Sveriges 100 mest populära podcasts

Happy Dating

Happy Dating

Har du tröttnat på att kämpa med dejtandet? I podcasten Happy Dating hjälper dejtingcoachen Linnea Molander kämpande singlar att lösa sina dejtingproblem, och delar kunskapen du behöver när dejtandet krånglar. Får du panik av obesvarade meddelanden, är livrädd för att aldrig träffa någon, dejtar bara fel personer eller får ständigt höra klassikern "du är jättetrevlig, men rätta känslan saknas"? Då är detta podden för dig. Välkommen in i coachingrummet!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podcasters.spotify.com/pod/show/happydating

Avsnitt

70. Jag blir överväldigad och flyr efter tre dejter

Veckans gäst blir fullkomligt överväldigad efter 2-3 dejter, känner sig trängd och gör slut i ren panik. Vi går till botten med det här mönstret och reder ut det ända från startpunkten före första dejten, blickar tillbaka på ett gammalt beslut som satt spår, och pratar om makten i att ta eget ansvar för dina rädslor istället för att leta fel på den andra personen. Vi diskuterar också nyanserade sätt att uttrycka behov, hur du kommer bort från meningslösa chattkonversationer, och varför trygghet skapar utrymme för attraktion. Välkommen in i coachingrummet!

E-KURS: Lär dig skapa emotionell kontakt

BOK: Dejting börjar med dig

(Finns som fysisk bok, e-bok och ljudbok)

HAPPY DATINGS E-KURSER:

Lär dig skapa emotionell kontakt

Red Flag Detox

Flirtskolan

Digitalt Dejtande

Aldrig mer en stel fikadejt

Prenumerera på ??Happy Datings Nyhetsbrev??

Följ [email protected]? på Instagram

www.happydating.se

2023-05-28
Länk till avsnitt

69. Varför är det så kämpigt för just mig?

Veckans poddgäst är en 26årig kille som bär på en känsla av att ligga efter i livet och sorgsenhet över att dejtandet ser så enkelt ut för andra, när det känns så kämpigt för honom. Men precis som alltid visar det sig att det finns goda skäl bakom, bl.a att han behövt bearbeta en grundläggande osäkerhet i sig själv, vilket tvingat dejtandet att stå åt sidan. Vi pratar om att hur viktigt det är att uppdatera självbilden när du jobbat med dig själv, om att släppa taget om apparna för att skapa kontakt med människor i vardagen, och om skammen som kan bubbla upp när omgivningen ifrågasätter varför du aldrig varit ihop med någon.
Välkommen in i coachingrummet!

UTFORSKA HAPPY DATINGS UNIVERSUM:

Hemsida

Blogg

Artiklar och intervjuer

Bok

E-kurser

Nyhetsbrev

Instagram

Youtube

2023-05-21
Länk till avsnitt

68. Kontrollbehov, ovisshet och bristande tillit

Veckans gäst får panik av ovisshet och känner ett stort behov av tydlighet och tät kontakt i dejtandet.

Hon funderar över vad som är otrygg anknytning respektive helt rimliga behov av tydlighet, vi upptäcker att dejtingpaniken hör ihop med ett stort kontrollbehov, och finner till slut en lite mjukare inställning till själva livet.

Välkommen in i coachingrummet!

BOK: DEJTING BÖRJAR MED DIG

Finns som ?fysisk bok, e-bok och ljudbok?

Prenumerera på ?Happy Datings Nyhetsbrev?

Följ @happydating.se på Instagram

HAPPY DATINGS E-KURSER:

Lär dig skapa emotionell kontakt

Red Flag Detox

Flirtskolan

Digitalt Dejtande

Aldrig mer en stel fikadejt

2023-05-14
Länk till avsnitt

67. Att dejta med bagage

Veckans gäst har en jobbig uppväxt i bagaget som hon gjort ett fantastiskt jobb med att bearbeta, men det påverkar fortfarande hennes dejtande. Det känns inte realistiskt att den typ av man hon är intresserad av vill vara med henne, så hon sänker ribban redan innan hon ens tar kontakt med någon. Trots att hon känner att hon siktar för högt visar det sig att hon missat några riktigt viktiga pusselbitar på sin önskelista.


Vi pratar om att skifta synen på det du varit med om, hur du tar reda på vem som har kapacitet att möta hela dig på ett bra sätt, och om att se det du varit med om som en källa till kontakt istället för avstånd. Välkommen in i coachingrummet!

HAPPY DATINGS E-KURSER:

Lär dig skapa emotionell kontakt

Red Flag Detox

Flirtskolan

Digitalt Dejtande

Aldrig mer en stel fikadejt

BOK: DEJTING BÖRJAR MED DIG

Finns som fysisk bok, e-bok och ljudbok

Prenumerera på Happy Datings Nyhetsbrev

Följ @happydating.se på Instagram

2023-05-07
Länk till avsnitt

66. Jag dras till tjejer med strulig bakgrund

Veckans gäst dras till att dejta tjejer med ett tufft förflutet, som han gärna vill hjälpa, rädda och visa något bättre. Det kan låta ädelt, men i slutändan blir ingen räddad, och det är blir han själv som dras in i deras kaos istället.
Vi pratar om att släppa taget om hjälterollen, om att låta andra ta ansvar för sitt eget bagage, och hur du bedömer vem som faktiskt är redo.
Välkommen in i coachingrummet!

NY ONLINEKURS: RED FLAG DETOX

Det är inte en slump att du dragits så starkt till vissa personer som det aldrig funkar med, och Red Flag Detox är guiden du behöver när du inte kan släppa taget om dem på egen hand. Kursen består av videos, övningar och unik dejtingpsykologi som varsamt leder dig bort från det som uppenbarligen inte fungerar, in i en helt ny dejtingvärld där lugn och attraktion samexisterar. 30/4-23 är sista dagen med 500 kr rabatt på kursen!

Läs mer här: www.happydating.se/redflagdetox

LÄS MER OM HAPPY DATINGS ANDRA E-KURSER: www.happydating.se/ekurs

PRENUMERERA PÅ HAPPY DATINGS NYHETSBREV! www.happydating.se/nyhetsbrev

BOK: DEJTING BÖRJAR MED DIG www.happydating.se/bok

FÖLJ @HAPPYDATING.SE PÅ INSTAGRAM www.instagram.com/happydating.se

2023-04-30
Länk till avsnitt

65. Jag trodde inte att sånt här existerade! (5/5)

Detta är sista coachingsessionen med den poddgäst som du fått lära känna under de senaste fyra avsnitten. Det har gått ungefär två månader sedan sist och nästan ett halvår sedan vi träffades första gången, och det har hunnit hända en hel del.

Det handlar inte längre om att släppa taget om det gamla utan om att välkomna det nya, och i det här avsnittet pratar vi bland annat om huruvida hon känner sig redo att bli ihop med killen hon dejtar, om hur kärleken från en partner kan ersätta bekräftelse från främlingar, och om insikten att det trots allt kan kännas sorgligt att släppa taget om singellivet. Välkommen in i coachingrummet!


NY ONLINEKURS: RED FLAG DETOX

Det är inte en slump att du dragits så starkt till vissa personer, och den här kursen ger dig förståelse för varför det blivit så, och hjälper dig att släppa taget. Det skapar utrymme för att lära dig vad mer som är möjligt, och bli redo för betydligt bättre personer och relationer. Red Flag Detox leder dig varsamt bort från det som uppenbart inte fungerar, in i en helt ny dejtingvärld där du inte behöver offra ditt behov av kärlek för att få uppleva attraktion. Du får 500 kr rabatt på kursen tom sista april! www.happydating.se/redflagdetox

PRENUMERERA PÅ HAPPY DATINGS NYHETSBREV! www.happydating.se/nyhetsbrev

BOK: DEJTING BÖRJAR MED DIG www.happydating.se/bok

FÖLJ @HAPPYDATING.SE PÅ INSTAGRAM www.instagram.com/happydating.se

2023-04-23
Länk till avsnitt

64. Får jag verkligen fråga det? (4/5)

Efter tre coachingsessioner har säsongens första poddgäst nu slutat intressera sig för otrogna bad boys, och istället börjat dejta någon som hon både har mycket gemensamt med, och som är genuint nyfiken på henne som person. Ett stort och lovande framsteg, men inte helt okomplicerat, för det som ofta händer när vi är ovana vid sunt dejtande är att vi börjar störa oss på diverse småsaker och hitta på problem som inte finns bara för att det känns så annorlunda. Så vi pratar hur du kan förhålla dig till det på bra sätt.
Men det har också dykt upp en ganska stor röd flagga, vilket leder in samtalet på ett helt nytt sätt att förhålla dig till potentiella röda flaggor.

