Sveriges 100 mest populära podcasts

Vardagsstick - stickpodden i vardagskaoset

Vardagsstick - stickpodden i vardagskaoset

En mysig podd om stickning, vardagen och annat.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

vardagsstick.podbean.com

Avsnitt

Koftor, middagsbjudningar och hälsa

Sofia har drabbats av koftsuget, Johanna har slutat sova och ingen av oss kan hålla oss till ämnet som vanligt vilket bjuder på oväntade dykningar in på mat, hälsa, reklampåverkan och hur jobbigt det är att hacka vitlök.

2021-09-13
Länk till avsnitt

Höst, stickning och glöm inte att spara.

Möt bakis-Sofia och trött-Johanna i detta otroligt ostrukturerade avsnitt om vad hösten har att bjuda på, hur många kablar man egentligen behöver, pälsvård och te-drickande!

2021-08-29
Länk till avsnitt

Sommaren är kort

Hösten är här och vi är tillbaka med ordinarie avsnitt! Vi pratar om hur sommaren har varit, vad vi tror hösten har att bjuda på och som vanligt massa trams och flams.

2021-08-22
Länk till avsnitt

Can you knit this for me?

Sommarprat del 4! Vi närmar oss slutet av sommaren men vi myser på ändå så häng med en sväng och lyssna på fler av våra misstag, om att värdesätta sin egen tid och som vanligt gör barn och/eller djur diverse gästspel i avsnittet.

2021-08-02
Länk till avsnitt

När man har en hönshjärna del 3

Vardagssticks sommarprat om misstag del 3!

Vi nystar garn, stickar sockor och berättar om varsitt misstag som någonstans ändå får oss att ifrågasätta våran hjärnkapacitet! Allt till en trevlig liten fikastund som vi hoppas att du deltar i.

2021-07-20
Länk till avsnitt

Sommarprat take 2

Vardagsstick goes sommar igen! Häng med oss medan vi pratar om hur vi mår i sommarvärmen, vilka misstag vi har gjort med stickningen och den efterlängtade stickretreaten i höst. Var beredd på gästspel från både höns och barn!

2021-07-13
Länk till avsnitt

Mistakes were made

Vardagssticks sommarspecial avsnitt 1 av 4! Temat för sommaren är misstag och vi börjar starkt med våra kanske värsta misstag som stickare!

2021-07-06
Länk till avsnitt

Roadtripen du inte vill missa men som missar allt.

Hej och hå nu åker vi på roadtrip! Av förklarliga skäl blir detta därför vårt längsta avsnitt någonsin. Häng med hos på en trevlig fikastund medan vi avslöjar exakt hur dåliga geografikunskaper och minne vi har.

2021-07-04
Länk till avsnitt

Två överraskningar, en enorm hägg och många glas iste.

Ny söndag, nytt avsnitt!

Denna gång får ni hänga med på ett stickfika utan dess like! Fullproppad med sommar, överraskningar och kalla sommardrycker.

2021-06-20
Länk till avsnitt

All about that lace

Vi återkommer till vår stora kärleken: spetsen! Ett väldigt lugnt och mjukt avsnitt precis som spetsstickning alltid känns så dra fram söndagsfikat och stickningen så tar vi en liten paus tillsammans.

2021-06-06
Länk till avsnitt

Vem är Sofia?

I detta avsnitt är det Sofias tur att få berätta lite mer om sig själv, vem hon är och vad stickningen innebär för henne! Vi pratar om gemenskap, sommaren och flamsar en hel del.

2021-05-23
Länk till avsnitt

Sofia takes the wheels

Dags för en fikapaus med oss! Sofia tar över avsnittet lite idag och kör en specialare. Vi pratar dessutom som vanligt om djur som gör konstiga saker, sötsaker och den eviga tidsbristen.

2021-05-09
Länk till avsnitt

Körlektioner, stress och att hitta lugnet.

