Sveriges 100 mest populära podcasts

Tack för insläpp!

Tack för insläpp!

Eric sporrong och Carin sollenberg botaniserar i udda facebookgrupper. Här får du en unik inblick i hur verklighetens folk interagerar med varandra i världens största sociala nätverk.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

tackforinslapp.libsyn.com/website

Avsnitt

29. Våran jord är inte rund & Barfota utan strumpor och skor

Vi är tillbaka! VI dricker bubbel! Vad vi firar? FACEBOOK! Carin skuttar in i Platt Jord Sverige och kollar hur de har det där? Mycket, mycket illa visar det sig. Det är konspirationer på HÖG nivå om att jorden givetvis är superduperplatt och allt annat är bluff och även båg.

Eric går in i gruppen Medvetet Barfota där de diskuterar jordning! Vad är jordning undrar du? Jo du, det är lite av en process. Mycket om protoner, och spänning och om dåligt Wi-Fi. 

Jingel och klippning: Calle Rydberg

GIllar du podden? Stötta oss på patreon.com/tackforinslapp

 

2022-04-12
Länk till avsnitt

28. Tillbaka till Blue Moon & Det gamla fina Sverige

Kanske vårt TREVLIGASTE avsnitt! I veckans avsnitt så återvände monstret till monstrets skapare. Eric går in i Blue Moon. Vad kan inte folk leva utan? Bl.a bacon visar det sig. Och SD. Vem hade kunnat ana. Carin slänger in lite sjuka historier om sin familj. 

Carin har varit inne i gruppen "Vi som är födda på 40 och 50-talet" och det är bjuds på historier från det gamla fina Sverige. Bland annat Jörgen som drar den tråkigaste roligaste berättelsen någonsin. Det namedroppas bilar och människor utav bara helvete. Bland annat får vi lära känna Lärarinnan, Molund och Bibben Söderlund. Tråkigt är det inte! Det var bättre förr. Bevara det gamla Sverige!

Jingel & klippning: Calle Rydberg

Stötta oss på patreon om ni gillar oss! 

www.patreon.com/tackforinslapp

2022-02-22
Länk till avsnitt

27. Min mage blir glad av bröstmjölk

EDIT: Vi valde att censurera gruppnamnet för att hysteriska och galna mjölkmammor har ringt och skrivit trakasserat och hotat Carin och nu hoppas vi att de slutar med det. 

Vi är tillbaka! Och med ett speciellt avsnitt helt och hållet dedikerat till en enda grupp! Dvs Carin tjötade för länge så Eric blev petad. Men det är det värt för satan och helvete vilken grupp.

Carin har varit inne i en brutal grupp där mammor ammar sina barn tills de är typ är i högstadiet. Detta tycks vara demonbarn som är avlade från Helvetets inre kretsar. Det är glada magar, det är tandtroll och det är sönderslitna kläder och tejpade bröstvårtor. Eric blir vansinnig och skäller ut dessa själviska diande mödrar efter noter. Carin lär givetvis bli blockad från den här gruppen. Hoppas på folkstorm. 

Jingel och klippning: Calle Rydberg

Gillar ni podden och vill stöta oss? Ge en slant på www.patreon.com/tackforinslapp

2022-02-16
Länk till avsnitt

26. "Du har pedigripal i Huffsatuffsa" & Häxor som vräker

Nytt avsnitt att avsluta året på! Balladalli-di-la! 

Eric är inne i gruppen "Då gjorde jag bort mig" och det är en jävla show från gruppens starke kvinna  Antonia som gör en rejäl insats. Lite oväntat så landar det i att man sitter och smetar in i sin köttros i Whiskas. Eric hoppas att han aldrig blir så gammal att han behöver tvättas av. 

Carin har vart inne i gruppen "Häxor" och kollat hur våra blåkullebabes har det. Bra visar det sig. Det ska drivas ut karlar ur sina hem och det ska besvärjas utav bara helvete. De brygger typ egen öl fast det är mer lite trolldrycker och brygder. 

