Sveriges 100 mest populära podcasts

Men lägg av

Men lägg av

Men lägg av En intervjupodd som drivs av Klara Lovisa Odén. Varje vecka har hon olika gäster för att prata om deras karriär, yrke, liv och viktiga händelser. Med gäster som entreprenörer, influencers och personer som har viktiga historier att berätta om. Instagram: @laggavpodd @klaralovisaodenPodden produceras av: Podspace

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/menlaggav

Avsnitt

Avsnitt 8 - Felicia Haag

Felicia berättar om hur det var att bli gravid efter att ha träffat en kille i 2 veckor. Att vara nere på botten och hur hennes dotter räddade henne och fick henne att må bättre. Direkt efter första graviditeten blev hon gravid igen tätt inpå med tvillingar och blev därmed ensamstående med tvillingar och en 1 åring. Vi får höra om hennes deltagande i programmet Unga föräldrar och hennes nya kärlek. 

Podd avsnittet är i samarbete med Belissas Whitening. BE-WHITE TEETH WHITENING SUPER KIT PAP+ att det är den ultimata hemmatandblekningen som är supersmidig och enkel att använda samt att redan efter första användningen ser man stor skillnad på tänderna. Vi har nu lanserat en förbättrad uppdaterad Formula PAP+ samt 0,1% Väteperoxid och inte nog med det finns nu även exakt samma tandblkeningskit till alla som har lite känsligare tänder som innehåller endast PAP+ och heter SENSITIVE. 
Rabattkod: KLARAPODD (50% rabatt på BE-WHITE TEETH WHITENING SUPER KIT PAP+ samt att koden fungerar på vårt sensitive kit PAP+)
2021-10-03
Länk till avsnitt

Avsnitt 7 - Sofie Gullström

Idag får vi höra mer om Sofie Gullström som jobbar heltid med sina sociala medier. Hon berättar öppet om sin separation med barnens pappa, hur det är att ha barnen varannan vecka och hur hon får ihop livet som entreprenör och småbarns mamma. Har hon vågat gå vidare? Vad är hennes nyckel till lycka? Vi dyker även in lite i hennes intresse för konspirationsteorier och det mediala. Ett spännande avsnitt med mycket skratt! 
2021-09-29
Länk till avsnitt

Avsnitt 6 - Linn Bodelsson

Linn Bodelsson berättar om hur det var att vara gravid och inte alls tycka om det, vi får ta del av hennes psykiska mående under hennes första graviditet och att inte tro sig vara redo till att stunden bebis kom och hon fick uppleva kärlek vid första ögonkastet. Vi pratar även om hennes andra graviditet, förlossning och hennes städmani. Ett intressant och väldigt starkt avsnitt med mycket känslor. Det här får ni bara inte missa! (Ljudet är lite tokigt i början men en bit in så blir det mycket bättre)

Dagens podd avsnitt är sponsrat av Hotel Eggers i Göteborg. I en K-märkt byggnad på Drottningtorget, vid Centralstationen i Göteborg ligger vårt hotell. Ett av Sveriges äldsta hotell från 1859. En vacker och unik hotellmiljö med en spännande historia. Här har kungligheter, konstnärer, diplomater, spioner och a?ärsmän bott och haft storslagna viktiga möten. Precis som idag. Den lugna och genuina Eggers-atmosfären är bevarad samtidigt som hotellets komfort är modern och av högsta kvalitet.
https://www.hoteleggers.se

Följ podden på Instagram: @laggavpodd och även Lovisa som håller i podden @klaralovisaoden
2021-09-26
Länk till avsnitt

Avsnitt 5 - Daniel Norlin

I dagens poddavsnitt gästas av entreprenören & kreatören Daniel Norlin. Känd från YouTube duon Vlad & Daniel men är idag en kreatör som har många bollar i luften. Alltifrån hans musik karriär, tiktok och YouTube. Vi pratar om hans senaste år och vad hans nästa steg i karriären är. Näthat, Melodifestivalen och allt mellan himmel och jord pratar vi om i dagens avsnitt.

Poddavsnittet är sponsrat av Belissas Whitening som är min nya samarbetspartner. Ni får just nu 50% rabatt på produkten: BE-WHITE TEETH WHITENING SUPER KIT PAP+ med min kod KLARAPODD (Gäller även deras sensitive kit PAP+)

Den perfekta produkten för alla som ska fräscha upp sitt leende nu när alla återgått till skola och jobb efter en lång fin sommar! - All deras tandblekning är skonsam och förstör inte din emalj vilket är väldigt viktigt.
Kod: KLARAPODD
Hemsida: https://belissas.com
Instagram: @belissaswhitening
2021-09-22
Länk till avsnitt

Avsnitt 4 - Theodora Larsson

Söndagens podd gästas av glädjespridaren Theodora Larsson. Vi får höra om hennes resa från att vara butiksägare, gå isär med sin partner, hoppa in i Ensam mamma söker och där finna kärleken på nytt. Hur gick egentligen inspelningarna till? Vad hände bakom kulisserna och hur kommer det sig att det vart just Anton hon fastnade för? Vi får såklart ta del av nya husbygget och hennes 4:e son Albus första tid. Ett härligt avsnitt som många ensamstående kan relatera till med tuffa situationer som Theodora löst efter bästa möjliga förmåga, men vi har även mycket skratt och lättsamma stunder att lyssna på i dagens podd avsnitt. 


