Sveriges 100 mest populära podcasts

Celestial Podcast

Celestial Podcast

Detta är en mötespunkt för magi. Jag heter Stella Fadel & I am your host! Här utforskar jag allt inom spiritualitet, universum, ockulta ämnen & andra magiska ting. Enjoy my loves!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

feed.podbean.com/celestialpodcast/feed.xml

Avsnitt

24: Nathanel Goldman - Tantra & helkroppsorgasmer

Välkomna tillbaka till Celestial Podcast!

 

Idag har jag bjudit in Nathanel Goldman för att prata om Tantra! Nathanel jobbar idag som tantralärare och har nyligen lanserat tantrajourney.co som är en online plattform där man kan lära sig allt om tantra & hur man kan ha sitt livs bästa sex! Vi får lära oss att Tantra är dock så mycket mer än bara sex, det är en djup andlig livsstil och idag får vi lära oss om Nathanels magiska resa med tantra!

 

Vad pratar vi om idag?

Vad är tantra egentligen? Nathanels resa med med Tantra Nathanel berättar om några av hans mest kraftfulla ögonblick med tantra Vad är skillnaden på vanligt sex och tantra sex? Vad är helkroppsorgasmer och hur skiljer dessa sig från vanliga orgasmer? Tantra Journey  Och mycket mer!

Följ Nathanel här: https://www.instagram.com/nathanelgoldman/

Tantra Journey: https://www.instagram.com/tantrajourney.co/

Lär dig mer om tantra här: https://www.tantrajourney.co/

Lyssna på Tantra Podden här: https://open.spotify.com/show/3X31HxrNN4Nf4EnKejttPB?si=awvDZ13AS5y87_C9Otk4-w

 

 

Min nya instagram: https://www.instagram.com/_stellestial/

Mail: [email protected]

 

Enjoy my loves!

 

/Stella

2021-03-28
Länk till avsnitt

23: Frida Rydqvist - Astrologi: att stå med ena benet i vetenskapen och det andra benet i esoteriken

Välkommen tillbaka till Celestial Podcast!

 

Idag har jag bjudit in fantastiska Frida Rydqvist för att prata om astrologi! Frida doktorerar just nu inom just Psykologin & utöver det så har hon en lång bakgrund som Astrolog. Frida står ju med det ena benet i vetenskapens värld och med det andra benet inom esoterisk lära - hur går det ihop? Detta avsnitt är verkligen ett sjukt bra avsnitt att lyssna på om man är skeptiskt inställd till astrologin. För här lyfter vi så många viktiga aspekter som man bör ta med i beräkningen innan man dömer ut astrologin. Människan har studerat himlakropparna sedan urminnes tider - hur kommer det sig att vi har glidit ifrån den läran i modern tid? 

 

I detta avsnitt pratar vi om:

Astrologins historia Vilka huvudförgreningar det finns inom astrologi Hur Frida & jag använder oss av astrologi Hur man integrerar vetenskapen med det som ligger bortom det Hur astrologin kan hjälpa en med både kritiskt & kreativt tänkande & hur det hjälper en vidga vyerna i livet Och massor mer!

 

Följa Frida här: https://www.instagram.com/esoteric_adventures/

 

Följa mig här: https://www.instagram.com/_stellestial/

Maila mig här: [email protected]

 

Enjoy my loves!

 

/Stella

2021-03-21
Länk till avsnitt

22: Mystiska Fenomen - Mandeleffekten & Betty och Barney Hills alien abduction

Välkomna tillbaka till Celestial Podcast!

 

Detta är ett nytt upplägg på avsnitt där jag djupdyker inom ett par olika mystiska fenomen! Idag så pratar jag om Mandelaeffekten & lyfter även ett av världens mest berömda alien abduction fall, nämligen Betty och Barney Hills abduction.

