Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Happy Dating

Happy Dating

Har du tröttnat på att kämpa med dejtandet? I podcasten Happy Dating hjälper dejtingcoachen Linnea Molander kämpande singlar att lösa sina dejtingproblem, och delar kunskapen du behöver när dejtandet krånglar. Får du panik av obesvarade meddelanden, är livrädd för att aldrig träffa någon, dejtar bara fel personer eller får ständigt höra klassikern "du är jättetrevlig, men rätta känslan saknas"? Då är detta podden för dig. Välkommen in i coachingrummet!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

anchor.fm/happydating

Avsnitt

10. Jag vill bara veta vad jag ska säga för att bli omtyckt

Känns det självklart att anpassa dig och ta hand om andra, men otänkbart att vara sårbar och låta andra ta hänsyn till dig?

Veckans gäst har tunga erfarenheter i bagaget och gör sitt bästa för att passa in och bli omtyckt. Hon är trött på struliga relationer med struliga personer, så tillsammans reder vi ut hur du släpper taget om det gamla, förvandlar bagaget till guld och blir bekväm i sunda relationer.

Välkommen in i coachingrummet!

Ladda ner första kapitlet av Dejting börjar med dig!
www.happydating.se/bok  

Följ Happy Dating på Instagram
@happydating.se

2021-01-10
Länk till avsnitt

9. Jag vågar inte dejta

Vill du komma igång med dejtandet, antingen efter ett långt uppehåll, eller för att du aldrig har dejtat överhuvudtaget?

Utan erfarenhet kan det kännas svårt, överväldigande och rentav superläskigt att börja dejta, så veckans gäst får en praktisk crashcourse i varje steg av dejtandet, från profiltext till hångel.

Välkommen in i coachingrummet!

Ladda ner Happy Datings guide med 10 vanliga misstag att undvika på Tinder:
www.happydating.se/tiomisstag

2021-01-03
Länk till avsnitt

8. Alla jag dejtar pratar bara om sig själva

Veckans gäst är genuint nyfiken på andra människor och bra på att ställa personliga frågor, men hon är trött på att dejta självupptagna killar som bara pratar om sig själva.

Det här är ett vanligt dejtingproblem som är lätt att skylla på den andra, men vi upptäcker under coachingsamtalet att det inte riktigt är så enkelt.  

Välkommen in i coachingrummet!

Lär dig skapa emotionell kontakt:
www.happydating.se/emotionellkontakt

2020-12-27
Länk till avsnitt

7. När jag är ensam får jag för mycket tid att tänka...

Relationen du har med dig själv sätter standarden för alla dina andra relationer. Vantrivs du med att vara ensam kommer dåligt sällskap kännas bättre än inget sällskap. Men ju bättre du trivs ihop med dig själv, desto högre krav kommer du ställa på andra.

Veckans avsnitt handlar om att möta rädslan för att vara ensam med dina tankar, och hur du gör det riktigt lockande att hänga med dig själv.

Välkommen in i coachingrummet!

2020-12-20
Länk till avsnitt

6. Det blir trevligt, men inte mer

Veckans gäst får gång på gång höra att hon är en toppentjej, ändå stannar ingen längre än några dejter.

I det här avsnittet reder vi ut vad som ligger bakom när dejtandet ständigt rinner ut i sanden, varför det är extra vanligt för personer som är framgångsrika på andra områden (aka "duktiga flickor") och ? framför allt ? vad du gör åt det!

Välkommen in i coachingrummet!

2020-12-13
Länk till avsnitt

5. Det är nåt som har förändrats

Hur stor förändring kan egentligen ske på fem coachingsessioner? En hel del visar det sig, för nu är dejtingpaniken, rädslan och skammen plötsligt utbytt mot lugn, självförtroende ? och en pojkvän! I det här avsnittet får du veta hur det gick till, vilka insikter som var mest avgörande och vilka övningar som hade störst effekt.

Välkommen in i coachingrummet!

2020-12-06
Länk till avsnitt

4. Jag attraheras inte av bra personer

För den som är van vid att bli illa behandlad eller bara dejta otillgängliga personer kan det bli en chock att dejta nån som det faktiskt skulle kunna funka med.  Så när du får vad du vill ha är frågan om du kan ta emot det, eller om du istället känner avsmak, börjar leta fel eller tappar intresset? Och vad gör du i så fall åt det? Det ska vi reda ut nu.

Välkommen in i coachingrummet!

2020-12-06
Länk till avsnitt

3. Ska jag skriva att jag vill ha man och barn, eller!?

Att skriva en profiltext är att besvara den existentiella frågan "vem är jag?" Det är rätt mycket begärt på 500 tecken...

I det här avsnittet får du konkreta tips som inte bara hjälper dig att skriva en riktigt bra profiltext, utan också ger dig klarhet över vem du är, hur du vill dejta och vad du värdesätter i en relation.

Välkommen in i coachingrummet!

2020-12-06
Länk till avsnitt

2. Jag skrämmer ju bort alla om jag säger vad jag vill!

Undviker du att uttrycka vad du vill när du dejtar, och anpassar dig för att bli omtyckt? Många är så vana vid att låta andra bestämma, att de aldrig haft utrymme att reflektera över vad de själva vill. Men för att dejtandet ska fungera behöver det framgå vem du är, vad du gillar och hur du vill ha det.

Men hur i hela friden lyckas man med det när man anpassat dig till andra hela livet? Det ska vi reda ut nu.

Välkommen in i coachingrummet!

Provlyssna gratis på första kapitlet av boken "Dejting börjar med dig!"
www.happydating.se/bok

2020-12-06
Länk till avsnitt

1. Jag får panik när han inte svarar!

Följ med in i coachingrummet och lyssna när dejtingcoachen Linnea Molander hjälper kämpande singlar att reda ut sina dejtingproblem. Poddens första fem avsnitt följer en 31-årig singeltjej genom hela hennes coachingprocess och den första sessionen handlar om det plågsamma fenomenet dejtingpanik. Vad är det egentligen som händer när ett obesvarat meddelande kan förstöra en hel helg,  du blir besatt av någon du knappt känner och hela ditt mående hänger på hur ofta ni hörs? Det ska vi reda ut nu.

Välkommen in i coachingrummet!

Provlyssna gratis på första kapitlet av "Dejting börjar med dig!"
www.happydating.se/bok

2020-12-06
Länk till avsnitt

Trailer

Har du tröttnat på att kämpa med dejtandet? Då löser vi det!

Jag heter Linnea Molander och är dejtingcoach, och i den här podden får du följa med in i mitt coachingrum och lyssna när jag hjälper helt vanliga singlar med helt vanliga dejtingproblem.

2020-11-26
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.