Sveriges 100 mest populära podcasts

Spelarpodden

Spelarpodden

En podcast med fokus på sport och spel. I studion hittar vi Daniel Domeij, Oskar Block och Oskar Blomqvist. Här kommer ni få ta del av spelteori, gästavsnitt och speltips. Följ oss på @spelarnase!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

spelarna.libsyn.com/website

Avsnitt

#11 ? Gästavsnitt: Fantomen

I det elfte avsnittet av SPELARPODDEN gästar Ola Lindmark Eriksson, eller "Fantomen" som han nickar på Twitter. Varför just det namnet? Vi reder ut xG och olika former av "expected", pratar om hans bettingbot Betty och givetvis Playmaker.ai och scoutingen bakom de svenska "Moneyball-värvningarna". Dessutom spelidéer från Blocken och Striker - häng med!

2021-03-26
Länk till avsnitt

#10 ? Guden och de 50 andelarna

Minijubileum då det tionde avsnittet av SPELARPODDEN är ute! The Oskars gör comeback, liksom Zlatan, och Janne verkar tro att Ponne fortfarande är skadad... Vi diskuterar andelsspel och rätar ut alla frågetecken. Striker är tillbaka på de vinnande poddspelsspåret i Turkiet och Blomqvist kämpar vidare med uttalen. Välkommen! 

2021-03-19
Länk till avsnitt

#9 ? Gästavsnitt: @danielsbetting

I det nionde avsnittet av SPELARPODDEN lånas Twitterprofilen @danielsbetting in och bjuder på ett långsurr. Hur tänker han när han spelar och varför? Hans bästa tips för att lyckas? Tillsammans med Striker summeras veckans CL, VAR-förbättringar diskuteras och speldrag levereras. Häng med!

2021-03-12
Länk till avsnitt

#8 ? Den missförstådda asiaten

Block välkomnas tillbaka i podduppställningen och det numera grundläggande - men för många fortsatt kluriga - Asian Handicap reds ut. Striker fortsatt 100% på poddspelen - vad liras denna gång? Det, en massa fiskar och mycket annat i veckans avsnitt av SPELARPODDEN - häng med!

2021-03-05
Länk till avsnitt

#7 ? Miljonmannen

Det sjunde avsnittet av SPELARPODDEN viks tills stor del åt "Miljonmannen" Jonas (@Jonas_R86 på Twitter), som drog in drygt 7.5 miljoner på V75 i lördags. Unik genomgång lopp för lopp hur han tänkte och mycket annat intressant om vem han är och hans spelstil. Dessutom fiskar, wiseguys och speldrag - trevlig lyssning!

2021-02-26
Länk till avsnitt

#6 ? Kung Kelly

Bordeaux-fisk och Barnsley-wiseguy i det sjätte avsnittet av SPELARPODDEN. Taktiksnack om olika spelstrategier ? varför är Kelly kung och vad ratas rakt ner i soptunnan? Speltips och mycket annat, god lyssning! 

2021-02-19
Länk till avsnitt

#5 ? Hampus Wanne

Femte avsnittet av SPELARPODDEN och handbollsproffset Hampus Wanne gästar! Mycket öppenhjärtigt surr om VM-succén, proffslivet i Flensburg och det speciella steget dit, uppväxten, förebilder, och mycket annat. Varför är handboll en så "ärlig" sport? Använder målvakterna suspensoar? Vem är egentligen världens bästa spelare? Wanne berättar allt!

2021-02-12
Länk till avsnitt

#4 ? CLV och röda fiskar

Taktiksnack om CLV ? vad det är och vad man bör tänka på. Vi delar ut ett gäng röda fiskar och wiseguy-stämplar, bl a Potter. Håller 100%-sviten i Turkiet? Cash out, hiss eller diss? Allt det och mycket mer i det fjärde avsnittet av Spelarpodden!

2021-02-05
Länk till avsnitt

#3 ? Limiterad och klar

Fiskar till Zlatan och Chelseas Twitterkoto. Blomqvist föll i limiteringsfällan vilket blir underlag till "Taktiksnacket" ? det och mycket annat i veckans avsnitt. 

2021-01-29
Länk till avsnitt

#2 ? Svar på tal från Svenska Spel

I dagens avsnitt gästar Dan Korhonen från Svenska Spel. Det diskuteras lottningsproceduren, SBTech och  mer. Dessutom tar vi vikten av att använda sig av bokföringsverktyg som exempelvis bettin.gs. Detta är ett avsnitt ni ej vill missa!

2021-01-22
Länk till avsnitt

#1 ? Premiär!

I dagens avsnitt går vi igenom bland annat hur man bör tänka med Bankroll management samt helgens speldrag. Välkommen till Spelarpodden!

2021-01-15
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.