Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Släpp Sargen

Släpp Sargen

Humorprofilen Niclas Norlindh och hockeyproffset Robin Figren dissekerar heta och intressanta frågor kring världens bästa sport. Det bjuds på härliga anekdoter, oslagbara minnen, sköna avslöjanden, skarpa åsikter ? och dessutom superspännande gäster. Vi fokuserar mer på vassa historier än SHL:s nuvarande corsi-tabell ? och diskuterar hockey på ett underhållande och lättsamt sätt.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

facebook.com/Sl%C3%A4pp-Sargen-108477587678704

Avsnitt

3. ?Chara höll på att slå huvudet av mig!?

Podden gästas av HV71:s förre backbjässe Lance Ward som berättar om tuffa tiden när han fick sluta med hockeyn, gränslösa kärleken till Jönköping, minnena av Stefan Liv, hockeylivet som slagskämpe, utvisningsrekordet i SHL, förhoppningen om en Ward-återkomst i Småland ? och om när Chara höll på att sänka honom totalt. Dessutom berättar Figren om tvångstankarna innan match, varför han kommer se tillbaka på sig själv som ett psykfall efter karriären och om nakenchocken på spelarhotellet. Det blir även "prank-special" när Figren, en gång för alla, berättar om hemliga spelet bakom den numera klassiska och beryktade "Snålberg"-kuppen. Det blir även lite smått och gott om samhällstjänstgöring i Kanada och om att jagas av ett av hockeyhistoriens största "as" (som extraknäckte som UFC-fighter).

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-10-22
Länk till avsnitt

2. "Slickade på hans Marlboro-händer"

Premiären är avklarad och nu öser vi på så det sjunger om det. I veckans avsnitt berättar Figren om när han gjorde bort sig och fick skämmas som en hund, vi djupdyker in i musikens värld och utser SHL:s bästa laglåt och dissekerar vad tusan som hände i katakomberna uppe i Luleå våren 2015. "Figge" utser dessutom Sveriges mest enögda hockeypublik och bjuder på en anekdot som involverar både en lagläkares rökstinkande fingrar och en klockren verbal attack från läktarplats. Dessutom gästar Eddie Läck, tidigare NHL-målvakt och VM-guldmedaljör, podden ? och bjuder på allt från de mest bisarra "pranksen" under karriären till hans otroliga solarium-tabbe.

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-10-15
Länk till avsnitt

1. "Jag ska skära halsen av dig!"

Vi begår hockeypoddpremiär genom att diskutera SHL-inledningen och NHL-stjärnorna som landat i hockeyallsvenskan. "Figge" tycker dessutom till om skyhöga böter och att som spelare betala med pengar ur egen ficka. Han bjuder också på vilket som egentligen är favoritlaget i Sverige, berättar om de skakande mötena inför NHL-draften (speciellt för Jonas Ahnelöv) ? och om den kanske sjukaste verbala attacken som någonsin yttrats på en hockeyrink. Vi gästas även av den norske giganten Ole-Kristian Tollefsen som berättar om livet som "hockeypolis" och han skickar dessutom en rad stenhårda passningar ? bland annat till Robin Figren och Donald Brashear.

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-10-07
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.