Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Fejden i P4

Fejden i P4

En podd där Anna Mannheimer och styvsonen Hector Apelgren utmanar varandra i ett nytt quiz varje vecka. Ansvarig utgivare: Hanna Toll

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

sverigesradio.se/fejdenip4

Avsnitt

Det stora sveket - Anna är avlyssnad!

Hector går över alla anständiga gränser och använder pappa Peter som bulvan.

Handskarna är av och vi går in i ett riktigt smutsigt avsnitt av Fejden. Den intet ont anande Anna vill till en början snacka förtroligt (och lite mästrande) om frikort och ryska posten.
2021-01-15
Länk till avsnitt

Narkotikasprutan

Varje tid har sina fasor och Anna tar oss med till sin ungdoms allra värsta.

Är det verkligen IT-support som Anna behöver från Hector när det känns som om alla nätverk faller? Quizkampen rullar vidare och straffet för förloraren kommer att bli MAGISKT!
2021-01-08
Länk till avsnitt

Den sämsta resan

Hector gråter sig igenom Brasilien och Anna försöker dölja sin fylla i cockpit.

Kan det vara en parasit som förvridit huvudet på Anna och varför hade den mycket unge Hector med sig konserver till dagis?
2021-01-01
Länk till avsnitt

Trolltider

Det stora medicinavsnittet kastar sig mellan strikt vetenskap och tveksamma alternativa behandlingar i Göteborgs förorter.

Doktor Mannheimer tycker att Hector klampar in på hennes område och Anna får Hector att skämmas. Kan han stå för podden? Dessutom: underskattade makaroner och uppmaning till mer naket!
2020-12-25
Länk till avsnitt

Styvmoderns återupprättelse

Familjens kämpar quizzar vidare men är Anna dömd på förhand?

Anna Mannheimer håller ett flammade försvarstal för den missförstådda styvmodern. Så typiskt att Hector ska sabba och dra fram Annas allra mörkaste sidor. Dessutom: stor scenkonst, det perfekta brottet och ett straff i svartvitt.
2020-12-18
Länk till avsnitt

Du ser helt vettskrämd ut!

Den efterlängtade kunskapstävlingen är igång men frågan är om inte Anna och Hector har tagit sig vatten över huvudet, kommer de att dra vanära över familjen?

Hector skolar in en grävling, Anna sätter på sig läkarrocken och ställer våra diagnostiska kunskaper på prov medan den omutliga domaren Anna Spolander höjer insatserna och förslår ett straff för förloraren.
2020-12-11
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.