Sveriges 100 mest populära podcasts

Resan för oss som inte förstår - 13 rätt på Stryktipset

Resan för oss som inte förstår - 13 rätt på Stryktipset

Kan man som två noviser på fotboll få 13 rätt på Stryktipset? Detta är stryktipspodden där vi tar reda på det. Det vi vet är att bollen är rund, den rullar på en plan som har gräs på sig och ett gäng spelare ska sparka på bollen och få den att nudda ett nät. Kan man med denna okunskap få 13 rätt? Det är frågan vi ställer och oss resan vi bjuder in till att följa.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

enresaforosssominteforstor.libsyn.com/website

Avsnitt

20. När Al Pitcher lär oss allt om Huddersfield

Låt oss presentera vår första gäst, ingen mindre än mannen som har sitt hjärta i Huddersfield, som önskar att han har en stor hund tatuerad på ryggen (tror vi i alla fall) och som nu lärt oss allt vi måste kunna om Huddersfield för att kunna få 13 rätt på Stryktipset. Tack Al Pitcher för ett härligt snack!

2021-02-26
Länk till avsnitt

19. När vi har sportlov och ändå släpper ett avsnitt och avslöjar nästa veckas gäst

Nej inte skulle ni få något avsnitt idag! Men vi kan inte hålla oss borta så vi löste ett ändå. Och inte vilket avsnitt som helst, vi avslöjar nästa veckas gäst. Och inte vilken gäst som helst utan den person som vi vet om som kan Huddersfield bäst. Så in och lyssna med er!

2021-02-19
Länk till avsnitt

18. När det är väldigt krångligt med statistik och längden verkar spela någon form av roll

Är vi kanske stryktipspodden som får flest 9 rätt? Vad har egentligen längden på en spelare för roll? Hur går det i TT-ligan? Många frågor blir det, och många svar får ni i veckans avsnitt. 

Den här veckan har vi ett betalt och oöverenskommer samarbete med våra lyssnare, tack för det!

2021-02-12
Länk till avsnitt

17. När rättelserna nästan skrotas och krysspikar är rätt väg att gå

Då har vi fått kora vår första ToppenTippare, vilken ära att få ha en egen tabell inom stryktipset. Vi lär oss en massor om smeknamn och fotboll. Pratar en del strunt och har det allmänt trevlig. 

Och veckans obetalda och oöverenskomna samarbete är med Twinner Pro, tack för det!

2021-02-05
Länk till avsnitt

16. När det visar sig att hjulet är uppfunnet nästan precis strax innan FA cupen.

Häng med i stryktipspodden Resan för oss som inte förstår och ta del av analyser, killgissningar och anekdoter. Som den här veckan när vi får lära oss med om FA-cupen och när hjulet kom till. Vi går också igenom ställningen i TT-ligan. 

Och kanske bäst av allt. Avsnittet är obetalt och oo?verenskommet samarbete med Twinner Pro, kanske norra Europas bästa dammsugarmunstycke. In och köp här!

2021-01-29
Länk till avsnitt

15. När Nacka och Putte Kock rök ihop

Nytt avsnitt och nya kunskaper inom fotbollens värld. Vi får möta Mr Söder och fundera kring veckans kupong som kommer, som inte gick att fundera kring. Vi fick också analysera förra veckan. 

Ett härligt avsnitt som även denna gång är ett obetalt och oöverenskommet samarbete med Skidpropaganda, norra Europas bästa skidpreparerings-metod. Läs mer på www.skidpropaganda.se 

2021-01-22
Länk till avsnitt

14. När England till slut förklarar vad som gäller

Äntligen får vi veta vad det är som gäller kring uttalet för ett av Championships lag. Vi går igenom skillnaden mellan att tipsa och tippa. Hittar en topptippare närmare än vad vi tror och skapar magiska analyser av den kupong som varit.

Vi har också med oss ett obetalt och o-överenskommet samarbete med Skidpropaganda. Sveriges snabbaste sätt att åka längdskidor på. Billigt, miljövänligt och hälsosamt. Köp ditt kit redan idag på www.skidpropaganda.se 

2021-01-15
Länk till avsnitt

13. När Fredrik reder ut om Championship är engelsk fotbolls finrum

Kan man grilla en korv med en snökanon riktad mot elden? Det är en av veckans viktiga frågor som vi behöver reda ut. Vi går också igenom titlarna på alla Herbie-filmer som har producerats sedan 1969. Sen snuddar vi självklart vid veckans Stryktipskupong och snackar fotboll, lottade matcher och konstiga fotbollsnamn. 

2021-01-08
Länk till avsnitt

12. När vi sammanfattar året och ser ljust på framtiden.

Häng med på vår årskrönika och låt oss summera året. Vi blickar också framåt och funderar kring hur vår resan egentligen ska bli framöver. 

