Sveriges 100 mest populära podcasts

Kafferepet

Kafferepet

Komikerna Nisse Hallberg, Albin Olsson och Johanna Hurtig Wagrell läser upp skvaller och skrönor från hela Sverige med omnejd. Avsnitt släpps varje fredag. Har du en bra historia på lager? Maila den till [email protected]

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

underproduktion.se/kafferepet/?ref=rssfeed

Avsnitt

26. Truckrepet

Ännu en fredag är kommen och Kafferepet-gänget är tillbaka med veckans skvallerskörd. Det blir pinsamt, festligt, äckligt och spännande. Och så lite bajs.   Har du ett skvaller som fler borde få höra? Maila det till [email protected]   Missa inte vår månatliga systerpodd Cigarrummet. Bli prenumerant på www.underproduktion.se/cigarrummet   9:30 ? Ronny Jeremy 14:21 ??
2021-09-10
Länk till avsnitt

25. Vesuvio

FREDAG! I dag blir det högt och lågt. Vi börjar gulligt, och sen går det minst sagt utför. Det blir allt från sexting till kidnappning till mord till norrländska Cindy Crawfords.   Har du ett skvaller som fler borde få höra? Maila det till [email protected] Missa inte vår månatliga systerpodd Cigarrummet. Bli prenumerant på www.underproduktion.se/cigarrummet?
2021-09-03
Länk till avsnitt

Teaser: Cigarrummet ? Fritte Fritzson

Bli prenumerant på www.underproduktion.se/cigarrummet för att höra hela avsnittet.
2021-08-27
Länk till avsnitt

24. Innegångsförbud

Ny fredag, ny skvallerskörd! Denna vecka bjuder vår trio på alltifrån välfyllda stjärtspringor till välkamouflerade legender. Och lite bajs. Har du ett skvaller som fler borde få höra? Maila det till [email protected] Missa inte vår månatliga systerpodd Cigarrummet. Bli prenumerant på www.underproduktion.se/cigarrummet 5:00 ? Musmattan 12:30 ? Tandpetaren 18:40 ? Den ofrivillige stalkern 23:32 ??
2021-08-27
Länk till avsnitt

23. Sommaren har gått

Sommaren har ÄNTLIGEN gått och det är Kafferepet-fredag igen! Gänget vadar igenom månaders skvallerskörd och bjuder på konstnärliga genier, picklade extremiteter, arga lärare och gulliga tanter. Och såklart lite bajs. Har du ett skvaller som fler borde få höra? Maila det till [email protected] Missa inte vår månatliga systerpodd Cigarrummet. Bli prenumerant på www.underproduktion.se/cigarrummet 6:03 ??
2021-08-20
Länk till avsnitt

Teaser: Cigarrummet ? Elinor Svensson

Bli prenumerant på www.underproduktion.se/cigarrummet för att höra hela avsnittet.
2021-07-28
Länk till avsnitt

Teaser: Cigarrummet ? Jesper Rönndahl

Bli prenumerant på www.underproduktion.se/cigarrummet för att höra hela avsnittet.
2021-06-30
Länk till avsnitt

22. Sommaravslutning

Det är sommar! I säsongens sista kafferep blir det TV-historia, klantiga tjuvar, packade polacker, bestämda finnar och såklart lite bajs. Ha nu en fin sommar och glöm inte att bli prenumeranter på Cigarrummet på www.underproduktion.se/cigarrummet. Har du ett skvaller som fler borde få höra? Maila det till [email protected] 3:54 ? Historien om Spankan och pannkaksmarodören?
2021-06-26
Länk till avsnitt

21. Korvar i glas

Så blev det äntligen fredag igen och det är dags för veckans skvallerskörd. Det blir dråpliga språkförbistringar, en superhjälte, en snubbe som är lite konstig och en tur över atlanten! Har du ett skvaller som fler borde få höra? Maila det till [email protected] Missa inte vår månatliga systerpodd Cigarrummet. Bli prenumerant på www.underproduktion.se/cigarrummet 4:26 ??
2021-06-18
Länk till avsnitt

20. Själv är bäste dräng

Klockan har äntligen slagit fredag och det är dags för kafferep! I dag blir det bland annat DIY-tips, vampyrer, avföring och gulliga pensionärer. Har du ett skvaller som fler borde få höra? Maila det till [email protected] Missa inte vår månatliga systerpodd Cigarrummet. Bli prenumerant på www.underproduktion.se/cigarrummet 6:51 ? Pekkas rörmokeri 12:38 ? Gipstips 16:40 ??
2021-06-11
Länk till avsnitt

