Sveriges 100 mest populära podcasts

Roligare än du tror - Livet efter 50 ++

Roligare än du tror - Livet efter 50 ++

Roligare än ni tror - Livet efter 50 plus ++ med Amelia Adamo och Susanne Hobohm är en podd med livskunskap från en mogen horisont! I podden vill vi spana på mänskligheten i all dess härlighet och med alla dess brister. Vi kommer att tala personligt om allt från en kvinnas fuck-off-kapital till varför hjärnan älskar repetition och vad som händer i kroppen i vår ålder när man vill gå ner i vikt - men inte lyckas....Och så blir det lite kungligt skvaller från förr och nu. Glöm inte att prenumera på podden så missar du inte något avsnitt. Varje torsdag släpps ett nytt program!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/roligareandutrorlivetefter50

Avsnitt

3. Swipeskola - och Covid-släpp!

Veckans rubriker: Varför smyger vår generation med sina pengar? Den våta trenden snipp-sauna, Hånet mot mellanchefer, samt hiphop och swipeskola. 

2021-05-06
Länk till avsnitt

2. Förtal av yngre - och våga släppa väder!

Veckans rubriker: Hunden som coronatröst, Förtal av yngre, Nakenchock i bastun, Den gången Susanne äcklade kungen, och vad händer i våra kroppar 50 ++?

2021-04-29
Länk till avsnitt

1. Kungens kalsonger - och räckvidsångest

Veckans rubriker: Susannes utforskande av kungliga underkläder, Fågelskådning för kvinnor, Åldersnojja och slutligen det nya lyft-sexet!

Glöm inte att prenumera på podden så missar du inte något avsnitt. Varje torsdag släpps ett nytt program!2021-04-22
Länk till avsnitt

PREMIÄR 22 APRIL

Premiär för Amelia Adamo och Susanne Hobohms podd den 22 april!

Roligare än ni tror - Livet efter 50 plus ++ med Amelia Adamo och Susanne Hobohm är en podd med livskunskap från en mogen horisont! I podden vill vi spana på mänskligheten i all dess härlighet och med alla dess brister. Vi kommer att tala personligt om allt från en kvinnas fuck-off-kapital till varför hjärnan älskar repetition och vad som händer i kroppen i vår ålder när man vill gå ner i vikt - men inte lyckas.
...Och så blir det lite kungligt skvaller från förr och nu.

Glöm inte att prenumera på podden så missar du inte något avsnitt. Varje torsdag släpps ett nytt program!
2021-04-16
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.