Sveriges 100 mest populära podcasts

DUO

DUO

I podden DUO kommer du att få lära känna Andrea Norrman & Mimmi Kapell på ett helt nytt sätt, varje avsnitt svarar dom på två frågor som deras följare ställt & diskuterar kring detta. Det bjuds även på en härlig överraskning i slutet utav varje avsnitt!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podplay.com/sv/podcast/486782/duo

Avsnitt

27. "Får han komma i dig?"

Andrea har haft några tuffa dagar med minstingen där hemma som utmanar henne till nya höjder. Någon som känner igen sig? NU ber hon om ERA tips! Mimmi känner lättnad över förskolebytet, och hur känner vi för utvecklingssamtalet som ägde rum? Vilken ÄR egentligen den coolaste sporten? Mimmi och Andrea är INTE överens och det är dags att Mimmis kunskaper sätts på prov! Lyssna på Podplay!
2021-05-04
Länk till avsnitt

26. "Hur hanterar du hatet?"

Vi får besök av Aisha! Lyssna på Podplay!
2021-04-27
Länk till avsnitt

25. "Jag klämde fel kille på röven"

Vi startar avsnittet med ett litet tjafs, innebandy är tydligen töntigt och Andrea tycker att ?hennes? sport är mycket coolare.. Hur håller vi kärleken vid liv? Vem av oss blev galet kär i sin partner direkt och vems kärlek tog lite tid? Är ett tryggt och stabilt förhållande roligare än ett passionerat och turbulent? Vi löser dagens dilemma och frågan är, är det okej att tänka på sin barndomskärlek efter 15 år med en ny man? Lyssna på Podplay!
2021-04-20
Länk till avsnitt

24. "Jag har fått dickpics på Justin Bieber"

I veckans avsnitt hamnar vi på ämnet om mammor på instagram. Andrea tycker sig störa sig på att influencers klagar på andra offentliga mammor och att allt ser för bra ut, men gör det verkligen det? Nja, vi håller inte riktigt med..! Vi berättar lite om slutskedet i våra förlossningar och vad som var värst. Mimmi ska ha barnfritt hemma och hoppas på både det ena och det andra. Och vi avslutar med MUSIK! Skål! Lyssna på Podplay!
2021-04-13
Länk till avsnitt

23. "Jag vet inte om jag får berätta det här"

Vi har en spännande gäst med oss i studion, Olivia Baldwin som är aktuell i årets Robinson! Så för er som är lika mycket Robinson-dyrkare som vi är, hög volym och vässa öronen för i detta avsnitt får ni svar på alla funderingar man någonsin haft gällande Robinson. Får dom verkligen ingen hjälp med mat? Spelas det in på en ö? Vad är det vi inte får se i TV? Följ oss på instagram: @duo.podden Lyssna på Podplay!
2021-04-06
Länk till avsnitt

22. "Mimmi, varför har du kvar din ligglista?"

Rasmus aka kåtingen från norr gör comeback i inget mindre än KÄRLEKSAVSNITTET! Han får reda ut saker som killar både går igång på men också, vad är det mest oattraktiva ens partner kan göra? Ert ord är vår lag, ni undrar och vi frågar Rasmus om hans mest kända ligg och Mimmi har tydligen kvar sin ligglista, varför kan man ju undra? Lyssna på Podplay!
2021-03-30
Länk till avsnitt

21. "Vad kostar en penisförlängning?"

PH-Andrea avslöjar lite smaskig info om hur det går till bakom kulisserna i Paradise Hotel. Vi testar våra kunskaper genom att sätta pris på olika grejer och verkar ha ganska dålig koll?? Vilket yrke hade Mimmi aldrig klarat av pga hennes svaga psyke och den stora frågan är: vad kostar en penisförlägning? Följ oss på instagram: @duo.podden Lyssna på Podplay!
2021-03-23
Länk till avsnitt

20. "Vi har legat med samma kändis"

Vi har en gäst med oss i studion, ingen mindre än Denise Desmond!! Hur hanterar hon att pappan till hennes barn träffat en ny? Är det okej att exponera någon annans barn offentligt? Hur har man en bra relation till ett ex? Många frågor och många svar. Har vi legat med några ?kändisar?? Yes, och tydligen samma... Hörrni ett avsnitt ni absolut inte vill missa ;) Lyssna på Podplay!
2021-03-16
Länk till avsnitt

19. "Han vill inte duscha med mig längre"

