Sveriges 100 mest populära podcasts

Jaktstugan Podcast

Jaktstugan Podcast

Podcast by Jaktstugan podcast

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

soundcloud.com/rickard-kuhs-thorstroem

Avsnitt

Avsnitt 15 Säsong 4

Det är hektiska veckor nu, mycket jakt och annat som ska klaffa. Denna vecka kör West och Rickard ett kortavsnitt för att stämma av. Vad hände i egentligen i skogen runt Eksjö? Vem fan har kommit på att vi ska ha blyförbud och håller West på att tappa det rent mentalt?
2022-11-25
Länk till avsnitt

Avsnitt 14 Säsong 4

Ett väldigt kul avsnitt att spela in, lite prat om jakt och lite prat om annat.... :)
2022-11-18
Länk till avsnitt

Avsnitt 13 Säsong 4

Rickard är väldigt förvirrad när det kommer till när han och Vickan sågs senast och även en del andra saker :) West är lite bitter över gångna helgen, han har även börjat planera sin tranjakt Veckans gäst är en god vän till Rickard och en fantastiskt duktig jägare som heter Mathias Olsson som tidigare har varit med i jaktfilms duon Bra jakt. Nu filmar Mathias lite jaktfilm åt Norma. Dom fyra har ett härligt prat om allt från pejlar till Guldpodden PS. glöm inte att vi släpper delar av podden på Youtube.
2022-11-11
Länk till avsnitt

Avsnitt 12 Säsong 4

Denna vecka gästas stugan av Patric Dalfjärd som är en otroligt duktig och erfaren jägare. Patric pratar om sina utbildningar och vad som är viktigt att tänka på när man går en jägarexamen utbildning. Det pratas även om jaktresor till både Spanien och Sydafrika. Detta avsnitt filmade vi under tiden när vi spelade in. Det kommer på Youtube lite senare i veckan. Kika gärna på det och vill man gilla, dela osv sp blir vi super glada.
2022-11-04
Länk till avsnitt

Avsnitt 11 Säsong 4

Rickard har varit på en super fin dovjakt och West funderar på att göra korv. Det pratas även om en patreon tävling, recept på trana och oskyldiga bäverjägare...
2022-10-28
Länk till avsnitt

Avsnitt 10 Säsong 4

Rickard och West blir själva i stugan efter att jobbet kallar på Nille och bilen havererar för gästen... Men dessa två vänner pratar om mården på west kamera, att bli bajsnödig under jakt och west nya bil och lite andra saker.... Trevlig lyssning
2022-10-21
Länk till avsnitt

Avsnitt 9 Säsong 4

Den tilltänka gästen fick förhinder så Nille, Vickan och Rickard håller låda i stugan. Det pratas om lite allt möjligt som säkerheten vid jakt, älgjakts premiären i söder (vart nu det är?) med mera. Och det är inte avsnitt 10... det är ju avsnitt 9 :) Trevlig lyssning
2022-10-14
Länk till avsnitt

Avsnitt 8 Säsong 4

Rickard, Vickan och Nille träffas för att prata om första drevjakten, Vickan pratar något främmande språk och Rickard är less på åtel kameror som Nille försöker att reda bot på. Det killgissas om blåtands hörselskydd också.... här behöver vi hjälp av lyssnarna :)
2022-10-07
Länk till avsnitt

Avsnitt 7 Säsong 4

Hör hur Vickan och Rickard pratar om dovspetsar på tomten, lite mer fågeljakter och Rickard kan tydligen ha ihjäl älgar med hjälp av blicken.... Veckans avsnitt gästas av en fantastisk i form av Alexander som är skaparen av Latitude 65 som även är en samarbetspartner till podden. Han berättar om hur denna grymma funktions dryck kom till och hintar lite om framtiden... :)
2022-09-30
Länk till avsnitt

Avsnitt 6 Säsong 4

West och Nille kör denna vecka, dom pratar om andjakter, bra och dåliga och hur det var att jaga från Icross. Gäst denna gång är Gerard Brodin, inköpschef på Svenskt Gårdsvilt hör Gerard berätta mer om hur Svenskt Gårdsvilt vill bygga kategorin viltkött i dagligvaruhandeln och skapa acceptans för jakt genom att tillhandahålla mer viltkött i storstäderna.
2022-09-23
Länk till avsnitt

Avsnitt 5 Säsong 4

Rickard och West sitter i West jaktstuga/slaktbod. Det blir mycket prat om fågeljakt, hagel vapen och diverse annat... Vi får även hör en intervju som West gjorde tidigare med dangate med tanke på helgens planer. Mycket nöje
2022-09-16
Länk till avsnitt

