Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Bakom Scenen

Bakom Scenen

Du lyssnar på ?Bakom scenen? med mig Susanne Bertlin. Jag jobbar till vardags som coach till många inom artistvärlden, bland annat i tv-programmet Idol som alla idolernas sångcoach. När jag coachar får jag ofta vara mycket kreativ i att hitta vägar för att utveckla det som artisten behöver i alltifrån karisma framför kameran, sångteknik i studion eller att orka med livet som offentlig person.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

anchor.fm/bakomscenen

Avsnitt

Ceca Wadstein

Sångcoachen Ceca Wadstein gästar. Hon har stor erfarenhet kring arbetet med musikalartister och olika musikalutbildningar. Vi ger tips och råd till dig som ska söka och göra audition.

2021-02-19
Länk till avsnitt

Magnus Winter

Prestationspsykologen Magnus Winter gästar. Vi pratar om verktyg och tips för att prestera bättre och samtidigt må bra i livet.

2021-02-12
Länk till avsnitt

Niklas Musco & Buster So?derstro?m Moe

Niklas Musco & Buster So?derstro?m Moe

2021-02-05
Länk till avsnitt

Simon Karlsson & Herman Silow

Simon Karlsson & Herman Silow

2021-01-29
Länk till avsnitt

Nadja Holm

I det här avsnittet pratar jag med vinnaren av Idol 2020, Nadja Holm från Piteå. Du får veta om Nadjas bakgrund, hennes driv, hur hon övat bort sin tidigare scenskräck.  
Nu satsar hon helt på sin artistkarriär med flytt till Stockholm för att kunna skriva musik och vara på plats där det händer.
Följ med bakom scenen och träffa Nadja Holm!

2021-01-22
Länk till avsnitt

Hanna Ferm

I detta avsnitt möter jag artisten Hanna Ferm för att prata om hennes artisteri och drömmar. Hon kom på en andraplats i idol 2017 och har medverkat i Melodifestivalen 2 gånger med finalplats sedan dess, senast förra året med låten Brave. Vi kommer bland annat prata om låtskriveri  som varit relativt nytt för  Hanna  och hur det går till när hon är med i sessions med erfarna låtskrivare. Men även om hennes ständiga driv. Vi har tillsammans jobbat mot mål när jag coachat henne genom åren. 

Följ med bakom scenen och träffa Hanna Ferm.

2021-01-15
Länk till avsnitt

Ellie Lilja

Ellie Lilja

2021-01-08
Länk till avsnitt

Dinah Nah

Dinah Nah

2021-01-01
Länk till avsnitt

Melanie Wehbe

Melanie Wehbe

2020-12-25
Länk till avsnitt

Chris Kläfford

Chris Kläfford

2020-12-18
Länk till avsnitt

Tusse Chiza

Tusse Chiza

2020-12-11
Länk till avsnitt

Suzi P

Suzi P växte upp i Bjuv i Skåne län. Hon uppmärksammades hösten 2017 av Linda Pira när hon medverkade i den nu Idolaktuella syster Paulinas livevideo på Facebook. I år deltog hon i Melodifestivalen med låten ?Moves?, skriven av henne själv tillsammans med fem andra låtskrivare. Suzi är väldigt ung och jag coachade henne genom hela resan och körade bakom henne. Vi kommer därför prata mycket om mello och hur hon hittade sin väg  in i branschen redan som 15-åring. Och vad det är viktigt att tänka på när man är ung ny artist idag?

2020-12-04
Länk till avsnitt

Renaida

I det här avsnittet har jag bjudit in färgstarka unga artisten Renaida Braun. Hon slog igenom i idol redan 2016. Jag träffade henne i sommar i en studio i Stockholm för att prata om Idol-resan, men även hur hon hanterade beskedet att hon fått en allvarlig sjukdom som cancer och hur det som inte får hända hände just Renaida i direktsändning när hon tävlade för första gången i Mello 2019.

?.så följ med mig bakom scenen och träffa Renaida Braun.

2020-11-27
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.