 

Mandelaeffekten hänvisar till ett fenomen där man minns en händelse som aldrig har skett - ett sk falskt minne. Hur kommer det sig att detta sker och hur är det möjligt att flera miljoner personer runt om i världen delar samma falska minne?

 

1961 rapporterades en mystisk incident av ett par som sägs blivit bortförda av aliens under en natt på vägen hem från deras semester. Vad var egentligen som hände Betty och Barney? Var det aliens?

 

Kontakta mig här:

https://www.instagram.com/celestial.podcast/

[email protected]

 

Enjoy my loves!

/Stella

2021-03-14
Länk till avsnitt

21: Linnea Segerstedt - Human Design

Välkomna tillbaka till Celestial Podcast! 

 

Idag har jag bjudit in magiska (and fellow manifestor) Linnea Segerstedt för att prata om Human Design! 

 

Human Design är ett konkret och praktiskt system för individuellt beslutsfattande, självkännedom och självförverkligande. Detta system vägleder dig till att leva på ett sätt som är synkroniserat med vem du faktiskt är. Vi är alla så olika och det går emot vår natur att jobba, leva och verka på samma sätt som samhället fått oss att tro att vi ska. 

 

Jag fick en Human Design läsning av Linnea i veckan och sättet hon kunde beskriva mig var helt mind blowing! Helt on point! ALLA borde göra en HD läsning för det ger en otrolig klarhet i hur du egentligen fungerar.

 

Systemet är en kombination av astrologi, I Ching (kinesisk visdom ?book of changes?), Kabbalah (livets träd, det hinduiska chakra systemet (men med 9 chakra) och kvantfysik.

 

Böckerna Linnea refererar till:

Human Design - discover the person you were born to be - Chetan Parkyn

The definitive book of Human Design - Ra Uru Hu & Lynda Bunnell

 

Kontakta Linnea för en Human Design läsning här: https://linneasegerstedtcoaching.satoriapp.com/offers/223789-human-design-reading

 

Linneas instagram: https://www.instagram.com/iamlinneastella/

 

Kontakta mig:

https://www.instagram.com/celestial.podcast/

[email protected]

 

Enjoy my loves!

/Stella

2021-03-07
Länk till avsnitt

20: Häxsystrarna

Välkomna tillbaka till Celestial Podcast!

 

Idag har jag inte bara 1 gäst med mig i podden utan 2 - idag gästas jag av magiska Malin och Isabelle som tillsammans driver kontot Häxsystrarna! Det här avsnittet innehåller lite av allt - precis som jag gillar det! Vi pratar om allt ifrån hur Malin & Isabelle kom i kontakt med sina mediala förmågor, vad egot egentligen är och varför vi behöver släppa taget det till otroliga upplevelser med aliens och Galaktiska federationen! Ja ni hör - det här avsnittet vill ni inte missa!

 

Ni hittar Malin och Isabelle på https://www.instagram.com/hexsystrarna/

 

Kontakta mig:

https://www.instagram.com/celestial.podcast/

[email protected]

 

Enjoy my loves!

/Stella

2021-02-28
Länk till avsnitt

19: Barn som minns sina tidigare liv

Välkomna tillbaka till Celestial Podcast!

 

Idag står ett superspännande ämne på agendan - Barn som minns sina tidigare liv! Jag har länge varit fascinerad av dessa berättelser och fall om barn som påstår sig minnas otroliga detaljer från sina tidigare liv. Dessa barn verkar även ha liknande rent fysiologiska egenskaper men även andra faktorer & om ni vill veta mer så går jag in mer i detalj kring detta i dagens avsnitt!

 

Jag berättar 3 olika fall:

Pollock tvillingarna Pojken som identifierade sin mördare från sitt tidigare liv Barbro Karlén som hävdar sig vara inkarnationen av Anne Frank

 

Vill ni att jag ska göra fler sådana här avsnitt så hojta till på Instagram!

 

Enjoy my loves!

 

PS. Om ni tycker om avsnittet så hade jag uppskattat så mycket om ni ville lämna ett betyg på iTunes - det hjälper mig enormt!

