Sveriges 100 mest populära podcasts

På andra sidan ån

På andra sidan ån

"På andra sidan ån" är en LHC-podd av lokaltidningen Östgöta Correspondenten. Grundtrion som diskuterar LHC i SHL och SDHL är Per Bergsten, Carl Holmqvist och Christer Kustvik. Podden ska tilltala såväl den inbitne supporten som Linköpingsbon med hockeyintresse. Trevlig lyssning!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

soundcloud.com/paandrasidanan

Avsnitt

Om Junlands kraftuttryck: "Den mentaliteten är jätteviktig"

LHC:s segertåg fortsätter i SDHL, men nu tror Christer Kustvik att första bommen kommer. I SHL stod LHC en "märklig och viktig" vändning när laget tog sin första seger. Carl Holmqvist tycker att Jonas Junlands kraftuttryck om LHC:s mentalitet visade sig stämma. Hör Christer Kustvik, Per Bergsten och Carl Holmqvist diskutera det aktuella om LHC i veckans "På andra sidan ån".
2021-09-27
Länk till avsnitt

"Det var gåshud ? men inte så länge"

Ny vecka och nytt avsnitt av Correns podd om LHC "På andra sidan ån". Sportchef Peter Mildaeus vikarierar för Christer Kustvik och som vanligt är Carl Holmqvist och Per Bergsten med och diskuterar det senaste om LHC i SHL och SDHL.
2021-09-20
Länk till avsnitt

"Skulle jag vara Niklas Persson skulle jag vara orolig"

"På andra sidan ån" är tillbaka och diskuterar publikens återkomst, första omgångens LHC-resultat i SHL/SDHL och tankar inför andra omgången. Det väcks frågetecken kring SHL-lagets nyförvärv och utropstecken för SDHL-lagets. Panelen består av Carl Holmqvist, Christer Kustvik och Per Bergsten.
2021-09-15
Länk till avsnitt

Sillypodd: "Jag tror inte de kommer överens ekonomiskt"

I dagens avsnitt av "På andra sidan ån" snackar Christer Kustvik, Rebecca Candevi och Per Bergsten och LHC:s truppbygge inför säsongen 2021/2022. Vilka spelare får lämna? Vilka har kontrakt men vill lämna? Och vilka borde general managern Niklas Persson förlänga med? Panelen resonerar också i olika rykten och i informationen de själva har om vilka spelare som eventuellt är på väg in i truppen. Trevlig lyssning!
2021-04-28
Länk till avsnitt

"Det han framför allt misslyckats med är målvaktscirkusen som varit"

Vad har varit bra, vad har varit dåligt och vad behöver LHC göra till nästa säsong? Och vad säger vi om torsdagens bomb? Hör Rebecca Candevi, Per Bergsten och Christer Kustvik summera säsongen i vårens sista LHC-podd.
2021-04-01
Länk till avsnitt

"Tror inte toppspelare sitter och väntar på LHC"

Den här veckan pratar Per Bergsten, Christer Kustvik och Rebecca Candevi om det förvärrade coronaläget, det förbättrade skadeläget och poängskörden som kommit i samband med det, general managern Niklas Perssons ansvar, avslutningen på grundserien och Klas Östmans återkomst till föreningen. Som vanligt avslutas avsnittet med sifferlek och en spännande tävling.
2021-03-19
Länk till avsnitt

"Smittoläget är en större fråga än tabelläget"

Reportrarna Per Bergsten, Rebecca Candevi och Christer Kustvik går hårt åt tyckarna på Twitter angående att lokaljournalisterna springer SHL-klubbarnas ärenden i bottenstriden. Dessutom pratas det om coronaspridningen i stort, skadeläget i LHC och hur läget ser ut i laget inför ett eventuellt negativt kval.
2021-02-25
Länk till avsnitt

"Broc Little är en spelare som kan komma in i negativa stim"

I dagens avsnitt av "På andra sidan ån" ökar temperaturen i poddstudion på grund av meningsskiljaktigheter. Borde LHC värva eller inte? Christer Kustvik, Per Bergsten och Rebecca Candevi diskuterar som vanligt det aktuella läget i LHC:s SHL-lag. Tror trion att LHC kommer kunna hålla sig från ett negativt kval? Finns det någon spelare som faktiskt lyft sig i år trots läget i tabellen? Vad är åsikterna om nyförvärven som kommit in? Siffran "5" diskuteras samtidigt som LHC-tävlingen skapar en längre diskussion på grund av den utvalda spelaren. På vilken poäng gissade du som lyssnare rätt? Mejla gärna [email protected] och berätta. När du väl är igång, kom gärna med lite feedback. Vad vill ni ha mer eller mindre av i podden?
2021-02-09
Länk till avsnitt