Hur bra känner vi varandra nu? Tydligen har Mimmi bättre koll än Andrea... vi fortsätter på skvallerspåret och går in på djupt vatten igen! Vilket konto på instagram AVSKYR vi? Lyssna på Podplay!
2021-03-09
Länk till avsnitt

18. "Jag var otrogen i 3 månader"

I detta avsnitt välkomnar vi en ny del i vår podd: BIKTEN! Ni har skickat in en jäkla massa sjuka historier och vi reagerar/ löser detta. Hade man förlåtit sin bästis om hon hade en affär med sin styvpappa? Och vem var det som var otrogen i flera månader? Andrea berättar om sin fortkörning och hur polisen stannade henne..! Ett avsnitt för dig som vill må lite bättre över dina synder helt enkelt ;) Lyssna på Podplay!
2021-03-02
Länk till avsnitt

17. ?Jag blir orolig att vi ska göra slut?

Vi slår på stort och släpper vårt första skvalleravsnitt..? Vilka influencerpar har gjort slut, är allt en fasad? Kommer vi också göra slut? Mimmi hatar på en manlig influencer efter att han uttryckt sig på ett dåligt sätt och ni får såklart veta vem. Självkänsla, självförtroende.. vad är egentligen skillnaden och varför har Andrea dåligt självförtroende och Mimmi dålig självkänsla? Mår verkligen alla kroppar lika bra? Vi går in på känsliga ämnen.. Lyssna på Podplay!
2021-02-23
Länk till avsnitt

16. ?Jag gick till den läskiga gynekologen?

Andrea mår skit över situationen med boendet. Mimmi mår skit över alla bollar hon kastat upp i luften och nu måste ta itu med. Vi får en uppdatering på tampongberoendet och Andrea har testat en ny grej inom samma kategori. Hon och Rasmus har börjat meditera och för Rasmus är allt bara svart...? Är det ens möjligt?? Är det en manlig grej? Vi svarar självklart på dagens dilemma!
2021-02-19
Länk till avsnitt

15. ?Ibland vill jag ta min dotter och lämna allt?

Mimmi har köpt hus och i dagens avsnitt berättar hon, vad kostade huset? Vad ska renoveras? Andrea har redan mentalt flyttat in i ett hus som hon bara sett på hemnet och börjar redan planera kring det. Sen får ni även ta del av de 5 saker vi absolut INTE hade klarat oss utan de första 6 månaderna med bebis. Vi löser även ett tufft problem, vi behöver er hjälp.
2021-02-08
Länk till avsnitt

14. ?Han stoppade upp ett finger i rumpan på mig?

?THIS OR THAT? - choklad är äckligt och hundar luktar illa, det är dags att lära känns oss ännu bättre! Vem av oss har haft ätstörningar? I detta avsnitt får ni även ta del av våra upcoming lanseringar. Missa inte ?
2021-02-01
Länk till avsnitt

13. "Jag gick fram och slog honom"

Intriger på förskolan, drama på sociala medier och Milly kommer hem med rivsår i ansiktet. Det här avsnittet pratar vi barn, egenskaper och svårigheter kring allt som tillhör att vara föräldrar. Och hur mår vi, egentligen? Både Mimmi och Andrea delar med sig av en riktigt obehaglig situation som de blivit satta i. Vem slog egentligen killen som betedde sig illa??
2021-01-26
Länk till avsnitt

12. ?Du var en sån tjej som gav mig ångest?

Mens i mängder, när fick vi mens? Vi inser att vi är helt olika och att vi både hade ångest som tonåringar fast av två helt olika anledningar. ?Jag vill inte ha barn än för jag vill göra karriär? , en mening som triggar och vi går in på djupet om hur det är att göra karriär samtidigt som man har småbarn? Borde vi vara hemma med våra stora barn eller är det ok att dom går på förskolan? Och alla pojkvänner till våra lyssnare, förlåt. IG: duo.podden
2021-01-19
Länk till avsnitt

11. "Vi har en crush på samma kille"

Vi spelar in årets första avsnitt och diskuterar lite nyårslöften, Andrea tycker Mimmi är pinsam och vi båda erkänner att vi har en crush på samma kille. Det blir en del Coronasnack, eller ja vaccin!! Het diskussion minst sagt. Missa inte slutet för där får ni höra våra TOP 5 låtar just nu! HAAJ IG: duo.podden
2021-01-12
Länk till avsnitt

10. ?Linus, är du också omskuren??

