Sveriges 100 mest populära podcasts

Kan Jag Så Kan Du Podden

Kan Jag Så Kan Du Podden

Med denna Podcast, vill jag inspirera och motivera er där ute, till att varje dag sträva efter att bli en så bra människa vi bara kan bli!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pontusjosefsson.podbean.com

Avsnitt

AVSNITT 48 JENNY UNGA

Jenny är född och uppvuxen i Kiruna, men har flyttat runt en del i sitt 30 åriga liv. Hon driver eget och har titeln lektör. Jenny pratar även om hur hon som 11 åring hade självmordstankar och sedan under sitt liv fått brottats med den mentala hälsan.  Vi pratar om hur vi kan resa oss ur mörka dagar och såklart en hel del böcker.  Jenny inspirerar mig väldigt mycket, och jag är säker på att hon kan inspirera er också. Varsågoda!

2021-10-04
Länk till avsnitt

AVSNITT 47 MINNA & LISA ?ADHD-MAMMORNA?

Nu är dom tillbaka!  För ett år sedan satt jag ner med dessa tjejer och pratade om deras resa. Nu har det hänt en hel del sedan sist. Dom har startat sin egna podcast och under den här tiden har dom även hunnit gå att bli mammor på nytt!  Vi pratar även om hur det är att förlora sin pappa alldeles för tidigt. Men som vanligt är det alltid ett gott snack med dessa beundransvärda tjejer!

2021-09-29
Länk till avsnitt

AVSNITT 46 JIMMY VÄISÄNEN

Jimmy berättar om sin tuffa uppväxt i Göteborg och hur han nästan fick växa upp på egen hand. Sedan flyttar han upp till Norrland och stadgar sig här. Han blir pappa tidigt, tappar jobb och körkort. Men ändå lyckas han resa sig och hitta en väg tillbaka till glädjen mot livet. Jimmy älskar stora maskiner och kör en hel del skoter. Han har tusentals följare på sociala medier och det här är hans historia om hans bakgrund! Varsågoda.

2021-09-16
Länk till avsnitt

AVSNITT 45 IDA LINDSTRÖM FRÅN ROBINSON & ENSAM I VILDMARKEN

Skellefteåtjejen Ida gästar detta avsnitt. Ida är senast aktuell i dokusåpan Ensam i vildmarken. Hon har även varit med i Robinson 2018. Ida öppnar verkligen upp sig och berättar hur hon gått sin egen väg här i livet. Vi pratar även om panikångest och hur man kan resa sig ur gråa dagar. Varsågoda!

2021-09-01
Länk till avsnitt

AVSNITT 44 ANTON HÅKANSSON

I detta avsnitt öppnar sig Anton om sitt alkoholmissbruk som pågick under många år. Idag har han varit nykter i 4 år och han tar oss igenom vägen tillbaka till ett liv utan alkohol.  Med hjälp av AA möten och en sponsor så lyckades han resa sig.  Vi pratar även om saker som får oss människor att må bra, meditation, läsa böcker och träning med mera.  Här har ni Anton, Varsågoda. 

2021-07-06
Länk till avsnitt

AVSNITT 43 MARCUS BRANDT FRÅN ELITSTYRKANS HEMLIGHETER

Marcus gästar och ni känner säkert igen honom från elitstyrkans hemligheter i TV4. Marcus öppnar upp sig om sin tuffa barndom där han blev mobbad för sin dyslexi. Men snabbt hittade han idrotten där han insåg att han var en stor talang.  Marcus har rest och tävlat världen över i iron man och triathlon med stora framgångar. Vi pratar också såklart om hans medverkan i det tuffa uppdraget i TV4.  VARSÅGODA!

2021-04-16
Länk till avsnitt

AVSNITT 42 JOHANNES SARRI

Om ni lyssnat på avsnitt 34 med Anna så vet ni vad detta handlar om. Annas historia var som medberoende och förälder till en missbrukare, i detta avsnitt får ni höra hennes son ge sin sida av hela historien.  Johannes berättar om överdoserna, flykterna från behandlingshemmen och tillexempel den gången han fick skära ned sin kompis från taket som hade hängt sig. Det här får ni inte missa. Här har ni honom, varsågoda!

2021-04-01
Länk till avsnitt

AVSNITT 41 MAX PISANO DEL 2

I detta avsnitt berättar Max om sitt uppdrag i TV4, Elitstyrkans Hemligheter.