2021-12-30
Länk till avsnitt

25. Hemsökta dockor & Det bildas Bakvatten!

Nytt avsnitt ÄNTLIGEN!

Carin besöker en grupp för/med/av/ Hemsökta dockor och satan va våra dockor och barbies är hårt ansatta av demoner och spöken. Det trodde man inte! Även att det finns makulina energier i trummor. Och busiga spöken är förkylda! Och svågrar försvinner! Vad vi får lära oss!

Eric är i sin favoritgrupp där det är dimensionella bullmammor och det bildas bakvatten för att Merkurius står i retrograd. Föreningen Mundum behöver pengar till kaffe och bulle så att de kan fortsätta delge kosmiska rapporter. Eller kanske en wrap för 95kr. 

 

Jingel och klippning: Calle Rydberg

Gillar man oss så får man stötta oss på patreon.com/tackforinslapp

 

2021-12-22
Länk till avsnitt

24. Mulligt e gulligt & Dirtytalk med gäris o ickebinäris

Ett nytt avsnitt! Ett avsnitt fyllt av kåtslag och snusk! ÄCKLIGT! Vi ska försöka få nästa avsnitt betydligt mer kristet vi lovar.

Eric har varit inne i Mulligt e Gulligt där det raggas utav bara helvete på den mulliga o gulliga o framförallt bystiga Betsy. Hur det går för gobbarna? Sådär. Det går sådär.

Carin vägrar släppa tjejgrupperna (sjukt att hon inte är utslängd och bannlyst från alla) och tittar hur alla Kinkgäris o Ickebinäris har det. Nu har de tydligen varit med om massa olika dirty talk o jämför och skvallrar. Ja se kvinnor va. 

Klippning och jingel: Calle Rydberg

Gillar ni podden så ge oss era surt intjänade slantar SNÄLLA så lovar vi att fortsätta och bli bättre. www.patreon.com/tackforinslapp

 

2021-10-04
Länk till avsnitt

23. Tinderinspo & Het men nödvändig debatt om Kuksugarläppar

I veckans avsnitt så har Carin begått tjejgrupp igen! Hon har besökt Girltalk Sweden där det läses upp tinderbios för fulla muggar! Nu hjälper hon singel-Eric att hitta sin drömkvinna där han får betygsätta alla goa tinderbios som läses upp. 

Eric går in i gruppen Heta debatter där det är full kalabalik när det gäller läppfillers där exakt alla har åsikter om dessa s.k "kuksugarläppar". Vi hoppas på bättring.

Klippning och jingel: Calle Rydberg

Stötta oss på patreon.com/tackforinslapp om ni gillar det vi gör och vill att vi ska fortsätta göra kul.

2021-09-28
Länk till avsnitt

22. Nazist-Emil har hälsning från Jesus & Jag kan inte leva utan Bacon

Den här veckan så har Carin gått in i gamla frireligösa jaktmarker och gruppen Vittnesbörd Sverige, där både och Eric känner sig som hemma från tidigare liv. Det blir en trip down memory lane där vi får höra hur Gud talar bland annat genom ex-nazisten Emil. 

Eric besöker sin gamla nemesis Blue Moon och kollar vad folk absolut inte kan leva utan. Bl.a bacon visar det sig. Se på fan.

Klippning och Jingel: Calle Rydberg

Gillar ni podden? Klart ni gör. Gilla den även med era pengar och stötta oss på patreon.com/tackforinslapp där det kommer finfina extragrejer

2021-09-20
Länk till avsnitt

21. Hur man fångar en stenbock & Växtverk av aliens

Nytt avsnitt halloj! 

I den här veckan så har Carin kollat hur alla jävla astrogäris mår. Sådär visar det sig. Eric är lite gofull men lyckas ändå besöka en UFO-grupp där inte en enda person har tagit opiater. Så sjukt. 

