Sveriges 100 mest populära podcasts

DUO

DUO

I podden DUO kommer du att få lära känna Andrea Norrman & Mimmi Kapell på ett helt nytt sätt, varje avsnitt svarar dom på två frågor som deras följare ställt & diskuterar kring detta. Det bjuds även på en härlig överraskning i slutet utav varje avsnitt! Nytt avsnitt släpps varje tisdag.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podplay.com/sv/podcast/486782/duo

Avsnitt

51. "Vi har köpt det sjukaste!!!"

I dagens avsnitt pratar vi om skönhetsingrepp & våra tankar kring det, är man en dålig förebild som förälder när man förändrar sitt utseende? Andrea har lyckats få tag i GULD, kan ni gissa vad det är? Vi börjar redan sätta upp en plan inför detta sjuka event!!! Hur bra har vi lärt känna varandra? Det tar vi reda på genom ett liten quiz! Lyssna på Podplay!
2021-11-30
Länk till avsnitt

50. "När jag blev catfished"

I veckans avsnitt pratar vi med varsin spådam och får reda på en hel del saker. Blir det fler barn? Giftemål? Karriär? Tror vi på övernaturliga krafter? Vi är lite delade där - i vanlig ordning! Vi läser också upp meddelanden ur våra konversationer med Rasmus och Linus. Mimmi delar med sig lite extra så klart och vi får höra SMASKIGA sms!! Och vem av oss har blivit catfished?! Lyssna på Podplay!
2021-11-23
Länk till avsnitt

49. ?Det är fullt på förlossningen?

Barnmorskan Sara (@instamorskan) gästar podden och svarar på era frågor, hur ser det ut bakom kulisserna? Förlossningskrisen är ett faktum och barnmorskorna kämpar för att inte skapa oro! Vi pratar även lite utifrån våra egna förlossningar och får svar på saker vi alltid undrat. Mycket spännande och viktigt avsnitt ni inte vill missa!! Lyssna på Podplay!
2021-11-16
Länk till avsnitt

48. Sanning eller Jelly Bean

Det garanterat mest äckelmagade avsnittet vi spelat in. Svarar man på den vågade frågan går man fri men väljer man att inte svara så får man ta en Jelly bean med risk att den smakar skunk, kräks, sur mjölk eller död. Ni kan ju gissa stanken i poddstudion efter oss? Andrea har haft en skitdag och bölat i bilen medan Mimmis morgon har startat på bästa möjliga sätt. Ja, en blandning av allt möjligt - välkommen till duopodden! Lyssna på Podplay!
2021-11-09
Länk till avsnitt

47. ?Det här poddavsnittet tog en drastisk vändning?

Här välkomnar vi kanske poddens spretigaste avsnitt, från sömnlösa nätter och sjukstugor till att Mimmi avslöjar vad hon och Rasmus hade för sig på förmiddagen? känsliga lyssnare varnas! Andrea berättar varför hon absolut aldrig borde jobba med service igen. Det hon gjorde när hon jobbade inom kundservice är helt rubbat, men vi är inte chockade! Vi avslöjar också en stor kändis vars nakenbilder har släppts på internet, och kommer också med våra bästa tips för att detta inte ska ske dig? Lyssna på Podplay!
2021-11-02
Länk till avsnitt

46. Best of DUO

Lyssna på Podplay!
2021-10-26
Länk till avsnitt

45. Bachelor-Ida avslöjar allt!

I dagens avsnitt har vi ingen mindre än Ida från årets Bachelor med oss i studion. Vi pepprar med era frågor, men framförallt med Andreas frågor. Hånglas det off cam? Blev det någon petting? Hur mycket missar vi i TV-soffan som egentligen hände? Hur nervös är man inför första dejten? Hur filmar de kyssarna? Har Ida en kärlek idag? Hon svarar på ALLT!
2021-10-19
Länk till avsnitt

44. "Hon kastar mammor under bussen"

Lyssna på Podplay!
2021-10-12
Länk till avsnitt

43. "Jag vill ha en bebis nu!!"

