Sveriges 100 mest populära podcasts

On the road - Fordonsbolaget

On the road - Fordonsbolaget

Här är podden för dig som har ett brinnande intresse för bilar. Här träffar vi kollegor, människor med brinnande intresse för bilar och kunder som alla berättar om sitt bilintresse och sin väg till drömbilen. Följ oss i sociala medier under namnet @fordonsbolaget. En podcast producerad av Felix Carlsson för Fordonsbolaget.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

koperdinbil.se/

Avsnitt

Daniel – Köpte Carrera GT som första bil

Investeraren och den nyblivne bilentusiasten Daniel gästar On the road. Daniel berättar om hur det kommer sig att han köpte en Porsche Carrera GT som första bil och hur den är att köra. Han berättar även om det senaste tillskottet till garaget. Lyssna och dela gärna avsnittet i sociala medier!
2021-09-29
Länk till avsnitt

Peder Karlsson – Barndagen 2021

I veckans avsnitt träffar vi Peder Karlsson som är med och driver stiftelsen Lean On Me. Peder berättar storyn bakom Barndagen och varför han tog initiativet att starta eventet. Vi går igenom en emotionell berg-och-dalbana och berättar många roliga historier från dagen. Tillsammans drog vi in två miljoner kronor som oavkortat går till Lean On […]
2021-09-22
Länk till avsnitt

Roger Wallentin – Köpte McLaren 600LT med chassi #001

Bilfantasten Roger Wallentin gästar On the road. Roger berättar om hur han lyckades köpa chassi #001 av McLaren 600LT, hur det vara att hämta köra hem en bil från London mitt i en Covid-19 pandemi, när han blev rånad på en BMW M6 och om hans första besök på Nürburgring. Lyssna och dela gärna avsnittet […]
2021-09-15
Länk till avsnitt

Emil Stegfeldt – Sportbil på vintern?

Skidåkaren, entrepenören och bilfantasten Emil Stegfeldt gästar On the road för andra gången. Emil berättar om det senaste bilköpet, vad han vill göra med bilen och hur han ska klara av vintern med en bakhjulsdriven sportbil. Lyssna och dela gärna avsnittet i sociala medier!
2021-09-08
Länk till avsnitt

Olof Carlstoft – Styrelseordförande på Fordonsbolaget (Del 2/2)

Bilentusiasten, entreprenören och vår styrelseordförande Olof Carlstoft gästar On the road i Del 2/2. Olof avslöjar vilken bil som kan hamna i garaget härnäst, han berättar om några kloka karriärråd han fått genom tiderna samt vart han ser Fordonsbolaget och fordonsindustrin 10 år. Lyssna och dela gärna avsnittet i sociala medier!
2021-09-01
Länk till avsnitt

Olof Carlstoft – Styrelseordförande på Fordonsbolaget (Del 1/2)

Bilentusiasten, entreprenören och vår styrelseordförande Olof Carlstoft gästar On the road i Del 1/2. Olof berättar om hur han gick ifrån att äga en Peugeot till att nu äga en bilsamling med bland annat en Lexus LFA, hur han tänker när han investerar samt vad han gör på Fordonsbolaget. Lyssna och dela gärna avsnittet i […]
2021-09-01
Länk till avsnitt

Gustaf Ollas – Grundare av ICANIWILL

Entrepenören och bilentusiasten Gustaf Ollas gästar On the road. Gustaf berättar om varför han startade ICANIWILL, hur han uppfyllde en av hans fars största drömmar om att äga en Porsche och han avslöjar vilken nästa bil blir. Lyssna och dela gärna avsnittet i sociala medier!
2021-08-25
Länk till avsnitt

Emil Stegfeldt – Resan till min första sportbil

Skidåkaren, entrepenören och bilfantasten Emil Stegfeldt gästar On the road. Emil berättar vad han tycker är viktigt att tänka på när man köper bil, hur han kombinerar sitt bilintresse tillsammans med skidåkningen och ger även några ledtrådar om hans kommande sportbilsköp. Lyssna och dela gärna avsnittet i sociala medier!
2021-08-18
Länk till avsnitt

Tobias Ericson – Grundare av tershine

Entrepenören och bilfantasten Tobias Ericson gästar On the road och berättar om hur han startade ett av sveriges största bilvårdsföretag. Tobias berättar om starten, utmaningar med att driva bilvårdsföretag och e-handel och varför han startade tershine. Tobias avslöjar vilka bilar han har idag och vilken hans drömbil är. Lyssna och dela gärna avsnittet i sociala […]
2021-07-28
Länk till avsnitt

Chante Hovsepian – Vägen till min drömbil

Entrepenören och bilentusiasten Chante Hovsepian gästar On the road. Chante berättar om resan till drömbilen, varför han sålde den och vad han har för bil idag. Lyssna och dela gärna avsnittet i sociala medier!
2021-07-21
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.