Sveriges 100 mest populära podcasts

Margaretas Mediala Podd

Margaretas Mediala Podd

En andlig och medial podd med coachen och mediet Margareta. Hon delar med sig av sin erfarenhet och kunskap.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

margaretatoorell.com

Avsnitt

5 tips som utvecklar din intuition

Hur utvecklar och förstärker du din intuition? Här kommer 5  tips som hjälper dig på vägen mot att ha mer tillit till din intuition!

2021-01-25
Länk till avsnitt

Vad är intuition?

Vad är intuition? Det är en omedelbar ingivelse, ett  förebud, ett nyckfullt infall eller att veta utan att veta hur man vet. Idag kan vi möta begreppet intuition både i andlig utveckling, i affärsvärldens styrelserum och våra personliga vardagsliv. Några väljer att kalla intuitionen för ?magkänslan?, kanske för att många förnimmer den starkast just där.

2021-01-24
Länk till avsnitt

Hinder för medial utveckling

Hinder för medial utveckling. Det finns en hel del som kan hindra dig i din mediala utveckling.  Det kan vara bra för dig att ha förståelse för vad det är så att du kan undvika eller ta dig över dessa hinder. Välkommen att besöka min hemsida för att läsa mer om vad som kan hindra dig. 

2021-01-23
Länk till avsnitt

Olika mediala förmågor

Vilka olika mediala förmågor finns? Klarseende - Under utvecklingen av mediala förmågor så tränar många upp sin clairvoyans (klarseende). Inre bilder uppstår inombords och ger en förnimmelse, en  diffus bild, en känsla av att du ser något. Bilden är ett stöd när du  ska beskriva, tolka och förmedla budskapet. Många tränar sin clairvoyans under utvecklingen men det finns fler förmågor som Clairknowingness (klarvetande). 

2021-01-19
Länk till avsnitt

5 tips för att komma igång med medial utveckling

5 tips för att du lätt och enkelt ska komma igång med medial utveckling. Det är inte enkelt att veta i vilken ände du ska börja när du vill  utveckla dig medialt. Här kommer några tips så att du kommer igång. Tänk  på att alla personer är mediala så det handlar om vilja, engagemang och  att stärka och utveckla den sidan inom dig. Övning ger färdighet som  man brukar säga. Läs mer på bloggen

2021-01-18
Länk till avsnitt

Tecken på medialt uppvaknande

Vad är det som får oss att vakna upp medialt? Vilka tecken är vanliga när du vaknar upp medialt? Alla människor har en intuition och kan väcka upp sin mediala förmåga. Men många lever sina liv utan att någonsin få kontakt med den sidan inom sig medan andra utvecklar den mer och mer. Orsaken till ett medialt uppvaknande är ofta en dramatisk händelse i en persons liv. Här berättar jag om 9 tecken på medialt uppvaknande.

2021-01-16
Länk till avsnitt

5 tips för att komma igång med meditation

Meditation är bra för koncentrationen, uthålligheten och för vårt välbefinnande. Vi stänger av den yttre världen och går in i den inre en stund. Det är kungsvägen till andlig och medial utveckling. Vi har mycket att vinna på att stilla oss en stund varje dag. Här får du 5 tips för att komma igång.

2021-01-16
Länk till avsnitt

5 fördelar med meditation

Meditation är kungsvägen till andlig och medial utveckling. Meditation är ingenting nytt påfund utan har funnits i tusentals år. Intresset för meditation blir allt större och når ut till fler och fler individer. Andligt sökande personer har det ofta som en daglig rutin. 

2021-01-15
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.