Vi pratar också om att bli bekväm med att ta emot det du alltid sagt att du vill ha, och de nya krav som ställs på dig när du dejtar sunt. Välkommen in i coachingrummet!

NY ONLINEKURS: RED FLAG DETOX

Att sluta dejta Red Flag-personer är bara första steget. Du behöver också lära dig vad det innebär att dejta sunt. I den sprillans nya e-kursen Red Flag Detox får du guidningen du behöver för att göra båda dessa saker. Då får sundare sätt att tillgodose de emotionella behov du tidigare tillfredsställt genom att dejta fel personer, expanderar din förståelse för vad attraktion, dejtande och relationer är och kan vara, och vänjer dig vid allt nytt som du behöver kunna för att dejta sunt. Just nu får du 500 kr rabatt på kursen, så passa på! Läs mer på www.happydating.se/redflagdetox

PRENUMERERA PÅ HAPPY DATINGS NYHETSBREV! www.happydating.se/nyhetsbrev

BOK: DEJTING BÖRJAR MED DIG www.happydating.se/bok

FÖLJ @HAPPYDATING.SE PÅ INSTAGRAM www.instagram.com/happydating.se

2023-04-16
Länk till avsnitt

63. Skapa ditt eget dejtingäventyr (3/5)

Detta är den tredje coachingsessionen av fem med samma poddgäst. Förra veckan pratade vi om fördomar om sunt dejtande, konstaterade att människor inte är prydnadsföremål, och började lägga större vikt vid känslor och upplevelser än utseende och andras åsikter.

I det här avsnittet släpper taget om utseendefixeringen ytterligare, pratar om att skapa tillit och äventyr samtidigt, bryter ner i detalj hur du känner igen en trygg person, och hittar bättre sätt att skapa den där härliga känslan av spänning i dejtandet.

Välkommen in i coachingrummet!

NY ONLINEKURS: RED FLAG DETOX

Vill du också lära dig att skapa spänning och attraktion utan att det har emotionellt kaos som grundingrediens? E-kursen Red Flag Detox är skapad för dig som dras som en magnet till personer som du vet att det aldrig kommer funka med ? men som du ändå inte lyckas släppa taget om.

Kursen hjälper dig att se ditt dejtingmönster med nya ögon och varsamt släppa taget om det. Du får också lära dig hur otroligt mycket mer som är möjligt, och praktisk guidning in i en dejtingvärld där trygghet och attraktion existerar samtidigt. För du behöver verkligen inte välja.

Läs mer på www.happydating.se/redflagdetox

Just nu får du 500 kr rabatt på kursen, så passa på!

PRENUMERERA PÅ HAPPY DATINGS NYHETSBREV!

www.happydating.se/nyhetsbrev

BOK: DEJTING BÖRJAR MED DIG

www.happydating.se/bok

FÖLJ @HAPPYDATING.SE PÅ INSTAGRAM

https://www.instagram.com/happydating.se/

2023-04-09
Länk till avsnitt

62. Är det inte tråkigt att dejta bra killar? (2/5)

I förra avsnittet fick du höra det första samtalet av fem med samma gäst, och vi konstaterade att bekräftelse från män kändes på tok för lockande så hon sattes i skojträning för att lära sig att skapa härliga känslor på egen hand. I veckans avsnitt träffas vi för andra gången och pratar om de härliga känslor som Red Flag-dejtandet innehåller och utforskar om det går att känna så utan de röda flaggorna.

Vi pratar också om hur hon egentligen ser på sunt dejtande (och inser att det inte är helt smickrande), diskuterar om det är en bra idé att spela svårfångad, och avslutar med ett ordentligt perspektivskifte. 

Välkommen in i coachingrummet!

NY ONLINEKURS: RED FLAG DETOX

Det är extremt slitsamt för hjärtat och självbilden att dras igen och igen till personer som inte beter sig schysst, som inte kan ge dig vad du behöver, och som det inte fungerar med mer än korta stunder. Men när du provar att dejta någon som verkar schysstare känner du ingenting, vilket gör att du gång på gång faller tillbaka i ditt gamla mönster?. Låter det bekant?

Red Flag Detox är en digital coachingprocess som hjälper dig att se ditt mönster med nya ögon och varsamt släppa taget om det. Kursen går igenom vanliga tankefällor och missförstånd som håller oss fast i det gamla, gör en djupdykning i varför vi blandar ihop kaos med attraktion, och guidar dig in i en helt ny dejtingvärld där trygghet och passion existerar samtidigt. Just nu får du 500 kr rabatt på kursen, så passa på! :)

www.happydating.se/redflagdetox

FÖLJ @HAPPYDATING.SE PÅ INSTAGRAM

https://www.instagram.com/happydating.se/

PRENUMERERA PÅ HAPPY DATINGS NYHETSBREV

www.happydating.se/nyhetsbrev

BOK: DEJTING BÖRJAR MED DIG

www.happydating.se/bok

2023-04-02
Länk till avsnitt

61. Jag faller bara för bad boys (1/5)

Sedan förra säsongen har podden nått otroliga en miljon lyssningar! Det firar vi med att du ännu en gång får följa samma poddgäst under fem avsnitt ? och med en helt ny onlinekurs: Red Flag Detox! www.happydating.se/redflagdetox

Säsongens första poddgäst har fastnat i ett dejtande där bekräftelse från bad boys blivit som ett beroende, och det ger så mycket ångest och panik att hon överväger att hellre leva sitt liv ensam för att slippa ha så här ont i hjärtat.

Vi reder ut den här problematiken från grunden i säsongens fem första avsnitt, och vårt första samtal handlar bland annat om jakten på bekräftelse, känslan av att behöva prestera för att bli omtyckt, och vikten av att bli självförsörjande på skoj.

Välkommen tillbaka in i coachingrummet!

NY ONLINEKURS: RED FLAG DETOX

Dras du också väldigt starkt till en viss typ av personer som det inte fungerar med ? Det är inte en slump att det händer och Red Flag Detox ger dig full förståelse för vad som ligger bakom, och guidar dig till att varsamt släppa taget och skapa förutsättningar för ett helt annat sätt att dejta. Du får lära dig att känna igen och uppskatta gröna flaggor, får en fördjupad förståelse för hur attraktion fungerar, och lär dig att bli bekväm med att bli behandlad väl (vilket kan kännas direkt misstänksamt, superkonstigt och till och med lite äckligt när du är ovan).

Just nu får du 500 kr i lanseringsrabatt! www.happydating.se/redflagdetox

2023-03-26
Länk till avsnitt

60. Jag blir rädd för närhet och gör slut

I säsongens första avsnitt (#46) pratade vi om på- och av-detjande och i sista avsnittet för säsongen kommer vi tillbaka till ämnet från den andra sidan. Veckans gäst upplever att närhet känns så läskigt att hon gör slut, vilket gör att rädslan lugnar sig och det känns tryggt att gå närmre igen, och så fortsätter det.

Vi pratar om vikten av titta på din egen rädsla istället för att för att försöka bedöma om den andra personen är rätt, om hur logisk den här rädslan är när du har vissa upplevelser i bagaget, och om att lyssna på dina känslor innan rädslan drar igång så du kan be om vad du behöver istället för att göra slut.

Välkommen in i coachingrummet!