Vi startar flamsigt, inte helt ovanligt..! Mat är vi inne på ännu en gång och vi ger en uppdatering på hur det går med den vegetariska månaden (vad tror ni?). Hur mycket är för mycket pengar att lägga på foodora i månaden? Har Mimmi nått den gränsen? Andrea tog sitt barn från akuten och åkte hem. Mom of the year! Lyssna på Podplay!
2021-10-05
Länk till avsnitt

42. "Jag har inga problem att knäcka nacken på den"

Lyssna på Podplay!
2021-09-28
Länk till avsnitt

41. ?Det är ett sjukligt beteende?

Vi har ett återkommande problem hemma i köket, är det bara våra partners som har detta sjuka beteende eller har vi fler där ute? Andrea har fyllt år och det har firats med massa roliga lekar!! Vi inser också att Andrea och Mimmi kanske inte bör festa tillsammans!? En kommentar på instagram väcker känslor... har man hunnit leva ett liv innan man blir mamma om man skaffar barn i ung ålder? Lyssna på Podplay!
2021-09-21
Länk till avsnitt

40. Sexcoachning med Marika

Marika som är SEXINSPIRATÖR gästar veckans podd. Så ni kan ju gissa veckans ämne?! Ger egentid mer sug? Hur ligger man för första gången efter en förlossning? Hur hittar man det nya som mamma? Coachning kring sex, mammaroll och massor av tips vi får ta del av. Vill ni lyssna mer på Marika så heter hennes podd Sexpariktigt. Lyssna på Podplay! Instagram: https://instagram.com/sexinspiration?utm_medium=copy_link
2021-09-14
Länk till avsnitt

39. Är vi smartare än en PH-deltagare??

Olof Palme var tydligen Sveriges bästa president och i en fotbollsmatch har vi två pauser.. eller? I dagens avsnitt får ni definitivt skratta en del ÅT oss och inte MED oss. Andrea avslöjar att hon har ett hemligt konto på instagram och Mimmi har en bra lösning på hur du slipper bli bakfull!!! Massa knep och knåp så spetsa öronen och testa era kunskaper med oss. Lyssna på Podplay!
2021-09-07
Länk till avsnitt

38. Det stora uppfostringsavsnittet

Ovanligt att vi har problem med folk? Inte direkt? Andrea tar upp en sak som får henne att vilja krypa ur skinnet av panik som vissa (Mimmi bland annat) inte har något problem med. Vi pratar egenskaper, uppfostran och hur gör Mimmi och Rasmus för att komma överens i frågan när de är så olika? Hur tidigt börjar man uppfostra sina barn? Hur tänker vi kring skärmtid?
2021-08-31
Länk till avsnitt

37. ?Sånt man bara läser om, det hände mig??

WE?RE BACK!! Duon är tillbaka från semester och har en hel del roliga och väldigt äckliga minnen att dela med er, våra favoriter! Hur löste sig katastrofen när Andrea insåg att hon glömt barnens resväska hemma? Och vad är det Mimmi har glömt? Det vill ni nästan inte veta... Känsliga lyssnare varnas! Vi listar våra top tre minnen från sommaren och i vanlig ordning blir det högt i tak och många skratt. Lyssna på Podplay!
2021-08-24
Länk till avsnitt

36. "Jag fick föda i badkaret"

Vi berättar om våra förlossningar och ringer upp en lyssnare som fött hemma i badkaret. Lyssna på Podplay!
2021-07-06
Länk till avsnitt

35. Svarar på era fördomar om oss

Lyssna på Podplay!
2021-06-29
Länk till avsnitt

34. Våra impopulära åsikter

Funkar det att köra mukbang i poddformat? Well, you tell us. Er önskan är ju vår lag, så vi bjuder på lite impopulära åsikter (hata oss inte för mycket nu!!) Vad menar egentligen Mimmi med att Rasmus inte var den sista? Lyssna på Podplay!
2021-06-22
Länk till avsnitt

