Sveriges 100 mest populära podcasts

Skåpet med Blankens, Swanberg & Öhman

Skåpet med Blankens, Swanberg & Öhman

Cecilia Blankens, Johanna Swanberg och Peppe Öhman ställer skåpet där det ska stå.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podplay.com/sv-se/podcasts/skapet-607638

Avsnitt

32. Recept på en lyckad höst

...
2021-10-18
Länk till avsnitt

31.Skåpet framför Sverige

I veckans avsnitt förklarar Peppe varför hon väljer att bo i Kalifornien trots att Norden objekt sätt vinner alla klasser med skattesubventionerad förskola, trygghet, mindre inkomstklyftor, nära till släkt och vänner osv). Varför för Cissan så många tutorials om hur man ska sina sig när man är 50? Vad stör sig Skåpet på i Instagramskrollet? Facebook, ögonskugga i regnbågsfärger och såklart rekommendationer på slutet. Lyssna! Tipsa en smart vän med god smak i poddar.
2021-10-11
Länk till avsnitt

30. Lagd fru ligger

I veckans avsnitt svarar vi på era lyssnarfrågor om relationer. Åldersskillnader, främst äldre män och yngre kvinnor, hur kommer man från att vara familjens mood manager, vilken sorts man skulle vi vara ihop med om vi valde om, är det för mycket skitsnack om män kvinnor emellan? Och många fler! Tack för att ni lyssnar.
2021-10-04
Länk till avsnitt

29. Myten om pungen

Börja dagen med att höra Skåpets spontana affirmation. Är PMS egentligen en styrka, tänk på alla stränga beslut som fattats i den här tillståndet, om att snacka med brytning, tillreda samma middag varje dag, allt snack om pungen, en polariserad värld och lukten från My Vegina. Lyssna nu! Tipsa en vän!
2021-09-27
Länk till avsnitt

28. Bad enough

Nakenklänningar, biobränsle, klädindustrin, botox, guilty pleasures, en bra tv-serie och en otrolig roman ? Skåpet är serverat.
2021-09-20
Länk till avsnitt

27. Bra porr!

...
2021-09-13
Länk till avsnitt

26. Entusiasm istället för samtycke

Vi öppnar Skåpet och plockar ut tanken att byta ut begreppet samtycke mot entusiasm, Cecilia undrar ?Vem bryr sig??, onanera en timme varje morgon (men bara om du är kvinna!), Peppe älskar Monica Lewinsky och tipsar om tv-serie med henne, vi svarar på frågan om man får uppfostra andras barn, podden analyserar poddokumentären "Manskvällen", det blir fantastiska tv-tips och en ny, otrolig läppgrunka. En försenad podd är också en podd! Lyssna! Tipsa en vän med god smak i poddar. Tack på förhand!
2021-09-07
Länk till avsnitt

25. Ull Flundell

...
2021-08-30
Länk till avsnitt

24. Tvätta sig en gång i veckan

Hur ofta är det nödvändigt att duscha? Hollywood säger en gång i veckan, men det är mer okej att vara smutsig och man är vit och rik.Tvättar vi ihjäl oss på grund av kapitalismen? Vem köper presenter till svärmor och tar med sig gå bort-vinet? Ni vet svaret på det. För övrigt borde vi alla bli sämre på det vi håller på med.
2021-08-23
Länk till avsnitt

23. Du kvinnliga urolog

Ett mastigt avsnitt om att folk med klimatångest borde skärpa sig, var alla kvinnliga urologer är, hur vi lurar oss själva när vi säger att snabbmode skapar jämlikhet, att äta kalv och se på gamla danska tv-serier.
2021-08-16
Länk till avsnitt

Skåpet är tillbaka! Morkkis.

...
2021-08-09
Länk till avsnitt

21. Tant Raffa på macken!

...
2021-06-28
Länk till avsnitt

20. Snoppen i diskmaskinen

Vilken är den största skillnaden mellan LA och Stockholm? Bland annat detta tar Skåpet upp i veckans avsnitt. Vi pratar också om abort och hur svår det kan vara att få en sån i ett famtida USA. Om man får berätta om sina drömmar och lite mer.
2021-06-21
Länk till avsnitt

19. Sminka grisen

Johanna berättar om hennes grej att sminka grisen. Peppe har funderat över att köttkonsumtionen verkar öka och Cissan, ja hon har fått en oväntad kontakt. Släng på lite gamla gubbar och unga tjejer så har ni ett avsnitt att se fram emot.
2021-06-14
Länk till avsnitt

18. Mansälskarna

Veckans avsnitt handlar om mäns generella ointresse för kvinnor, om damen i Bianca Ingrossos kommentarsfält ändå har rätt, om hur ingen vill vara turist, men vi ändå är det och om hur kulturministeriet i Mexiko anklagar Zara för kulturell appropriering. Som vanligt tycker vi inte lika.
2021-06-06
Länk till avsnitt

17. Sporthatarpodden

I veckans avsnitt får vi bl.a. reda på skillnaden mellan Peppe och Arja Saijonmaa, om det finns något Cissan inte kan tänka sig att slicka på, Johanna avslöjar vilket det hetaste stället att vaccinera sig på iStockholm är. Återföreningen av Vänner och vad som får hatet i champagneflaskan vi kallar Cissan att explodera.
2021-05-30
Länk till avsnitt