20% RABATT PÅ ALLA E-KURSER T.O.M NYÅRSAFTON MED RABATTKODEN "2022"
www.happydating.se/ekurs

E-KURS: ELÄR DIG SKAPA EMOTIONELL KONTAKT
www.happydating.se/emotionellkontakt

E-KURS: FLIRTSKOLAN
www.happydating.se/flirtskolan

E-KURS: DIGITALT DEJTANDE
www.happydating.se/digitaltdejtande

E-KURS: ALDRIG MER EN STEL FIKADEJT
www.happydating.se/fikadejt

BOK: DEJTING BÖRJAR MED DIG (e-bok, ljudbok, tryckt bok)
www.happydating.se/bok

PRENUMERERA PÅ HAPPY DATINGS NYHETSBREV!
www.happydating.se/nyhetsbrev

FÖLJ @HAPPYDATING.SE PÅ INSTAGRAM
www.instagram.com/happydating.se/

2022-12-25
Länk till avsnitt

59. De blir bara intresserade när jag inte är det

Det är ett klassiskt dejtingproblem att bara fel personer blir intresserade, och när du gillar någon är det inte besvarat. Men det är också rätt logiskt eftersom vi ofta är vårt härligaste och mest avslappnade jag när vi inte bryr oss så mycket, men lätt blir stela och nervösa när någon är extra intressant.

Veckans gäst uppfattas ofta som flirtig och intresserad, men när hon faktiskt tycker om någon byts det ut mot kontrollbehov, övertänkande och problem med ovisshet. Lösningen visar sig ligga mitt framför ögonen, och det enda vi behövde göra var att omfördela några resurser och rikta vissa kärleksfulla beteenden åt nya håll, inte minst tillbaka mot henne själv.

Välkommen in i coachingrummet!

20% RABATT PÅ ALLA E-KURSER RESTEN AV ÅRET MED RABATTKOD "2022"
www.happydating.se/ekurs

E-KURS: ELÄR DIG SKAPA EMOTIONELL KONTAKT
www.happydating.se/emotionellkontakt

E-KURS: FLIRTSKOLAN
www.happydating.se/flirtskolan

E-KURS: DIGITALT DEJTANDE
www.happydating.se/digitaltdejtande

E-KURS: ALDRIG MER EN STEL FIKADEJT
www.happydating.se/fikadejt


BOK: DEJTING BÖRJAR MED DIG (e-bok, ljudbok, tryckt bok)
www.happydating.se/bok

PRENUMERERA PÅ HAPPY DATINGS NYHETSBREV!
www.happydating.se/nyhetsbrev

FÖLJ @HAPPYDATING.SE PÅ INSTAGRAM
www.instagram.com/happydating.se/

2022-12-18
Länk till avsnitt

58. Jag attraherar bara oseriösa personer!

Att bara fel typ av personer visar intresse när du dejtar kan förstås kännas enormt frustrerande. Veckans gäst har fastnat i ett mönster av att bara träffa personer som är väldigt negativa eller kommer med ytliga sexuella inviter, medan hon själv längtar efter är en djup, positiv och livslång relation.

Vi pratar om hur du tar makten över vems intresse du väcker, om att inte gömma några delar av dig själv när du dejtar, och så gör vi en inventering av hennes fotoalbum på Tinder och upptäcker att det ger ett lite annat intryck än hon är medveten om...

Välkommen in i coachingrummet!


20% RABATT PÅ ALLA E-KURSER ÅRET UT MED RABATTKOD "2022"
www.happydating.se/ekurs

LÄR DIG SKAPA EMOTIONELL KONTAKT
www.happydating.se/emotionellkontakt

FLIRTSKOLAN
www.happydating.se/flirtskolan

DIGITALT DEJTANDE
www.happydating.se/digitaltdejtande

ALDRIG MER EN STEL FIKADEJT
www.happydating.se/fikadejt

BOK: DEJTING BÖRJAR MED DIG (e-bok, ljudbok, tryckt bok)
www.happydating.se/bok

PRENUMERERA PÅ HAPPYDATINGS NYHETSBREV!
www.happydating.se/nyhetsbrev

2022-12-11
Länk till avsnitt

57. Det digitala dilemmat: skrivkramp och tumhäfta

Med appar och dejtingsidor finns massor av människor bara en knapptryckning bort, men det digitala livet kräver också förmågan att formulera dig väl i skrift, vilket känns som en rejäl utmaning för veckans gäst. Han är bekväm i sociala sammanhang IRL och det går ofta bra på själva dejten, men vägen dit känns orättvist krånglig eftersom den kräver en skriftlig förmåga som han saknar.

Vi pratar om olika sätt att förhålla dig till det här digitala dilemmat, hur du gör för att skapa intressanta konversationer, och om att navigera bland dina personliga styrkor och svagheter när du dejtar.

Välkommen in i coachingrummet!

DEJTING BÖRJAR MED DIG (tryckt, ebok, ljudbok):
www.happydating.se/bok

FRUSTRERAD ÖVER OBESVARADE MEDDELANDEN, INSTÄLLDA DEJTER OCH DÅLIG RESPONS?
E-kursen DIGITALT DEJTANDE visar steg för steg hur du skapar en intressant profil och spännande konversationer:
www.happydating.se/digitaltdejtande

ALLA HAPPY DATINGS E-KURSER:
www.happydating.se/ekurs

PRENUMERERA PÅ HAPPY DATINGS NYHETSBREV:
www.happydating.se/nyhetsbrev

FÖLJ @HAPPYDATING.SE PÅ INSTAGRAM:
www.instagram.com/happydating.se

2022-12-04
Länk till avsnitt

56. Jag vill dejta, men tänk om jag ångrar mig..!

För veckans gäst känns bara tanken på att dejta så oerhört fylld av förväntningar att hon inte vågar ta ens de första stegen mot en dejt. Det känns som att hon inte vet vad hon säger ja till och är rädd att inte kunna backa om hon ångrar sig.

Vi pratar därför om att dela upp dejtandet i små små små steg som känns hanterbara i stunden, om att låta andra ta ansvar för sitt, och om att skapa utrymme för dina egna förväntningar.

Välkommen in i coachingrummet!

ÄNTLIGEN KAN DU BESTÄLLA "DEJTING BÖRJAR MED DIG" SOM FYSISK BOK IGEN!
www.happydating.se/webshop/fysiskbok

DEN FINNS ÄVEN SOM E-BOK OCH LJUDBOK:
www.happydating.se/bok

HAPPY DATINGS E-KURSER:
www.happydating.se/ekurs

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET:
www.happydating.se/nyhetsbrev

FÖLJ @HAPPYDATING.SE PÅ INSTAGRAM:
www.instagram.com/happydating.se

2022-11-27
Länk till avsnitt

55. Jag är livrädd för att verka needy

Veckans gäst får gång på gång höra från personerna hon dejtar att de inte söker något seriöst, vilket får henne att undra varför de helt spontant påpekar det hela tiden. Det leder oss in på ett utforskande samtal om hur det kommer sig att hon med sådan pricksäkerhet dejtar just sådana personer, och den hopplösa längtan som uppstår när hon ändå fortsätter träffa dem med en hemlig förhoppning om att de till slut ska bli kära i henne...

Vi pratar också om rädslan för att verka needy när du uttrycker dina emotionella behov, att våga vara en vattendelare för människor, vikten av att göra upp med vad du tror att det innebär att vara ihop med någon, och om att släppa taget.

Välkommen in i coachingrummet!

BOK: "DEJTING BÖRJAR MED DIG":
www.happydating.se/bok

HAPPY DATINGS E-KURSER:
www.happydating.se/ekurs

FÖLJ @HAPPYDATING.SE PÅ INSTAGRAM:
www.instagram.com/happydating.se

PRENUMERERA PÅ HAPPY DATINGS NYHETSBREV:
www.happydating.se/nyhetsbrev

2022-11-20
Länk till avsnitt

54. Jag har koll på mig själv, men missar att ställa krav på andra

Du är den gemensamma nämnaren i alla dina relationer och 50% av dina dejter består av dig, men den andra halvan är också viktig. Veckans gäst fokuserar så mycket på att skapa ordning på sin egen planhalva att hon missar att också ställa krav på personerna hon dejtar.

Det leder henne in i relationer med personer som inte kan kommunicera ordentligt, som försöker förändra henne och som som inte tar ansvar för sin egen del av relationen ? vilket hon sedan ger sig själv skulden för.

Vi pratar om att ge dig själv tillåtelse att titta objektivt på vem du har framför dig, lita på magkänslan och att se relationen som ett grupparbete som du behöver välja en riktigt bra lagkamrat till.

Välkommen in i coachingrummet!

