Sveriges 100 mest populära podcasts

Pingst Relationer

Pingst Relationer

Kan man prata om allt? Ja! Det är till och med fullständigt nödvändigt för att bygga sunda och trygga relationer att våga kasta sig ut i ämnen som känns sårbara och svåra. I denna podcast tar vi upp ämnen såsom kommunikation, sårbarhet, gränsdragning, själens processer, familj och tro och mycket annat! Vart slutar jag och vart börjar du? Hur ska vi förhålla oss till vår egen historik, våra egna triggers och våra egna fördomar i relation till varandra? Allt börjar i att veta vem jag själv är, att förstå vad som driver mig och vad som motiverar mig. Hur tar jag plats på rätt sätt? Hur påverkar mitt mående och min personlighet hur jag leder, lever och bygger relationer? Varmt välkommen till Pingst Relationer! Ett modernt verktyg för att sätta ord på allt det där vi alla tänker på men inte alltid lyckas kommunicera så väl.

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

shows.acast.com/pingst-relationer

Avsnitt

Förlåtelse

Förlåtelse och försoning är inte samma sak. Vad är anledningarna till att vi inte förlåter och vad gör det med oss? Vad är förlåtelse och hur förlåter man egentligen? Vad säger bibeln om stegen i förlåtelseprocessen? Kan man förlåta även om den andre inte ångrar sig? Kan man förlåta även om det inte finns något hopp om försoning? Hur kan jag släppa taget om det där som hände mig?

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2021-03-01
Länk till avsnitt

Tillit

Vad är tillit? Hur bygger vi tillit starkt i våra relationer? Hur blir man en tillitsfull person? Vad påverkar vår tillit till andra människor, oss själva och Gud?

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2021-02-02
Länk till avsnitt

Skapad för kärlek

Vi går tillbaka till början, till den första relationen och tar reda på vad det var som gick sönder i den och hur det påverkar alla våra andra relationer. I det här avsnittet får du lära dig vad syftet med ditt liv är. Vi pratar om kärlek och hur vi kan öva på att ta emot kärlek.

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2020-12-28
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.