Avsnitt 4 Säsong 4

West och Vickan pratar om det viktiga ämnet skravjakt med två riktigt rutinerade herrar. Den ena på fiske i from av fiske guiden Peter och den andra i from av skarv jägaren Urban. Dom pratar även om West döende kroppsdelar och Vickans upplevelser på skjut biografen.
2022-09-09
Länk till avsnitt

Avsnitt 3 Säsong 4

Rickard, Vickan och Nille träffas i jaktstugan för att prata om lite allt möjligt. Centrala nervsystemet, drilling, andjakter och en ny SUP från ICROSS som gjord för jakt.
2022-09-02
Länk till avsnitt

Avsnitt 2 Säsong 4

Rickard har lämnat podden han startade 2019 för att koncentrera sig på andra saker i livet.... eller? Nja riktigt så illa är det inte, men denna vecka kör West, Vickan och Nille podden. Dom pratar om bockjakt, duvjakt, björnjakt osv Men dom drar även vinnaren i vår patreon tävling där vi tävlade ut en ljuddämpare. Stort grattis :)
2022-08-26
Länk till avsnitt

Avsnitt 1 Säsong 4

Nu är vi igång... Säsong 4. Vi hoppas att denna säsong blir lika rolig och givande som dom tidigare säsongerna. Massa gäster är inplanerade och andra roliga saker. I första avsnittet får vi höra om mellanskarven :) hur sommaren har varit för alla och vad är det på fälten på Vickans jaktmark egentligen
2022-08-19
Länk till avsnitt

Avsnitt 41 Säsong 3

Herregud 41 avsnitt, eller ja 41 vanliga avsnitt. Sen har ju våra patreon lyssnare några till att lyssna på. I detta avsnitt pratas det om massor av roliga saker. Avslutningsmiddagen, vilket avsnitt vi tyckte var bäst, italienare och mycket annat. Dom som är patreon lyssnare kommer kunna ta del av lite extra mtrl under sommaren. Blir lite filmer och något extra avsnitt hoppas vi. Tack för allt denna säsong och vi syns vid säsong 4 Mvh Jaktstugan gänget
2022-07-08
Länk till avsnitt

Avsnitt 40 Säsong 3

Rickard och West ger sig ut i sommarnatten för att jaga vildsvin... Dom sitter i varsitt torn och tänker på livet, att jaga i sneekers och lite annat... Mycket nöje
2022-07-03
Länk till avsnitt

Avsnitt 39 Säsong 3

Vårt första avsnitt på engelska... West får fria tyglar och ringer såklart Dangate för att prata fågeljakt. Dangate säljer jaktutrustning och har minst lika stort intresse när det kommer till sjöfågeljakt som West. Hoppas att ni blir lika pepp på att jaga fågel som vi blir efter att vi hört detta avsnitt.
2022-06-27
Länk till avsnitt

Avsnitt 38 Säsong 3

Rickard, Vickan och West träffas för första gången efter mässan och försöker vara lite seriösa... går så där. Det pratas om tama ekorrar, öl, och West fågel problem Mycket nöje
2022-06-18
Länk till avsnitt

Swedish Game Fair Scandinavian Safe

Evelina som är ett av 4a syskon gästar podden. Vi får höra om hur det var att ta över ett etablerat företag från sin pappa och deras tankar går kring marknadsföring. Vi pratar även om lite tillbehör och designer skåp
2022-06-10
Länk till avsnitt

Swedish Game Fair Katharina Olsson

En vivelvind blåser runt på mässområdet... Det är ingen mindre än Katharina Olsson från tidningen Allt om jakt och vapen. Vi pratar om hur det är att driva en tidning och hur det digitala jobbet ser ut i tidnings branschen.
2022-06-10
Länk till avsnitt

Swedish Game Fair Remsle Of Sweden

Hör Jacob Carlgren från Remsle of sweden prata om nya produkter, kommande produkter och hur mässan har varit
2022-06-10
Länk till avsnitt

Swedish Game Fair - Avslutning Dag 1

Dag 1 avslutat och Rickard, West, Vickan och Nille väntar på att få gå och äta middag. Det har varit en dag med massor av nya ansikten, gamla vänner, nya vänner, nya produkter och kontakter... men framför allt den första dagen på den nya mässan.
2022-06-03
Länk till avsnitt

Swedish Game Fair Aimsport Christer

Ljuddämpare är ju en fantastik uppfinning, vi får chansen att prata med en riktig expert. Christer som driver Aimsport kan det mesta om ljuddämpare. hör han berätta om företaget, produkterna och mässan.
2022-06-03
Länk till avsnitt