 

Kontakta mig här:

Instagram: https://www.instagram.com/celestial.podcast/

Mail: [email protected]

 

/Stella

2021-02-21
Länk till avsnitt

18: Lisa Wingårdh - Att hela, älska sig själv och hitta sitt Dharma

Välkommen tillbaka till Celestial Podcast!

 

Idag har jag bjudit in en underbar gäst - Lisa Wingårdh! 

 

?I live to fulfil my Dharma, my highest purpose - to spark the light in others that have lost theirs. I strive to guide others to reconnect with their true self, so that they can rest within themselves. I?m devoted to share the Yogic wisdom with the world so that as many as possible can heal and love themselves again.?

 

När jag läste detta på Lisas hemsida, så blev jag så varm i kroppen och tänkte direkt att det är det här vi ska fokusera vårt samtal kring. Vi får följa med när Lisa berättar om hur hon hittade sitt livs syfte och hur hon har lärt sig hela och älska sig själv då hon har fått genomgå väldigt tuffa saker i sitt liv. Ett helt underbart avsnitt! 

 

Lisas kontaktuppgifter:

Lisas hemsida där man bland annat kan boka privata yoga klasser: https://www.wingardhwellness.com/

Instagram: https://www.instagram.com/wingardhwellness/

 

Kontakta mig:

Instagram: https://www.instagram.com/celestial.podcast/

Mail: [email protected]

 

Enjoy my loves!

/Stella

2021-02-07
Länk till avsnitt

17: Anna Lavén - Akashic Records

Välkomna tillbaka till Celestial Podcast

 

I dagens avsnitt så djupdyker vi in i ett superspännande ämne tillsammans med Anna Lavén - the Akashic Records. Jag har känt mig så dragen till akasha sfären länge och har varit så nyfiken på att lära mig mer. Jag var så glad när jag kom i kontakt med Anna Lavén som gav mig en läsning för ett tag sen! Så mycket spännande saker kom fram i läsningen och jag delar faktiskt med mig lite grann av det i dagens avsnitt ?

 

Vad är the Akashic Records då? Anna förklarar det som ett metafysiskt bibliotek som innehåller din själs hela historia från det att din själ skapades och varenda ögonblick den sedan dess upplever. Alla kan komma åt akashasfären och Anna förklarar bland annat hur i dagens avsnitt!

 

Vi referera till:

- "How to read the Akashic Records" - Linda Howe

- Ashley Wood 

 

Kontakta Anna på Instagram för att boka en läsning @annamaix

 

Kontakta mig

Instagram: @celestial.podcast

Mail: [email protected]

 

/Stella

2021-01-31
Länk till avsnitt

16: Matilde Wergeland - Att följa sitt hjärta

Välkomna tillbaka till Celestial Podcast!

 

Idag har jag med mig årets första gäst i podden och det är underbara Matilde Wergeland! Matilde jobbar som yoga-, pilates- & reikilärare, är utbildad hälsocoach och älskar allt inom temat hälsa. Såhär har hennes liv dock inte alltid sett ut då hon för några år sedan bodde på andra sidan Atlanten i New York där hon jobbade på modetidningen Vogue och levde ett drömliv - tills det en dag inte kändes rätt längre.

 

Vi får följa med på hennes spännande resa där hon berättar hur hon kom i kontakt med sin spiritualitet och hur viktigt det är att följa sitt hjärta. Vi pratar om hur viktigt det är att försöka vända något negativt till positivt och framförallt se möjligheter i allt man går igenom - det finns lärdomar att hämta överallt! Ett riktigt härligt avsnitt! 