19. Skogaholmslimpa

Ny fredag, nytt kafferep! Trion är återförenade på svensk mark och tar oss med på tokigheter. Det blir sexiga vampyrer, trafikbrott och fishumor. Men framförallt kanske den äckligaste storyn hittills. Har du ett skvaller som fler borde få höra? Maila det till [email protected] Missa inte vår månatliga systerpodd Cigarrummet. Bli prenumerant på www.underproduktion.se/cigarrummet 6:54 ??
2021-06-04
Länk till avsnitt

18. Varför gråter Kalle?

I dag är det fredag och alla är välkomna! Dags att återigen gå igenom veckans skörd av Sveriges bästa skvaller. Ni kommer bjudas på grov misshandel, helikoptrar och mordplaner. Och så en och annan bajshistoria såklart! Har du ett skvaller som fler borde få höra? Maila det till [email protected] Missa inte vår månatliga systerpodd Cigarrummet.?
2021-05-28
Länk till avsnitt

Teaser: Cigarrummet ? Kristoffer Appelquist

Bli prenumerant på www.underproduktion.se/cigarrummet för att höra hela avsnittet.
2021-05-26
Länk till avsnitt

17. Dagen före sábado

Viernes!!! Tro inte att en kanarieövistelse ska få komma mellan er och veckans bästa skvaller. Det bjuds på allt från ljuva bruna hämnder till en ganska grundlig genomgång av någons arbetsdag.   Har du ett skvaller som fler borde få höra? Maila det till [email protected]   Missa inte vår månatliga systerpodd Cigarrummet. Bli prenumerant på?
2021-05-21
Länk till avsnitt

16. Dubbelt förbjudet

Fredag!!! Kafferepet är tillbaka med det bästa skvallret från just DIN hemort (kanske). I dag bjuds det såklart i vanlig ordning på en och annan bajshistoria, men även lite rapmetal, lite jackass-killar, flertalet våldsamma lärare, en holländsk gourmand och en liten svensk stad till bredden fylld med original.   Stöd majblomman: https://majblomman.se/digital-insamling/riksforbundet/ Har du ett?
2021-05-14
Länk till avsnitt

15. Ett Schweiziskt spa

Hej det är fredag! Dags alltså att sammanfatta veckans bästa skvaller. Det blir allt från missförstådda katter till ekonomiska göteborgare. Har du ett skvaller som fler borde få höra? Maila det till [email protected] Missa inte vår månatliga systerpodd Cigarrummet. Bli prenumerant på www.underproduktion.se/cigarrummet. 7:41 ? Katten som fick utegångsförbud 17:16 ? Ett räddande fönster 23:02?
2021-05-07
Länk till avsnitt

14. En bild av det riktiga Sverige

Goder fredag och välkomna till ännu ett avsnitt fyllt av rikets starkaste skvaller. I dag bjuds det på allt från diskbänksrealism till stenhård action. Har du ett skvaller som fler borde få höra? Maila det till [email protected] Missa inte vår månatliga systerpodd Cigarrummet. Bli prenumerant på www.underproduktion.se/cigarrummet. 8:16 ? Skogsrunkarn 18:20 ? Giraff och polis?
2021-04-30
Länk till avsnitt

Teaser: Cigarrummet ? K. Svensson

Bli prenumerant på www.underproduktion.se/cigarrummet för att höra hela avsnittet.
2021-04-28
Länk till avsnitt

13. Rullbrädans Maradona

Äntligen allas favoritdag ? fredag! Det firar vi med att redovisa veckans skvallerskörd. Ni kommer bjudas på vilda djur, vilda studenter, vilda liberaler och tama bordtennisnördar. Och så lite naket. Har du ett skvaller som fler borde få höra? Maila den till [email protected]   9:01 ? SOS alarm 14:47 ? Skogens konung 19:40 ? Hajk-Gåsen 26:35?
2021-04-23
Länk till avsnitt

12. Tales From the Crypt

Ännu en fredag är kommen! I dagens avsnitt blir det stundvis ganska mörkt, men det vägs upp av att du kommer få höra Johanna skratta mer än du någonsin hört någon skratta. Och ja, det är pga bajs. Har du ett skvaller som fler borde få höra? Maila den till [email protected]   4:57 ? Kenta?
2021-04-16
Länk till avsnitt

11. Sweden Rånk

FREDAG! Temavecka weird-ass ?Vitvaror i trädgården?-familjer. Därmed inte sagt att det inte kommer förekomma en och annan pung. Har du ett skvaller som fler borde få höra? Maila den till [email protected]   7:48 ? Rondell-Kalle ? Räddad av promille 11:59 ? Måsmarodören 21:32 ? Husdjuret 27:08 ? Fortsättning på ?Serietidningsknullaren? 32:48 ? Kapplöpning i duschen?
2021-04-09
Länk till avsnitt