Klippning och jingel: Calle Rydberg

Vill ni stötta oss på patreon så gör det på patreon.com/tackforinslapp

2021-09-13
Länk till avsnitt

20. Det kommer müsli ur ryggen & Tjejers sjuka kunskapsluckor

Ny vecka! Nytt avsnitt!

Eric läser återigen från Portaler & Dimensionella besökare och visar något av det absolut äckligaste som någonsin har setts och det är vidrigt. Herregud va äckligt det är. Känsliga lyssnare varnas men lyssna ändå för det är helt otroligt.

Carin har varit i Girls Squad och hittat hur sjukt få självklara saker som tjejer har koll på. Skrämmande är det!

Gillar ni podden så stötta oss på patreon.com/tackforinslapp

Klippning och jingel: Calle Rydberg

2021-09-06
Länk till avsnitt

19. Johans dikter & Singel söker Däljt

Sommarlovet är slut! Tack och lov! Tack för Insläpp är tillbaka och SOM vi är tillbaka! Carin bjuder på poesi från gruppen Mina Dikter och Eric har varit inne och letat fru i gruppen Singel söker Partner. Det blir höglyrik, obehag, kåtlsag, loppis, slutshaming och MYCKET MER!

klippning och jingel: Calle Rydberg

Stötta oss på Patreon där vi snart kommer börja publicera exklusiva avsnitt: patreon.com/tackforinslapp

2021-08-30
Länk till avsnitt

18. Den knulliga-bucketlistan & något kristet(?)

Din bästispodd Tack för Insläpp tar sommarlov och SOM vi gör det. Eric är och läser från Porriga Event igen där folk får prata om sin bucketlist när det kommer till sex och samlevnad. PIRRIGT!

Carin har kollat hur de kristna har det. Tror jag, jag minns inte. Sitter på jobbet och lägger upp detta och kan ju inte spela upp avsnittet här direkt. Så vem vet. Det kan vara vad som helst men minns att det var kul!!! Lyssna så får ni la se då.

Klippning och jingel: Calle Rydberg

Gillar ni oss massa och vet inte hur ni ska kunna visa detta? Stötta oss på patreon! www.patreon.com/tackforinslapp

2021-06-28
Länk till avsnitt

17. En sjungen skruttrapport & Satan förstör vädret på mors dag

Ett OTROLIGT avsnitt. Eric har fått ett återfall som den missbrukare han är och har återvänt till Mikael i Portaler och Dimensionella besökare där det kommer en skruttrapport! Det sångas som prästerna och det är en jävla massa sötsaker. Carin har kollat i Chemtrailsgruppen hur det egentligen står till med vädret. Visar sig vara värre än vi någonsin kunnat ana och alla möjliga onda krafter samarbetar tydligen för att förstöra vädret och på mors dag också av alla dagar!!

Jingel & klippning Calle Rydberg

Stötta oss gärna på patreon om ni gillar podden! www.patreon.com/tackforinslapp

2021-06-14
Länk till avsnitt

16. Fyllekäring med trött katt som vapen & Definitionen av sex

I veckans korta men kärnfulla avsnitt så har Carin kollat in lokaltidningsbesvikelserna där det ordvitsar lite för friskt. Eric är inne i Brothers and Sisters som tillåter sig själva bli lite filosofiska och ska ha en djupodlad diskussion om vad sex faktiskt är för någonting. 

Jingel och klippning: Calle Rydberg

Stötta oss på patreon så blir vi glada. www.patreon.com/tackforinslapp

2021-06-07
Länk till avsnitt

15. ADHD på båtvarv & Pink Room erotica

COMEBACK! Eric har gaskat upp sig och vi är igång igen. På jävla ti'n. Eric har gått in i No Offence där det finns ett gött litet gäng med ADHD-kingar som jämför upplevelser. Carin bränner broar först till Mensa och sen till tjäjjerna. Hon snackar snusk ur Pink Room och Eric blir i vanlig ordning jätteäcklad. Allt är som vanligt. Nature is healing.

