Sveriges 100 mest populära podcasts

Topp 1 i Sverige

Topp 1 i Sverige

Mauri Hermundsson möter några av Sveriges bästa.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

aftonbladet.se/podcasts

Avsnitt

Personen i Sveriges största förhållande

Carro Olivares har väldigt lätt för att bli kär och lever därför som polyamorös. Hon har flera pojkvänner samtidigt med premissen att alla får träffa andra.
2023-04-25
Länk till avsnitt

Sveriges bästa advokat

Brottmålsadvokaten Johan Eriksson är försvararen som advokaterna själva vill ha. I 9 år är han utsedd till Sveriges bästa av branschkollegor och försvarar även Sveriges värsta brottslingar, till exempel Rakhmat Akilov som tog livet av 5 personer under terrordådet i Stockholm 2017.
2023-04-11
Länk till avsnitt

Sveriges yngsta mamma

Det här avsnittet är i betalt samarbete med Anyfin! Elin Kåll visste inte att hon var gravid - tills det var för sent. Idag är hon mamma till Oliwer och den yngsta kvinnan i Sverige som fullföljt sin graviditet och fött barn (senaste 5 åren). -- Läs mer & ansök helt kostnadsfritt om lägre ränta hos Anyfin här: anyfin.info/toppettisverige Ansökan i videon är bara ett demoexempel, inte en riktig ansökan. Besparingen blir 1 363 kr om ett lån på 13 000 kr flyttas till Anyfin vid följande exempel: Rörliga räntan går från 18% till 11.88% och den administrativa avgiften från 19 kr till 0 kr. Den nya månadskostnaden blir då 611 kr med 24 månaders återbetalningstid, den effektiva räntan blir 12.55% och det totala beloppet att återbetala 14 669 kr. Anyfin ger endast ut ett erbjudande om de kan förbättra din tidigare ränta. Anyfin kommer aldrig öka din totala lånekostnad genom att förlänga återbetalningstiden.
2023-03-28
Länk till avsnitt

Enda svensken som suttit på Death Row

Annika Östberg har avtjänat totalt 30 år i amerikanskt kvinnofängelse för medhjälp till dubbelmord. Hon är också den svensk som suttit längst i utländskt fängelse, och den enda i modern tid på death row. --- Det här avsnittet är i betalt samarbete med Plick! Plick erbjuder Second hand med miljontals kläder direkt i din mobil. Via Plick kan du enkelt och effektivt sälja det du vill bli av med, men också köpa det du saknar. Gör som en miljon användare i Sverige, ladda hem appen i appstore eller gå in på www.plick.se.
2023-03-21
Länk till avsnitt

Sveriges mest jagade person

Det här avsnittet är i betalt samarbete med Nord VPN! ----- I november 2015 blev Moder Mothanna Magid felaktigt utpekad som terrorist. Hans namn och bild spreds i rikstäckande media och nu, exakt 7 år senare, berättar han för första gången på svenska hur han upplevde det.
2022-11-22
Länk till avsnitt

Sveriges bästa sportkommentator

Lasse Granqvist har arbetat 35 år som sportkommentator och är rösten till flera svenska historiska idrottshändelser.
2022-11-08
Länk till avsnitt

Sveriges genom tiderna bästa uppfinnare

Det här avsnittet är i betalt samarbete med Smitten! 74 åriga Håkan Lans är ingenjör och ett svenskt geni. Han är hjärnan bakom GPS:er i all båt-och flygtrafik, skaparen av färg i datorer och uppfann tidigt datormusens föregångare. -------- Glöm inte att testa Smitten, Sveriges roligaste dejtingapp! Ladda ner den nu! Här är länken, eller sök där appar finns: https://www.smitten.is/SFlt/mauri
2022-10-25
Länk till avsnitt

Sveriges märkligaste namn

Det här avsnittet är i betalt samarbete med NordVPN! Vissa namn i Sverige är väldigt unika. Vi har samlat topp 5! ---- Gå in på https://nordvpn.com/mauri och använd rabattkoden "mauri" för att få en 2-års plan plus 4 månader extra på köpet. Det är riskfritt med Nords 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti! #NordVPN #VPN #bestVPN
2022-09-13
Länk till avsnitt

Sveriges enda astronaut

Det här avsnittet är i betalt samarbete med NordVPN! Christer Fuglesang har gjort det ingen annan svensk har åstadkommit. I december 2006 blev han första och enda svensken i rymden. --- Gå in på https://nordvpn.com/mauri och använd rabattkoden "mauri" för att få en 2-års plan plus 4 extra månader på köpet, med en enorm rabatt. Det är riskfritt med Nords 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti! #NordVPN #VPN #bestVPN
2022-08-23
Länk till avsnitt

