Sveriges 100 mest populära podcasts

Det Aeroba Huset

Det Aeroba Huset

Podden där vi snackar löpning från den ypperste elitens perspektiv! Med er finns en löpare i världsklass och en åsiktsmaskin utan stoppknapp. Häng på!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

soundcloud.com/detaerobahuset

Avsnitt

8. Superpass och tartanväggar

Kalle påskfirar som Sveriges nyaste olympier och Elmar torsdagsnjuter. Vi tar upp några tröskelfrågor, kombinationen öl och löpning och varför det finns så många akademiker på tävlingsbanan. Kalle berättar om ett superpass som övertygade honom om kommande stordåd och Elmar minns ett straffpass och en hindervägg i Kalifornien. Häng med!
2021-04-03
Länk till avsnitt

7. Tröskelbibeln

Idag diskuterar vi löpningens heliga gral, tröskelträning. Vad är tröskel? Vad ska man tänka på? Är det den enda vägen? Vi pratar också om lärdomar från ungdomsåren och svenskar i Dresden. Kalle har fyllt år och oroar sig för gubbiga krämpor och Elmar är dålig på att springa.
2021-03-23
Länk till avsnitt

6. Inomhusanalysen

Vi följer upp förra veckans EM-special med att sammanfatta inomhus-EM. Vi svarar även på alla frågor vi fick inför förra veckan och följer i vanlig ordning upp förra veckans träning. Springer Elmar ens i styrfart? Vem stod för den bästa svenska prestationen förra veckan? Vem har gjort århundradets mest taktiskt fulländade lopp?
2021-03-10
Länk till avsnitt

5. EM-special!

Den stora EM-upplagan som SVT förvägrar er! Vi går igenom alla löpgrenar inför helgens inomhus-EM i polska Torun. Vilka är favoriterna? Vilka kan överraska? Hur går det för svenskarna? Allt detta får ni svar på i vårt extra långa specialavsnitt
2021-03-03
Länk till avsnitt

4. Periodare och SM-spaningar

En enkel träningssammanfattning blir filosofisk och Kalle kommer ut som cyklist. Ett gammal svenskt rekord har fallit och vi gräver djupare i huvudpersonen och hans överman. Inomhus-SM har lagts till handlingarna och vi sammanfattar vad som har hänt. Vi ger er också veckans pass. Prova på egen risk!
2021-02-23
Länk till avsnitt

3. Strumpgate

Kalle och Elmar slåss mot vintern! En från en klimatkammare på Bosön, och en genom att helt enkelt inte gå ut. Vi analyserar en fantastisk vecka med friidrott och spanar mot kommande mästerskap. Vi diskuterar OS-kvalgränser och svarar på några utrustningsfrågor. Är Kalle ett terrängmonster? Vilka skor springer Elmar i? Ska man egentligen ha strumpor i spikskor?
2021-02-16
Länk till avsnitt

2. 1 %

Kalle är på väg tillbaka från skada medan Elmar går djupare och djupare ner i cykelträsket. Vi pratar om fantastiska prestationer från föregående helg och en lyssnarfråga leder oss in i statistikens magiska värld. Kalle berättar om ett världsrekord och delar med sig av ett Canova-citat. Häng med i det andra avsnittet av Sveriges snabbaste podd!
2021-02-04
Länk till avsnitt

1. VM-finalisten och turisten

I premiäravsnittet av "Det Aeroba Huset" lär vi känna de hemlighetsfulla värdarna. En har spenderat januaris mörka veckor i Excels magiska värld och en har kämpat sig tillbaka från skada. Vem är egentligen Sveriges bästa löpare? Ska man vara skadad? Vem fick sova på den dåliga sängen i Ryssland? Allt det får ni reda på i premiären
2021-01-26
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.