2021-01-01
Länk till avsnitt

11. När vi bryter ihop och det är verkligen inte Jack Werners fel.

Vad har Resan för oss som inte förstår och Jack Werner gemensamt? Inte något alls men vi fick någon form av anfall när kombinationen skulle föras samman. Häng med på härliga sport-referat, analyser, minnen och en näve struntprat. 

Även detta avsnitt sponsras av posterföretaget Desiged Posters där du just nu kan köpa poster till 25% rabatt med koden resan. In och handla på www.designedposters.com

 

2020-12-25
Länk till avsnitt

10. När Paolo hade föredragit en pungspark och 127 % fel är värt en klapp på axeln

Vad kan ni egentligen om fotbollshistoria? När är den första dokumenterade fotbollen? Eller vad är egentligen Peters topp 3 på skador inom fotbollen? Och vad är det som gör att Fredrik surnar till? Detta och mycket mer i dagens avnsnitt.

Avsnittet sponsras av poster-företaget Designed Posters. In och köp och få 25% rabatt på ett helt köp med rabattkoden: resan

2020-12-18
Länk till avsnitt

9. När Simon anmäler sig frivilligt och den svenska köttbullen regerar

Vårt längsta avsnitt någonsin. Vårt bästa avsnitt någonsin om man gillar ljud. Låt oss välkomna Simon som den femte medlemmen i vår podd-familj. Vi pratar Brollan, Stryktipset och mycket mer. Varför skriver man den här texten egentligen? Om någon läser den så lägg gärna ett meddelande på Instagram...

2020-12-11
Länk till avsnitt

8. När Sara inte svarar och Maradona teamar up med Dr. Alban.

Nu har vi väl ändå nått botten i vår Stryktips-karriär? Vi snuddar kring kupongen men pratar om mycket annat, ganska mycket annat om man ska vara ärlig. Som att det nu är officiellt att man får säga ingentingen. Och vår top 3 kring Maradona. Och sanningen om Fredrik Ljungberg....eller?

2020-12-04
Länk till avsnitt

7. När Emma gör entre, Peter vill sy skor och Fredrik jobba som nobelpristagare

Kan du alla smeknamn som lagen har i Champion Ship? Vill du lära känna Peter lite mer? Vad tror du om en västkustliga? Detta och mycket mer får du svar på i veckans avsnitt. 

2020-11-27
Länk till avsnitt

6. När Fanfan gör entre och Adde lämnar walkover... eller?

Vad hände egentligen med Adde som ambassadör? Och visste du att man kan heta Fanfan? Är han då automatiskt kompis med FaresFares? Detta och mycket mer går vi igenom i dagens avsnitt, självklart berör vi också Stryktipset och presenterar vår nya vän Rasmus.

2020-11-20
Länk till avsnitt

5. När listan sågas och en ambassadör ser dagens ljus

Ny vecka, nya lärdomar. Häng med på veckans lista som verkas sågas. Och vi utser nu poddens första ambassadör. Sen går vi självklart igenom veckans kupong med den rafflande Division 1 Norra-matchen. 

2020-11-13
Länk till avsnitt

4. När vi söker tröst och letar efter vårt borttappade självförtroende

Låt oss göra dig riktigt förvirrad genom att berätta hur ett R-system fungerar. Låt oss också ta dig med på en resa bland rika ägare av fotbollslag. Detta och mycket mer kan inte bli annat än bra, om vi utan högskolepoäng får säga sitt... 

2020-11-06
Länk till avsnitt

3. När varmvattnet kom till Borås Arena

Vet ni när varmvattnet kom till Borås Arena? Vad vet ni ens om försäljningar av arenor? Eller om lag som börjar på minus 12 poäng? Detta och mycket mer reder vi ut i avsnitt 3. 

2020-10-23
Länk till avsnitt

2. Alltid kryss i match 13

Vi lärde oss att man kan bli överraskad av undervinster. Och att man alltid ska sätta kryss i match nummer 13. Kan man hämta nyttig information från nätets pokerforum? Det händer mycket i veckans avsnitt, kul!

2020-10-16
Länk till avsnitt

Champion Ship, vart tog du vägen?

Resan är igång och nu bjuder vi in även dig till att följa vår väg mot 13 rätt på Stryktipset. När vi trodde vi kunde Champion Chip så var det ett minne blott. 

2020-10-09
Länk till avsnitt

Trailer - Häng med på resan mot 13 rätt

Vad kan vi egentligen om Stryktipset och fotboll? Egentligen inte alls mer än att bollen är runt, den rullar på en plan som har gräs på sig och ett gäng spelare ska sparka på bollen och få den att nudda ett nät. Kan man med denna okunskap få 13 rätt på Stryktipset? Det är frågan vi ställer och oss resan vi bjuder in till att följa.  

2020-10-03
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.