BOK: "DEJTING BÖRJAR MED DIG":
www.happydating.se/bok

E-KURS: LÄR DIG SKAPA EMOTIONELL KONTAKT
www.happydating.se/emotionellkontakt

ALLA HAPPY DATINGS E-KURSER:
www.happydating.se/ekurs

FÖLJ @HAPPYDATING.SE PÅ INSTAGRAM:
www.instagram.com/happydating.se

PRENUMERERA PÅ HAPPY DATINGS NYHETSBREV:
www.happydating.se/nyhetsbrev

2022-11-13
Länk till avsnitt

53. Dejta efter 27 år som gift

Efter nästan nästan tre decennier i ett äktenskap insåg veckans gäst att hon längtade efter något mer och skiljde sig. När hon blev singel igen var hennes första tanke att ?jag är ju expert på det relationer, det här kommer gå bra?, men hon upptäckte snabbt att precis det som saknades i äktenskapet även saknades i dejtandet.

Vi pratar bland annat om att en relation inte är en garanti för kontakt, fördelarna med att dejta när familjebildandet är avklarat, värdet av att ta en tillfällig dejtingpaus, och vikten av att följa din längtan.

Välkommen in i coachingrummet!

E-KURS: LÄR DIG SKAPA EMOTIONELL KONTAKT
www.happydating.se/emotionellkontakt

BOK: "DEJTING BÖRJAR MED DIG":
www.happydating.se/bok

HAPPY DATINGS E-KURSER:
www.happydating.se/ekurs

FÖLJ @HAPPYDATING.SE PÅ INSTAGRAM:
www.instagram.com/happydating.se

PRENUMERERA PÅ HAPPY DATINGS NYHETSBREV:
www.happydating.se/nyhetsbrev

2022-11-06
Länk till avsnitt

52. När viljan att göra gott intryck får motsatt effekt

Veckans gäst skrev ett långt mail till mig om allt som han tyckte krånglade i dejtandet, men när vi satte oss i coachingrummet tog sessionen snabbt en annan vändning när något som ställer till det i dejtandet hände även under vårt samtal. Det ger det här avsnittet ett unikt metaperspektiv när vi samtalar om samtalet i realtid, och går till kärnan med det som egentligen visar sig vara problemet.

Vi pratar om hur bakvänt det kan bli att försöka göra gott intryck, reder ut avgörande missförstånd från barndomen, och konstaterar hur otroligt mycket viktigare ? och mer intressant ? det är att vara närvarande än att ha smarta saker att säga.

Välkommen in i coachingrummet!

BOK: "DEJTING BÖRJAR MED DIG":
www.happydating.se/bok

FÖLJ @HAPPYDATING.SE PÅ INSTAGRAM:
www.instagram.com/happydating.se

HAPPY DATINGS E-KURSER:
www.happydating.se/ekurs

PRENUMERERA PÅ HAPPY DATINGS NYHETSBREV:
www.happydating.se/nyhetsbrev

2022-10-30
Länk till avsnitt

51. Jag har provat allt!

När du provat allt och inget fungerar, då är det lätt att tappa hoppet, fråga bara veckans gäst. Hon har ägnat sig åt olika sociala aktiviteter på fritiden, engagerat sig i styrelser och föreningar, använt appar och dejtingsidor, åkt på träningsresor, nätverkat och bytt jobb. Ändå lyckas hon inte träffa någon, och nu är hon trött!

Det visar sig att problemet ligger i en blind spot precis utom synhåll, och vi pratar bland annat om förändring på utsidan vs insidan, om att ta emot emotionell kontakt när någon annan erbjuder den, och om hur allting skiftar när du skapar utrymme för dina känslor.

Välkommen in i coachingrummet!


E-KURS: LÄR DIG SKAPA EMOTIONELL KONTAKT:
www.happydating.se/emotionellkontakt

KÖP DEJTINGPSYKOLOGIBOKEN "DEJTING BÖRJAR MED DIG":
www.happydating.se/bok

FÖLJ @HAPPYDATING.SE PÅ INSTAGRAM:
www.instagram.com/happydating.se

PRENUMERERA PÅ HAPPY DATINGS NYHETSBREV:
www.happydating.se/nyhetsbrev

HAPPY DATINGS E-KURSER:
www.happydating.se/ekurs

2022-10-23
Länk till avsnitt

50. En kram säger mer än tusen ord

Veckans gäst är ett strålande exempel på att dejting börjar med dig. Hon tycker det är jobbigt att vara sårbar, ta emot komplimanger, och att prata om sig själv överhuvudtaget. Under samtalets gång inser vi att kroppen, snarare än orden, är hennes väg till närhet, sårbarhet och kontakt. Men inte på ett sexuellt sätt, utan i form av t.ex gemensamma skogspromenader, kramar och dans. Rörelse och fysisk närhet bygger den tillit hon behöver för att öppna sig verbalt.

Oavsett om du är likadan, tvärtom eller har helt andra preferenser, reflektera över dina egna behov när du lyssnar, så du också kan dejta på det sätt som passar dig bäst.

Välkommen in i coachingrummet!


FÖLJ @HAPPYDATING.SE PÅ INSTAGRAM:
www.instagram.com/happydating.se

FÖLJ @HAPPYBUSINESS.SE PÅ INSTAGRAM:
www.instagram.com/happybusiness.se


BOK: DEJTING BÖRJAR MED DIG :
www.happydating.se/bok

HAPPY DATINGS E-KURSER:
www.happydating.se/ekurs

PRENUMERERA PÅ HAPPY DATINGS NYHETSBREV:
www.happydating.se/nyhetsbrev

2022-10-16
Länk till avsnitt

49. Går det ens att välja mig?

Tvivlar du ibland på din älskvärdhet och känner att du behöver passa på eller nöja dig när du dejtar?

Veckans gäst satte intentionen att bara dejta tillgängliga personer som kan välja henne fullt ut, men hamnade ändå på dejter med par, personer i öppna relationer och halvt tillgängliga killar med både emotionell och geografisk distans. Till slut började hon undra: går det ens att välja mig?

Vi pratar om att skifta fokuset från att bli vald av någon annan till att själv göra bättre val, att sakta ner för att snabbare komma framåt och att välja dig själv fullt ut innan du begär att andra gör det.

Välkommen in i coachingrummet!

KÖP "DEJTINGBIBELN" DEJTING BÖRJAR MED DIG HÄR:
www.happydating.se/bok

HAPPY DATINGS E-KURSER:
www.happydating.se/ekurs

FÖLJ @HAPPYDATING.SE PÅ INSTAGRAM:
www.instagram.com/happydating.se

BLOGG:
www.happydating.se/blogg

PRENUMERERA PÅ HAPPY DATINGS NYHETSBREV:
www.happydating.se/nyhetsbrev

2022-10-09
Länk till avsnitt

48. Mycket snack men lite kontakt

Blir du nervös av tystnad och ser till att alltid hålla konversationen igång när du dejtar?

Det kan förstås vara användbart, men pratar du bara för att det inte ska vara tyst blir det svårt att mötas på riktigt eller ens lära känna varandra.

Veckans gäst har fastnat i det här mönstret och har inga problem med att konversera, men ändå saknas något. Det visar sig att att även om han är bra på att prata är det inte särskilt mycket som blir sagt ? men också att under den snackiga fasaden finns otroligt mycket mer!

Om du någonsin undrat vad som pågår under ytan hos en pratglad person som inte visar så mycket sårbarhet ? eller om du själv är en sådan person ? då kommer du ha extra stor glädje av det här avsnittet.

Välkommen in coachingrummet!

LÄR DIG MER OM EMOTIONELL KONTAKT:
www.happydating.se/emotionellkontakt

BOK: DEJTING BÖRJAR MED DIG
www.happydating.se/bok

FÖLJ @HAPPYDATING.SE PÅ INSTAGRAM:
www.instagram.com/happydating.se

PRENUMERERA PÅ HAPPY DATINGS NYHETSBREV:
www.happydating.se/nyhetsbrev

BLOGG:
www.happydating.se/blogg

2022-10-02
Länk till avsnitt

47. Jag dejtar personer med problem som jag kan hjälpa, rädda och fixa

Veckans gäst har hela sitt liv tagit hand om andra människor, och det har blivit hela hennes identitet att vara den som fixar och ställer upp.

