Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Fråga Agnes Wold

Fråga Agnes Wold

En podd med Agnes Wold och Christer Lundberg om hälsomyter, coronavirus och riskerna med att bädda sängen. Ansvarig utgivare: Hanna Toll

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

sverigesradio.se/fraga-agnes-wold

Avsnitt

Agnes Wold: Därför är det bra med dammråttor

Om att det går lika bra att äta från golvet som från bordet och hur vår hets på renlighet har gjort oss sjuka. Städning har alltid varit en källa till konflikter, men Agnes Wold förklarar varför vi ska vara rädda om vårt damm.

Agnes Wold, professor i klinisk bakteriologi, tar sig an samtidens hälsofrågor tillsammans med programledaren Christer Lundberg. Den här veckan: Det är smutsigast i ditt hem. Så farligt är mögel. Och därför tvingades kvinnor ner på knä. Podden som avlivar myter och ger svar på dina frågor om coronavirus, tarmflora och riskerna med att bädda sängen.
2021-02-23
Länk till avsnitt

Agnes Wold svarar på frågor om tarmen och bajset

Om det vita bajset, glutenintolerans och fiberhetsen som magen inte bryr sig om. Tarmen står i fokus och Agnes Wold lyfter ett stort ok från Christer Lundbergs axlar: vitt bröd är toppen!

Agnes Wold, professor i klinisk bakteriologi, tar sig an samtidens hälsofrågor tillsammans med programledaren Christer Lundberg. Den här veckan: Blir fler och fler glutenintoleranta? Rensar lite skit magen? Och kan vårt bajs berätta för oss hur vi mår? Podden som avlivar myter och ger svar på dina frågor om coronavirus, tarmflora och riskerna med att bädda sängen.
2021-02-16
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.