Vi får se Max lämna i ett otroligt vackert avsnitt, efter att han kommit till stor insikt i sig själv.

Nu förklarar han vad alla tårar handlade om i TV. Den underbara Max, varsågoda!

2021-03-26
Länk till avsnitt

AVSNITT 40 HAMPUS WENKLO FRÅN ELITSTYRKANS HEMLIGHETER

Vi välkomnar Hampus till Podcasten!  Hampus är en av tre vinnare i Elitstyrkans Hemligheter Sverige som gått i TV4.

I detta avsnitt tar han oss igenom hur det verkligen var att bli utsatt för denna utmaning ute på Gotland under 8 dagar. Vi kommer även in på hans privata liv där han, tillsammans med sin fru Ida har fått genomgå tuffa utmaningar som tillexempel hennes cancer. En otroligt lugn och sansad person som alla älskar. Varsågoda!

2021-03-15
Länk till avsnitt

AVSNITT 39 YOGAINSTRUKTÖR LISE

I detta avsnitt gästa yogainstruktören Lise. Hon tar oss igenom hennes mörka uppväxt och hennes väg tillbaka till livet. Hon ger oss mycket lärdomar och bevisar att allt är möjligt om man bara bestämmer sig. Vi pratar även kylaterapi och varför det är så bra för oss att utföra.  Mycket klok och genuin som ger oss oerhört mycket klokhet, Varsågoda!

2021-02-02
Länk till avsnitt

AVSNITT 38 FREDRIK RISBO

Fredrik fick en stroke 2015 och i detta avsnitt tar han oss igenom den tuffa händelsen.  Från att ha legat död på golvet, och sedan vakna upp på sjukhus både blind och förlamad, till att vara nästintill helt återställd idag. Fredrik har även stor passion för musik och vi pratar om hur det också har hjälpt honom tillbaka. Varsågoda!

2020-12-21
Länk till avsnitt

AVSNITT 37 MAX PISANO

Max är en otroligt färgstark människa som ger oss en hel del perspektiv på livet. Han har spelat in flera tv-program, han har bott i Afrika, han har sprungit från Stockholm till Kebnekaise med sin lilla cykelvagn, listan kan göras lång vad Max har uträttat i sitt liv. Det här är hans historia. Varsågoda!

2020-12-14
Länk till avsnitt

AVSNITT 36 HANNA & DANIEL FORS

Hanna och Daniel är syskon och berättar i detta avsnitt om hur deras liv har förändrats  efter att både deras mamma och pappa har gått bort. Deras mamma var väldigt sjuk i alkoholism och gick bort 2005, men pappa Lasse gick hastigt  bort för bara ett år sedan. Då kroppspulsådern i magen brast.  Mitt i denna tragedi i och med pappas bortgång, är Hanna gravid, och Daniel tillsammans med sin sambo får ett missfall. Allting slår verkligen till direkt, och det här är deras historia om hur livet kan förändras på ett ögonblick. Varsågoda!

2020-11-27
Länk till avsnitt

AVSNITT 35 TINA JAKOBSSON & FRIDA SÖDERHOLM

Dagens gäster är inga mindre än Frida och Tina. Deras historia är något utöver det vanliga. Deras pappor till sina barn, var med om en tragisk dödsolycka sommaren 2019. En lastbil får framhjulspunktering och kommer över på fel sida av vägen, vilket orsakade hela olyckan. Nu berättar dessa tjejer om olyckan, och även tiden efter allting har hänt. Hur dom har kunnat bearbeta hela situationen och kunnat hitta tillbaka till livet här idag. Detta avsnitt ger oss ett otroligt perspektiv på livet, att vi inte ska ta någonting för givet. På ett ögonblick kan det vara borta. Det här är deras historia, Varsågoda!

2020-11-17
Länk till avsnitt

AVSNITT 34 ANNA OLOFSSON

Detta avsnitt gästas av den starke Anna!  Anna är mamma till en missbrukande son. I detta avsnitt tar hon oss genom hur det är att vara närstående till en drogberoende person. Allt från behandlingshemmen, socialtjänsten, överdoserna och oron över att aldrig riktigt veta om hennes son kommer överleva dagen. Vi får ett helt annat perspektiv i detta avsnitt vilket är nyttigt för oss. Varsågoda!