I dejtandet kommer detta till uttryck genom att hon träffar yngre personer med stora problem, som behöver mycket stöd och hjälp. Men det blir naturligtvis varken balanserat, sunt eller hållbart i längden.

Under vårt samtal ifrågasätter vi om identiteten som Hjälparen verkligen är sann, reflekterar över arrogansen i att styra upp andra människors liv, brainstormar kring vad i hela friden man ens gör i en relation om ingen behöver räddas, och utforskar glädje som en nyckel till en helt annan typ av relation.

Välkommen in i coachingrummet!

BOK: DEJTING BÖRJAR MED DIG
www.happydating.se/bok

PRENUMERERA PÅ HAPPY DATINGS NYHETSBREV:
www.happydating.se/nyhetsbrev

E-KURSER OM FLIRTANDE, EMOTIONELL KONTAKT MM:
www.happydating.se/ekurs

FÖLJ @HAPPYDATING.SE PÅ INSTAGRAM:
www.instagram.com/happydating.se

2022-09-25
Länk till avsnitt

46. Mixade signaler och på-och-av-dejtande

Välkommen tillbaka till den fjärde säsongen av Happy Dating!

Vi börjar med ett avsnitt om mixade signaler, och dejtande som kastar sig mellan intensiva möten och perioder av total tystnad.

Veckans gäst har svårt att släppa taget om en person som verkar frustrerande oberäknelig, men som under vårt samtal visar sig vara otroligt förutsägbar.

Vi pratar om att sluta hoppas på att få något den andra inte kan ge, vikten av att se helheten i dejtandet, och kraften i att våga bli besviken för att kunna släppa taget och gå vidare.

Välkommen in i coachingrummet!


BOK: DEJTING BÖRJAR MED DIG
www.happydating.se/bok

PRENUMERERA PÅ HAPPY DATINGS NYHETSBREV:
www.happydating.se/nyhetsbrev

E-KURSER OM FLIRTANDE, EMOTIONELL KONTAKT MM:
www.happydating.se/ekurs

FÖLJ @HAPPYDATING.SE PÅ INSTAGRAM:
www.instagram.com/happydating.se

2022-09-18
Länk till avsnitt

45. Dejting börjar med dig ? om jämförelser, självtvivel och kraften i att dejta på ditt sätt

Jämför du dig med hur andra dejtar och tänker att du behöver göra likadant för att lyckas? Då är du inte ensam.

Veckans gäst vet egentligen precis vad som är rätt för henne, men distraheras av vad andra har för sig trots att det inte fungerar alls för henne. Vi pratar om vikten av att lita på dig själv både i teori och handling, om att ge dig själv utrymme att vara den du är, och om att låta andras enkelhet i dejtandet vara en källa till inspiration istället för avundsjuka.

Välkommen in i coachingrummet!

BESTÄLL "DEJTING BÖRJAR MED DIG" SOM E-BOK, LJUDBOK ELLER TRYCKT PAPPERSBOK:
www.happydating.se/bok

HAPPY DATINGS E-KURSER:
www.happydating.se/ekurs

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET:
www.happydating.se/nyhetsbrev

FÖLJ @HAPPYDATING.SE PÅ INSTAGRAM:
www.instagram.com/happydating.se

2022-05-08
Länk till avsnitt

44. Anpassning, beslutsångest och tänk om någon blir arg...

Veckans gäst har hela sitt liv varit så mån om att anpassa sig till andra att hon helt gått miste om vem hon själv är, och naturligtvis får det konsekvenser när hon dejtar. För vet inte du vem du är går det inte att låta andra lära känna dig, och som hon själv påpekar under samtalet, det blir helt omöjligt att ta beslut.

Vi går på djupet med vad som egentligen ligger bakom när vi anpassar oss väldigt mycket till andra, pratar om de mindre smickrande baksidorna med att sätta andra framför dig själv, och hur du gör för att hitta tillbaka till dig själv igen.

Välkommen in i coachingrummet!

NU FINNS DEJTING BÖRJAR MED DIG SOM TRYCKT BOK!
Beställ här: www.happydating.se/webshop/fysiskbok

HAPPY DATINGS EKURSER:
www.happydating.se/ekurs

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET:
www.happydating.se/nyhetsbrev

FÖLJ @HAPPYDATING.SE PÅ INSTAGRAM:
www.instagram.com/happydating.se

2022-05-01
Länk till avsnitt

43. När kroppskomplexen styr dejtandet

Vi lever i en värld full av kroppsideal, könsroller och normer, och det påverkar både hur vi ser på oss själva och vad vi tror att andra ser när de möter oss. 

Veckans gäst är kortare än han skulle önska, och det påverkar både hans självbild och hans dejtande. Vårt samtal handlar bland annat om att göra en reality check på hur andra uppfattar oss, om att ta eget ansvar för våra osäkerheter, och om att ge oss själva tillåtelse att vara som vi är.

Kanske har du också något som du tror att du behöver kompensera för när du dejtar? Då ska du lyssna extra noga.

Välkommen in i coachingrummet!

BOK: DEJTING BÖRJAR MED DIG
www.happydating.se/bok

HAPPY DATINGS E-KURSER:
www.happydating.se/ekurs

PRENUMERERA PÅ HAPPY DATINGS NYHETSBREV
www.happydating.se/nyhetsbrev

FÖLJ @HAPPYDATING.SE PÅ INSTAGRAM
www.instagram.com/happydating.se

2022-04-24
Länk till avsnitt

42. "Men han sa ju att han sökte seriöst!"

Har du ställt eller fått frågan "vad letar du efter?" när du dejtar? Då har du kanske märkt att även om ni säger att ni vill samma sak stämmer det inte alltid i praktiken...

Veckans gäst har fått nog att av dejta personer som säger att de är redo för en relation när det i slutändan visar sig att det inte stämmer. Vi pratar om bättre sätt att avgöra kompatibilitet än att fråga vad någon letar efter, om paradoxala tankevurpor, och om att vara varm istället för cool.

Välkommen in i coachingrummet!


E-KURS: LÄR DIG SKAPA EMOTIONELL KONTAKT
www.happydating.se/emotionellkontakt

BOK: DEJTING BÖRJAR MED DIG
www.happydating.se/bok

PRENUMERERA PÅ HAPPY DATINGS NYHETSBREV
www.happydating.se/nyhetsbrev

FÖLJ @HAPPYDATING.SE PÅ INSTAGRAM
www.instagram.com/happydating.se

2022-04-17
Länk till avsnitt

41. Mindre äsch och mer usch ? om att ta röda flaggor på allvar

Veckans gäst har ett tydligt mönster, som börjar bra. Hennes dejter blir trevliga och hon hamnar lätt i relationer med personer som verkar fantastiska. Men efter 6 månader tar relationerna slut eftersom personen hon är ihop med visar sig vara någon annan än hon trodde.

Det som först framstod som ett stort mysterium, konkretiseras under coachingsamtalet till en snitslad bana av röda flaggor, som visar sig vara väldigt viktiga att ta på allvar redan från början.

Välkommen in i coachingrummet!

IDAG ÄR SISTA DAGEN SOM DU FÅR 25% RABATT PÅ ALLA E-KURSER MED RABATTKODEN "HURRA"!

KLICKA HÄR: www.happydating.se/ekurs

HÄR ÄR KURSERNA:

LÄR DIG SKAPA EMOTIONELL KONTAKT
www.happydating.se/emotionellkontakt

FLIRTSKOLAN
www.happydating.se/flirtskolan

DIGITALT DEJTANDE
www.happydating.se/digitaltdejtande

ALDRIG MER EN STEL FIKADEJT
www.happydating.se/fikadejt


BOK: Dejting börjar med dig!
www.happydating.se/bok

FÖLJ HAPPY DATING PÅ INSTAGRAM:
@happydating.se
www.instagram.com/happydating.se

2022-04-10
Länk till avsnitt

40. Jag är rädd för avslut och lever på hoppet

Veckans poddgäst blir helt knäckt när någon avslutar dejtandet även om hon egentligen vet att personen inte är rätt för henne. Rädslan för avslut gör också att hon själv har svårt att lämna, så hon stannar alldeles för länge för ?det finns ju potential?.

Känner du igen dig?

