Sveriges 100 mest populära podcasts

Digitalterapi ? djupa samtal som rör allt digitalt

Digitalterapi ? djupa samtal som rör allt digitalt

Digitalterapi är ett podcastformat där vi djupdyker i digital kunskap med gäster från olika branscher och bakgrund. FM är vår terapeut som tillsammans med gästerna samtalar kring just deras digitala hang-up. Vi kommer att få chansen att fördjupa våra kunskaper och förståelse för ämnen inom digitala kundupplevelser, e-com, e-hälsa, appar, design och teknik.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/digitalterapidjupasamtalsomroralltdigitalt

Avsnitt

Framtidens digitala klädbransch med Atacac

Den här gången pratar vi med Jimmy Herdberg, en digital mångsysslare med en bakgrund i att skapa digitala upplevelser av olika modehus. Han är idag en del av Atacac, som han beskriver som ett laboratorium som har till syfte att utveckla klädbranschen genom att utmana gränser och inspirera till förändring. Vi pratar om hur vi kan bli mer hållbara i vår konsumtion och hur Atacac jobbar med att digitialisera klädbranschen. Vi siar om hur klädbranschen kommer att se ut i framtiden, är det sista steget digitala kläder vi köper för metaverse?
2021-09-30
Länk till avsnitt

Att designa bort risk

Vi pratar om medvetna val, röststyrning och interfacedesign med Anya Ernest som är Exploration Lead på Polestar och jobbar med service design på deras elbilar. Hur är det egentligen med elbilar och ?range anxiety?? När man bygger uppkopplade elbilar som ska rullar på våra vägar så är insatserna höga. Hur designar man bort rädslan och för vem, sig själv eller användaren?
2021-09-10
Länk till avsnitt

Framtidens shopping med Klarna

I det här avsnittet av Digitalterapi samtalar vi med Marcus och Robin, som båda är design leads på Klarna, och funderar på vad som ligger bakom framgången och hur man bygger en tjänst som är både användarvänlig och smooth. 
2021-08-23
Länk till avsnitt

Instabox och lösningen på the last mile

Digitalterapi gästas av Instabox General Manager Nordics Christian Karlander som berättar om historien bakom Instabox kundfokus, värdet av en bra kundupplevesle och att hålla sitt kundlöfte.
2021-08-02
Länk till avsnitt

Den digitala upplevelsen av en resa

Mitt i den svenska högsommaren så pratar vi digitalisering och disruptiva affärsmodeller i resebranschen och lyckas även avhandla vaccinationspass och flygskam med Anna-Karin Fossum, Head of Digital Experience at Nordic Leasure Travel Group. 
2021-07-19
Länk till avsnitt

Har alla rätt att handla på nätet?

Under pandemin har vi blivit mer digitala än någonsin och online-alternativ har blivit en nödvändighet snarare än ett val. Men har alla samma förutsättningar att sköta sina ärenden och handla på nätet? I detta avsnitt pratar vi med Charlotta Klintmark (UX) och Martin Lexelius (utvecklare) om vad det innebär att tillgänglighetsanpassa sina digitala ytor och vad ska man tänka på.

2021-07-02
Länk till avsnitt

Appen Coupleness - som Tinder, fast tvärtom

I vårt första poddavsnitt träffar vi Jenny Holmström, VD och medgrundare av relationsappen Coupleness. Hennes mission är att göra det enkelt för par att aktivt investera i sin relation. Vi pratar om hur man bygger en app som användare inte bara använder, utan också älskar och om att förbättra sin relation genom mikrovanor och digital nudging. Jenny har alltid intresserat sig för stora samhällsfrågor och blev bland annat utsedd till en av Årets Kvinnor 2019 av Expressen. Nu satsar hon allt på appen och har fått med sig nya pengar för att vidareutveckla Coupleness.
2021-06-16
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.