16. En på tusen miljarder

...
2021-05-23
Länk till avsnitt

15. Gäst i Skåpet: Alice Bah Kuhnke

Alice Bah Kuhnke hoppar in för Johanna i veckans avsnitt och pratar om hur hon alltid garderar sig med flera alternativ inför framtida scenarier. När Alice man Johannes träffade Alice pappa för första gången. Om hur viktigt jämställdhet är för ekonomin, om eviga optimister, att få sina barn att förstå att livet kommer med en massa möjligheter, att vara obekväm, att missionera för feminism och såklart otroliga rekommendationer på slutet. Och ett oväntad power move.
2021-05-17
Länk till avsnitt

14. Storbilslugn

Veckans avsnitt handlar det om att veta när det är dags att gå vidare, vare sig det handlar om jobb eller relationer. Om hur ett blogginlägg närapå gav Peppe sparken. Johanna tipsar om en lista att ha på kylskåpet och Cecilia berättar om sitt möte med Elon Musk. Plus tips såklart!
2021-05-10
Länk till avsnitt

13. Naiv och lite korkad

I veckans avsnitt svarar vi på lyssnarfrågor om bland annat hur man ska hantera vänner som ständigt bantar. Vi pratar om företag och om allas främsta målsättning bara är att tjäna pengar. Om hur vi växte upp med 90-talets smalhetsideal och nu lever i en tid där Kim Kardashian satt modellen. Om att lukta människa och om man måste berätta vad parfymen man använder heter. Vi tipsar om böcker och små företag (vi vill att ni också gör det i Skåpers Facebook-grupp).
2021-05-03
Länk till avsnitt

12. Fucka med algoritmerna

Money, money, money. I veckans avsnitt tar vi ut pengar ur Skåpet. När är man rik? Vad är grejen med äktenskapsförord, förmögna människor i LA, så kan man leva helt ekonomiskt jämställt och hur det är att vara 35 och knappt kunna hyran. Vi pratar också om att inte gilla samma typ av filmer och tv-serier som den man bor med och kommer med ett riktigt bra filmtips.
2021-04-26
Länk till avsnitt

11. Öppen för otrohet?

...
2021-04-18
Länk till avsnitt

10. Klimakteriesexig

Vi måste inte sluta flyga helt, men nog dra ordentligt ner på fisket. Om vi curlar eller inte curlar våra barn. Och att vara sexig, långt upp i 50-års åldern. Som vanligt superba tips och olika åsikter, rakt ur skåpet! Välkomna!
2021-04-12
Länk till avsnitt

9. Kikkeli

Från sminkbusiness och influencermakt till att svära med sitt kön, tv-serietips och utseendebedömning ? där har du lite av det som ryms i Skåpet den här veckan.
2021-04-05
Länk till avsnitt

8. En trumpen Pekka = Lycka?

...
2021-03-29
Länk till avsnitt

7. Kid 90

Ur Skåpet plockar vi den här veckan tips på måste se-dokumentär och en fantastisk liten serie som ingen vill missa. En osannolik historia om en buttplug glider över i klimatpositiva nyheter och ni förstår redan nu att både bredd och djup som vanligt är rejält tilltaget när dina vänner i Skåpet serverar ännu ett avsnitt.
2021-03-22
Länk till avsnitt

6. Lev stort!

Skåpet innehåller den här veckan allt från matrasism och gamlingsågningar till mikrodoserande och historien om när Peppe sprayade ner en bastu. Dessutom några otroliga filmtips!
2021-03-15
Länk till avsnitt

5. Nu kommer vi, Örebro!

Instuvat i Skåpet finns Sverigeromantiserande, utrikessoldrömmar, perfekta presenter, väggbacon och svårigheten med att skriva om kvinnor. Bland annat.
2021-03-08
Länk till avsnitt

4. Låta hjärnan ströva fritt

I veckans Skåp blir det snack om den ultimata stunden att ha det skönt. Om tacksamhet, otacksamhet och dåliga/konstiga presenter att få och ge. Mia Farrow och Woody Allen, vad hände egentligen där? Plus de senaste trenderna i klädsel och inredning. Lyssna gärna! Och ge oss hemskt gärna några stjärnor på Itunes. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
2021-03-01
Länk till avsnitt

3. Kaninkokerskan

Två PK-häxor och en Sanningssägare om rena pengar, 2020-beteende, förnedrade fans, T-shirt-städer, Justin Bieber, instauppfostran och straffkn***. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
2021-02-22
Länk till avsnitt

2. Perfekta blygdläppar

Tre självgoda icke-fixade om när Peppe inte fick följa med till Britney, låga krav på killar, hemliga lösenord som viskas över disk, välmående barnstjärnor, klimakteriekossor, långt hår och Jemen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
2021-02-15
Länk till avsnitt

1. För dum för depression

Tre problematiskt oproblematiska om rökaravund, influencers med konspirationsteorier, klackar på utelistan, Marilyn Mansons kylskåp, riktigt jävla töntiga barn och att vi måste sluta prata om psykisk ohälsa. Välkommen till Skåpet! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
2021-02-07
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.