33. "Jag trodde att han dog i mina armar"

Andrea och Mimmi kör en lite annorlunda poddinspelning som slutar i väldigt personliga och djupa samtalsämnen. Vad hände med Louie egentligen? Vi taggar såklart till halvvägs in och bjuder på skratt och musiktips, enjoy! Lyssna på Podplay!
2021-06-15
Länk till avsnitt

32. ?Hypnos med Kristove?

Hur mycket styrs vi av känslor och hur mycket styr vi dom själva? Mimmi har tagit in den starka karaktären Kristove till poddstudion och det här är nog ett av våra mest intressanta avsnitt. Kristove som jobbar med hypnos, känslocoatching och mindfulness sågs i Robinson förra säsongen. Otroligt lärande avsnitt som går in på djupet. Mimmi och Andrea får kontakt med sin barndom på ett hela annat sätt! För att läsa mer om Kristove kan ni gå in här: https://www.kristove.se/ Lyssna på podplay!
2021-06-08
Länk till avsnitt

31. ?Olivia Baldwins natt med Justin Bieber?

Vi har ett kärt återbesök av Robinson-Olivia och hon berättar hur jobbigt det känns att veta att hon verkligen hade kunnat vinna hela Robinson.. Hon delar även med sig av det allra sjukaste jag och Andrea har hört, vi är brutalt avundsjuka och mådde piss väldigt länge efter denna inspelning!!! Lyssna på Podplay!
2021-06-01
Länk till avsnitt

30. "Chanel-väskan kostade ****"

Det är dyrt i studion i dagens avsnitt. VAD blev Mimmis nota på Chanel egentligen? Andrea delar med sig om hur det är hemma. Relationer är ju inte alltid som de ser ut att vara på sociala medier..! Vi går igenom typiska svenska beteenden, är vi inte lite för tysta och bittra i detta avlånga land? Avslutningsvis så dissar vi varandras klädsmak. Håller ni med? Lyssna på Podplay!
2021-05-25
Länk till avsnitt

29. "Min son ska heta *****"

Andrea sitter fast i köer påväg till poddinspelningen och vi får lösa det på bästa sätt, lösningsorienterade som vi är ;) Vi svarar på era frågar! Vilka är våra top tre namn på barn? Vad vill Mimmi döpa sin son till som hoppas att få en dag. Vi bjuder på lite skvaller och pratar om det senaste som hänt på sociala medier... När kan pranks gå för långt och när ska nätmobbandet upphöra?? Ni får våra ärliga åsikter som alltid. Puss! Lyssna på Podplay!
2021-05-18
Länk till avsnitt

28. "Jag grät i bilen på väg hit"

Vi får en uppdatering på Mimmis gravidsymptom, Andrea är en emotionell känslobomb och vi har lite svårt att släppa en viss dokusåpa som sänds just nu... Är ni överens med oss? Ångest-, corona-, slukhål-, gött och ogött snack i vanlig ordning! Lyssna på Podplay!
2021-05-11
Länk till avsnitt

27. "Får han komma i dig?"

Andrea har haft några tuffa dagar med minstingen där hemma som utmanar henne till nya höjder. Någon som känner igen sig? NU ber hon om ERA tips! Mimmi känner lättnad över förskolebytet, och hur känner vi för utvecklingssamtalet som ägde rum? Vilken ÄR egentligen den coolaste sporten? Mimmi och Andrea är INTE överens och det är dags att Mimmis kunskaper sätts på prov! Lyssna på Podplay!
2021-05-04
Länk till avsnitt

26. "Hur hanterar du hatet?"