 

Kontakta Matilde här:

Matildes hemsida: https://www.healthbym.com/

Boka reiki med Matilde: https://www.bokadirekt.se/places/health-by-m-38101

Matildes instagram: https://www.instagram.com/healthbym/

 

Kontakta mig:

Instagram: https://www.instagram.com/celestial.podcast/

Mail: [email protected]

 

/Stella 

2021-01-24
Länk till avsnitt

15: Past life regression meditation - min upplevelse

Celestial podcast är tillbaka med säsong 2!

 

Jag startar säsongen med ett känslomässigt soloavsnitt där jag berättar om en past life regression meditation som jag gjorde i början av året. Upplevelsen var helt otrolig och helt oväntad. Jag kan inte ens prata igenom min upplevelse utan tårar. 

 

Jag delar också med mig av mina årskort och pratar lite om numerologi då det är en vissa siffra som gör sig väldigt närvarande som jag tror är mycket kopplad till mitt kommande år. Jag svarar även på några lyssnarfrågor!

 

Ett fullspäckat avsnitt helt enkelt!

 

Enjoy my loves!

 

Kontakta mig här!

Instagram: celestial.podcast

Mail: [email protected]

2021-01-17
Länk till avsnitt

14: Moa Nilsson - Starseed från Atlantis

Välkomna tillbaka till Celestial Podcast!

 

Idag har underbara Moa Nilsson med mig i podden - en starseed från Atlantis! Moa har grundat företaget "Rising Star Tribe" där hon jobbar med att aktivera starseeds då hennes mission är i detta liv är att föra samman starseeds för att hjälpa till med att höja jordens frekvens. Hon kanaliserar delfin energi och Atlantis energi i sina sessioner och berättar mer djupgående om detta. Hon berättar också att Atlantis energierna har blivit ännu mer kraftfulla på sistone då man ser mycket synerigier med Atlantis och den nya jorden som vi rör oss mot nu. Jag fick även äran att få en "Atlantean Starseed Activation" från Moa då hon väldigt snabbt konstaterade att vi har levt under Atlantis tillsammans som prästinnor som jobbat med kristallteknologi och kristallina energier. 

 

Ett super spännande avsnitt och även det sista avsnittet för denna säsong! Jag är tillbaka med nya avsnitt den 10/1-21. Tack för i år - ni är bäst! God jul & gott nytt år!

 

 

Moas Instagram: @moajnilsson

Moas hemsida: https://www.risingstartribe.com/

 

Kontakta mig på Instagram: @celestial.podcast

Maila mig: [email protected]

 

Enjoy my loves! 

/Stella

 

2020-12-20
Länk till avsnitt

13: (ENG) Valentina Fontana - Reiki, yoga & following your intuition

Welcome back to Celestial Podcast!

 

Today I am joined by my magical friend Valentina Fontana! Valentina is a furniture and interior designer as well as a yoga teacher and reiki healer. I invited Valentina to the podcast because she has just completed her Reiki Level III meaning that she is now a Reiki Master and i wanted to learn more about this beautiful form of energetic healing. Valentina shares her beautiful story on how she ended up in Sweden, her spiritual awakening & how her intuition has led her to have a fearless outlook on life.

 

Valentinas Instagram: @valentina.fntn

Valentinas website: https://valentina-fontana.com/

 

Contact me on Instagram: @celestial.podcast

Email me: [email protected]

 

Enjoy my loves! 

/Stella

 

2020-12-13
Länk till avsnitt

12: Thomasine Von Bodungen: 25 & utbränd och vägen tillbaka med yogan & spiritualiteten

Välkomna tillbaka till Celestial Podcast!

 

I dagens avsnitt så har jag min andra gäst i podden - nämligen underbara Thomasine Von Bodungen! Vi har varit bekanta länge, men inte förrän nu tyckte universum att vi skulle komma in i varandras liv på riktigt & gav oss flera tecken på just detta!

 

När Thomasine var 25 år så blev hon utbränd. Hon var super fokuserad på sin karriär & alla ?måsten? här i livet & som resultat av detta var hon helt disconnectad från kroppen, själen och sinnet. Till slut tog det stopp. Med hjälp av yogan, sin spiritualitet & sin fantastiska styrka så har hon tagit sig tillbaka och hennes resa är så viktig att dela för det är en som kommer att hjälpa många - inklusive mig.