Det här mönstret kan få dig att nöja dig med mindre än det du vill ha, dejta fel personer, och stanna relationer som inte är bra. Under coachingsessionen pratar vi om att ställa minst samma krav på ditt kärleksliv som du har på alla andra delar av livet, och att se vad du faktiskt har framför dig istället för att fantisera om allt det skulle kunna vara.

Välkommen in i coachingrummet!

FÖR ATT FIRA ATT PODDEN NÅTT 500.000 LYSSNINGAR FÅR DU 25% RABATT PÅ ALLA E-KURSER MED RABATTKODEN "HURRA".
(Gäller t.o.m 10/4)

HAPPY DATINGS E-KURSER
www.happydating.se/ekurs

E-KURS: LÄR DIG SKAPA EMOTIONELL KONTAKT
www.happydating.se/emotionellkontakt

E-KURS: FLIRTSKOLAN
www.happydating.se/flirtskolan

E-KURS: DIGITALT DEJTANDE
www.happydating.se/digitaltdejtande

E-KURS: ALDRIG MER EN STEL FIKADEJT
www.happydating.se/fikadejt

BOK: Dejting börjar med dig!
www.happydating.se/bok

FÖLJ HAPPY DATING PÅ INSTAGRAM:
@happydating.se
www.instagram.com/happydating.se

2022-04-03
Länk till avsnitt

39. Att dejta som late bloomer

Om dejtandet aldrig riktigt klickat, och bristen på erfarenhet känns som tungt bagage, då är det lätt att förstora upp dejtandet som betydligt mer dramatiskt än det egentligen är.

Veckans poddgäst upplever att han fastnar i att förbereda sig för att visa intresse men aldrig når fram, och vi gör en djupdykning i hur självbilden och förväntningarna på dejtandet påverkas när du känner dig oerfaren, och pratar om vikten av att bryta ner det som känns överväldigande till små hanterbara delar.

Välkommen in i coachingrummet!


TACK FÖR 500.000 LYSSNINGAR!!

Det firar vi med 25% rabatt på alla Happy Datings e-kurser!
www.happydating.se/ekurs
Ange rabattkod: HURRA (gäller t.o.m 10/4-22)

BOK: DEJTING BÖRJAR MED DIG
www.happydating.se/bok

FÖLJ HAPPY DATING PÅ INSTAGRAM
www.instagram.com/happydating.se

NYHETSBREV:
www.happydating.se/nyhetsbrev


2022-03-27
Länk till avsnitt

38. Från Norah Jones till Beyonce ? om att ta huvudrollen i ditt eget liv

Jag pratar ju ofta om att dejting börjar med dig, och i det här avsnittet gör vi en djupdykning i vad det innebär. Veckans gäst har redan gjort en stor insats med att städa bort dysfunktionella mönster vilket skapat gott om utrymme för att ta mer plats själv. Men när du ägnat hela livet åt att anpassa dig till andra är det inte helt enkelt att veta vad det innebär.

Vårt samtal handlar om att upptäcka nya sidor av dig själv, ta den plats som egentligen alltid varit din, och om kraften i att gråta, prata högre och äntligen inta huvudrollen i ditt eget liv.

Välkommen in i coachingrummet!

BOK "DEJTING BÖRJAR MED DIG!"
www.happydating.se/bok

NYHETSBREV:
www.happydating.se/nyhetsbrev

HAPPY DATINGS E-KURSER:
www.happydating.se/ekurs

INSTAGRAM:
www.instagram.com/happydating.se

BLOGG:
www.happydating.se/blogg

2022-03-20
Länk till avsnitt

37. Att dejta utanför normen

I vanliga fall gästas ju podden av singlar med dejtingproblem, men veckans gäst lever i en öppen relation och tycker det känns svårt att dejta när hon inte nödvändigtvis vill träffa någon att bli ihop med.

Vi pratar bland annat om vikten av att sluta leta efter ett facit på dejtandet och istället definiera vad som är rätt för just dig, och utmanar duktigheten med lite sinnlighet. Med andra ord saker som är relevanta oavsett om du är singel, i en relation, poly eller monogam.

Välkommen in i coachingrummet!DEJTINGPSYKOLOGIBOK "DEJTING BÖRJAR MED DIG!"
www.happydating.se/bok

HAPPY DATINGS E-KURSER:
www.happydating.se/ekurs

BLOGG:
www.happydating.se/blogg

NYHETSBREV:
www.happydating.se/nyhetsbrev

FÖLJ @HAPPYDATING.SE PÅ INSTAGRAM:
www.instagram.com/happydating.se

2022-03-13
Länk till avsnitt

36. Vad blir kvar när dejtingpaniken är borta?

Dejtingpanik är ett kärt ämne här i podden, och den här veckans coachinggäst har redan befriat sig från paniken. Men eftersom panik så länge varit starkt förknippad med intresse känner hon nu tvivel inför om hon verkligen är intresserad när hon inte längre har panik.

Om du alltid haft dejtingproblem kommer allt kännas väldigt annorlunda när de är borta. Det är som att flytta in i en helt ny värld som är olik allt du tidigare räknat med. I det här avsnittet bekantar vi oss med den världen. Vad innebär det egentligen att vara intresserad av någon utan att ha panik, varför känns det så jobbigt trots att allt är bättre, och hur hanterar du rädslan för att det ska försvinna?

Välkommen in i coachingrummet!

DEJTINGPSYKOLOGIBOK "DEJTING BÖRJAR MED DIG!"
www.happydating.se/bok

HAPPY DATINGS E-KURSER:
www.happydating.se/ekurs

BLOGG:
www.happydating.se/blogg

NYHETSBREV:
www.happydating.se/nyhetsbrev

FÖLJ @HAPPYDATING.SE PÅ INSTAGRAM:
www.instagram.com/happydating.se

Episode
2022-03-06
Länk till avsnitt

35. Jag blir förblindad av passionen!

Förra veckan pratade vi om vad du kan göra när attraktion inte uppstår, och den här veckan vänder vi på steken. Veckans poddgäst upplever snabbt stor passion och får problem när hon kastar sig in i relationer utan att egentligen veta vem hon blir ihop med eller om de passar ihop.

Många tidigare coachingsessioner har handlat om att tänka mindre och känna mer, men den här gången pratar vi istället om att koppla på hjärnan när passionen tar över och känslorna rusar iväg med dig.

Välkommen in i coachingrummet!


BOK: DEJTING BÖRJAR MED DIG
www.happydating.se/bok

BLOGG:
www.happydating.se/blogg

E-KURS: BLI BEKVÄM MED ATT FLIRTA!
www.happydating.se/flirtskolan

E-KURS: LÄR DIG SKAPA EMOTIONELL KONTAKT
www.happydating.se/emotionellkontakt

HAPPY DATINGS ÖVRIGA E-KURSER:
www.happydating.se/ekurs

FÖLJ @HAPPYDATING.SE PÅ INSTAGRAM:
www.instagram.com/happydating.se

2022-02-27
Länk till avsnitt

34. Hur länge ska jag vänta på att känna attraktion?

Veckans poddgäst upplever att det mesta klickar när hon dejtar men att attraktionen uteblir, även om hon verkligen försöker, har tålamod och skapar utrymme för att den ska uppstå.

Vårt coachingsamtal handlar bland annat om vikten av att låta dig guidas av tidigare erfarenheter, att ta dina preferenser på allvar, och hur du gör för att skapa intresse och attraktion IRL i vardagen.

Välkommen in i coachingrummet!


DEJTINGPSYKOLOGIBOKE DEJTING BÖRJAR MED DIG!
www.happydating.se/bok

E-KURS: BLI BEKVÄM MED ATT FLIRTA!
www.happydating.se/flirtskolan

HAPPY DATINGS ÖVRIGA E-KURSER:
www.happydating.se/ekurs

FÖLJ @HAPPYDATING.SE PÅ INSTAGRAM:
www.instagram.com/happydating.se

2022-02-20
Länk till avsnitt

33. Var är alla emotionellt tillgängliga tjejer?

Ett gemensamt tema i säsongens tre första avsnitt är vikten av att ställa högre krav på personerna du dejtar, och veckans poddgäst är en singelkille som skrev till mig efter att en kompis påpekat att han borde ha högre krav på vem han ger sin tid och energi till när han dejtar.

