Sveriges 100 mest populära podcasts

Hästhoppning med Niclas Haking

Hästhoppning med Niclas Haking

Det här är en podcast om hästhoppning och olika ryttares resa.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

niclashaking.libsyn.com/website

Avsnitt

Hästhoppning med Niclas Haking träffar Peder Fredricson

I veckans avsnitt så blir det ett special avsnitt när jag åker ner till Grevlunda gården och träffar den nya världs 1:an Peder Fredricson 

2021-10-13
Länk till avsnitt

Hästhoppning med Niclas Haking gästas av Mathilda Karlsson

I veckans podd avsnitt så får vi lära känna tysklands baserade Mathilda Karlsson. Mathilda som är svensk men valde att tävla för Sri Lanka. Hon har ridit 5 stjärniga Grand Prix runt om i världen och 2021 red hon OS i Tokyo 

2021-09-23
Länk till avsnitt

Hästhoppning med Niclas Haking gästas av Geoff Billington

This is the first international guest of season 2. He is the living legend Geoff Billington. Geoff has competed several olympics and been winning Grand Prix all over the world. He has also did impersonations of famous riders at full-packed arenas at all the big shows. 

2021-09-15
Länk till avsnitt

Hästhoppning med Niclas Haking gästas av Petronella Andersson

Äntligen är vi tillbaka med säsong 2. Säsongens första gäst är stjärnskottet och STX beridaren Petronella Andersson. Redan som 10 åring red hon sitt första svenska mästerskap och därefter har karriären gått spikrakt uppåt med världscups placeringar och Grand Prix segrar.

2021-09-08
Länk till avsnitt

Hästhoppning med Niclas Haking säsongsavslutning

Denna vecka gör vi en summering av det vi fått njuta av hela säsong 1. Säsong 2 jobbar vi redan på, så var inte oroliga. Så idag reflekterar vi tillbaka och får lyssna på godsaker vi bjudit på.

2021-06-28
Länk till avsnitt

Hästhoppning med Niclas Haking träffar Johanna Lassnack

I veckans avsnitt träffar jag föreläsaren, mentala coachen och grundaren till Ryttarinspiration Johanna Lassnack. Johanna berättar om hur allt startade och växte fram. Avsnittet bjuder på allt från skratt till tårar när jag träffar denna fantastiska tjej.

2021-06-10
Länk till avsnitt

Hästhoppning med Niclas Haking träffar Pether Markne

Denna vecka beger jag mig till Danmark och träffar OS ryttaren och tränaren Pether Markne. Pether är en av Sveriges mest meriterade tränare, dessutom A-tränare i både hoppning och dressyr. 

2021-06-03
Länk till avsnitt

Hästhoppning med Niclas Haking gästas av Alexander Zetterman

Veckans gäst skapade magi och historia när han vann Falsterbo Grand Prix inför stående ovationer. Var man där eller såg på TV så blev man enormt insperirad och rörd. För mig personligen kan jag titta flera gånger om och om igen för att få motivation. Vi har även sett honom i tv programmet Ryttareliten. 

2021-05-27
Länk till avsnitt

Hästhoppning med Niclas Haking gästas av James Davenport

En av mina första gäster i podden var Angelie Von Essen, där vi fick höra lite om hennes andra halva James. Och idag får vi just träffa James Davenport. James som har mästerskaps medaljer 5* GP vinster och mycket mer på sin meritlista. Dessutom har han varit Chef d équipe för Sverige.   

2021-05-13
Länk till avsnitt

Hästhoppning med Niclas Haking gästas av Abdel Said

I veckans podd avsnitt så gästas jag av vår andra internationella gäst Abdel Said. Abdel flyttade redan som 10 åring från Egypten till Holland för att satsa på ridningen. Med 5* GP segrar, världscups seger och mycket mer i bagaget så driver han nu också en framgångsrik verksamhet utanför belgiska Antwerpen.

2021-05-06
Länk till avsnitt

Hästhoppning med Niclas Haking gästas av Fredrik Spetz

Efter förra veckans break är vi tillbaka med ett nytt spännande podd avsnitt. I detta avsnitt gästas vi av stilryttaren Fredrik Spetz. Fredde som ridit nations hoppning för Sverige och hela vägen upp till 5* nivå.

2021-04-29
Länk till avsnitt

Hästhoppning med Niclas Haking träffar Stockholm Seminstation

Våren närmar sig med stormsteg och just därför ska vi prata avel. Så i veckans podd träffar jag Linda Eriksson och Paddy Looney på Stockholm seminstadion som berättar vad dom gör och deras tankar om avel och hingstar.

2021-04-15
Länk till avsnitt

Hästhoppning med Niclas Haking gästas av Kevin Staut

Denna vecka så har vi vår första internationella gäs,t den franska toppryttaren Kevin Staut. Han har OS Guld, EM Guld, vunnit Rolex World Top Ten, varit rankad som nr 1 i världen och mycket mycket mer. 

2021-04-07
Länk till avsnitt

Hästhoppning med Niclas Haking träffar Royne Zetterman

Redan som 4 åring så började han göra business genom att sälja ägg. Han har VM silvermedalj, 6 stycken SM guld, världscupseger och så mycket mer. I veckans podd så berättar Royne sin livs historia. 