 

Psykisk ohälsa är någonting vi ser mer och mer runt omkring oss och det är så viktigt att vi börjar prata öppet och ärligt om detta. Det är dags att vi normaliserar att prata om hur vi mår på riktigt & att vi börjar prioritera vår mentala hälsa.

 

Kontakta Thomasine på Instagram: thoma_sine

 

Kontakta mig

Instagram: @celestial.podcast

Mail: [email protected]

 

Enjoy my loves!

/ Stella

2020-12-06
Länk till avsnitt

11: Astrologisk update - Eclipse incoming!

Välkomna tillbaka till Celestial Podcast! 

 

Idag bjuder jag på ett lite kortare avsnitt där vi pratar om fullmåne månförmörkelsen som sker den 30/11 i tvillingarnas tecken och även en magisk astrologisk konjunktion som sker om ett par veckor mellan vårt solsystems jättar! Mycket att se framemot. Förändring ligger i luften (bokstavligt talat). 

 

Kontakta mig på instagram: celestial.podcast

Mail: [email protected]

 

Enjoy my loves!

/Stella

2020-11-29
Länk till avsnitt

10: Crystal guide for dummies

Välkomna tillbaka till Celestial Podcast!

 

Idag pratar vi om ett ämne som ligger mig väldigt varmt om hjärtat - kristaller! Se detta avsnitt som ett ?Crystals for dummies?. Detta avsnitt är det enda ni behöver lyssna på för att kunna börja jobba med kristaller! I got your back ;)

 

Ämnen vi berör i dagens avsnitt:

Hur man väljer kristaller Hur man rensar kristaller Hur man aktiverar kristaller Hur jag inreder med kristaller Mina personliga upplevelser med kristaller

 

Kontakta mig:

Instagram: @celestial.podcast

Mail: [email protected]

 

Enjoy my loves!

/ Stella

2020-11-22
Länk till avsnitt

9: Manifestera mera

Välkomna tillbaka till Celestial Podcast!

 

Idag pratar vi om manifestation! Jag delar med mig av mina egna erfarenheter av helt galna saker jag själv har manifesterat in i mitt liv. Jag berättar också om:

 

3 häftiga manifestationstekniker Kristaller för manifestation Hur du manifesterar snabbt, effektfullt och kraftfullt

 

Manifestation meditation: https://www.youtube.com/watch?v=VBBC1OCrp-s

 

Instagram: @celestial.podcast

Maila mig: [email protected]

 

Enjoy my loves! 

/Stella

2020-11-15
Länk till avsnitt

8: (ENG) Daniela Arango: Channeling

Welcome back to Celestial Podcast!

 

Daniela Arango is back for a second episode and today we deep dive in to channeling!

What we talk about in todays episode:

What is channeling? Different ways of channeling How Daniela channels & the way she differs different entities based on energy Daniela tells us about some of the amazing gods/goddesses she?s been channeling lately Daniela gives me a live channel'

 

Danielas Instagram: @iamdanielaarango 

Danielas website: https://daniela-arango.com/ 

 

Contact me on Instagram: @celestial.podcast

Email me: [email protected]

 

Enjoy my loves!

/Stella

2020-11-08
Länk till avsnitt

7: (ENG) Daniela Arango: Dimensions, consciousness & energy

Welcome back to Celestial Podcast!

 

Today I am joined by my first guest - Daniela Arango! Not only has she become a wonderful friend of mine, but she is a such a wonderful human/alien! She has created an amazing business where she works as a spiritual and leadership mentor for soul drive women! This will be a 2 part series with Daniela and in this first episode we will be deep diving into everything dimensions and energy.