10. The Trip

Fredag är namnen på dagen. Det betyder att det är dags för ett nytt gäng helt sanna stories från hela vårt avlånga land. Vi bjuds på allt från avföring i norr till tjackisar i söder. Har du ett skvaller som fler borde få höra? Maila den till [email protected] Fotnot: En historia har klippts bort i efterhand.?
2021-04-02
Länk till avsnitt

9. Tarmageddon

Ännu en fredag är kommen! I dagens avsnitt bjuds det på allt från räserbajsande frälsare på McDonald?s till exotiska djur på hotell. Dessutom startas det en ny lovande följetång. Trevlig helg! Har du ett skvaller som fler borde få höra? Maila det till [email protected]!   6:38 ? Pertens grannar 14:25 ? Skam den som ger?
2021-03-26
Länk till avsnitt

8. Där kom bajset!

Att mer än en gubbe kör över sig själv i ett och samma avsnitt måste väl vara något slags högvattenmärke? Det är äntligen fredag igen och era favoritskrävlare är tillbaka med alltifrån pinsamma konferenssamtal till psykisk ohälsa som går ut över oskyldiga skolbarn.  Har du ett skvaller som fler borde få höra? Maila det till [email protected]?
2021-03-19
Länk till avsnitt

7. Lite ogräs och gift

Äntligen fredag igen! I dag blir det lite glatt, lite sorgligt, lite djur, lite avföring. Något för alla helt enkelt. Har du ett skvaller som fler borde få höra? Maila den till [email protected] 6:14 ? Gåsen 12:03 ? Hulkens nyårsafton 24:30 ? Tullans turdag 33:03 ? Donald en-lungas äventyr 40:07 ? Dildo-Hövve ? Arvikas dummaste?
2021-03-12
Länk till avsnitt

6. GÖREL!!!

I dag blir det historier från skolgård, lumpen, systembolag, Tyskland, Dalarna och din lokala kvarterskrog. Kanske ett ovanligt barnvänligt avsnitt med kafferepsmått mätt. Har du ett skvaller som fler borde få höra? Maila den till [email protected]   7:32 ? Den försvunna läraren 15:39 ? Pokémon-scammern 23:17 ? En annorlunda nyckelring 29:36 ? Den nakna tyskläraren 38:50?
2021-03-05
Länk till avsnitt

5. En vinkelfråga

I dag blir det bitvis mörkt, bitvis lite ljusare. Men allt som oftast har det med röven att göra. Har du ett skvaller som fler borde få höra? Maila den till [email protected] 7:11 ? Kalkon-kamikaze 12:33 ? Vanvett i biltvätt 18:51 ? Majs-Mårten 26:19 ? Den psyksjuka barntjuven 31:46 ? När bägaren rinner över 38:44?
2021-02-26
Länk till avsnitt

4. En speciell kebabsås

I dag blir det allt från döda katter till överlevande smågangsters. Fördomar om såväl pizzabagare, hockeyspelare och militärer späs på. Mycket nöje! Har du ett skvaller som fler borde få höra? Maila den till [email protected] 4:10 ? Gratängmannen 11:55 ? Kevlar-Kenny 16:55 ? En speciell kebabsås 25:58 ? Sergeanten och katten 31:20 ? Uffe den?
2021-02-19
Länk till avsnitt

3. Ett för litet glory hole

Nisse är arg, Albin är glad, Johanna är på länk. Trevlig helg! Har du ett skvaller som fler borde få höra? Maila den till [email protected] 5:41 ? Överklasshemligheter 13:02 ? Fibban 17:28 ? Önsketänkande? På tåg 22:15 ? En udda bror till salu 28:02 ? Golden shower 34:40 ? Benny Pannbiff och Rånkmaestro 40:05 ??
2021-02-12
Länk till avsnitt

2. Sopan

Det blir både så obehagligt att Nisse klöks och så starkt att Nisse får gåshud. Det blir också pinsamt, men det känns bara som vanligt för just Nisse. Trevlig helg! Har du ett skvaller som fler borde få höra? Maila den till [email protected] 5:25 ? Blind-Arne 10:35 ? Gessles hämnd 15:54 ? Pizza-Pipparna 21:53 ??
2021-02-05
Länk till avsnitt

1. Pilot

Nisse, Johanna och Albin läser upp den första skörden av historier som lyssnare skickat in. Har du ett skvaller som fler borde få höra? Maila till [email protected]
2021-01-29
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.