Sveriges 100 mest populära podcasts

En stilla podd

En stilla podd

Vi delar våra tankar, bästa tips och erfarenheter för att peppa dig till att prioritera dig själv och ditt eget välmående. Med plats för mer stillhet i livet är vår övertygelse att det finns mindre plats för stress och mer för harmoni, balans och glädje.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

enstillapodd.podbean.com

Avsnitt

9. Yin is in

I det här avsnittet pratar vi framför allt om livsbalans, yin och yang och yin yoga. Många lever i ett hektiskt liv fyllt av aktiviteter och måsten och vi vet att yin yoga kan vara ett utmärkt verktyg för att hitta balansen i livet. 

 

Kurssida Yinyoga 

Instagram

Mail

2021-10-24
Länk till avsnitt

8.1 Meditation - Andningsankare

Ta dig till en plats där du får vara i stillhet och i tystnad. Sätt dig eller lägg dig ner bekvämt och bara följ med i en guidad övning som kallas andningsankare. Lägg märke till ditt andetag och vart det känns som tydligast i denna stund. 

2021-10-20
Länk till avsnitt

8. Så hittar du ditt andetag

Vad händer när livet bara går i ett? Upplever du dig närvarande i ditt egna liv eller känner du att du mest rusar igenom livet utan att ens få uppleva det på riktigt? Med hjälp av ditt andetag kan du bryta autopiloten och faktiskt landa för en stund. Ditt andetag påverkar så mycket din känsla i kroppen och är ett extremt lättillgängligt verktyg att ta till! 

2021-10-18
Länk till avsnitt

7. Släpp taget och skapa förändring

Hösten kan ses som en tid för förändring, att släppa taget om trista vanor och istället prioritera det du mår bra av. I detta avsnitt pratar vi om vilka förändringar vi kan göra för att öka vårt egna välmående, följa våra behov och drömmar samt skapa möjligheter för förändring. Vart befinner du dig i livet? Vad har du för behov som du behöver prioritera? Vad är dina drömmar? Och vad stoppar dig? 

Vi pratar också om vikten av att landa. Springer du på alla bollar och älskar förändring? Kan det behövas tid för att pausa och landa? 

2021-10-10
Länk till avsnitt

6. Vad får dig att känna glädje, lust och flow?

Hej och varmt välkommen till detta avsnitt, det här avsnittet kommer handla om lust, glädje, kreativitet och flow. Det är lätt att hamna i ett evigt skrålande på telefonen och tv-tittande där tiden bara upplevs springa iväg. Skulle du vilja lägga din tid på något annat men vet inte riktigt hur eller till vad? Vi hoppas på att inspirera dig till att göra mer av det som får dig att uppleva glädje och kreativitet här i livet. 

- Finns det något vettigare sätt att använda din tid? - Vad känner du dig passionerad över? - Vad får dig att känna glädje och lust?

2021-10-03
Länk till avsnitt

5. Hur du kan förbättra relationen till dig själv och ditt liv

I detta avsnitt får du höra oss prata om ett ämne som ligger oss varmt om hjärtat, nämligen personlig utveckling och om att göra det inre jobbet när det kommer till tankar och känslor. Vi tror att vi är många som går runt med rätt hårda och självkritiska tankar, kanske ibland utan att ens veta om det. Vi nämner ett verktyg som går att träna upp... Mer om detta får du höra i avsnittet.

 

2021-09-26
Länk till avsnitt

4.1 Meditation - Andrum

Andrum är en traditionell mindfulnessövning som hjälper dig att stiga ur din autopilot. Kanske upplever du att dagarna bara springer förbi, sommar blir till höst innan du hinner blinka... Ta dig en stund att pausa livet, hitta fotfästet och uppmärksamma dig själv. Sätt dig gärna på en tyst plats där du kan bli guidad igenom detta andrum! 

2021-09-21
Länk till avsnitt

4. Levla upp ditt liv med meditation

Meditation hit och meditation dit. Var och varannan människa mediterar och du fattar inte alls varför. Vad är grejen med att sitta helt still och vara tyst? Kanske kryper det i kroppen bara du tänker på det? Eller så är du jättenyfiken men har ingen aning om i vilken ände du skall börja. I det här avsnittet kommer vi ge dig mängder av tips och trix för att komma igång med meditation men också vad som händer i våra kroppar, i våra hjärnor och med vårt välmående.

2021-09-19
Länk till avsnitt

3. Hur träning i tacksamhet kan hjälpa dig

Hej hej! Välkommen till poddens tredje avsnitt, här delar vi med oss av vad träning i tacksamhet kan bidra med. Vi delar också hur vår tacksamhetspraktik ser ut och vad som fungerar i våra liv. Vi ser och hör om många människor som hamnat i negativa tankar och mönster som inte alls gynnar deras livsglädje och kanske är du en av dem? Kanske kan du ge träning i tacksamhet en chans och märka av den stora skillnaden i ditt välmående. Många kramar från Studio Stilla! 

2021-09-12
Länk till avsnitt

2. Let´s talk about stress baby

Hej och varmt välkommen till vårt andra avsnitt i den här podden, i detta avsnitt kommer vi prata om stress. Vi delar våra erfarenheter och hur vi tänker kring stressrelaterad ohälsa. Ett rätt tungt ämne men väldigt viktigt att prata om!

Enjoy! 

2021-09-05
Länk till avsnitt

1. Vilka vi är och vad är grejen med stillhet

En ny podcast där vi delar våra tankar, bästa tips och erfarenheter för att peppa dig själv och ditt välmående. Vår övertygelse är att mer stillhet leder till mindre stress och mer balans, harmoni och glädje i livet.

I detta avsnitt berättar vi om oss själva och vad vi har för relation till stillhet. 

Välkommen!

Studio stilla på Instagram

2021-08-28
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.