2020-11-10
Länk till avsnitt

AVSNITT 33 LISA AHLQUIST

Gästen är ingen mindre än Lisa Ahlquist som är en av 2 ägare till den populära inredningsbutiken Kvadrat i Kiruna. Lisa ger oss en inblick i företagslivet, och sedan pratar hon även om sin uppväxt där hon fått handskas med panikångest och ätstörningar. En oerhört härlig och jordnära kvinna som lyser upp detta avsnitt! Varsågoda.

2020-11-06
Länk till avsnitt

AVSNITT 32 ROLAND BERGDAHL

Den folkkäre Roland gästar!  Roland föddes blind och har tagit sig igenom livet helt galant. Tidigt utvecklade han sin talang för musik och motorer.  Om en bil står på tomgång, så kan Roland säga exakt varvtal som bilen har. Vilket är en sant, han testade det på mig för att visa att han kunde det efter avsnittet. Denna positiva och ödmjuka människa ger oss så mycket nyttigt i detta samtal så jag vill be alla att spetsa sina öron och lyssna hur denna man verkligen har lyckats i livet. Trots att många tror att hans blindhet har varit ett hinder för honom, snarare tvärtom. Varsågoda!

2020-10-27
Länk till avsnitt

AVSNITT 31 WILMA KROOK

Ingen mindre än Wilma Krook gästar avsnittet! Väldigt ung hade Wilma redan bestämt sig för att hon ska operera brösten när hon blir 18. Hon fick höra kommentarer att hon är platt över brösten redan i mellanstadiet av olika killar. Detta fick Wilma att känna att hon måste göra något för att passa in. Många år senare har hon nu opererat ut sina silikonbröst, efter att hon fick en allvarlig sjukdom som många kan få av att operera sig. Det är en helt annan Wilma idag än för 10 år sedan enligt henne själv. Viktigt avsnitt eftersom detta är på tapeten idag, hur osäkerheten och självkänslan kan förstöra för oss. Och hur ska vi handskas med det? Det här är Wilmas historia, varsågoda!

2020-10-09
Länk till avsnitt

AVSNITT 30 ADRIAN MITCHELL

Gästen Adrian Mitchell ger oss ett lärorikt avsnitt! Adrian har gjort snedsteg i livet som han verkligen har fått sona för. Vi alla gör snedsteg ibland. Det är därför vi pratar här i podden. Adrian var med i en misshandel som filmades och spreds på internet väldigt mycket. Vilket resulterade i hundratals dödshot. Idag är han starkare än aldrig förr och ger oss hans väg tillbaka från snedstegen och ungdomen. Riktigt inspirerande, varsågoda!

2020-09-23
Länk till avsnitt

AVSNITT 29 TONY BJÖRKENVALL

Tony Björkenvall mina damer och herrar. Sångare och gitarrist i Kirunabandet Willy Clay Band. Tony tar oss igenom hans händelserika liv, både som privatperson och som artist. De har turnerat runt om på jorden och Tony ger oss mäktiga storys om hur livet som artist kan vara. Förband åt John Foggerty, låtar på svensktoppen, gå ut på scen med Brad Paisley och mer där till. Jag lät Tony spela 3 låtar för er, Most of all, en osläppt som kommer att släppas senare, och The Miner. Låtarna hittar ni på minut 36, och på 1 timme och 11 minuter, samt outrot i avsnittet. Det här får ni inte missa, varsågoda!

2020-09-23
Länk till avsnitt

AVSNITT 28 MY WIDMARK

Gästen är ingen mindre än My Widmark. My är ett så kallat maskrosbarn som vuxit upp med en alkoholiserad mamma, och en pappa som flyttade väldigt tidigt ifrån familjen. Denna barndom resulterade i att My utvecklade eget missbruk. Idag är hon nykterist och har varit i det 21 år. Hon är involverad i trygga barnen som är en organisation som hjälper ungdomar upp till 25 år som lever i dessa förhållanden. Det här är hennes historia, varsågoda!

2020-09-21
Länk till avsnitt

AVSNITT 27 ANNIKA ÄLVERO

Annika Älvero gästar! Annika jobbar som socionom och i detta avsnitt tar hon oss igenom hur det är att jobba med just det. Vi pratar även hur ungdomen ser ut idag där alkohol och droganvändning är en vardag för vissa ungdomar. Annika berättar även om tiden då hon hade cancer och hur hon tog sig ur den jobbiga tiden i sitt liv. Varsågoda!

