Sveriges 100 mest populära podcasts

Topp 1 i Sverige

Topp 1 i Sverige

Mauri Hermundsson möter några av Sveriges bästa.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

aftonbladet.se/podcasts

Avsnitt

Sveriges smartaste 12 åring

Mauri Hermundsson träffar underbara Lanny som har hoppat över 5 år i skolan. Egentligen ska hon fortfarande plugga på mellanstadiet, men istället går Lanny gymnasiet - som 12 år gammal. Tack Lanny för att vi fick ställa massa frågor och för att du delar med dig!
2021-10-21
Länk till avsnitt

Sveriges äldsta gamer

Inger Grotteblad, aka "Trigger Finger" är ingen vanlig farmor. Hon är 70, pensionär och senior världsmästare i datorspelet Counter-Strike. Inger berättar om VM-vinsten mot Finland och hur går det egentligen när hon och CS-kompisen Monika spelar från studion?
2021-10-05
Länk till avsnitt

Sveriges bästa telefonförsäljare

Du kanske känner igen honom - på rösten! Den ödmjuka Kalmariten Emil Svensson ringer runt till privatpersoner och har säljarsiffror som är helt otroliga. Hur blir man en duktig säljare? Och hur går det när Emil ringer och försöker sälja från studion?
2021-09-21
Länk till avsnitt

Sveriges bästa parkeringsvakt

Mauri möter Mariann Tönnesen, den sjungande parkeringsvakten från Ängelholm. Hon berättar om misshandeln hon utsattes för i jobbet, om bilisternas klassiska försök att undkomma p-boten och så får Mauri svar på frågan: Får parkeringsvakter provision?
2021-09-07
Länk till avsnitt

Sveriges bästa hacker

Frans Rosén tillhör världseliten av etiska hackare och kan från lägenheten i Stockholm hacka sig in i några av världens största teknikbolag. Hur svårt är det att ta sig in i Apples system? Och vad hittar Frans efter att han hackat Mauris telefon?
2021-08-17
Länk till avsnitt

Sveriges snålaste person

Mauri Hermundsson möter Günther Mårder, Sveriges absolut snålaste person. Han är ekonomiskt oberoende, men istället för att leva efter sina tillgångar snålar han på exakt allt!
2021-07-27
Länk till avsnitt

Personen som varit död längst i Sverige

Mauri Hermundsson möter superöverlevaren Leo Wågberg i det andra avsnittet av Topp 1 i Sverige. Leo var död i sex timmar ? men överlevde mirakulöst.
2021-07-06
Länk till avsnitt

Sveriges bästa livvakt

En helt ny podd från Aftonbladet Podcast med Mauri Hermundsson. I det första avsnittet gästas han av livvakten Magnus Cederblad.
2021-06-22
Länk till avsnitt

Trailer - Topp 1 i Sverige

En helt ny podd från Aftonbladet med Mauri Hermundsson. Nytt avsnitt varannan vecka där Mauri träffar några av Sveriges bästa.
2021-06-14
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.