Vi får besök av Aisha! Lyssna på Podplay!
2021-04-27
Länk till avsnitt

25. "Jag klämde fel kille på röven"

Vi startar avsnittet med ett litet tjafs, innebandy är tydligen töntigt och Andrea tycker att ?hennes? sport är mycket coolare.. Hur håller vi kärleken vid liv? Vem av oss blev galet kär i sin partner direkt och vems kärlek tog lite tid? Är ett tryggt och stabilt förhållande roligare än ett passionerat och turbulent? Vi löser dagens dilemma och frågan är, är det okej att tänka på sin barndomskärlek efter 15 år med en ny man? Lyssna på Podplay!
2021-04-20
Länk till avsnitt

24. "Jag har fått dickpics på Justin Bieber"

I veckans avsnitt hamnar vi på ämnet om mammor på instagram. Andrea tycker sig störa sig på att influencers klagar på andra offentliga mammor och att allt ser för bra ut, men gör det verkligen det? Nja, vi håller inte riktigt med..! Vi berättar lite om slutskedet i våra förlossningar och vad som var värst. Mimmi ska ha barnfritt hemma och hoppas på både det ena och det andra. Och vi avslutar med MUSIK! Skål! Lyssna på Podplay!
2021-04-13
Länk till avsnitt

23. "Jag vet inte om jag får berätta det här"

Vi har en spännande gäst med oss i studion, Olivia Baldwin som är aktuell i årets Robinson! Så för er som är lika mycket Robinson-dyrkare som vi är, hög volym och vässa öronen för i detta avsnitt får ni svar på alla funderingar man någonsin haft gällande Robinson. Får dom verkligen ingen hjälp med mat? Spelas det in på en ö? Vad är det vi inte får se i TV? Följ oss på instagram: @duo.podden Lyssna på Podplay!
2021-04-06
Länk till avsnitt

22. "Mimmi, varför har du kvar din ligglista?"

Rasmus aka kåtingen från norr gör comeback i inget mindre än KÄRLEKSAVSNITTET! Han får reda ut saker som killar både går igång på men också, vad är det mest oattraktiva ens partner kan göra? Ert ord är vår lag, ni undrar och vi frågar Rasmus om hans mest kända ligg och Mimmi har tydligen kvar sin ligglista, varför kan man ju undra? Lyssna på Podplay!
2021-03-30
Länk till avsnitt

21. "Vad kostar en penisförlängning?"

PH-Andrea avslöjar lite smaskig info om hur det går till bakom kulisserna i Paradise Hotel. Vi testar våra kunskaper genom att sätta pris på olika grejer och verkar ha ganska dålig koll?? Vilket yrke hade Mimmi aldrig klarat av pga hennes svaga psyke och den stora frågan är: vad kostar en penisförlägning? Följ oss på instagram: @duo.podden Lyssna på Podplay!
2021-03-23
Länk till avsnitt

20. "Vi har legat med samma kändis"

Vi har en gäst med oss i studion, ingen mindre än Denise Desmond!! Hur hanterar hon att pappan till hennes barn träffat en ny? Är det okej att exponera någon annans barn offentligt? Hur har man en bra relation till ett ex? Många frågor och många svar. Har vi legat med några ?kändisar?? Yes, och tydligen samma... Hörrni ett avsnitt ni absolut inte vill missa ;) Lyssna på Podplay!
2021-03-16
Länk till avsnitt

19. "Han vill inte duscha med mig längre"

Hur bra känner vi varandra nu? Tydligen har Mimmi bättre koll än Andrea... vi fortsätter på skvallerspåret och går in på djupt vatten igen! Vilket konto på instagram AVSKYR vi? Lyssna på Podplay!
2021-03-09
Länk till avsnitt

18. "Jag var otrogen i 3 månader"

I detta avsnitt välkomnar vi en ny del i vår podd: BIKTEN! Ni har skickat in en jäkla massa sjuka historier och vi reagerar/ löser detta. Hade man förlåtit sin bästis om hon hade en affär med sin styvpappa? Och vem var det som var otrogen i flera månader? Andrea berättar om sin fortkörning och hur polisen stannade henne..! Ett avsnitt för dig som vill må lite bättre över dina synder helt enkelt ;) Lyssna på Podplay!
2021-03-02
Länk till avsnitt

17. ?Jag blir orolig att vi ska göra slut?