Ta en liten paus i helgstöket, dra fram stickningen, ta en fika eller gå på en promenad och häng med när vi pratar om hur det var att vara hormonell tonåring, olika faser i sticklivet och om att jämföra sig med andra.

2021-04-25
Länk till avsnitt

Livskaoset, ohyra och mer knitflix!

Sofia har råkat ut för garnrelaterad ohyra under flytten, Johannas liv kaosar på i bakgrunden och vi pratar om knitflix och hur en seriös podd booorde låta.

2021-04-11
Länk till avsnitt

Sommartid, vårstickning och friluftsdagar

Det är sommartid och vi närmar oss den efterlängtade sommaren med stormsteg! Vi hoppas på mer möjlighet till att sticka tillsammans i verkligheten, peppar på våren och spånar över vad man egentligen ska sticka på nu i vår blandat med tankar om friluftsdagar och vintersporter. Ta fram stickningen och häng med!

2021-03-28
Länk till avsnitt

Kvinnokraft, hantverk och att acceptera omsorg

Vi spelar in under kvinnodagen och pratar om allt från passande mönster till hur man värderar olika former av omsorg. Följ med på en rätt rörig resa där vi berör kvinnokamp, ideal, stickning och städningen igen.

2021-03-14
Länk till avsnitt

Sticktid, sticklust och self care

Ta en liten paus med oss medan vi pratar om hur vi hanterar bristen på sticktid, lusten för stickning och self care i allmänhet. Utöver det pratar vi helvilt om mer eller mindre bra teorier om livet idag med netflix och youtube samt alldeles för många anekdoter.

2021-02-28
Länk till avsnitt

Alla hjärtans dag, pratande katter och garniga favoriter.

Ny söndag, nytt avsnitt! Ber om ursäkt på förhand för mycket bebisljud första halvan av avsnittet. Ta en lite fikastund med oss medan vi pratar vitt och brett om katter, vad vi vill hylla såhär på alla hjärtans dag och som alltid garn.

2021-02-14
Länk till avsnitt

Årets fattigaste månad, vantfeber a la Bernie och vår första poddgäst!

Vi har en gäst för första gången och pratar spartips, bernies vantar och katter i en enda salig röra! Ta en liten paus och häng med oss en stund!

2021-01-31
Länk till avsnitt

Snökaos, make nine och sockorsockorsockor

Nytt år innebär såklart make 9! Nu tuffar på in i 2021, surrar om hur det blev med stickningen under ledigheten, prisar stickböcker och dessutom så funderar Johanna över något spännande.

2021-01-17
Länk till avsnitt

Julafton, jultröjor och udda kunskap.

Äntligen julafton! Ta en liten paus i allt julbestyr med lite stickning och en kopp av något varmt med oss en stund med oss medan vi pratar om julkalendrar, stilrena eller extra-allt jultröjor och samlandet av kunskap.

2020-12-24
Länk till avsnitt

Jullovsstickning, pepparkakshus och stickning vs sömn?

Det är fjärde advent! Häng med oss ännu en söndag medan vi räknar ner till julafton, Sofia pysslar med pepparkakshus, Johanna har blivit patreon och vi båda har större sug efter mer stickning än någonsin!

2020-12-20
Länk till avsnitt

Knitflix, Järbos live och Johannas inre filmnörd ger sig till känna.

Tjoff sade det så var det Lucia! Häng med oss i det tredje adventsavsnittet där vi pratar julfeeling, knitflix och stickinspiration.

2020-12-13
Länk till avsnitt

Juliga stickningar, VAB-träsket och filmer du bör ha sett

Adventsavsnitt nummer 2! Joina oss för en mysig timma om julmys och sticktid mitt i flyttkaos och VAB-träsket.

2020-12-05
Länk till avsnitt

Julklappstips, stickkalendrar och hur mycket kan man prata med sin katt?

Adventspecial med första avsnittet av Vardagsstick! Joina oss varje advent för en mysig pratstund om stickning, julklappar och livet under corona.

2020-11-28
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.