Sveriges 100 mest populära podcasts

Babysnack

Babysnack

Podden för dig som har, väntar eller drömmer om barn. En lättsam podd där vi, Elin och Natalie, gästas av personer med unika berättelser. Oavsett om du går i väntans tider, har barntankar eller är mitt uppe i kaoset så är detta podden för dig ? häng med oss! Och glöm för guds skull inte att prenumerera på Babysnack. Varannan torsdag hittar du ett rykande färskt avsnitt. Vill du gästa podden? Kontakta oss via DM på Instagram @babysnackpodden

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

vxonews.se

Avsnitt

"Grattis du är gravid - i vecka 23"

När Natalie Hall Serrate plötsligt fick väldigt ont i magen så tyckte hon samtidigt att det rörde på sig inne i magen. Då trodde hon att det var tarmarna som rörde sig. Ett par timmar senare fick hon beskedet att hon var gravid. I vecka 23.

Om hur det var att ställa om från singellivet till förälder på väldigt kort tid handlar Babysnack om i detta avsnitt.

2021-10-13
Länk till avsnitt

Amanda Öman om tvillingfödseln och bilderna på Instagram

Amanda Öman och hennes man skrattade hela vägen ut till bilen. De hade fått beskedet att de väntade tvillingar och kunde inte tro att det var sant. I detta avsnitt av Babysnack berättar Amanda Öman om tvillingfödseln, livet som trebarnsmamma och om hur verklighetstroget hennes Instagramflöde är.

2021-09-29
Länk till avsnitt

Babysnack 2.0

Vi har uppgraderat spjälsängsstudion till en riktig poddstudio. I denna nypremiär av Babysnack berättar vi vad som har hänt sedan sist, och delar med oss av tidigare intervjuer som vi minns lite extra. Du kommer så klart också få höra vad du kan vänta dig av kommande avsnitt. Välkommen!

2021-09-15
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.