2021-05-31
Länk till avsnitt

14. Styr världen med tankar & Jungfru Maria är en våffla! (FYLLEPODD!)

Carin och Eric super äntligen till det och läser från Facebook på fyllan mot bättre vetande. Carin tittar in i Attraktionslagens adjunkter och Eric tittar återigen in i favoritgruppen Portaler och dimensionera besökare där rockstjärnan Mikael får fortsätta briljera. Vi blir så fulla att Carin super bort sitt eget ljud i slutet av avsnittet och för det ber vi om ursäkt. 

Jingel och klippning: Calle Rydberg

 

Stötta oss på patron: www.pateron.com/tackforinslapp

2021-04-12
Länk till avsnitt

13. Fallfruktiga kvinnor & Stå upp för Paolo

Eric har tittat in i gruppen med världens bästa namn "Mogna kvinnor men inte fallfrukt och män men inga svin". Där har han hittat den otroliga Yassin som strax ska komma att bli adlad till Lord Yassin för hans otroliga visdom i jakten på en gammal kvinna.

Carin tittar in i gruppen Stå upp för Paolo för att se hur Paolo Robertos alla fans backar honom i vått och torrt och hur vansinnigt okej förvånansvärt många ändå är över hans lilla "fadäs".

Jingel och klippning: Calle Rydberg

Stötta oss gärna på Patreon om du gillar podden

www.patreon.com/tackforinslapp 

2021-04-05
Länk till avsnitt

12. En astrologisk psykos & Kändisar för Frihet!

Carin har gått med i Astrogäris och ickebinäris och gör en liten astralresa ihop med alla goa tjajjer! Det är dejtingtips, det är psykoser m.m. Ni vet, de vanliga tjejgrejerna.

Eric dyker ner i den omskrivna gruppen Frihetskämpar som vi bland annat känner igen från coronademonstrationerna. Det visar sig att det stämmer som vi alla misstänkt. Att alla som är med där är totalt dumma i huvudet.

Jingel och klippning: Calle Rydberg

Stötta oss på pateron: www.pateron.com/tackforinslapp

2021-03-29
Länk till avsnitt

11. Erbjudande om Mag-Mys & Kåt av att äta rått kött

I veckans avsnitt så har Carin sprungit in i en jävla stjärna som inte vill något hellre än att lägga sin penis på någons mage. S.k "magmys". Det går så långt att Eric håller på att kräkas mitt i sändningen. Sen så har Eric besökt gruppen "Carnivore Nordic" för att se hur alla har det som går på köttätar-dieten. Hur mår deras libido t.ex?

Jingel & klippning: Calle Rydberg

Stötta oss gärna på patreon om du gillar podden!

www.patreon.com/tackforinslapp

2021-03-22
Länk till avsnitt

10. Drömmen om Porriga Event & Könsroller i Mumindalen

Veckans avsnitt bjuder på sex och samlevnad när Eric går in i gruppen Porriga Event för att se hur alla lever life i pandemitider utan event. Vi blir lite politiska och tar STÄLLNING!

Carin kollar hur det är i gruppen Genusmedvetet Föräldraskap. Hur är det till exempel med bonden i vår by och könsrollerna i Mumindalen?

Stötta oss på patreon om du tycker om podden. www.patreon.com/tackforinslapp

Jingel och klippning: Calle Rydberg

 

2021-03-15
Länk till avsnitt

9. Råd från Jordänglar och Snippornas värsta öden

I veckans avsnitt så har Eric tittat till gruppen Jordänglar och han hittar återigen en rockstjärna i gruppen som han ju gillar så mycket. Carin har besökt (och sedermera även blivit utslängd ur) gruppen Fittlife och kollar hur alla har det med snipporna. 

