Sveriges 100 mest populära podcasts

Bröderna Fantasy

Bröderna Fantasy

Välkommen! Två bröder som blev totalt besatta av fantasy football startar en podcast för att förskona vänner, släkt och familj från det ständiga tjatet om spelet.Nu tävlar dem för fjärde året i rad i en headtohead-liga - må den bäste brodern vinna - Allsvenskan 2022.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/brodernafantasy

Avsnitt

En liten comeback!

Hej på er där ute! Vi fick lite feeling och ville diskutera den gångna säsongen som faktiskt varit väldigt lyckad för oss båda såhär långt. Nu vankas frikort och en parkerad buss för Niclas sista hopp om att slå sig in i topp 100 och försöka klå Robin.
2022-09-28
Länk till avsnitt

Årets sista avsnitt - Vi summerar säsongen

Tack för i år! Efter mycket om och men fick vi ihop ett avslutande avsnitt där vi summerar och avslutar årets allsvenska fantasy-säsong med blandade känslor.
2021-12-20
Länk till avsnitt

Inför omg 30 - Vad kan man hitta på för tok i den allra sista omgången?

Allsvenskan närmar sig sitt slut och vi kapar av delen där vi pratar om föregående omgång (trots att Niclas gör en succé) och lägger istället mer tid på att bara spekulera kring alternativen för att få en sista edge i Allsvenskan Fantasy 2021.
2021-12-01
Länk till avsnitt

Inför omg 29 - Robin slår spiken i kistan och Niclas skiftar målfokus inför slutspurten

Vi konstaterar efter den gångna omgången att det ska väldigt mycket till för att Niclas ska slå Robins totalpoäng. Niclas siktar istället in sig på andraplatsen i en liga och kila sig fast i en annan - topp 1000-målet lever än. Utöver detta går vi som vanligt igenom föregående omgång samt den kommande - det finns lite olika tänk kring kapten och byten som vi spekulerar kring.
2021-11-24
Länk till avsnitt

Inför omg 28 - Det hettar till i "toppen" och Niclas hotar Robins totalpoäng på riktigt efter en lyckad buss

Vi konstaterar att Niclas inte är långt ifrån Robins totalpoäng efter en lyckad buss - Robin är likgiltig till sina dubbla kaptener och vi går såklart även igenom den gångna omgången i sin helhet samt kommande omgång 28. 
2021-11-17
Länk till avsnitt

Inför omg 27 - Monsteromgången är här! Niclas är idiotsäker över sin buss och Robin sköldar med dubbla kaptener

En omgång som många (mest Niclas) har väntat på är här! Har du kvar något chip så här långt så är det dags att trycka av. I det här avsnittet spekulerar vi vad man kan hitta på och är helt transparenta med vad vi själva tänker göra. Förövrigt är det ett vanligt avsnitt där vi går igenom den föregående omgången med våra önskespelare.

2021-11-03
Länk till avsnitt

Inför omg 26 - Niclas sluddrar om frikort och sitt desperata försök att nå topp tusen medans Robin konstaterar sin slutgiltiga vinst i vår head-to-head

Niclas sluddrar om frikort och sitt desperata försök att nå topp tusen medans Robin konstaterar att det inte längre är möjligt för Niclas att komma ikapp i vår interna head-to-head-liga. Vi sammanfattar omgång 24 men fokuserar mestandels på den senaste omgång 25. Självklart går vi in på lite tabellplaceringar & spånar byten och kaptensval inför omgång 26.
2021-10-29
Länk till avsnitt

Inför omg 24 - En rekord-dålig omgång för Niclas medans Robin skiner

Niclas är bitter över sin rekord-dåliga omgång och Robin är tillbaka uppe på sina höga hästar efter en mycket fin score. Vi går igenom vad som hände under omgång 23 och vad våra tankar är inför kommande omgång 24 - kommer Niclas att dra ett GALET frikort i ett desperat försök att slänga sig upp till topp 1000?
2021-10-20
Länk till avsnitt

Inför omg 23 - Två glada bröder är tillbaka från landslagsuppehållet!

Vi är tillbaka efter en skön vila under landslagsuppehållet. Vi båda känner oss nöjda och glada över föregående omgång och är taggade för kommande omgång. Vi går igenom matcherna överlag och våra "önskespelare". Sedan avrundar vi i vanlig ordning med tabellplaceringar och spekulationer kring kommande omgång 23.
2021-10-13
Länk till avsnitt

UTKLIPPT: När en hobby ger ångest

Det senaste avsnittet var ett unikt sådant då vi bjöd in en väldigt speciell gäst som vi kallar för Fantasy-psykologen. Vi känner att ämnet är väldigt viktigt och har fått väldigt god respons från er lyssnare - så vi klipper ut delen där vi pratar med Erik för att man lättare ska kunna lyssna och slippa spola i programmet.

