Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Martin Melins podd

Martin Melins podd

I Martin Melins podd tar vi en titt på en känd persons bilder på sociala medier och får höra historien bakom dem.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/martinmelinspodd

Avsnitt

10. Pratar feminism och dickpicks med Alexandra Nilsson

Hon var en av våra första riktigt stora influencers som idag har flera hundra tusen följare på sociala medier. I podden pratar vi om hur det är att vara framgångsrik tjej som influencer, om kampen för abort, om tjejer som vill åt hennes pojkvän och hur är det med männen som skickar meddelanden till henne - vad vill de?
2021-01-12
Länk till avsnitt

9. Martin Melin pratar om sig själv med dottern Fanny.

Martins dotter Fanny ställer sin pappa mot väggen och konfronterar honom med några av hans ungdomssynder. Drack han alkohol, hur många tjejer har han haft, tar han alla på samma typ av dejt? Och vad är det läskigaste han varit med om som polis?
2020-12-29
Länk till avsnitt

8. Egot, själen och muskler med Agneta Sjödin

Hon är en av våra mest rutinerade programledare med ett imponerande CV i bagaget. De senaste åren har hon även blivit en uppskattad författare och idag kan hon höras i den hyllade podden Så in i själen.
2020-12-22
Länk till avsnitt

7. Pratar om att håna kändisar med Messiah Hallberg

Messiah Hallberg är en av Sveriges bästa komiker som säljer ut egna scenföreställningar. Han är orädd och drar sig inte för att skämta om något. Vi pratar om just det, och var gränserna går och om man får stjäla skämt. Sedan pressas han även om de gånger han har drivit med Martin Melin...
2020-12-15
Länk till avsnitt

6. Pratar om partiledare med Markoolio

I podden pratar jag och Marko om hur det känns att fylla Globen, hur han tänker när 30 000 fotbollsfans sjunga hans låt "in med bollen", hur han hamnade i ett finskt elitförband och så kan vi inte låta bli att få höra hela storyn om Ebba.
2020-12-08
Länk till avsnitt

5. Svettfetisch, bullar och burgare med Malin Gramer

Malin Gramer gästar och pratar om tv-programme Lattjo Lajban, Paradise hotel och Fråga Olle dokumentärerna. Vi hyllar hennes världsberömda man och får veta varför Malin hjälpte till med en ejakulering på en porrfilmsinspelning.

2020-12-01
Länk till avsnitt

4. Pratar frikort och juckande skrev med Martin Stenmarck

Vi pratar om hur Martin Stenmarck lyckades ta sig ur den Nordkoreanska säkerhetstjänstens förvar, mina ex-fruars frikort, om dejten som inte dök upp och Martins långhåriga tid på 80-talet.
2020-11-24
Länk till avsnitt

3. Pratar VR-porr och svarta hål med Peter Jihde

Martin och Peter pratar om beväpnade milisgrupper i USA, VR-porr, huruvida de ska våga släppa iväg deras tonårsdöttrar till Magaluf med mera! 
2020-11-17
Länk till avsnitt

2. One night stand med Babben Larsson

Babben och jag pratar om allt från ett misslyckat one night stand i Göteborg till vad det var som orsakade att inspelningarna av programmet Parlamentet var så tråkiga under en period. Livet som offentlig person och vad man får/inte får skämta om som komiker. 

2020-11-10
Länk till avsnitt

1. Nakenpoddar med Fredrik Hallgren

Skådespelaren Fredrik Hallgren gästar podden i premiäravsnittet! Vi snackar tinderdejter, att vara stolt över sin kropp, leka med leksaker som barn, livet som skådis och mycket mer! 
2020-11-03
Länk till avsnitt

Kommer snart!

Den 3 november är det premiär för min podd, Martin Melins podd. Jag träffar kända ansikten och låter samtalen formas utifrån bilder från deras sociala medier. I första avsnittet gästas jag av skådespelaren Fredrik Hallgren och pratar tinderdejter, att vara stolt över sin kropp, leka med leksaker som vuxen, livet som skådis och mycket mer. 
2020-10-29
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.