Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

DUO med Andrea & Mimmi

DUO med Andrea & Mimmi

I podden DUO kommer du att få lära känna Andrea Norrman & Mimmi Kapell på ett helt nytt sätt, varje avsnitt svarar dom på två frågor som deras följare ställt & diskuterar kring detta. Det bjuds även på en härlig överraskning i slutet utav varje avsnitt!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/duomedandreamimmi

Avsnitt

4. "Bilen var stulen och polisen ringde mina föräldrar"

"Jag kan trycka en Billys till frukost".
Hur mycker skärmtid ger vi våra barn? Vad spelade alkoholen för roll under vår uppväxt? Andrea vill inte prata om sin tid i Paradise Hotel... Men gör det ändå. Varför åkte Mimmi i stulna bilar när hon var liten? Allt det här och mer därtill avhandlas i dagens avsnitt!


2020-11-24
Länk till avsnitt

3. Uppfriskande utmaningar, hemlisar och influencer världen

En bild som Mimmi lagt upp på Milly har blivit anmäld, vi berättar om både framsidor och baksidor med att leva som influensers. En upprörd (man) har hört av sig till podden med sin åsikter om gaming OCH hur hanterar vi ?snåla? vänner??
2020-11-17
Länk till avsnitt

2. "Min fitta hängde ned till knäna"

Vi går på djupet om våra förlossningar, hur dom startade, hur det gick under födslarna och hur vi mådde efteråt. Vi spelar upp inspelade klipp från BB och öppnar upp om den oväntade förlossningsdepressionen en av oss drabbades av. 
2020-11-10
Länk till avsnitt

1. PREMIÄR! ?Jag slickade röv i tv?

I första avsnittet av DUO kommer det fram vem av oss som haft trekant, varit nära breakup med våra killar, övervägt abort och mycket mer! Vi svarar även på två av våra följares frågor rörande relationer. Välkomna till DUO med Andrea och Mimmi!!
2020-11-03
Länk till avsnitt

Trailer - PREMIÄR 3 november!

[]
2020-10-30
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.