"Snackar man om proffs så snackar man om Niclas Hävelid"

Det har hänt mycket i Linköping HC:s SHL-lag sedan det senaste avsnittet av "På andra sidan ån". Huvudtränaren Bert Robertsson har fått sparken och Niclas Hävelid har tagit klivet in som assisterande tränare, LHC har nio raka förluster och fansen har startat en insamling för att bidra ekonomiskt till att värva en ny målvakt. Vi pratar om allt detta ? och mycket mycket mer.
2021-01-14
Länk till avsnitt

"Det här är hans chans att visa upp sig"

I den femte delen av "På andra sidan ån" djupdyker Rebecca Candevi, Per Bergsten och Christer Kustvik i det allt tuffare skadeläget i LHC:s SHL-lag. Borde LHC värva? Är målvakten Jussi Rynnäs en flopp? Borde LHC fortsätta drömma om guld i det här läget? Klarar LHC av att hålla sig över ytan om de inte får en hyreslättnad? Utöver att panelen delger sina tankar om skadeläget, juniorerna som fått chansen och målvaktsläget får ni också höra general managern Niklas Perssons tankar i frågorna från en inspelad telefonintervju. Sist men inte minst diskuteras siffran "3" och tävlingen LHC-spelaren fortsätter väcka känslor.
2020-12-10
Länk till avsnitt

"Att ändra radikalt efter 15 matcher är bedrövligt"

I veckans avsnitt av "På andra sidan ån" diskuterar Christer Kustvik, Rebecca Candevi och Per Bergsten de omtalade tacklingarna mot Oscar Sundh och Jacob Josefson. Det djupdyks i LHC:s ekonomiska läge, domarnivån som förändrats under säsongens gång och vi uppdaterar om det senaste anbuden om kedjeformationer och skadeläget inför torsdagens match mot HV71. Avtoningen blir mer lättsamt, som vanligt, då delen där diskussioner om tröjnummer är tillbaka. Och avslutningsvis får ni svaret på den viktigaste frågan av de alla: studsar Bergsten tillbaka efter nederlaget senast i tävlingen "LHC-spelaren"?
2020-11-26
Länk till avsnitt

?Distansen mellan de fattiga och rika ökar?

På grund av att covid-19 tagit sig in även på Correns sportredaktion har podden haft en paus. Men nu är trion bestående av Christer Kustvik, Per Bergsten och Rebecca Candevi tillbaka. Det blir mycket snack om hur LHC påverkats av pandemin och hur ligan borde hantera den i stort. Borde ligan stängas? Hur mår egentligen LHC-spelarna efter veckorna som gått? Vad har personerna på ledande positioner sagt under det rådande läget? Svaret på frågorna, och en riktig utklassning i "veckans LHC-spelare", har ni att vänta i detta avsnitt.
2020-11-09
Länk till avsnitt

"Tacklingar mot huvudet borde ge längre avstängningar"

Podden går vidare och har en ny del i programmet - "veckans nummer". Här diskuterar panelen bestående av Christer Kustvik, Per Bergsten och Rebecca Candevi olika spelare genom tiderna och ett tröjnummers betydelse. I övrigt djupdyks det i läget hos LHC:s SHL-lag. Hur mår egentligen Bert Robertsson? Hur ser ekonomin ut för SHL-klubbarna just nu? Borde ligan stängas? Var det rätt att Mikael Frycklund fick fem matchers avstängning? Och sist men inte minst, lyckas Bergsten slå Kustvik på fingrarna ännu en gång i "veckans LHC-spelare"? Svaren på frågorna och mycket mer får ni genom att lyssna.
2020-10-15
Länk till avsnitt

"Det funkar inte, alla måste dra åt samma håll"

Premiäravsnittet är här! Christer Kustvik, Per Bergsten och Rebecca Candevi djupdyker i läget hos LHC:s SHL-lag. Tror verkligen alla LHC:are på spelidén? Har Jonas Junland för lite istid? Är Bert på rätt väg? Kommer domarna orka hålla samma nivå hela säsongen? Och sist men inte minst, vem vinner premiärveckans tävling av "LHC-spelaren"? Svaren på frågorna och mycket mer får ni genom att lyssna.
2020-10-01
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.