Sveriges smartaste person

Det här avsnittet är i betalt samarbete med NordVPN! Med ett IQ på 178 har Andreas Hurtig uppmätt ett högre resultat än flera av världens mest intelligenta personer. Tex Einstein och Steven Hawking. --------- Gå in på https://nordvpn.com/mauri och använd rabattkoden "mauri" för att få en 2-års plan plus 1 extra månad på köpet, med en enorm rabatt. Det är riskfritt med Nords 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti!
2022-07-05
Länk till avsnitt

Sveriges mest olycksdrabbade person

Det här avsnittet är i betalt samarbete med Anyfin! 55 åriga Seppo från Södertälje har varit med om en hel del olyckor i sitt liv. Han har åkt det mesta ambulansväg och är förmodligen Sveriges mest olycksdrabbade person. ---------------------- Om du har delbetalningar, kreditkortsfakturor eller privatlån kan du ansöka kostnadsfritt om att få din ränta sänkt hos Anyfin. Anyfin ger endast ett erbjudande om de faktiskt kan sänka dina kostnader. Vill du läsa mer, kan du göra det här: https://anyfin.info/topp1. Utöver det hjälper Anyfin dig att få en bättre kontroll över din privatekonomi. Anyfin-appen är helt gratis och alla funktioner också. Ladda ner appen bums, https://anyfin.info/app-topp1. Besparingen blir 1 652 kr om ett lån på 13 000 kr flyttas till Anyfin vid följande exempel: Rörliga räntan går från 18 % till 9.88 % och den administrativa avgiften från 19 kr till 0 kr. Den nya månadskostnaden blir då 599 kr med 24 månaders återbetalningstid, den effektiva räntan blir 10.34 % och det totala beloppet att återbetala 14 380 kr. Anyfin ger endast ut ett erbjudande om de kan förbättra din tidigare ränta. Anyfin kommer aldrig öka din totala lånekostnad genom att förlänga återbetalningstiden.
2022-06-21
Länk till avsnitt

Personen som kan flest språk i Sverige

Det här avsnittet är i betalt samarbete med Peas of Heaven! Göteborgsbaserade Ingar Söhrman har vigt ett helt liv åt att prata allt annat än svenska och han är en av få polyglotter i Sverige, dvs personer som har extremt lätt för språk. ----------- Med Peas of Heavens grymma växtbaserade produkter kan du fortsätta äta dina favoriträtter - samtidigt som du gör något bra för klimatet! Finns i din butik och på peasofheaven.se som just nu har riktigt bra priser i webshopen!
2022-06-07
Länk till avsnitt

Personen med Sveriges grövsta dialekt

Det här avsnittet är i betalt samarbete med OBOS! Markus Norman från Norsjö har aldrig förlorat den lokala dialekten. Tvärtom! Han har bevarat den. Vi ringer upp youtubern och programledaren Anis Don Demina och för ett otränat öra kan Marcus dialekt vara rätt svår att förstå. ---- OBOS bygger nya bostäder i hela Sverige. Genom att bli medlem i OBOS får du förtur till att välja och köpa din drömbostad - och kan få möjlighet att finansiera bostadsköpet med OBOS Deläga. Bli medlem och få förtur på https://obos.se/medlem/
2022-05-17
Länk till avsnitt

Sveriges bästa minne

Det här avsnittet är i betalt samarbete med NordVPN! 30 åriga Jonas von Essen från Skövde är dubbel världsmästare i minne. Han är också den personen i Sverige som skrivit flest 2,0 på högskoleprovet - dvs, 13 gånger. ------ Få en exklusiv NordVPN deal på https://nordvpn.com/mauri Det är helt riskfritt och NordVPN har en 30-dagars pengarna-tillbaka garanti! #NordVPN #VPN #bestVPN
2022-03-29
Länk till avsnitt

Sveriges mest spelade kompositör

Malmöiten Johan Holmström är lite av ett musikaliskt geni som få vet om, trots att hans melodier blivit omtalade världen över. Han har bara på en månadsbasis ungefär 300 miljoner människor som loopar hans musik. Det gör honom till Sveriges, och kanske världens, mest spelade kompositör. Stort tack till Johan och alla involverade på Östra Grevie Folkhögskola för den nya jingeln! Det här avsnittet är i betalt samarbete med NordVPN! Få en exklusiv NordVPN deal på https://nordvpn.com/mauri. Du får: 2 års abonnemang + 1 månad extra på köpet och en gåva - som är antingen en månad, ett år eller två års extra prenumerationstid. GRATIS. Det är riskfritt och NordVPN har en 30-dagars pengarna-tillbaka garanti!
2022-03-08
Länk till avsnitt

