Sveriges 100 mest populära podcasts

En runda till

En runda till

En podd om politik från Aftonbladet. Din följeslagare mot riksdagsvalet 2022. Med Soraya Hashim, My Rohwedder och Lena Mellin.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

aftonbladet.se

Avsnitt

Welcome to the jungle

Vi måste lämna kaoset och ta siktet mot valet 2022. Så: Vem är vinnare och vem är förlorare i svensk politik just nu? My och Lena får bedöma partiernas positioner med hjälp av passande leksaksinstrument. Det här är Aftonbladets politikpodd med Lena Mellin, My Rohwedder och Soraya Hashim.
2021-11-25
Länk till avsnitt

Extrapodd: Din guide till ödesonsdagen

Statsministeromröstning. Budgetomröstning. Allmän oreda! Som tur är har My och Lena blixthoppat in i studion för att städa bort högen med frågetecken. Det här är ett extraavsnitt av Aftonbladets politikpodd med Lena Mellin, My Rohwedder och Soraya Hashim.
2021-11-23
Länk till avsnitt

Dadgostar ? hjälte eller haverist?

Vänsterpartiet försöker ta klivet från dörrmattan ut på scenen och kräver nu att få spela en av huvudrollerna i det politiska dramat. Lena och My får avgöra om det är en smart ? eller vansinnig ? taktik av Nooshi Dadgostar. Hur ser partiets framtid ut om de fortsätter ställa ultimatum och skapa oreda? Dessutom: Absolut ingen verkar bry sig om Liberalerna. Är det kanske dags att bara låta dem vila i frid? Det här är Aftonbladets politikpodd med Lena Mellin, My Rohwedder och Soraya Hashim.
2021-11-18
Länk till avsnitt

När riksdagen blir sandlåda

Vi har blivit vana vid att närskåda Andreas Norléns kakfat. Vi har blivit vana vid uttrycket ?unikt parlamentariskt läge?. Men ska det verkligen vara så här krångligt att bilda regering? Dessutom: Lena har hittat tidernas sämsta politiska tal. Ledtråd: Fridolin. Det här är Aftonbladets politikpodd med Lena Mellin, My Rohwedder och Soraya Hashim.
2021-11-11
Länk till avsnitt

Extrapodd: Bakom kulisserna på S-kongressen

Purfärska S-ledaren Magdalena Andersson höll sitt installationstal?men hur var det då? Lena och My är på plats i Göteborg och får dela ut plus. Dessutom: hur är stämningen bland sossarna nu när de fått en ny kapten? Alla glada och nöjda i skutan ? eller? Det här är Aftonbladets politikpodd med Lena Mellin, My Rohwedder och Soraya Hashim.
2021-11-05
Länk till avsnitt

Blir allt lite roligare med Magdalena Andersson?

Har någon hört Magdalena Andersson skämta? Hur mycket höger är hon på partiets egen navelskådarskala? Blir hon poppis bland internationella ledare på grund av sin Harvard-engelska ? och kommer hon att cykla runt med livvakter som en annan Carl Bildt om hon blir statsminister? Det här är Aftonbladets politikpodd med Lena Mellin, My Rohwedder och Soraya Hashim.
2021-11-04
Länk till avsnitt

Från mord till handling

Artisten Einár är död. Ett till offer i en till synes ändlös rad av skjutningar. Vad behöver egentligen hända för att samhället ska förändras? Är politikernas favorituttryck ?Vi utreder det här? bara tomma ord? Det utreder My och Lena i dagens avsnitt. Dessutom: Vad gör statsministrar när de inte är statsministrar längre ? förutom att skriva torra memoarer? Det här är Aftonbladets politikpodd med Lena Mellin, My Rohwedder och Soraya Hashim.
2021-10-28
Länk till avsnitt

Under huden på Ulf

Vem är egentligen Ulf Kristersson bakom den där slipade Strängnäs-fasaden? Vi lägger M-ledaren under förstoringsglaset för att försöka förstå hans innersta väsen. Plus: Varför umgås politiker från olika partier aldrig med varandra? Det luktar lite sekt, faktiskt. Det här är Aftonbladets politikpodd med Lena Mellin, My Rohwedder och Soraya Hashim.
2021-10-21
Länk till avsnitt

MP mår p

Varför funkar ingenting för Miljöpartiet? Behöver de återta sin skogsmulleimage ? eller är det Märta och Per som saknar kemi? Och: varför bryr vi oss om vad politiker lyssnar på för musik? Låt Stefan Löfven hylla GES, liksom. Det här är Aftonbladets politikpodd med Lena Mellin, My Rohwedder och Soraya Hashim.
2021-10-14
Länk till avsnitt

Hårdast handskar vinner?

Vem skriker högst om gängvåldet? Hur många stenar måste Magda vända på för att välta Moderaterna? Och varför spelar det någon roll om en minister rökte lite gräs sommaren 1988? Med Lena Mellin, My Rohwedder och Soraya Hashim.
2021-10-07
Länk till avsnitt

Vem blir Magda när Magda blir Stefan?

Avsnitt 2 av ?En runda till?! En ny podcast med Lena Mellin, My Rohwedder och Soraya Hashim. Den här veckan: Hur måste man vara för att bli en bra finansminister? Varför bryr sig Lena Mellin om Anders Borgs gamla oljemålning? Och hur mår Kristdemokraternas kommunikationsavdelning?
2021-09-30
Länk till avsnitt

Annie Lööfs 10 år ? och det förbjudna f-ordet

Nu är det här: premiäravsnittet av "En runda till"! En ny podcast med Lena Mellin, My Rohwedder och Soraya Hashim om svensk politik. Den här veckan pratar vi om Annie Lööfs tio år, varför Centern är Sveriges mest grandiosa parti ? och varför det verkar vara så svårt för politiker att be om ursäkt.
2021-09-23
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.