Sveriges 100 mest populära podcasts

På Dianas Stigar med Ekberg och Jägare

På Dianas Stigar med Ekberg och Jägare

Vi har producerat jaktfilm i drygt 30 år. Under åren har vi upplevt massor av spännande jaktäventyr och träffat mängder av intressanta, roliga människor. Här får du följa med oss på en resa där vi blickar bakåt och minns, men också träffar intressanta gäster. Vi tar upp det mesta som handlar om jakt och viltvård.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

dianasstigarpodd.libsyn.com/website

Avsnitt

På Dianas Stigar med Ekberg och Jägare - Episod 9

I detta avsnitt snackar vi om utlandsjakt, kött, Föreningen Sveriges Jägare, vikten av goda samtal mellan intressegrupper och jakttorn. Plus en hel del annat jaktligt som vanligt.

2021-09-19
Länk till avsnitt

På Dianas Stigar med Ekberg och Jägare - Episod 8

I detta avsnitt tjötar vi om bockjakt, våra matrutiner under jakt, vapen och tillbehör, djurrättsterrorister och en hel del annat. 

2021-08-23
Länk till avsnitt

På Dianas Stigar med Ekberg och Jägare - Episod 7

I detta avsnitt om vår jaktkamrat korthårstaxen Eko, jaktlegender, bilar, vilt och kanske framförallt om den nystartade Föreningen Sveriges Jägare

2021-07-22
Länk till avsnitt

På Dianas Stigar med Ekberg och Jägare - Episod 6

Detta är vår jaktpodd där vi pratar om allt mellan himmel och jord kring vårt jägarliv. Finns där poddar finns, men också här på vår youtubekanal. I detta avsnitt pratar vi barndomsjakt, danska jägare, bockjakt, felskjutningar och mycket mer. #jakt #hunting #jagd #jagt #chasse #jäger #jaktfilm #huntingvideo #metsästys

2021-07-04
Länk till avsnitt

På Dianas Stigar med Ekberg och Jägare - Episod 5

 

 

Detta är vår jaktpodd där vi pratar om allt mellan himmel och jord kring vårt jägarliv. Finns där poddar finns, men också här på vår youtubekanal. I detta avsnitt pratar om svunnen morkullejakt, stridigheter i våra förbund, säker vapenhantering, höjdskräck, incidenter inom jakten och vild som mat. Och en hel del annat.

2021-06-09
Länk till avsnitt

På Dianas Stigar med Ekberg och Jägare - Episod 4

I detta avsnitt om de nya jakttiderna, vårbock, bäverjakt, adrenalin, jaktkläder och om att föra jaktdagbok.

Dessutom är det dags att lansera en tävling tillsammans med våra samarbetspartners Nora Jakt & Sportskytte och GP Batteries där du kan vinna en jakt och bli utrustad med de lampor du behöver!

Vi presenterar också vår intresseorganisation Föreningen Sveriges Jägare, som inom kort lanseras.

2021-05-17
Länk till avsnitt

På Dianas Stigar med Ekberg och Jägare - Episod 3

I detta avsnitt diskuterar vi allt från tidigare jaktäventyr utomlands till jakthundar, minnen och våra gamla jaktbilar. 

2021-04-10
Länk till avsnitt

På Dianas Stigar med Ekberg och Jägare - Episod 2

I detta avsnitt tar vi upp polisers tillslag mot jägare, viltet som maträtt, diskuterar hur man bäst gör sina behov i skog och mark samt många roliga jaktminnen. 

2021-03-14
Länk till avsnitt

På Dianas Stigar med Ekberg och Jägare - Episod 1

I detta första avsnitt pratar vi om hur allt började gällande vår produktion av jaktfilm. Givetvis halkar vi också in på gamla jaktminnen. 

2021-02-13
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.