2020-09-10
Länk till avsnitt

AVSNITT 26 EVA SUNDBERG

I detta avsnitt gästar Eva Sundberg. Jag vill bara förbereda er på ett väldigt laddat och starkt avsnitt. Eva var med om en tragedi som ingen förälder önskar sig, nämligen få begrava sitt eget barn. Hon tar oss igenom hela historien och det är väldigt känslosamt. Mycket tårar men samtidigt mycket kärlek. VARSÅGODA!

2020-09-01
Länk till avsnitt

AVSNITT 25 LINA JOHANSSON

Lina Johansson gästar. Linas liv vändes upp och ned på en femöring när hennes mellersta barn drabbades av ett hjärtstillestånd, inte ens 1 år gammal. Dom lyckades återuppliva henne. Hela historien rör en till tårar och jag vill bara förbereda er på ett väldigt tungt, men samtidigt fint avsnitt. Det är lätt att vi tar livet för givet men efter att ha lyssnat på Lina så inser man hur snabbt allting kan vända och att vi faktiskt är väldigt lyckligt lottade på denna jord. Ta hand om nära och kära, var snälla mot varandra och ha respekt. VARSÅGODA!

2020-08-28
Länk till avsnitt

AVSNITT 24 HANS LAAKSONEN

En stor kirunaprofil gästar vid namn Hasse Lax. Vi går igenom allt från Hasses tuffa ungdomsår i Gällivare, till att han sökte till big brother och till slut hittade sin räddare Jeanette och nu lever han lyckligare än aldrig förr! Förbered er på mycket skratt från denna otroligt varma människa. VARSÅGODA!

2020-08-25
Länk till avsnitt

AVSNITT 23 EVELINA PERSSON

Evelina Persson gästar och öppnar upp sig angående sin utbrändhet. Vi pratar om symptomer att vara uppmärksamma på och hur man ska hitta sin väg tillbaka på fötter igen. Vi går igenom mycket om den mentala hälsan och hur viktigt det är att vi lär känna oss själva. VARSÅGODA!

2020-08-22
Länk till avsnitt

AVSNITT 22 LISA & MINNA "ADHD-MAMMORNA"

Lisa och Minna gästar avsnittet. Ni kan även se dom styra över instagramkontot "ADHD mammorna". Tjejerna tar oss in i deras liv och hur det är att leva med ADHD. Vi går igenom allt från motgångar, mediciner, barnen, skolorna och mycket mer. Ett intressant samtal om ett ämne som är på tapeten just nu, ADHD. VARSÅGODA!

2020-08-16
Länk till avsnitt

AVSNITT 21 HANNA BERGMARK

Hanna Bergmark gästar! Influencern och stylisten från Kiruna. Hon har över 22 tusen följare på instagram i skrivande stund och bedriver en oerhört vacker och stor content där. Hanna arbetar även som frisör i sin egna salong. Sedan tar Hanna oss lite djupare och går igenom hennes ungdomsår, hur det är att växa upp med en pappa som har alkoholism och hur hon fått vara otroligt stark för att ta sig igenom livet på egna ben. VARSÅGODA!

2020-08-12
Länk till avsnitt

AVSNITT 20 PONTUS JOSEFSSON

Ni är många som vill veta om min historia och min bakgrund. Nu har jag suttit ned med Emil Björnström och vi tog oss igenom min livshistoria under 2 timmar. Allt från framgången i hockeyn, till drogerna och botten för att sedan lyfta sig igen. VARSÅGODA!

2020-08-07
Länk till avsnitt

AVSNITT 19 TOVE KVARNÄS

Avsnitt 19 gästas av Tove Kvarnäs som hade ett mål att ta sig jorden runt på en segelbåt. Efter flera år till sjöss är hon i Kiruna igen och jag hade äran att få prata med henne om hennes resa. Tove tar oss igenom hela resan och även många upplevelser som man bara kan drömma om att få uppleva. VARSÅGODA!

2020-08-02
Länk till avsnitt

AVSNITT 18 SOFIE GIDLUND

Välkomna tillbaka! Idag gästar Sofie och hon tar oss igenom hennes resa från den alpina delen till den nuvarande friåkande delen av hennes liv inom skidåkning. Hon är rankad 12:a i Europa i skrivande stund men siktar högre. Vi går även in på den mentala hälsan och hur vi ska försöka tänka och göra för att få ett så bra mentalt tillstånd som möjligt. VARSÅGODA!