Jingel och klippning: Calle Rydberg

Song credits: Music: Evan King - Guardians
https://www.youtube.com/channel/UCT1ZkP03V18LmOj8zbyP-Dw?
https://www.twitter.com/evankingaudio
Buy this song at: https://https://evanking.bandcamp.com/
Or grab it as a free download at: https://www.evankingmusic.com
 

 

2021-03-08
Länk till avsnitt

8. Svensk Hedendom & Min dotter är en Katt

I Veckans avsnitt så har Carin kollat upp hur det egentligen står till i svensk hedendom. Alla har som tror på våra gamla asagudar, hur har de det egentligen? Hur flyter vardagen på? Eric har spanat in en helt vanlig grej där en liten tjajja är en katt. Inget konstigt med det. Vi är alla olika.

Stötta oss gärna på Patreon: www.patreon.com/tackforinslapp

Jingel och klippning: Calle Rydberg

2021-03-01
Länk till avsnitt

7. Den riktiga Joe Biden & Häxor i fokus

I veckans avsnitt så har Eric dykt med huvudet före i gruppen "Trump team Sweden" för att kolla hur våra svenska Trumpsupporters hanterar nederlaget och livet i allmänt. Carin har gläntat på dörren i till magins och trolldomens ljuvliga lilla värld och kollar hur alla häxorna mår. 

Gillar du podden så stötta oss på patreon!

www.patreon.com/tackforinslapp

Jingel och klippning: Calle Rydberg

2021-02-22
Länk till avsnitt

6. Knytt-Kalas med semlor & Himmels-Övervikt

Den här veckans oförglömliga avsnitt inleds med att Eric har varit inne i gruppen Portaler ochDimensionella besökare där en Mikael hamnar i en riktigt fest! Carin har även hon träffat på en Mikael som oroar sig över himmelsövervikt och sen gör hon även ett kort inhopp i Kollidialt (stavning?) silver och kollar vad de har för sig.

Jingel och klippning: Calle Rydberg

Stötta oss gärna på patreon: www.patreon.com/tackforinslapp

2021-02-15
Länk till avsnitt

5. Bortförd av Aliens!! & Kommunicera med Djur

I veckans avsnitt så har Carin blickat ut i det okända universum och tittat in i en grupp för UFO-spaning för att söka efter the sanning som ju is out there. Eric tittat in i Övningsgrupp för djuravläsning för att se hur våra husdjur, så väl levande som döda, egentligen mår!

Jingel & klippning: Calle Rydberg

2021-02-08
Länk till avsnitt

4. Dom vill ta mitt Bank-ID! & Runka i Motala

I veckans avsnitt så har Carin ägnat sig åt konspirationsteorier i gruppen "Stå upp- dom ljuger!" där bland annat Bill Gates uppges vilja lägga vantarna på våra mobila bank-IDn. Eric har gått in i den otroligt onnanivänliga lille gruppen "Runk Room" och tittat på lite vad de har för sig där.

Klippning och jingel: Calle Rydberg

2021-02-01
Länk till avsnitt

3. Barn med onda andar & Homofiler i SD

I den här veckans avsnitt så har Eric besökt gruppen "Frekvenser och dimensioner" där en desperat mor vill ha hjälp med att driva ur en ond ande ur sin son. Carin har blivit politisk och gått med i "SD2022 - det enda rätta" där de försöker reda ut vad man EGENTLIGEN tycker om homofiler.

Jingel och klippning: Calle Rydberg

2021-01-25
Länk till avsnitt

2. Här kommer Småfolket & Era bästa motton

I veckans avsnitt återvänder Carin till Tarot och Spådom och hör om Jess hundpromenad som resulterade i ett otroligt möte med småfolket som bor och lever i skogen. 

Eric gör ett in memoriam i minnet över den numera borttagna gruppen Blue Moon och kollar upp vad folk har för olika motton som de lever efter och en viss Felicia tar över showen fullständigt.

2021-01-18
Länk till avsnitt

1. Tidigare liv & Ditt värsta sex någonsin

Eric Sporrong och Carin Sollenberg botaniserar i udda facebookgrupper. Här får du en unik inblick i hur verklighetens folk interagerar med varandra i världens största sociala nätverk.

Idag besöks grupperna "Tarot och avläsning" och "No offense"

2021-01-10
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.