Sveriges 100 mest populära podcasts

Skåpet med Blankens, Swanberg & Öhman

Skåpet med Blankens, Swanberg & Öhman

Cecilia Blankens, Johanna Swanberg och Peppe Öhman ställer skåpet där det ska stå.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podplay.com/sv-se/podcasts/skapet-607638

Avsnitt

13. Naiv och lite korkad

I veckans avsnitt svarar vi på lyssnarfrågor om bland annat hur man ska hantera vänner som ständigt bantar. Vi pratar om företag och om allas främsta målsättning bara är att tjäna pengar. Om hur vi växte upp med 90-talets smalhetsideal och nu lever i en tid där Kim Kardashian satt modellen. Om att lukta människa och om man måste berätta vad parfymen man använder heter. Vi tipsar om böcker och små företag (vi vill att ni också gör det i Skåpers Facebook-grupp).
2021-05-03
Länk till avsnitt

12. Fucka med algoritmerna

Money, money, money. I veckans avsnitt tar vi ut pengar ur Skåpet. När är man rik? Vad är grejen med äktenskapsförord, förmögna människor i LA, så kan man leva helt ekonomiskt jämställt och hur det är att vara 35 och knappt kunna hyran. Vi pratar också om att inte gilla samma typ av filmer och tv-serier som den man bor med och kommer med ett riktigt bra filmtips.
2021-04-26
Länk till avsnitt

11. Öppen för otrohet?

...
2021-04-18
Länk till avsnitt

10. Klimakteriesexig

Vi måste inte sluta flyga helt, men nog dra ordentligt ner på fisket. Om vi curlar eller inte curlar våra barn. Och att vara sexig, långt upp i 50-års åldern. Som vanligt superba tips och olika åsikter, rakt ur skåpet! Välkomna!
2021-04-12
Länk till avsnitt

9. Kikkeli

Från sminkbusiness och influencermakt till att svära med sitt kön, tv-serietips och utseendebedömning ? där har du lite av det som ryms i Skåpet den här veckan.
2021-04-05
Länk till avsnitt

8. En trumpen Pekka = Lycka?

...
2021-03-29
Länk till avsnitt

7. Kid 90

Ur Skåpet plockar vi den här veckan tips på måste se-dokumentär och en fantastisk liten serie som ingen vill missa. En osannolik historia om en buttplug glider över i klimatpositiva nyheter och ni förstår redan nu att både bredd och djup som vanligt är rejält tilltaget när dina vänner i Skåpet serverar ännu ett avsnitt.
2021-03-22
Länk till avsnitt

6. Lev stort!

Skåpet innehåller den här veckan allt från matrasism och gamlingsågningar till mikrodoserande och historien om när Peppe sprayade ner en bastu. Dessutom några otroliga filmtips!
2021-03-15
Länk till avsnitt

5. Nu kommer vi, Örebro!

Instuvat i Skåpet finns Sverigeromantiserande, utrikessoldrömmar, perfekta presenter, väggbacon och svårigheten med att skriva om kvinnor. Bland annat.
2021-03-08
Länk till avsnitt

4. Låta hjärnan ströva fritt

I veckans Skåp blir det snack om den ultimata stunden att ha det skönt. Om tacksamhet, otacksamhet och dåliga/konstiga presenter att få och ge. Mia Farrow och Woody Allen, vad hände egentligen där? Plus de senaste trenderna i klädsel och inredning. Lyssna gärna! Och ge oss hemskt gärna några stjärnor på Itunes. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
2021-03-01
Länk till avsnitt

3. Kaninkokerskan

Två PK-häxor och en Sanningssägare om rena pengar, 2020-beteende, förnedrade fans, T-shirt-städer, Justin Bieber, instauppfostran och straffkn***. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
2021-02-22
Länk till avsnitt

2. Perfekta blygdläppar

Tre självgoda icke-fixade om när Peppe inte fick följa med till Britney, låga krav på killar, hemliga lösenord som viskas över disk, välmående barnstjärnor, klimakteriekossor, långt hår och Jemen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
2021-02-15
Länk till avsnitt

1. För dum för depression

Tre problematiskt oproblematiska om rökaravund, influencers med konspirationsteorier, klackar på utelistan, Marilyn Mansons kylskåp, riktigt jävla töntiga barn och att vi måste sluta prata om psykisk ohälsa. Välkommen till Skåpet! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
2021-02-07
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.