Erik jobbar som psykolog och är även han en gedigen fantasy-manager. Vi tillsammans med honom diskuterar hur man faktiskt kan utveckla ett fantasy-beroende - varför fastnar man så lätt och varför man kan må så himla dåligt över spelet ibland. Vi går även in på varningssignalerna och hur kan du kontrollera ditt spelande för att skapa ett sundare förhållningssätt till spelet.
2021-10-08
Länk till avsnitt

När en hobby ger ångest

Veckans avsnitt är inte vilket som helst - vi har bjudit in en väldigt speciell gäst som vi kallar för Fantasy-psykologen. Erik jobbar som psykolog och är även han en gedigen fantasy-manager. Vi tillsammans med honom diskuterar hur man faktiskt kan utveckla ett fantasy-beroende - varför fastnar man så lätt och varför man kan må så himla dåligt över spelet ibland.

Vi går även in på varningssignalerna och hur kan du kontrollera ditt spelande för att skapa ett sundare förhållningssätt till spelet.

Utöver detta så pratar vi såklart även på om föregående omgång litegrann - dock mycket mindre än vanligt för att ge plats åt det ovannämnda. Vi avrundar med lite planerade byten och kaptensval.
2021-09-29
Länk till avsnitt

Inför omg 21 - Ett tragikomiskt avsnitt när misären fortsätter

I detta avsnitt skrattar vi psykotiskt i ren misär då det inte vill lossna för någon utav oss. Men vi går som vanligt igenom matcherna överlag och våra "önskespelare" från varje match. Vi pratar motvilligt även om våra tabellplaceringar.
2021-09-24
Länk till avsnitt

Inför omg 20 - Robins frikort och Niclas känner sig fantasy-trött

I detta avsnitt diskuterar vi Robins frikort som han känner sig missnöjd över trots att han vinner den interna head-to-headligan med hela 1 poäng medans Niclas menar att han är fantasytrött. Vi går som vanligt även igenom matcherna överlag och våra "önskespelare" från varje match. Vi pratar såklart även om våra tabellplaceringar.

2021-09-21
Länk till avsnitt

Inför omg 19 - Robins misär fortsätter, ska han dra ett tidigt frikort?

I detta avsnitt talar Robin ut om sin fortsatta misär - kommer han dra ett tidigt frikort? Medans hurrar Niclas över fjärde raka vinsten i vår interna head-to-headliga. Vi går som vanligt även igenom matcherna överlag och vad vi numera kallar för våra "önskespelare" från varje match. Vi pratar såklart även om våra tabellplaceringar.
2021-09-16
Länk till avsnitt

Inför omg 18 - Niclas reflekterar över sitt framåt-chip och Robin är nere i ett mörker

I detta avsnitt diskuterar vi Niclas framåt-chip han drog förra omgången och Robin grubblar över två riktigt svaga omgångar i rad. Vi går som vanligt även igenom matcherna överlag och vad vi numera kallar för våra "önskespelare" från varje match. Vi avslutar med att kika på hur det står till i Poddarnas Kamp.
2021-09-07
Länk till avsnitt

Inför omg 17 - Niclas firar dubbelvinsten & spekulerar kring sitt idiotsäkra framåtchip!

I detta avsnitt diskuterar vi Niclas dubbelvinst samt hans idiotsäkra framåtchip han planerar. Vi går som vanligt även igenom matcherna överlag och vad vi numera kallar för våra "önskespelare" från varje match. Vi avslutar med att diskutera Robins dilemma med att dra -4 för att få till laget som han vill.
2021-08-26
Länk till avsnitt

Inför omg 16 - Robin drar ett ganska oväntat framåt-chip och utökar ledningen!

I detta avsnitt diskuterar vi Robins ganska oväntade framåt-chip och tjatar vidare om Varberg-backen Jean Carlos. Vi går som vanligt även igenom matcherna överlag och vad vi numer kallar för våra "önskespelare" från varje match. Vi avslutar med kaptensval och kommande omgång samt presentation av ännu en nystartad liga tillsammans med våra podd-kollegor.
2021-08-18
Länk till avsnitt

Inför omg 15 - Robin stångar tillbaka med en storvinst och vår egen liga kickar igång!

I detta avsnitt diskuterar vi den gånga omgången som resulterade i succé för Robins lag och misär för Niclas trots de nästan identiska frikorten. Vi går som vanligt även igenom matcherna och vad vi numer kallar för våra "önskespelare" från varje match. Vi avslutar med kaptensval och kommande omgång samt snack om vår kommande fantasyliga - Bröderna Fantasy: Andra chansen.
2021-08-11
Länk till avsnitt

Inför omg 14 - Niclas frikort segrar över Robins och vem är den spännande gästen?!

