Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Polispodden Umeå

Polispodden Umeå

Polispodden Umeå handlar om vardagen och verksamheten i lokalpolisområde Umeå. Poliserna Victor och Ofelia tar dig med bakom kulisserna, bjuder in aktuella gäster och räds inte att prata om känslor. Polispodden Umeå är en officiell podd från Polismyndigheten.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

polispoddenumea.podbean.com

Avsnitt

3. Alkohol och droger i trafiken

Trafikpolisen Gabriella Varodell gästar och berättar om polisens arbete för nykterhet i trafiken, vad som sker när någon misstänks för rattfylleri och om den hjälp som erbjuds i samarbete med region och kommun. ? Mer än en begravning varje vecka året runt sker på grund av alkohol och droger i trafiken, avslöjar Gabriella.

2021-02-17
Länk till avsnitt

2. Först på plats

Hur är det att komma först till platsen för en allvarlig olycka eller ett grovt brott? Ingripandepoliserna Ofelia och Victor har bjudit in sin kollega Lisa Rydelius, känd från tv-serien Norrlandspolisen, som minns tillbaka på ett ärende där en skadad persons liv låg i hennes händer. Victor besvarar också en vanlig fråga från medborgarna om vilka regler som gäller när polisen kör bil.

Avsnittet är producerat i samarbete med Red Carpet Media.

2021-01-13
Länk till avsnitt

1. En vanlig dag i Umeå

Victor Öberg och Ofelia Johansson är poliser i Umeå och programledarna för Polispodden Umeå. Poddens första avsnitt handlar om hur en vanlig dag som polis i Umeå ser ut. Vad arbetar poliserna i yttre tjänst med när de inte åker på larm? Hur hittar man en smocka som hänger i luften? Vad gillar Ofelia för slags ärenden? Varför blir Victor utmattad av att pensla efter fingeravtryck? Och så besvaras en av många vanliga frågor från medborgarna.

2020-12-16
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.