Vi slår på stort och släpper vårt första skvalleravsnitt..? Vilka influencerpar har gjort slut, är allt en fasad? Kommer vi också göra slut? Mimmi hatar på en manlig influencer efter att han uttryckt sig på ett dåligt sätt och ni får såklart veta vem. Självkänsla, självförtroende.. vad är egentligen skillnaden och varför har Andrea dåligt självförtroende och Mimmi dålig självkänsla? Mår verkligen alla kroppar lika bra? Vi går in på känsliga ämnen.. Lyssna på Podplay!
2021-02-23
Länk till avsnitt

16. ?Jag gick till den läskiga gynekologen?

Andrea mår skit över situationen med boendet. Mimmi mår skit över alla bollar hon kastat upp i luften och nu måste ta itu med. Vi får en uppdatering på tampongberoendet och Andrea har testat en ny grej inom samma kategori. Hon och Rasmus har börjat meditera och för Rasmus är allt bara svart...? Är det ens möjligt?? Är det en manlig grej? Vi svarar självklart på dagens dilemma!
2021-02-19
Länk till avsnitt

15. ?Ibland vill jag ta min dotter och lämna allt?

Mimmi har köpt hus och i dagens avsnitt berättar hon, vad kostade huset? Vad ska renoveras? Andrea har redan mentalt flyttat in i ett hus som hon bara sett på hemnet och börjar redan planera kring det. Sen får ni även ta del av de 5 saker vi absolut INTE hade klarat oss utan de första 6 månaderna med bebis. Vi löser även ett tufft problem, vi behöver er hjälp.
2021-02-08
Länk till avsnitt

14. ?Han stoppade upp ett finger i rumpan på mig?

?THIS OR THAT? - choklad är äckligt och hundar luktar illa, det är dags att lära känns oss ännu bättre! Vem av oss har haft ätstörningar? I detta avsnitt får ni även ta del av våra upcoming lanseringar. Missa inte ?
2021-02-01
Länk till avsnitt

13. "Jag gick fram och slog honom"

Intriger på förskolan, drama på sociala medier och Milly kommer hem med rivsår i ansiktet. Det här avsnittet pratar vi barn, egenskaper och svårigheter kring allt som tillhör att vara föräldrar. Och hur mår vi, egentligen? Både Mimmi och Andrea delar med sig av en riktigt obehaglig situation som de blivit satta i. Vem slog egentligen killen som betedde sig illa??
2021-01-26
Länk till avsnitt

12. ?Du var en sån tjej som gav mig ångest?

Mens i mängder, när fick vi mens? Vi inser att vi är helt olika och att vi både hade ångest som tonåringar fast av två helt olika anledningar. ?Jag vill inte ha barn än för jag vill göra karriär? , en mening som triggar och vi går in på djupet om hur det är att göra karriär samtidigt som man har småbarn? Borde vi vara hemma med våra stora barn eller är det ok att dom går på förskolan? Och alla pojkvänner till våra lyssnare, förlåt. IG: duo.podden
2021-01-19
Länk till avsnitt

11. "Vi har en crush på samma kille"

Vi spelar in årets första avsnitt och diskuterar lite nyårslöften, Andrea tycker Mimmi är pinsam och vi båda erkänner att vi har en crush på samma kille. Det blir en del Coronasnack, eller ja vaccin!! Het diskussion minst sagt. Missa inte slutet för där får ni höra våra TOP 5 låtar just nu! HAAJ IG: duo.podden
2021-01-12
Länk till avsnitt

10. ?Linus, är du också omskuren??