Sveriges mest kända röst

Skådisen Sara Edwardsson finns lite överallt. Många känner igen henne som "Bolibompa-Sara", men hon är också rösten bakom Sveriges första "Siri" och du hittar henne i google Translate, som navigering i bilar och som VoiceOver i alla iPhones. --- Avsnittet är i betalt samarbete med NordVPN! Få en exklusiv NordVPN deal på https://nordvpn.com/mauri. Du får: 2 års abonnemang + 1 månad extra på köpet och en gåva - som är antingen en månad, ett år eller två års extra prenumerationstid. GRATIS. Det är riskfritt och NordVPN har en 30-dagars pengarna-tillbaka garanti! #NordVPN #VPN #bestVPN
2022-02-22
Länk till avsnitt

Sveriges mest framgångsrika medium

Vendela Cederholm menar att hon kan kommunicera med döda och har under 25 års tid framgångsrikt arbetat som medium. Hon utbildar även andra medium och har under åren medverkat i flertalet omtalade tv-produktioner.
2022-02-08
Länk till avsnitt

Sveriges bästa pokerspelare

2014 blev Martin Jacobson första och hitintills enda svensk att vinna VM i poker och har totalt sett vunnit över 150 miljoner kronor. Det gör honom till den svensk som vunnit mest pengar på poker.
2022-01-25
Länk till avsnitt

Sveriges yngsta miljonär

Adrian Andersson startade sitt första bolag som 15 åring. Idag, bara några år senare, är han sin egen arbetsgivare, har 30 anställda, är VD, chef och grundare av Meitner - värderat 30 miljoner kronor. Hatten av! Dagens avsnitt sponsras även av NordVPN!
2022-01-11
Länk till avsnitt

Sveriges största trav-vinnare någonsin

För Christer "Krukan" Eriksson vände livet en lördag 2012. Den dagen vann han 56 miljoner kronor på trav. Det är den näst största vinsten i svensk travhistoria.
2021-12-07
Länk till avsnitt

Sveriges bästa hypnotisör

Erik Olkiewicz reser riket runt och lever på att hypnotisera andra. Han kan enbart med rösten få rökare att sluta röka och kändisar till att glömma sitt namn.
2021-11-23
Länk till avsnitt

Sveriges högst rankade Uber-chaufför

I Sverige finns tusentals duktiga taxiförare, men bara en som Marre Aziz. Han är Sveriges högst betygsatta Uber-chaufför.
2021-11-02
Länk till avsnitt

Sveriges smartaste 12 åring

Mauri Hermundsson träffar underbara Lanny som har hoppat över 5 år i skolan. Egentligen ska hon fortfarande plugga på mellanstadiet, men istället går Lanny gymnasiet - som 12 år gammal. Tack Lanny för att vi fick ställa massa frågor och för att du delar med dig!
2021-10-21
Länk till avsnitt

Sveriges äldsta gamer

Inger Grotteblad, aka "Trigger Finger" är ingen vanlig farmor. Hon är 70, pensionär och senior världsmästare i datorspelet Counter-Strike. Inger berättar om VM-vinsten mot Finland och hur går det egentligen när hon och CS-kompisen Monika spelar från studion?
2021-10-05
Länk till avsnitt

Sveriges bästa telefonförsäljare

Du kanske känner igen honom - på rösten! Den ödmjuka Kalmariten Emil Svensson ringer runt till privatpersoner och har säljarsiffror som är helt otroliga. Hur blir man en duktig säljare? Och hur går det när Emil ringer och försöker sälja från studion?
2021-09-21
Länk till avsnitt

Sveriges bästa parkeringsvakt

Mauri möter Mariann Tönnesen, den sjungande parkeringsvakten från Ängelholm. Hon berättar om misshandeln hon utsattes för i jobbet, om bilisternas klassiska försök att undkomma p-boten och så får Mauri svar på frågan: Får parkeringsvakter provision?
2021-09-07
Länk till avsnitt

Sveriges bästa hacker

Frans Rosén tillhör världseliten av etiska hackare och kan från lägenheten i Stockholm hacka sig in i några av världens största teknikbolag. Hur svårt är det att ta sig in i Apples system? Och vad hittar Frans efter att han hackat Mauris telefon?
2021-08-17
Länk till avsnitt

Sveriges snålaste person

Mauri Hermundsson möter Günther Mårder, Sveriges absolut snålaste person. Han är ekonomiskt oberoende, men istället för att leva efter sina tillgångar snålar han på exakt allt!
2021-07-27
Länk till avsnitt

Personen som varit död längst i Sverige

Mauri Hermundsson möter superöverlevaren Leo Wågberg i det andra avsnittet av Topp 1 i Sverige. Leo var död i sex timmar ? men överlevde mirakulöst.
2021-07-06
Länk till avsnitt

Sveriges bästa livvakt

En helt ny podd från Aftonbladet Podcast med Mauri Hermundsson. I det första avsnittet gästas han av livvakten Magnus Cederblad.
2021-06-22
Länk till avsnitt

Trailer - Topp 1 i Sverige

En helt ny podd från Aftonbladet med Mauri Hermundsson. Nytt avsnitt varannan vecka där Mauri träffar några av Sveriges bästa.
2021-06-14
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.