Ingen mindre än Linus Bergman sätter sig som gäst i dagens avsnitt. Han som absolut inte vill ha ett offentligt liv, men som kanske inte drog det smidigaste draget att bli tillsammans med Andrea. Mimmi delar med sig om Rasmus snopp och hur är det egentligen, är Linus också omskuren? Mimmi hoppar in som parterapeut och ställer Andrea och Linus mot väggen med frågorna man vill veta! IG: duo.podden
2021-01-05
Länk till avsnitt

9. Hur mår fiffin efter två barn egentligen!?

I detta avsnitt pratar vi om våra kroppar, våra snygga och helt otroliga kroppar ;) Blir fiffin slapp efter att ha fött två barn och är det bara våra bröst som slickar madrassen? Att amma eller inte amma? Känsligt ämne som väcker mycket känslor.. visste ni förresten att Andrea har en privat gynekolog hemma vid namn Linus? Nej men lyssna så får du höra. IG: duo.podden
2020-12-29
Länk till avsnitt

8. "Vi röker lite gräs och äter massa munch"

Är det okej att åka till ett annat land och operera sin kropp? Fillers är väl nästan som smink och nu är det dags att spruta in fett i tuttarna? Vi pratar om skönhetsoperationer och avslutar med en härlig julquiz, inser snabbt att Andrea behöver läsa på om vem Jesus är och varför vi firar jul. Vi inför nya Coronavänliga jultraditioner & missa för gudskull inte slutet för där avslöjas en liten hemligt!
2020-12-22
Länk till avsnitt

7. ?Han försökte hota mig till en abort?

I veckans avsnitt gästas vi av ingen mindre än Lisa Jönsson aka Andreas bästis som precis gått ut med att hon är gravid och pappan vill inte vara en del av det. Lisa delar transparent med sig om hur allt gick till och vi ställer alla frågor som ni önskat!
2020-12-15
Länk till avsnitt

6. Ångest och brev från mördare

Vad triggar ångest hos oss? Hur löser vi det? Mimmi berättar hur hon gick tillväga för att starta en KBT behandling, Andrea har extrem dödsångest och vi delar med oss utav en massa bra knep för att minska ångest. Lev nu dö sen, okej?
2020-12-08
Länk till avsnitt

5. Rasmus, aka kåtingen från Norr

Mimmis pojkvän Rasmus gästar podden. Hur gör man om den ena i förhållandet vill ligger mer än den andra? Hur hanterar man svartsjuka? Rasmus avslöjar sin så kallade "Darkbox" och en viktig fråga avhandlas: ÄR det bara Rasmus och Linus som är sämst på nätterna eller är det ett manligt syndrom?
2020-12-01
Länk till avsnitt

4. "Bilen var stulen och polisen ringde mina föräldrar"

"Jag kan trycka en Billys till frukost". Hur mycker skärmtid ger vi våra barn? Vad spelade alkoholen för roll under vår uppväxt? Andrea vill inte prata om sin tid i Paradise Hotel... Men gör det ändå. Varför åkte Mimmi i stulna bilar när hon var liten? Allt det här och mer därtill avhandlas i dagens avsnitt!
2020-11-24
Länk till avsnitt

3. Uppfriskande utmaningar, hemlisar och influencer världen

En bild som Mimmi lagt upp på Milly har blivit anmäld, vi berättar om både framsidor och baksidor med att leva som influensers. En upprörd (man) har hört av sig till podden med sin åsikter om gaming OCH hur hanterar vi ?snåla? vänner??
2020-11-17
Länk till avsnitt

2. "Min fitta hängde ned till knäna"

Vi går på djupet om våra förlossningar, hur dom startade, hur det gick under födslarna och hur vi mådde efteråt. Vi spelar upp inspelade klipp från BB och öppnar upp om den oväntade förlossningsdepressionen en av oss drabbades av. 
2020-11-10
Länk till avsnitt

1. PREMIÄR! ?Jag slickade röv i tv?

I första avsnittet av DUO kommer det fram vem av oss som haft trekant, varit nära breakup med våra killar, övervägt abort och mycket mer! Vi svarar även på två av våra följares frågor rörande relationer. Välkomna till DUO med Andrea och Mimmi!!
2020-11-03
Länk till avsnitt

DUO från Podplay ? Trailer

[]
2020-10-30
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.