Swedish Game Fair - Alexander svensson & Robert Bergman

På en mässa träffar man många vänner och bekanta ansikten. Vi lyckas träffa två st på samma gång. Hör Alexander och Robert berätta om vad dop tycker om mässan.
2022-06-01
Länk till avsnitt

Swedish Game fair - Eftersöks teamet Nicklas

Vi får in Nicklas från Eftersöks teamet i vårt tält på Swedish game fair för att prata om mässan och eftersök.
2022-06-01
Länk till avsnitt

SGF Dag Lidén

Swedish game fair special. Vi får en pratstund med Dag Lindén som är nytillsatt generalsekreterare i Svenska Jägareförbundet.
2022-05-27
Länk till avsnitt

Avsnitt 37 Säsong 3

Det pratas om vårbocksjakten, sound of music vildsvin, mässan och så ringer vi ett samtal till West som är ute i världen och gör affärer...
2022-05-20
Länk till avsnitt

Avsnitt 36 Säsong 3

Rickard och Nille träffas en regnig onsdag i stugan för att snacka om hur vårbocksjakten gick. Dom pratar även om den kommande Swedish game fair mässan och hur man ska göra för att vinna biljetter. Det blir även ett samtal till Rickard kompis Marcus som tog steget från att ha en trygg anställning till att följa sin dröm och starta en kennel. Blir en del hundsnack och även om lite om en ny skyddsväst.
2022-05-13
Länk till avsnitt

Avsnitt 35

Rickard, Nille och Vickan ringer ett samtal till skitjakt podcast för att prata om Swedish game fair. Vi pratar även om lyckad vårbocksjakt samt bäverjakt. Och Vickan har gjort en doft iakttagelse :)
2022-05-06
Länk till avsnitt

Avsnitt 34 Säsong 3

West och Vickan är ute på gåsäventyr.... Många skratt, lite skakiga ben och gin? Låter som en kväll på krogen men så går det till när dessa två jagar fågel :) OBS: Ljudet kan vara lite svajigt i detta avsnitt pga att det spelas in utomhus under jakt.
2022-04-29
Länk till avsnitt

Avsnitt 33 Säsong 3

Rickard och Vickan håller låda i stugan och pratar om säljakt, vildsvin, och indragna körkort... Vickan ger sig även på en imitation av ALLA män... Jo vi droppar en nyhet om mässan i skokloster också ;)
2022-04-22
Länk till avsnitt

Avsnitt 32 Säsong 3

När hela gänget är samlat... då kan vad som helst hända. Vi pratar mycket om bäver i detta avsnitt. Även om hur man INTE ska inventera älg... Mycket nöje
2022-04-15
Länk till avsnitt

Avsnitt 31 Säsong 3

Kniven är ett av jägarens viktigaste verktyg. Vi gillar knivar och bjöd därför in Pase Helin från Roselli. Hör en riktig knivfantast prata om hur man tillverkar knivar och hur man tar hand om sin kniv på bästa sätt. VI drar inte bara en utan två Patreon lyssnare som får haka på och jaga vårbock.. Nu hoppas vi att dom vill följa med ;)
2022-04-08
Länk till avsnitt

Avsnitt 30 Säsong 3

2 av 4 röster hör ni denna vecka. Rickard och Vickan ringer till Jennie som varit i Danmark och tävlat med sin hund. Vickan har ett uppdämt behov? Och Rickard har tagit ett livs avgörande beslut... Det pratas även om Patreon tävlingen (Igen)...
2022-04-01
Länk till avsnitt

Avsnitt 29 Säsong 3

Jonas från jaktvildmark.se är på besök igen och han har med den hemliga lådan fullproppad med coola saker man villhöver. West berättar om senaste vildsvinet han stötte på Ni får också höra om vad som hände med vårbocksjakten vi tävlade ut till våra pateronlyssnare
2022-03-25
Länk till avsnitt

Avsnitt 28 Säsong 3

West, Rickard och Nille sitter i Nilles kör och pratar om allt från svanjakt till mörker optik... Det dras en vinnare i vårbockstävlingen och vi läser upp ett DM från en lyssnare.. Trevlig helg
2022-03-18
Länk till avsnitt

Avsnitt 27 Säsong 3

Vi har fått önskemål om att kolla med Caroline Benilton om vad hon sysslar med nu för tiden. Sagt och gjort så bjöd vi in denna nyblivna rospigg (speedway?) :D för att stämma av läget. Carro berättar om sitt nya projekt, nya samarbetspartners. Trevlig lyssning
2022-03-11
Länk till avsnitt

Avsnitt 26 Säsong 3

Ett matavsnitt... West har tagit stugan i besittning och bjudit in Daniel Tottie för att prata om... Ja mat såklart. Dessa två matfantaster har mycket att prata om och ämnena är salami, stora galtar och Kroatien Trevlig lyssning
2022-03-04
Länk till avsnitt