I detta avsnitt diskuterar vi våra frikort och konstaterar att Niclas vinner över Robin. Vi går som vanligt även igenom intressanta spelare och prestationer som sticker ut samt den kommande omgången med kaptensval tillsammans med vår spännande gäst.
2021-08-04
Länk till avsnitt

Inför omg 13 - Det brinner i bygget och frikortet kan inte vänta längre!

I detta avsnitt diskuterar vi den ganska kassa föregående omgången som på marginalen ramlade över till ännu en vinst till Robin i head-to-headligan. Vi går som vanligt även igenom intressanta spelare och prestationer som sticker ut samt spekulerar kring frikortet som vi kan avslöja att både Robin & Niclas har dragit.
2021-07-29
Länk till avsnitt

Inför omg 12 - En oavgjord omgång med gemensam längtan till frikortet

I detta avsnitt diskuterar vi den målglada föregående omgången som slutade oavgjort i head-to-headligan tack vare ett fantastiskt inhopp i slutminuterna. Vi går som vanligt även igenom intressanta spelare och prestationer som sticker ut samt spekulerar kring byten och kaptensval inför kommande omgång 12. Det råder även en viss osäkerhet kring veckans bäckby.
2021-07-20
Länk till avsnitt

Inför omg 11 - FRICK har satt sin sista potatis

I detta avsnitt diskuterar vi föregående omgång och Niclas enorma besvikelse på hans älskade FRICK. Robin är tydligare än vanligt när han går in på sina tankar på byten och kaptensval inför kommande omgång och veckans bäckby blir som vanligt utsedd i slutet av avsnittet.
2021-07-14
Länk till avsnitt

Inför omg 10 - En semestrande Niclas som behåller lugnet trots 8-1 underläge

Två nöjda bröder efter en bra poängskörd och gröna pilar. Robin tar ledningen med 8-1 i headtohead-ligan men en semestrande Niclas låter sig inte stressas av detta.
Stark omgång i Bäckbyligan men vem blev veckans Bäckby?  Vi snackar upp kommande omgång samt lite intressanta silly season rykten. 2021-07-07
Länk till avsnitt

Inför omg 9 - Ska man dra sitt frikort eller hålla på det?

I det här avsnittet sammanfattar vi om den gångna vårsäsongen, går igenom nya tränare, nya spelare, vilka som har lämnat, lite EURO fantasy och såklart kommande omgång 9 och de två stora frågorna är - när ska man egentligen dra frikortet och VEM blev veckans Bäckby?
2021-07-01
Länk till avsnitt

Bröderna Fantasy S01E09 Omgång 8

I detta avsnitt diskuterar vi föregående dubbelomgång där Robin drog bussen och Niclas dubbla kaptener samt den kommande och sista omgången innan EM-uppehållet.
2021-05-21
Länk till avsnitt

Bröderna Fantasy S01E08 Omgång 7

I detta avsnitt diskuterar vi föregående omgång samt den omtalade dubbelomgången 7.
2021-05-14
Länk till avsnitt

Bröderna Fantasy S01E07 Omgång 6

I detta avsnitt diskuterar vi föregående omgång samt kommande omgång 6.
2021-05-11
Länk till avsnitt

Bro?derna Fantasy S01E06 Omga?ng 5

I detta avsnitt diskuterar vi föregående omgång samt kommande omgång 5.
2021-05-06
Länk till avsnitt

Bröderna Fantasy S01E05 - Omgång 4

I detta avsnitt diskuterar vi föregående omgång samt kommande omgång 4.
2021-04-29
Länk till avsnitt

Bröderna Fantasy S01E04 - Omgång 3

I detta avsnitt diskuterar vi Niclas misär kring föregående omgång 2 samt kommande omgång 3.
2021-04-21
Länk till avsnitt

Bröderna Fantasy S01E03 - Omgång 2

I detta avsnitt diskuterar vi våra ändringar in i det sista inför deadlinen, hur det gick i första omgången samt kommande omgång 2.
2021-04-15
Länk till avsnitt

Bröderna Fantasy S01E02 - Trupputtagning

I detta avsnitt diskuterar vi våra lagbyggen och den första omgången. Blir laget baktungt, framtungt eller kanske något mittemellan?
2021-04-08
Länk till avsnitt

Bröderna Fantasy S01E01 - Intro

I detta avsnitt presenterar vi oss och vår nya podd samt går igenom den kommande fantasy-säsongen med spekulationer och skitsnack. 

När säsongen drar igång kör vi ut ett avsnitt i veckan där vi diskuterar den aktuella omgången.
2021-03-21
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.