Detta poddavsnitt är sponsrat av hudvårdsmärket Swiss Clinic. Denna vecka vill jag berätta om något spännande som händer hos dem. Under början av 2022 lanserar de Swiss Clinic 2.0. Mer om det kan jag inte säga just nu... Men de behöver sälja slut på några av deras befintliga produkter för att skapa plats för nyheter. I och med det så har jag en riktigt bra rabattkod LOVISA50 som ger er 50% rabatt (!!!) på alla produkter som ska utgå ur sortimentet. Koden är giltig t.om. 23 september.

Länk till utförsäljningsprodukter: https://www.swissclinic.com/se/shop/utforsaljning

HEMSIDA: www.swissclinic.com 

INSTAGRAM: @swissclinic

HASHTAGS: #myswissclinic


2021-09-19
Länk till avsnitt

Avsnitt 3 - Renate Pettersen

Avsnitt 3:

I det här avsnittet gästas jag av Renate Pettersen. Mamma till tre flickor som hon har ihop med sambon Viktor. Vi pratar om yrket som influencer med alla dess för och nackdelar. Hennes tid i Norge där hon är född och hur det är att flytta till ett annat land för kärleken. Förlossningar i 3 olika städer och hur man får ihop livet med renovering, 3 barn, mammaledighet och influencer yrket. Ett avsnitt som är riktigt mysigt att ha i hörlurarna en onsdag som denna! Hoppas ni gillar det!

Detta poddavsnitt är sponsrat av hudvårdsmärket Swiss Clinic. Denna vecka vill jag berätta om något spännande som händer hos dem. Under början av 2022 lanserar de Swiss Clinic 2.0. Mer om det kan jag inte säga just nu... Men de behöver sälja slut på några av deras befintliga produkter för att skapa plats för nyheter. I och med det så har jag en riktigt bra rabattkod LOVISA50 som ger er 50% rabatt (!!!) på alla produkter som ska utgå ur sortimentet. Koden är giltig t.om. 23 september.

Länk till utförsäljningsprodukter: https://www.swissclinic.com/se/shop/utforsaljning

HEMSIDA: www.swissclinic.com 

INSTAGRAM: @swissclinic

HASHTAGS: #myswissclinic

2021-09-15
Länk till avsnitt

Avsnitt 2 - Jennifer Dolleris

I dagens poddavsnitt får vi ta del av när Jennifer Dolleris liv förändrades över en natt. Inte bara en graviditet och väntan på småbarnslivet ihop med killen William, utan även när det bara rullade in följare på hennes Instagram. Hur har hon hanterat den förändringen? Hur gick allt till när dem fick veta att dem var gravida och väntade barn och hur gick egetnligen hennes förlossning? Vi får höra om hur det är att föda med sugklocka, att föda under pandemin och lite framtidsplaner för paret Jennifer Dolleris, sonen Aston och sambon William Ahlborg.

Avsnittet är sponsrat av Swiss Clinic. JUST NU erbjuder dem upp till 50 % rabatt på deras tandblekningsprodukter i deras webshop. Deras Whitening System är en professionell tandblekning som är framtagen av tandläkare. Den är effektiv, skonsam, säker och ger långvariga samt snabba resultat. En produkt som passar för ALLA. Whitening System räcker till cirka 18 behandlingar och ger dig samma resultat som hos tandläkaren, dessutom EU-godkänd och utvecklas tillsammans med tandläkare. Vill även pusha för min rabattkod MENLAGGAV40 ger 40% rabatt på allt (kan ej kombineras med andra erbjudanden). Giltig 8 sep - 17 okt 2021. HEMSIDA: www.swissclinic.com  INSTAGRAM: @swissclinic HASHTAGS: #myswissclinic
2021-09-09
Länk till avsnitt

Avsnitt 1 - Moa Westöö

Poddavsnitt 1 gästas av Moa Westöö en ung och driven entreprenör och kreatör som vi kunnat följa på youtube från gravid vecka för vecka, familj vecka för vecka och hennes egna youtubekanal. Moa är en influencer som delar med sig av allt från fina till tuffare stunder ofiltrerat och har blivit hyllad för att vara rak, ärlig och en lugn mamma som tar föräldrarollen på ett riktigt inspirerande sätt. Med karriär på youtube från 2016 till att idag själv vara redigerare på gravid vecka för vecka så ska vi i detta avsnitt prata om Moa som enptrenenör, kreatör, mamma och hennes framtid. Hur kommer det sig att hon inte blev läkare? Hur ser deras framtidsplaner ut? Ska dem skaffa fler barn? Och vad är egentligen anledningen till att Moa inte klarar av alkohol? Såklart besvarar hon er följares frågor också. Mer om det ska ni få höra om i dagens avsnitt av "Men lägg av".
 www.swissclinic.com. En effektiv och skonsam tandblekning för hemmabruk. Få ett naturligt vitt leende hemma på 3-4 dagar. HEMSIDA: www.swissclinic.com  INSTAGRAM: @swissclinic HASHTAGS: #myswissclinic
2021-09-07
Länk till avsnitt

TRAILER

[]
2021-09-03
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.