2020-07-27
Länk till avsnitt

AVSNITT 17 SEBASTIAN HÄGGKVIST

Idag gästar Sebastian Häggkvist podden. Sebastian har gått igenom ett enormt djupt hål iochmed spelmissbruk. Vi pratar om hela hans period från där allt startade, till att han idag sitter helt fri från missbruket. Sebastian vill inspirera andra och med sin historia kunna hjälpa andra att inte gå i samma fotspår som han gick. VARSÅGODA!

2020-04-20
Länk till avsnitt

AVSNITT 16 SUSANNE NYMAN

Avsnittet gästas av Susanne Nyman. Dagen innan hennes stora 30 års fest blev hon brutalt våldtagen av en man som vägrade lämna hennes lägenhet på en efterfest. Det är otroligt starkt att Susanne vågar öppna upp sig och sprider ordet till dom tjejer där ute som faktiskt drabbats av samma sak. Susanne tar oss nu igenom den där hemska natten.

2020-04-06
Länk till avsnitt

AVSNITT 15 IDA & VIKTOR "UNGA FÖRÄLDRAR"

I detta avsnitt gästas podden av Ida och Viktor från "unga föräldrar" i TV4 och även "mitt stora samiska bröllop". Ett öppet samtal där dom berättar om sitt liv tillsammans och hur livet förändrats efter TV rutan. Vi pratar även psykisk ohälsa och egna erfarenhet därifrån. VARSÅGODA!

2020-03-29
Länk till avsnitt

AVSNITT 14 JOAKIM "PAPPA PAAVO" SVENSSON

Dagens gäst är ingen mindre än rapparen från Kiruna, "Pappa Paavo". Joakim öppnar sig ödmjukt om depression, sin musikkarriär och hur mycket pengar han tjänar på sin musik. Med över 700 000 lyssningar på sina låtar på spotify, och 26 000 lyssnare i månaden så växer han större och större med sin "oseriösa" musik. VARSÅGODA!

2020-03-18
Länk till avsnitt

AVSNITT 13 GUNNAR SELBERG

Låt mig presentera kommunalråd Kiruna kommun, Gunnar Selberg.

En driven och energisk person som har nära till skratt och är lättsam att prata med.

Vi går igenom Gunnars liv från uppväxt till där han är idag, som kommunalråd. För oss som lever och verkar i Kiruna så kommer svar på det mesta, om skola, omsorg och vården med mera. VARSÅGODA!

2020-03-12
Länk till avsnitt

AVSNITT 12 CRISTIN RANTATALO

Nu kommer min äldsta gäst Cristin! Vi har ett långt avsnitt framför oss men det är bland dom nyttigaste samtalen jag någonsin haft i mitt liv. Cristin ger oss ett smakprov på hur inställningen till livet ska vara och hur man väljer att gå rätt väg i livet.

Världens mest positiva människa förgyller detta avsnitt! VARSÅGODA!

2020-02-07
Länk till avsnitt

AVSNITT 11 EDDIE JOHANSSON

AVSNITT 11 och ingen mindre än Eddie Johansson från Kiruna. Som tonåring var han överlägset starkast i landet. Han hade kontakt med förbundskapten till sveriges landslag, alla visste vem han var.

Han har över 800 kg i "totalen" i styrkelyft. Momenten marklyft, bänkpress och benböj.

Eddie är en livsnjutare. En ödmjuk människa och väldigt målmedveten.

Jag behöver inte säga mer. Eddie är en människa jag är glad att jag fick prata med. En stor inspiration för mig. VARSÅGODA!

2020-01-29
Länk till avsnitt

AVSNITT 10 JESSICA PETTERSSON

Avsnitt 10 mina vänner och Jessica Pettersson gästar. Hon är just nu på sin största resa i livet och har gått igenom många viktminskningar men aldrig riktigt fått det att bli kontinuerligt. Nu sitter hon med ett bra självförtroende och ett sunt mål som får henne att leva livet på hennes egna villkor. Det var oerhört inspirerande att få höra hur hon tagit sig igenom allting och lärorikt att få höra hur hon tacklar motgångarna. På JessicasLCHF på instagram kan ni följa hennes resa! VARSÅGODA!