Vi hade ett samtal om att växla mellan att känna sig underlägsen och överkaxig, om att finna och ta sin plats i livet, och om den eviga existentiella frågan ?om jag visar vem jag verkligen är, kommer någon gilla det??

Välkommen in i coachingrummet!

FÖLJ @HAPPYDATING.SE PÅ INSTAGRAM:
www.instagram.com/happydating.se

LÄS DEJTINGPSYKOLOGIBOKEN "DEJTING BÖRJAR MED DIG!"
www.happydating.se/bok

HAPPY DATINGS E-KURSER:
www.happydating.se/ekurs

2022-02-13
Länk till avsnitt

32. Alla gillar mig jag gillar ingen

Förra veckans poddgäst var alltid mer intresserad än personerna hon dejtade, och veckans poddgäst har motsatt problem: alla gillar henne men hon gillar ingen. Det kan låta som ett lyxproblem, men hon blir så trängd av andras intresse att det inte finns utrymme för henne att känna efter vad hon själv vill, gillar och längtar efter.

Vi pratar bland annat om hur barndomen formar vår inre kärlekskarta, sambanden mellan dejtandet och livet, och hur vi ibland behöver lite hjälp med att se bortom vad vi tror är möjligt.

Välkommen in i coachingrummet!

FÖLJ @HAPPYDATING.SE PÅ INSTAGRAM:
www.instagram.com/happydating.se

FÖLJ @HAPPYBUSINESS.SE PÅ INSTAGRAM:
www.instagram.com/happybusiness.se

LÄS DEJTINGPSYKOLOGIBOKEN "DEJTING BÖRJAR MED DIG!"
www.happydating.se/bok

HAPPY DATINGS E-KURSER:
www.happydating.se/ekurs

2022-01-30
Länk till avsnitt

31. Jag ger och ger men får inget tillbaka

Välkommen tillbaka till den tredje säsongen av Happy Dating!

Säsongens första avsnitt handlar om den obalanserade dejtingdynamiken där du ofta är den som tar initiativ, ställer upp och ger av dig själv, men inte får lika mycket tillbaka. Vi pratar om din rätt att må bra i dina relationer, rättvisa, gränser, och om öva på ta att också ta emot exakt det du redan ger så mycket av till andra.

Välkommen in i coachingrummet!

FÖLJ @HAPPYDATING.SE PÅ INSTAGRAM:
www.instagram.com/happydating.se

BOK: Dejting börjar med dig!
Ladda ner första kapitlet gratis: www.happydating.se/bok

PRENUMERERA PÅ HAPPY DATINGS NYHETSBREV:
www.happydating.se/nyhetsbrev

HAPPY DATINGS E-KURSER
www.happydating.se/ekurs

E-KURS: LÄR DIG SKAPA EMOTIONELL KONTAKT
www.happydating.se/emotionellkontakt

E-KURS: FLIRTSKOLAN
www.happydating.se/flirtskolan

E-KURS: DIGITALT DEJTANDE
www.happydating.se/digitaltdejtande

E-KURS: ALDRIG MER EN STEL FIKADEJT
www.happydating.se/fikadejt

2022-01-23
Länk till avsnitt

30. Hur mycket ska jag öppna mig?

Vi har kommit fram till det sista avsnittet för säsongen, och veckans gäst har redan före coachingsessionen gjort en resa med sig själv och sitt dejtande. Faktiskt större än hon själv inser till en början, och under coachingsessionen får både hon själv och du som lyssnare insyn i hur mycket som kan skifta när du en gång för alla tar itu med dejtingproblemen.

Det blir ett samtal om att landa i insikten att du faktiskt får lov att vara du, om kraften i att tolka det som händer på nya sätt, och om hur det förflutna plötsligt kan hamna i ett helt nytt ljus.

Välkommen in i coachingrummet!

Nu tar podden en paus på några månader inför säsong 3, men snart är vi tillbaka! Vill du fortsätta få färsk dejtinginspiration varje söndag även under uppehållet ska du se till att prenumerera på Happy Datings nyhetsbrev!

NYHETSBREV:
www.happydating.se/nyhetsbrev

BOK: Dejting börjar med dig!
www.happydating.se/bok

E-KURSER:
www.happydating.se/ekurs

INSTAGRAM
www.instagram.com/happydating.se

2021-10-03
Länk till avsnitt

29: Jag får scenskräck när jag ska ta initiativ

Har du någon gång känt på en dejt att du verkligen skulle vilja ta initiativ men inte vågar?
Eller har du undrat varför personen du dejtar inte visar särskilt mycket intresse trots att ni verkligen klickar?

I veckans avsnitt coachar jag en kille som hela sitt liv varit omgiven av kvinnor han varit intresserad av, men saknat förmågan att göra något åt det. Han beskriver det som att han får scenskräck och stelnar när han ska ta initiativ, och det visar sig också att han helt missar det när någon är uppenbart intresserad av honom.

Flirtande är helt enkelt rätt lurigt för många av oss innan vi lär oss hur den typen av kommunikation fungerar. Om du också varit i ena eller andra änden av den här flirtblindheten, då ska du lyssna extra noga på veckans avsnitt.

Välkommen in i coachingrummet!

E-kurs: Flirtskolan
www.happydating.se/flirtskolan

Bok: Dejting börjar med dig
happydating.se/bok (Ladda ner första kapitlet gratis!)

Följ @happydating.se på Instagram
www.instagram.com/happydating.se

2021-09-26
Länk till avsnitt

28. Jag övertänker för att jag inte står ut med ovissheten

Hur hanterar man egentligen att inte veta vart dejtandet är på väg, när du kommer få svar på ditt meddelande, vad den andra personen tänker och hur det kommer gå?

Övertänkande, mindfuck och grubblande kan ge en känsla av kontroll men leder i praktiken bara till att du mår dåligt och tappar greppet om situationen. Veckans poddgäst vet allt om detta. Hon har alltid hamnat i förhållanden med enkelhet, men kan efter ett jobbigt breakup inte längre förlita sig på att "det bara händer när det händer". Istället har hon hamnat i en helt okänd dejtingvärld full av ovisshet, hjärnspöken, katastroftankar och självtvivel.

Veckans avsnitt ger dig praktiska verktyg för att skapa lugn i huvudet, sluta övertänka och landa i vad du tycker och känner här och nu, istället för att försöka räkna ut framtiden.

Välkommen in i coachingrummet!

Kämpar du också med ÖVERTÄNKANDE, ANPASSNING eller DEJTINGPANIK?
Dejtingpsykologiboken "Dejting börjar med dig!" ger dig kunskapen du behöver (utan klyschorna!) och enkla praktiska övningar som fungerar
Ladda ner första kapitlet gratis på www.happydating.se/bok

FÖLJ @HAPPYDATING.SE PÅ INSTAGRAM
www.instagram.com/happydating.se

2021-09-19
Länk till avsnitt

27. Jag har varit på 200 första dejter

Dejtingklyschan "du har bara inte träffat rätt person" antyder att om vi bara går på tillräckligt många dejter kommer det förr eller senare klicka. Men gör du samma misstag varje gång du dejtar kommer du få samma resultat, hur många gånger du än försöker.

Då behöver du ta en dejtingpaus och ta reda på varför det inte fungerar, vilket är precis vad jag gör tillsammans med veckans gäst. Hon har gått på runt 200 första dejter, som alla slutat på samma sätt: med dejtingpanik, ghostande och så många smärtsamma erfarenheter att hon knappt vågar hoppas längre.

Det blir ett samtal om sårbarhet, humor som skyddsmekanism och om att låta det gå lite långsammare, både i själva urvalsprocessen och på dejten. Välkommen in i coachingrummet!

Just nu får du hela 25% rabatt på ALLA Happy Datings e-kurser!
Ange koden PODCAST25 så dras rabatten automatiskt (gäller tom 15/9-21)  

HAPPY DATINGS E-KURSER
www.happydating.se/ekurs

E-KURS: LÄR DIG SKAPA EMOTIONELL KONTAKT
www.happydating.se/emotionellkontakt

E-KURS: FLIRTSKOLAN
www.happydating.se/flirtskolan

E-KURS: DIGITALT DEJTANDE
www.happydating.se/digitaltdejtande

E-KURS: ALDRIG MER EN STEL FIKADEJT
www.happydating.se/fikadejt

BOK: Dejting börjar med dig!
www.happydating.se/bok

FÖLJ HAPPY DATING PÅ INSTAGRAM:
@happydating.se
www.instagram.com/happydating.se

2021-09-12
Länk till avsnitt

26. Är det annorlunda att dejta efter 50?