2021-04-01
Länk till avsnitt

Hästhoppning med Niclas Haking träffar Stephanie Holmén

Nu är hon här, den magiska, underbara och enormt skickliga Steffi Holmén. Vi alla minns hennes magiska världscupseger i Zürich som gav en gåshud när hon krossade världseliten. I veckans avsnitt berättar hon hur hon började sin resa.

2021-03-25
Länk till avsnitt

Hästhoppning med Niclas Haking gästas av Charlotte Haid Bondergaard

Veckans poddgäst är vår första dressyrryttare och vi har alla sett henne på SVT´s Ryttareliten och nu är underbara, fantastiska och goa Charlotte Haid Bondergaard här.

2021-03-18
Länk till avsnitt

Hästhoppning med Niclas Haking gästas av mig själv

Efter önskemål att jag själv ska vara gäst på podden för att få mer insikt vem jag är. Så idag tar Sara Johansson över podden och intervjuar mig

2021-03-11
Länk till avsnitt

Hästhoppning med Niclas Haking gästas av Sara Johansson

Veckans gäst började sin resa i Halmstad för att sedan resa runt hela världen på dom största tävlingarna och mästerskapen, för sedan bli tävlingsledare på Global Champions Tour i Stockholm. Hon är en tjej med enorm kunskap och många järn i elden.

2021-03-04
Länk till avsnitt

Hästhoppning med Niclas Haking träffar Andy Swärd

Äntligen är det dax att möta mentala coachen Andy Swärd. Detta är ett djupt och underbart avsnitt där Andy berättar om sig själv och ger magiska tips & råd.

2021-02-24
Länk till avsnitt

Hästhoppning med Niclas Haking gästas av Tobbe Larsson

Sveriges största hästartist Tobbe Larsson är veckans gäst. Tobbe berättar om sin stora kärlek hästen, uppträda på fullsatta läktare runt hela Europa och hur idén till Ponny akuten kom fram.

2021-02-18
Länk till avsnitt

Hästhoppning med Niclas Haking gästas av Svenska Mästaren Sissela Smith

Veckans gäst är en ungtjej som redan visat vad hon är kapabel till genom att bli svensk mästare. Hon lämnade Sverige för att jobba hos Kung Rolf-Göran Bengtsson för att göra sig grunderna.

2021-02-05
Länk till avsnitt

Hästhoppning med Niclas Haking träffar Maria Gretzer

I veckans avsnitt av Hästhoppning med Niclas Haking så träffar jag en av Sveriges mest rutinerade ryttarinna som har en sån otrolig kunskap och erfarenhet som man bara kan drömma om att få. Hon har en enorm passion för vår sport som vi får ta del av.

2021-01-27
Länk till avsnitt

Hästhoppning med Niclas gästas av Hannah Åkerblom

Veckans gäst berättar om att tragiskt förlora sin livskärlek, kämpa sig fram till att kvala till dom internationella tävlingarna på Falsterbo Horse Show 

2021-01-21
Länk till avsnitt

Hästhoppning med Niclas Haking gästas av Linda Heed

I veckans avsnitt så gästas jag av den alltid lika glada, ambitösa & skickliga landslags ryttarinnan Linda Heed  

2021-01-13
Länk till avsnitt

Hästhoppning med Niclas Haking gästas av Annika Axelsson

Som 19 åring blev hon diagnostiserad med cancer, efter 1 1/2 års kämpande kom hon ut på andra sidan friskförklarad. För 3 år sedan gjorde hon debut i Nations Cup och representerade Sverige.  

2021-01-07
Länk till avsnitt

Hästhoppning med Niclas Haking gästas av Evelina Tovek

I sjätte avsnittet gästas jag av Evelina Tovek som berättar bland annat om sin seger i Global Champions Tour.

2020-12-29
Länk till avsnitt

Hästhoppning med Niclas Haking gästas av Daniel Zetterman & Niklas Jonsson

Helt magiskt avsnitt då jag gästas av Daniel Zetterman som berättar om livet i USA, hur han fick sparken från familjeföretaget. han är öppen, varm och en underbar människa. Plus att jag har ett kort snack med Niklas Jonsson som är ordförande i Svrf Hoppkommite om tävlingstoppet på grund av dom nya Corona restriktionerna.

2020-12-17
Länk till avsnitt

Hästhoppning med Niclas Haking gästas av Jens Fredricsson.

Jens berättar om sin resa i hästbranschen

2020-12-10
Länk till avsnitt

Hästhoppning med Niclas Haking gästas av Angelie von Essen

I avsnitt 3 gästas jag av engelskbaserade Angelie von Essen som berättar om hennes resa och passion för häst branchen. 

2020-12-03
Länk till avsnitt

Hästhoppning med Niclas Haking

Avsnitt 2 av Hästhoppning med Niclas Haking gästas jag av Jonna Ekberg

2020-11-25
Länk till avsnitt

Hästhoppning med Niclas Haking

Hästhoppning med Niclas Haking är en podcast där jag diskuterar hästliv med intressanta profiler i hästvärlden, som inspirerar mig som ryttare. Med denna podden hoppas jag inspiera och motivera andra ryttare i vardagen.

2020-11-25
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.