Sveriges 100 mest populära podcasts

Svenska Talangfabriken

Svenska Talangfabriken

En ny podcast där jag Lucas Persson kommer sätta mig ner och snacka med talanger från sverige i deras egna sport. Vi kommer snacka om hur dom tog sig dit dom är idag, vad dom har för mål, hur dom kan uppnå sina drömmar samt så kommer vi ställa dom i en liten frågesport.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

Svenskatalangfabriken.podbean.com

Avsnitt

Hanna Wijk BK Häcken

Dagens avsnitt gästas vi av BK Häcken spelaren Hanna Wijk, Hanna är född 2003!! och hon har redan spelat champions league, gjort landkamper för ungdomslandslagen och även vunnit sm-guld. hon har gjort det många inte klarar under en hel karriär och hon är bara i början av sin. In och lyssna på Hannas berättelse god lyssning!

2021-03-09
Länk till avsnitt

Hugo Gustavsson SSK

Tja allesammans i dagens avsnitt sitter vid med hockey spelaren från nykvarn, Hugo Gustavsson. Hugo spelar i Södertälje Sportklubb till vardags. Vi kommer snacka lite om hans karriär genom hans år i SSK och vi kommer snacka om åren i ungdomslandslagen och hur han tog sig till JVM. God lyssning!

2021-03-02
Länk till avsnitt

Patrik Gustavsson Växjö Vipers

Första avstittet sitter vi med Patrik Gustavsson på en halv knackig tråd men hoppas ni kan se mellan fingrarna, Har ni tips på förbättring hör av er till STF_podcast på instagram annars hörs vi i nästa avsnitt. 

Hej!

2021-02-24
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.