnitt 23 och Matilda Karlsson gästar i studion! Hur mådde egentligen Matilda när hon gick på diet och vad var det för koja hon bodde i under hennes första 11 månader i Stockholm? Hur går det med killarna och hur beskrivs drömkillen som hon vill ska slidea in i hennes DM? Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Stökigheter!
2021-02-17
Länk till avsnitt

22. Kärlek & Relationsspecial

I veckans avsnitt svarar Martin och Jenna på era dilemman och frågor om kärlek & relationer. Vad ska man göra om man vet att sin killkompis är kär i en? Hur hanterar man ett förhållande när man inte längre är nykär? Är det okej att flytta ihop efter en månad? 
2021-02-10
Länk till avsnitt

21. Vegobråk & Martins mancrush

Avsnitt 21 och favoritduon pratar om bland annat att Martin är en dålig förlorare och om Jennas fot som har börjat göra ont från ingenstans. Det blir även bråk i studion - ett avsnitt ni alltså inte får missa! 
2021-02-03
Länk till avsnitt

20. OnlyFans & Naked attraction

Onsdag och nytt avsnitt från er favoritduo! I veckans avsnitt diskuteras Onlyfans - ska man få sälja nakenbilder på sig själv eller vart står egentligen Jenna och Martin i denna frågan. TV-programmet Naked attraction blir också ett av veckans heta samtalsämnen. Det vill ni absolut inte missa!
2021-01-27
Länk till avsnitt

19. Frågestund DELUXE

Det är dags för frågepodd och det pratas bland annat om hur man vet om sin kille är kär eller inte, om hur man hittar motivationen till träningen och hur ser den perfekta födelsedagen ut enligt Jenna och Martin. Detta och många fler frågor får ni svar på i veckans avsnitt!
2021-01-20
Länk till avsnitt

18. Besvikelsen i Åre

Onsdag och nytt avsnitt! I veckans avsnitt pratas det om kaoset i USA, Jennas ljusterapi på Södermalm och saker Martin uppskattar som 25-åring som han inte gjorde när han var yngre. Det vill ni inte missa!
2021-01-13
Länk till avsnitt

17. Influencertrender vi hatar & anti-vaxxers

Första avsnittet 2021 och det pratas om coronavaccinet, stökigheter i Åre och Jennas fyllevideo. Det vill ni inte missa! 
2021-01-06
Länk till avsnitt

16. Att ligga med sina vänners syskon

Sista avsnittet av 2020 och vad passar inte bättre än att lämna alla sina synder i 2020 och köra ett biktavsnitt! Ni lyssnare har fått skicka in era synder till favoritduon och nu ska de för evigt lämnas i 2020. Häng med! 
2020-12-30
Länk till avsnitt

15. DET STORA JULAVSNITTET

Nu är det snart jul och sista ljuset tänds i studion! Jenna har gjort ett julquiz som sätter Martins kunskaper om julen på spel. I avsnittet pratas det om jultraditioner och tomten.
2020-12-23
Länk till avsnitt

14. Stökiga festhistorier med Jenny Freed

I veckans avsnitt gästar ingen mindre än Jenny Freed stökigheter! Det pratas om pyskisk ohälsa, Jennys medverkan i bonde söker fru och om den omtalade Nocco-festen som ägde rum för ett år sen. Häng med!
2020-12-16
Länk till avsnitt

13. Vem fan beställer en GT?

I veckans avsnitt är det återigen julkänsla i studion och Martin tänder andra adventsljuset. Martin tar upp hans "unpopular opinions" och Jenna tipsar om billiga och bra julklappar att ge bort till nära och kära i jul. Ett avsnitt ni inte vill missa. Häng med!
2020-12-09
Länk till avsnitt

12. Delade åsikter om reality-TV

I veckans avsnitt är det riktigt julstämning i studion! De tänder första adventsljuset och äter pepparkakor. Duon har en het diskussion om mobbning i reality-tv är okej eller inte. Jenna och Martin tar även upp frågor från lyssnarna. Häng med!
2020-12-02
Länk till avsnitt

11. Jenna har syndat & bacon är överskattat

Onsdag och nytt avsnitt av er favoritpodd! I veckans avsnitt får ni höra Martin och Jenna prata om bland annat vilken dammsugare man ska köpa, är det okej att börja julpynta och produkterna som de minns från TV shop. Det får ni inte missa! Häng med!
2020-11-25
Länk till avsnitt

10. "JAG HAR ALDRIG..."