Är det någon skillnad på att dejta som 30åring och 60plussare? Det kommer du få reda på i veckans avsnitt där jag coachar en 63-årig singelkvinna som upplever att hon verkligen ansträngt sig för att dejtandet ska fungera, men ändå inte fått det resultat hon önskar. Vi pratar om att känna in vem som ger dig energi, hitta balans i samtal, relationer och dig själv, och om kraften i att kunna föreställa dig en röd klänning...

Välkommen in i coachingrummet!

Just nu får du hela 25% rabatt på ALLA Happy Datings e-kurser!
Ange koden PODCAST25 så dras rabatten automatiskt (gäller tom 15/9-21)

HAPPY DATINGS E-KURSER:
www.happydating.se/ekurs

E-KURS: LÄR DIG SKAPA EMOTIONELL KONTAKT
www.happydating.se/emotionellkontakt

E-KURS: FLIRTSKOLAN
www.happydating.se/flirtskolan

E-KURS: DIGITALT DEJTANDE
www.happydating.se/digitaltdejtande

E-KURS: ALDRIG MER EN STEL FIKADEJT
www.happydating.se/fikadejt

BOK: Dejting börjar med dig!
www.happydating.se/bok

FÖLJ HAPPY DATING PÅ INSTAGRAM:
@happydating.se
www.instagram.com/happydating.se

2021-09-05
Länk till avsnitt

25. Jag är så rädd att såra någon att jag inte vågar dejta

Att dejta (och att leva) innebär alltid en viss risk för besvikelse; du kan bli besviken och du kan behöva göra någon annan besviken, det ingår. Men för veckans gäst känns den risken så överväldigande att hon knappt vågar dejta alls, och särskilt rädd är hon för att behöva såra någon annan.

Under coachingsamtalet pratar vi om hur vi ibland projicerar våra egna rädslor på andra, om vikten av att stanna kvar i det som händer här och nu utan att falla in i katastroftankar om framtiden, och om hur du rent praktiskt gör för att känna dig lugn och närvarande på en dejt.

Välkommen in i coachingrummet!

HAPPY DATING HAR PRECIS PASSERAT 250.000 LYSSNINGAR OCH HAMNAT PÅ SPOTIFYS LISTA ÖVER SVERIGES 100 POPULÄRASTE PODDAR! För att fira får du hela 25% rabatt på ALLA Happy Datings e-kurser. Ange rabattkoden PODCAST25 så dras rabatten automatiskt (gäller tom 15/9-21)

HAPPY DATINGS E-KURSER:
www.happydating.se/ekurs

E-KURS: LÄR DIG SKAPA EMOTIONELL KONTAKT
www.happydating.se/emotionellkontakt

E-KURS: FLIRTSKOLAN
www.happydating.se/flirtskolan

E-KURS: DIGITALT DEJTANDE
www.happydating.se/digitaltdejtande

E-KURS: ALDRIG MER EN STEL FIKADEJT
www.happydating.se/fikadejt


BOK: Dejting börjar med dig!
www.happydating.se/bok

FÖLJ HAPPY DATING PÅ INSTAGRAM:
@happydating.se
www.instagram.com/happydating.se

2021-08-29
Länk till avsnitt

24. Jag vill ha garantier och kontroll när jag dejtar

Veckans gäst är en singelkvinna runt 40 som efter en lång relation insett att hon fortfarande dejtar som när hon var 25. Rädslan för sårbarhet finns kvar, dejterna liknar mest långa intervjuer, och hon kan inte låta bli att leta fel, dras till otillgängliga personer och försöka forcera fram klarhet över vart dejtandet är på väg.

Under samtalet reder vi ut om vad rädslan egentligen handlar om, och utforskar alternativ till att kontrollera dig fram till klarhet.

Välkommen in i coachingrummet!


E-KURS OM EMOTIONELL KONTAKT:
www.happydating.se/emotionellkontakt

BOK: Dejting börjar med dig!
www.happydating.se/bok

FÖLJ HAPPY DATING PÅ INSTAGRAM:
@happydating.se
www.instagram.com/happydating.se

2021-08-22
Länk till avsnitt

23. Släpp taget om people pleasing och kaotiska relationer

I veckans avsnitt coachar jag en man som behövde ta orimligt stort ansvar och visa alldeles för mycket hänsyn när han växte upp, vilket lett till att samma mönster följt med in i dejtandet.

Under coachingsamtalet fördjupar vi oss i hur du kan släppa taget om kaotiska relationer utan att bli uttråkad, vikten av att tala sanning istället för att försöka vara till lags, och hur du uttrycker önskemål och behov på bra sätt i en sund relation.

Och så övar vi tillsammans praktiskt på hur du sätter gränser utan att göra människor besvikna eller låta otrevlig.

Välkommen in i coachingrummet!

BOK: Dejting börjar med dig!
Läs mer om boken och ladda ner första kapitlet gratis på www.happydating.se/bok

HAPPY DATINGS E-KURSER OM EMOTIONELL KONTAKT, FLIRTANDE MM:
www.happydating.se/ekurs

FÖLJ HAPPY DATING PÅ INSTAGRAM:
Följ @happydating.se på Instagram för ännu mer dejtinginspiration
www.instagram.com/happydating.se

2021-08-15
Länk till avsnitt

22. Jag är en prestationsdejtare

Det som gör dig framgångsrik på jobbet är inte vad som kommer få dig att lyckas med dejtandet. Ändå tillämpar många sina jobbfärdigheter när de dejtar, och försöker styra upp, imponera och prestera.

Tyvärr fungerar det inte särskilt bra, vilket veckans poddgäst får lära sig mer om när vi bland annat pratar om vikten av att ha tillgång till flera sidor av dig själv, använda dem vid rätt tillfälle och låta människor se hela dig, från början.

Välkommen in i coachingrummet!

KÖP DEJTINGPSYKOLOGIBOKEN Dejting börjar med dig!
Läs mer om boken och ladda ner första kapitlet gratis på www.happydating.se/bok

HAPPY DATINGS E-KURSER:
www.happydating.se/ekurs

FÖLJ HAPPY DATING PÅ INSTAGRAM:
Följ @happydating.se på Instagram för mer dejtingpsykologi, kunskap och inspiration
www.instagram.com/happydating.se

2021-08-08
Länk till avsnitt

21. Jag blir kurator åt min dejt

Veckans poddgäst är 46 år och skild, och dejtar främst män i liknande ålder som också har ett äktenskap bakom sig. Dejtandet börjar bra, men alla hon träffar börjar snabbt dela sina problem och bekymmer med henne, vilket skapar obalans och gör att hon blir kurator åt personen hon dejtar. Även om dejtandet också innehåller mycket glädje (vilket inte heller visar sig vara helt okomplicerat) blir det med tiden rätt tungt, och också ganska ensamt eftersom allt handlar om den andra personen.

Vi pratar om att uttrycka alla delar av dig själv, baksidan med att alltid vara glad, rädslan för att vara singel för alltid, och vikten av att ställa högre krav på människorna du släpper in i ditt liv.

Välkommen in i coachingrummet!

BOK:
Dejting börjar med dig!
Läs mer om boken och ladda ner första kapitlet gratis på www.happydating.se/bok

E-KURS OM EMOTIONELL KONTAKT:
www.happydating.se/emotionellkontakt

HAPPY DATINGS E-KURSER:
Lär dig skapa emotionell kontakt: www.happydating.se/emotionellkontakt
Flirtskolan: www.happydating.se/flirtskolan
Digitalt dejtande: www.happydating.se/digitaltdejtande
Aldrig mer en stel fikadejt: www.happydating.se/fikadejt

NYHETSBREV:
Prenumerera på Happy Datings nyhetsbrev: www.happydating.se/nyhetsbrev

INSTAGRAM:
Följ @happydating.se på Instagram för mer dejtingpsykologi, kunskap och inspiration
www.instagram.com/happydating.se

2021-08-01
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.