 

Danielas Instagram: @iamdanielaarango 

Danielas website: https://daniela-arango.com/ 

 

Contact me on Instagram: @celestial.podcast

Email me: [email protected]

 

Enjoy my loves! 

/Stella

 

2020-11-01
Länk till avsnitt

6: Spooky season är här!

It?s the most wonderful time of the year - HALLOWEEN!

Vi närmar oss Halloween så självklart dedikerar Elin & jag ett avsnitt till denna magiska högtid! Vi pratar om allt inom Halloween och Samhain. Vi delar även med oss av lite läskiga spökliga saker som har hänt oss inom den senaste tiden... 

Enjoy witches!

/Stella

 

Elins instagram: @heightyard

Kom i kontakt med mig: 

Instagram: celestial.podcast

Mail: [email protected]

 

 

2020-10-25
Länk till avsnitt

5: Nymåne & Ny fas

Välkomna tillbaka! 

Vi har precis gått in i den nya supermånen i Vågen. Nymånen symboliserar en ny fas & en ny cykel... & nya förändringar gäller för vår podcast också. Stella kommer att ta över ansvaret för podden fortsättningsvis & Elin kommer fortsätta gästa podden framåt istället. Helvina & Faye kommer leva kvar fast bakom kulisserna tills det är dags att göra en magisk återvändo i annan form. Vi pratar om varför denna förändring var nödvändig och varför förändring är någonting positivt. 

Topics i avsnittet: 

- Nymånen i Vågen

- Astrologisk påverkan

- Human Design

- Nya förändringar för Helvina & Faye

Länkar: Human Design https://www.jovianarchive.com/get_your_chart

/Stella & Elin

2020-10-18
Länk till avsnitt

4: Tarots hemliga budskap

Välkomna tillbaka! Idag kör jag ett soloavsnitt och idag djupdyker vi in i Tarots historia. Det är en värld fylld av mysticm och det sägs att Tarot t.o.m har sina rötter ända vägen tillbaka till Forna Egypten. Någonting som fascinerade mig oehört då jag själv har rötter från Egypten! Tarot är sammankopplat med många olika grenar inom mysticm såsom Kabbalah, astrologi, arketyper, antika gudar osv. Det är så spännande!   Jag nämner i avsnittet några av mina favorit Tarotlekar och här har ni en lista på dom: Rider Waite Smith  Universal Golden Tarot Tarot Art Nouveau 

/Stella

2020-10-11
Länk till avsnitt

3: Magiskt stugprat

Vi fick nog av storstadslivet och rymde iväg till en stuga på landet. Bara vi två tillsammans med våra två 4 benta kompanjoner, kristaller och tarotkort och böcker i mängder för att ladda om batterierna och njuta av naturen och vår spirituella utveckling tillsammans. I detta avsnittet får ni hänga med oss tillbaka till en magisk, regnig dag, mitt ute i ingenstans, där vi bland annat berättar om allt från hur Elin kom i kontakt med andra sidan till hur Stella kunde känna av när någon nära henne var i fara.

2020-10-04
Länk till avsnitt

2: Astrologi 101 & Helvinas horoskop

Helvina har i flera år varit på jakt efter sin födelsetid för att kunna fördjupa sig mer i sitt horoskop, utan framgång. Plötsligt, i början av året så dök det upp mitt i en flytt där hon genast överlämnade informationen till Faye. Så i detta avsnitt kommer Faye berätta om astrologin kring horoskopet och framför allt berätta för Helvina det hon så länge har undrat. Vem hon faktiskt är, utifrån hur stjärnorna och planeterna stod på himmeln en kall förmiddag i November 1992.

Enjoy witches!

/Stella & Elin

2020-10-01
Länk till avsnitt

1: Mabon & Skördemånen

I dagens premiäravsnitt så pratar vi om oktobers magiska Harvest Full Moon, den hedniska högtiden Mabon och även vad vi vill släppa taget om inför denna fullmåne.   Enjoy loves! /Stella & Elin
2020-10-01
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.