I veckans avsnitt kör Jenna och Martin "Jag har aldrig"! Har någon av dem haft en trekant? Har någon av dem pruttat på gymmet? Har någon av dem raggat på gymmet? Detta och mycket mer får ni reda på i avsnittet. Det vill ni inte missa! Häng med! 
2020-11-18
Länk till avsnitt

9. Vi svarar på era frågor om träning & kost!

Ny vecka och nytt avsnitt men inte vilket avsnitt som helst,utan ett avsnitt om TRÄNING. Ni har fått ställa frågor till Martin och Jenna som de besvarar i dagens avsnitt. "Vad äter ni till frukost?" "Jag går inte ner i vikt. Vad gör jag för fel?" Häng med!
2020-11-11
Länk till avsnitt

8. Stökigheter där baktill

I dagens avsnitt har Jenna förberett ett "who's most likely to". Vem gråter oftast? Vem har mest tur? Vem kommer gifta sig först? Ni får även höra hur det gick för Martin att göra förra veckans läxa. Häng med!  
2020-11-04
Länk till avsnitt

7. Dubbelmoral på Spybar

Onsdag och nytt avsnitt av er favorit-podd Stökigheter! Jenna & Martin pratar om Halloween och om folk som är dubbelmoral när det kommer till Corona. Martin pratar även om hur det går med hans tvångstankar. Detta och mycket mer. Häng med!
2020-10-28
Länk till avsnitt

6. Onlinedejting & chatroulette

I veckans avsnitt pratar favoritduon om att dejta på internet. Martin ger er en historielektion om onlinedejting. Hur har det egentligen gått för Martin på Tinder? Jenna berättar om sin meditationsupplevelse. Häng med!!!
2020-10-21
Länk till avsnitt

5. Av med jeansen, annars kan vi inte vara vänner

Onsdag och nytt avsnitt av Stökigheter! Denna veckan pratar Jenna & Martin om stökigheter de varit med om. Jenna tar upp sina impopulära åsikter för att se om Martin håller med henne eller inte. Är det ens gott med hälsosamma sallader? Doftar inte tunnelbanan ändå lite gott? Häng med!!
2020-10-14
Länk till avsnitt

4. "Vart hänger alla singlar?" - Emma Johnsson gästar

I veckans avsnitt gästas podden av grymma Emma Johnsson. En driven tjej som alltid har flera bollar i luften. Jenna och Martin försöker komma Emma in på djupet. Hur hon tog sig till att bli Årets PT 2019, varför hon tog en paus från sociala medier, hur dejtinglivet går. Ett avsnitt ni inte får missa. Häng med!
2020-10-07
Länk till avsnitt

3. Vi löser era problem & Jennas stalker

I veckans avsnitt löser Jenna och Martin era problem! Hur klarar man av ett distansförhållande under 5 månader? Vad säger man till föräldrar som påpekar ens matvanor och utseende? Prestationsångest och kroppskomplex när man ligger med någon ny? Allt detta kommer tas upp i veckans avsnitt. Ni kommer även få höra om Jennas stalker. Häng med!
2020-09-30
Länk till avsnitt

2. Snusa en pelikan

ÄNTLIGEN onsdag och avsnitt två! I veckans avsnitt får ni höra veckans stökighet och veckans läxa från Jenna och Martin. Martin har även förberett ett quiz för att se om Jenna förstår slangorden som 02:orna använder. Detta och mycket mycket mer får ni höra i veckans avsnitt! Häng med! 
2020-09-23
Länk till avsnitt

1. Tylösandstök & Biltjuvar

Äntligen är vi igång! I veckans avsnitt pratar Jenna och Martin om sommaren som har varit. Vad är det för djur som får Jenna att stuka foten? Vad är det som sker under Martins roadtrip på västkusten som gör att polisen blir inbladad? 
2020-09-16
Länk till avsnitt

PILOTAVSNITT

I pilotavsnittet får ni lära känna Jenna och Martin, både de bra sidorna men även de dåliga. Häng med!
2020-09-09
Länk till avsnitt

TEASER

[]
2020-09-07
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.