Sveriges 100 mest populära podcasts

JacquesThomasOscar i P3

JacquesThomasOscar i P3

Ett humorprogram av och med trion med samma namn där public service parodieras i fiktiva radioinslag. Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

sverigesradio.se/jacquesthomasoscarip3

Avsnitt

10. Virkade vaginas

Programserien avslutas med en djupdykning i fiskmjölets men också Bellmans historia, Frej recenserar sin sista film och så får vi höra en fd britts betraktelser av det svenska samhället. Detta och mycket, mycket mer!

2021-01-15
Länk till avsnitt

9. Det kortaste strået

I näst sista sändningen bekräftar vi våra fördomar, lyssnar till bowling med en ny typ av käglor och så filosoferas det i plastpåsar. Detta och mycket, mycket mer!

2021-01-08
Länk till avsnitt

8. Smutset

I åttonde upplagan ångestas det för fullt i en taxibil, vi besöker en golfturnering för tävlande med adhd och så dös det i Schweiz. Detta och mycket, mycket mer!

2021-01-01
Länk till avsnitt

7. Lammköttet

I sjunde delen lyckas den oerhört gamla Margot bli pånyttfödd, vi åker tillbaka i tiden till det kära gamla nazityskland och så minns vi en indisk besk vän. Detta och mycket, mycket mer!

2020-12-25
Länk till avsnitt

6. Faghags

I sjätte sändningen får Felix genomlida sin värsta mardröm, geniet Sad Lean framför en dikt och Sveriges mest omtalade presskonferens dissekeras. Detta och mycket, mycket mer!

2020-12-18
Länk till avsnitt

5. Andjeas Ejiksson

Denna gång följej vi med en pjivatdetektiv i dennes ajbete, vi begej oss till väjdens fajligaste plats och sägej kapjis på alla möjliga olika sätt. Dessutom avslöjaj Fjej sina åsiktej om polisen. Detta och mycket, mycket mej!

2020-12-11
Länk till avsnitt

4. Paddan

I fjärde upplagan får vi en inblick i en medberoendes uppväxt, våra fördomar om det stora landet i öst bekräftas och så frågar vi oss om snön har känslor. Detta och mycket, mycket mer!

2020-12-04
Länk till avsnitt

3. Kicki, Bettan & Lotta

I denna sändning reder vi ut vad äta med ögonen egentligen betyder och så tar vi farväl av en bortglömd vän. Dessutom guidas vi genom världens mest komplicerade konspirationsteorier. Detta och mycket, mycket mer!

2020-11-27
Länk till avsnitt

2. Kluddkungen

I veckans upplaga får vi ta del av hur vardagen ser ut för en 10-årig flicka i dagens skola, hur ett helt inslag om flöjtens historia kan låta samt lyssna till en vacker dikt om tro. Och så recenserar Frej en ny film.

2020-11-20
Länk till avsnitt

1. Svenskjävlar

I första sändningen kastas vi in i en PK-hatares dramatiska flykt från Sverige, vi får en nytänkande krönika om pappaledighet av den föråldrade Hamrin och så får vi våra fördomar bekräftade samt mycket mer!

2020-11-13
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.