2020-01-25
Länk till avsnitt

AVSNITT 9 JANA BJUHR

Nu får vi öppna öronen och ta in fakta på en helt ny nivå! Jana har över 20 år i branschen som kost och näringsrådgivare. Vi pratar om vad vi ska äta för att må så bra som möjligt, om träning och alla dom sakerna som hör ihop! Spetsa öronen och ta in alla hjälpmedel som Jana delar med sig av! VARSÅGODA!

2020-01-16
Länk till avsnitt

AVSNITT 8 KALLE SOHLIN

GOTT NYTT ÅR PÅ ER! Dagens gäst är Kalle Sohlin. Han berättar för oss hur det var att som ung, bli egen företagare. Han har även åkt över atlanten till USA för att plugga men där allting var helt fel. Han har mycket livserfarenhet. Sen går vi in på djupet och Kalle berättar om det tyngsta som kunde hända honom, att sitta bredvid sjukhusbädden och se sin bror somna in. VARSÅGODA!

2020-01-06
Länk till avsnitt

AVSNITT 7 KIEREN CONIBEAR-TRATHEN

Let me introduce KCT! Kieren are born and raised in south England but has moved to Sweden for his fotball dreams. Kieren also grew up tough. He had a mother who drank until she passed away. Kieren needed to be his own hero almost for 20 years. And this is also a good example for everyone that has something on your chest, open up and speak up. We shall not be afraid when it comes to open up about our problems. ENJOY!

2019-12-30
Länk till avsnitt

AVSNITT 6 KIMBERLEY AHLSTRÖM

Dags för min andra kvinnliga gäst och denna gång med Kimberley! Kimberley tar oss igenom dom mörkaste platserna från hennes uppväxt och andra livssituationer. Den positiva energin öser fram när vi hör Kimberley prata. Hon är en kvinna som övervinner allt! Precis aktuell med sin första bok "121 tidlösa dikter". Lyssna och njut. GODJUL på er! VARSÅGODA!

2019-12-22
Länk till avsnitt

AVSNITT 5 JOEL LASSINANTTI

Låt mig presentera Joel Lassinantti! Joel är första målvakt i Luleå Hockey. Vi snackar mycket hockey och om hur han, med sin framgång, fortfarande står med båda fötterna på jorden. Joels meritlista är lång och han jobbar hårt varje dag för att vara den stjärna han är. VARSÅGODA!

2019-12-16
Länk till avsnitt

AVSNITT 4 JOAKIM PETTERSEN

Idag sitter jag ned med den superaktuelle Joakim, som öppnat en egen food-truck. Med sin idé om hur en hamburgare ska vara står han nu dagligen och säljer sin produkt. Joakim delar även med sig om sin oerhört mörka tid i hans bakgrund. Från att ha suttit på en brokant och funderat på om han ska hoppa och ta livet av sig, till att idag göra det han alltid drömt. Sälja sin egen mat! VARSÅGODA!

 

2019-12-13
Länk till avsnitt

AVSNITT 2 RASMUS JOHANSSON

Avsnitt 2 är ingen mindre än Rasmus Johansson. Sveriges kanske främsta skoteråkare när det kommer till freestyle. Han har flera X-games tävlingar på sitt CV och personligen är detta avsnitt lite av en favorit! Väldigt inspirerande och oerhört nyttigt att få sitta ned med Rasmus! VARSÅGODA!!

2019-12-10
Länk till avsnitt

AVSNITT 3 REBECCA LUNDH

Dags för min första kvinnliga gäst! Den genuina Rebecca Lundh gästar och bidrar med ett riktigt bra avsnitt. Hon är egen företagare och livnär sig på fotografering. Vi går också in på ämnet mental ohälsa. VARSÅGODA!!

2019-12-09
Länk till avsnitt

INTRODUKTION + AVSNITT 1 EMIL BJÖRNSTRÖM

En kort introduktion till varför jag startade denna Podcast och vem jag är. Även avsnitt 1 av 'Kan Jag Så Kan Du' Podden. Emil Björnström är min gäst. Guide på Mount Everest och även Kirunas globetrotter. En ödmjuk och otroligt lugn individ som har valt att trotsa 'Svensson' livet och gått sin egen väg. VARSÅGODA!

2019-11-28
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.