Ingen mindre än Linus Bergman sätter sig som gäst i dagens avsnitt. Han som absolut inte vill ha ett offentligt liv, men som kanske inte drog det smidigaste draget att bli tillsammans med Andrea. Mimmi delar med sig om Rasmus snopp och hur är det egentligen, är Linus också omskuren? Mimmi hoppar in som parterapeut och ställer Andrea och Linus mot väggen med frågorna man vill veta! IG: duo.podden
2021-01-05
Länk till avsnitt

9. Hur mår fiffin efter två barn egentligen!?

I detta avsnitt pratar vi om våra kroppar, våra snygga och helt otroliga kroppar ;) Blir fiffin slapp efter att ha fött två barn och är det bara våra bröst som slickar madrassen? Att amma eller inte amma? Känsligt ämne som väcker mycket känslor.. visste ni förresten att Andrea har en privat gynekolog hemma vid namn Linus? Nej men lyssna så får du höra. IG: duo.podden
2020-12-29
Länk till avsnitt

8. "Vi röker lite gräs och äter massa munch"

Är det okej att åka till ett annat land och operera sin kropp? Fillers är väl nästan som smink och nu är det dags att spruta in fett i tuttarna? Vi pratar om skönhetsoperationer och avslutar med en härlig julquiz, inser snabbt att Andrea behöver läsa på om vem Jesus är och varför vi firar jul. Vi inför nya Coronavänliga jultraditioner & missa för gudskull inte slutet för där avslöjas en liten hemligt!
2020-12-22
Länk till avsnitt

7. ?Han försökte hota mig till en abort?

I veckans avsnitt gästas vi av ingen mindre än Lisa Jönsson aka Andreas bästis som precis gått ut med att hon är gravid och pappan vill inte vara en del av det. Lisa delar transparent med sig om hur allt gick till och vi ställer alla frågor som ni önskat!
2020-12-15
Länk till avsnitt

6. Ångest och brev från mördare

Vad triggar ångest hos oss? Hur löser vi det? Mimmi berättar hur hon gick tillväga för att starta en KBT behandling, Andrea har extrem dödsångest och vi delar med oss utav en massa bra knep för att minska ångest. Lev nu dö sen, okej?
2020-12-08
Länk till avsnitt

5. Rasmus, aka kåtingen från Norr

Mimmis pojkvän Rasmus gästar podden. Hur gör man om den ena i förhållandet vill ligger mer än den andra? Hur hanterar man svartsjuka? Rasmus avslöjar sin så kallade "Darkbox" och en viktig fråga avhandlas: ÄR det bara Rasmus och Linus som är sämst på nätterna eller är det ett manligt syndrom?
2020-12-01
Länk till avsnitt

4. "Bilen var stulen och polisen ringde mina föräldrar"

"Jag kan trycka en Billys till frukost". Hur mycker skärmtid ger vi våra barn? Vad spelade alkoholen för roll under vår uppväxt? Andrea vill inte prata om sin tid i Paradise Hotel... Men gör det ändå. Varför åkte Mimmi i stulna bilar när hon var liten? Allt det här och mer därtill avhandlas i dagens avsnitt!
2020-11-24
Länk till avsnitt

3. Uppfriskande utmaningar, hemlisar och influencer världen

En bild som Mimmi lagt upp på Milly har blivit anmäld, vi berättar om både framsidor och baksidor med att leva som influensers. En upprörd (man) har hört av sig till podden med sin åsikter om gaming OCH hur hanterar vi ?snåla? vänner??
2020-11-17
Länk till avsnitt

2. "Min fitta hängde ned till knäna"

Vi går på djupet om våra förlossningar, hur dom startade, hur det gick under födslarna och hur vi mådde efteråt. Vi spelar upp inspelade klipp från BB och öppnar upp om den oväntade förlossningsdepressionen en av oss drabbades av. 
2020-11-10
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.