Sveriges 100 mest populära podcasts

Amelia & Suss - En podd av Amelia Adamo och Susanne Hobohm

Amelia & Suss - En podd av Amelia Adamo och Susanne Hobohm

AMELIA & SUSS med Amelia Adamo och Susanne Hobohm är en podd med livskunskap från en mogen horisont! I podden vill vi spana på mänskligheten i all dess härlighet och med alla dess brister. Vi kommer att tala personligt om allt från en kvinnas fuck-off-kapital till varför hjärnan älskar repetition och vad som händer i kroppen i vår ålder när man vill gå ner i vikt - men inte lyckas....Och så blir det lite kungligt skvaller från förr och nu. Glöm inte att prenumera på podden så missar du inte något avsnitt. Varje torsdag släpps ett nytt program!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/roligareandutrorlivetefter50

Avsnitt

14. Rädslan för det normala och 50++ mode i höst

Veckans rubriker: Etta på skämskudde, det måste nog vara att inte kunna laga mat? Vulkan-turism, har pannlampa på Island. Scener ur ett äktenskap, vill man ha en mjukisman? Och till sist pratar vi folkdräkt och höstmode med Ebba Von Sydow.
2021-09-30
Länk till avsnitt

13. Vad ska vi göra med dickpicken?

Veckans rubriker: Sådan är en Grandfluenser, Inte så mycket romantik kanske...men vi slapp i alla fall dickpicks! Att sitta med datorn i knät på ett fik, kan vi verkligen kalla det arbete? Och till sist: Hjälp ska vi sluta att huta våra ungdomar när de pratar gangsterspråk - Vi pratar med språkexperten Sara Lövestam.
2021-09-16
Länk till avsnitt

12. Åldersförnekelse och förälskad i Ulf Lundell

Veckans rubriker: En sommar med åldersförnekelse , Förälskad i Ulf Lundell, ''Dra en ballong'' den nya partydrogen och till sist: Det nya hälsorådet, sitt på huk!
2021-09-02
Länk till avsnitt

11. Råd till alla svärmödrar - och storkukslugn

Veckans rubriker: Vi vill vara dom nya svärmödrarna, Ge inte upp, så får du fötter som bär dig snyggt.  Ge unga skolböckerna tillbaka. Och tillsist: snuskordet du aldrig hört. 
2021-07-01
Länk till avsnitt

10. Digital begravning - och vad är det med män och grillar?!

Veckans rubriker: Herrarna vid grillen, låt dom hållas om ni frågar oss. Den sanna berättelsen om haggan och slaven. Och Suss och hennes mamma har gått på zoom-begravning.  
2021-06-24
Länk till avsnitt

9. Orgasmgaranti av ny dam-dammsugare

Veckans rubriker: Vad är det som Linda Skugge har mellan benen? Vi pratar om den senaste sex-teknologin. Shorts-modet är här för att stanna, suck...! Och vad är det med män, känslor och musik? Vi pratar musik med Jacob Mühlrad.


2021-06-17
Länk till avsnitt

8. Haggans återkomst - och håll koll på vikten!

Veckans rubriker: Hjälp, hur duktig måste man vara? Vill du verkligen vara en Hagga Amelia?
Njut mellan hägg och syrén och till sist:  Hur kan fransmännen äta 26 kilo ost om året utan att gå upp i vikt? Vi pratar om hur vi ska hålla koll på vikten med dietisten Amy Von Sydow Green.

2021-06-10
Länk till avsnitt

7. Kärleksbrev från Susannes tyska älskare

Veckans rubriker: När får vi ledigt på pilsnerkorvens dag? Amelia som erotik-författare. Har du kvar tupparna i sovrummet Hanna Hellquist? Och tillsist - Vad har vi på provrum? Baddräktssäsongen nalkas...
2021-06-03
Länk till avsnitt

6. Så hanterar du hormonerna! - Och modern mammahistoria

Veckans rubriker: Förtal av äldre - Hjälp varifrån kommer alla sura gubbar och kärringar?! Vi pratar med hormonexperten Mia Lundin. Klädkoder, får en partiledare se ut hur som helst? Och tillsist Mors dag - Vilka mödrar får rosen och vilka får törnen?


2021-05-27
Länk till avsnitt

5. Hellre en häst mellan benen än tio karlar i skogen

Veckans rubriker: Ankläppar - hur kan det ha blivit en skönhetssymbol? Hellre en häst mellan benen än tio karlar i skogen och så tillsist: Lyckoråd till Amanda Schulman.
2021-05-20
Länk till avsnitt

4. Det nya yrket : Skillsmässoplanerare - och ditt hem avslöjar dig!

Veckans rubriker: Istället för bröllopsplanerare...nu kommer skillsmässoplaneraren! Folkmassa eller arvsmassa, är du royalist eller republikan? Säg mig vilken inredning du har och jag ska säga dig vem du är. Och så är vår favoritpunkt tillbaka: förtal av yngre! 

2021-05-13
Länk till avsnitt

3. Swipeskola - och Covid-släpp!

Veckans rubriker: Varför smyger vår generation med sina pengar? Den våta trenden snipp-sauna, Hånet mot mellanchefer, samt hiphop och swipeskola. 

2021-05-06
Länk till avsnitt

2. Förtal av yngre - och våga släppa väder!

Veckans rubriker: Hunden som coronatröst, Förtal av yngre, Nakenchock i bastun, Den gången Susanne äcklade kungen, och vad händer i våra kroppar 50 ++?

2021-04-29
Länk till avsnitt

1. Kungens kalsonger - och räckvidsångest

Veckans rubriker: Susannes utforskande av kungliga underkläder, Fågelskådning för kvinnor, Åldersnojja och slutligen det nya lyft-sexet!

Glöm inte att prenumera på podden så missar du inte något avsnitt. Varje torsdag släpps ett nytt program!2021-04-22
Länk till avsnitt

PREMIÄR 22 APRIL

Premiär för Amelia Adamo och Susanne Hobohms podd den 22 april!

Roligare än ni tror - Livet efter 50 plus ++ med Amelia Adamo och Susanne Hobohm är en podd med livskunskap från en mogen horisont! I podden vill vi spana på mänskligheten i all dess härlighet och med alla dess brister. Vi kommer att tala personligt om allt från en kvinnas fuck-off-kapital till varför hjärnan älskar repetition och vad som händer i kroppen i vår ålder när man vill gå ner i vikt - men inte lyckas.
...Och så blir det lite kungligt skvaller från förr och nu.

Glöm inte att prenumera på podden så missar du inte något avsnitt. Varje torsdag släpps ett nytt program!
2021-04-16
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.