Avsnitt 25 Säsong 3

Rickard, Vickan och Nille sitter i Nilles vardagsrum och pratar om lodjursjakt, en ny podd och ljuddämpare. Trevlig helg
2022-02-25
Länk till avsnitt

Avsnitt 24 Säsong 3

Rickard, West och Vickan gör veckans avsnitt. Dom ringer till Robert Bergman som vann kategorin Årets jägare på Jaktgalan. Dom pratar om Roberts jakt och hur en motorcross olycka 2011 förändrade hans liv. Det pratas även om vårbock, vildsvinsstammen och massa annat. Trevlig lyssning
2022-02-18
Länk till avsnitt

Avsnitt 23 Säsong 3

Varginventering, längtan efter spa och inskjutning.... det är några av sakerna Rickard, West och Nille hinner prata om. Även helgens pürsch får några minuter. Lika så den kommande patreon tävlingen. Trevlig helg
2022-02-11
Länk till avsnitt

avsnitt 22 Säsong 3

Rickard och Nille är i stugan och pratar om den gångna drevsäsongen och hur mycket dom ser fram emot att pürscha dov. Dom pratar om utrustning, jaktgalan och den gången podden blev nämn i DN :)
2022-02-04
Länk till avsnitt

Avsnitt 21 Säsong 3

Vi träffar Madeleine Pettersson driver Youtube kanalen Side by Side och vi pratar om allt från samarbeten till Maddes senaste resa till Kroatien. Madeleine berättar om framtiden och vilka utmaningar det kan innebära att göra jaktfilm. Vi får även höra om Nilles toppfågeljakt. Och lite annat...
2022-01-28
Länk till avsnitt

Avsnitt 20 Säsong 3

Rickard och Vickan får till en sittning efter det vanliga strulet med sjuka barn, jobb och andra åtaganden. Vi ringer Jonas på Jaktvildmark.se som tipsar om 3 saker ur sin "hemliga låda" Vi pratar även om trikin miljonerna... I slutet på avsnittet drar vi vinnaren i patreon tävlingen. Mycket nöje
2022-01-21
Länk till avsnitt

Avsnitt 19 Säsong 3

Första ordinarie avsnittet detta år... vi får börja första avsnittet med en tråkig nyhet och det är att jaktgalan blir digital. Såklart rätt beslut givet den situation vi befinner oss i. Vi tar och ringer Katharina för att kolla läget, hon är ju så glad jämt och ser allt så positivt så det var skönt att höra hennes syn på det hela. Vi hinner även snacka om några jakter om några jakter vi varit på. Mvh
2022-01-14
Länk till avsnitt

Avsnitt 18 Säsong 3

Rickard, Nille, West och Vickan är i jaktstugan och pratar om lite allt möjligt, bla Vickans vegokorv, en brakmiddag som west haft och massor annat. Vi snackar om en tävling vi har för våra patreon lyssnare där vi tävlar ut en biljett till jaktgalan. Även en av våra samarbetspartners, Boarcandy har en fin tävling på intagram där dom tävlar ut två jaktmöjligheter, missa inte det... Vi som gör Jaktstugan önskar alla er en fantastisk god jul
2021-12-24
Länk till avsnitt

Avsnitt 17 Säsong 3

Vi ringer till fantastiska Helena Lyckoskog för att höra om hennes nya bok. Den ser man ju fram emot... Vi hör Vickan berätta om hennes första vilt :) Vi babblar på om annat också... typ en väldigt rolig tävling vi har just nu.. In och lyssna.
2021-12-17
Länk till avsnitt

Avsnitt 16 Säsong3

I detta avsnitt får ni bl.a höra om vår nya samarbetspartner, Jaktvildmark.se. Vi får höra Jonas Berggren om hans ambitioner och framtidplaner. Vi får även höra om West "lyckade" fågeljakt, Victorias drevjakt och när första viltet föll för Rickards ungtax, Otternäset Casper. Vi pratar om jaktgalan och några av våra vänner som är nominerade där. Och på tal om jaktgalan... Vi har en liten tävling för alla pateron lyssnare. Den vill ni inte missa, så bli patreon medlem.
2021-12-10
Länk till avsnitt

Avsnitt 15 Säsong 3

West tar rodret denna vecka och kör ensam då alla hade fullt upp med jobb, sjukdom och vabb. West tar tillfället i akt och ringer till Stefan Tolf som är en otroligt duktig sjöfågeljägare. Just sjöfågeljakt är en spännande jaktform som det går att nörda ner sig i något enormt mycket. Lyssna så får ni höra
2021-12-03
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.