Sveriges 100 mest populära podcasts

Tjejpodden

Tjejpodden

Hur börjar man älska sin kropp? Kan kaffe förstöra din menscykel? Och hur fan kommer man över ett ex som är för snygg för att bara glömma? Det här är podden för alla tjejer som vill må bättre i livet. Journalisten och mediaprofilen Johanna Bladh teamar upp med Amanda Lekland, behandlare på en ätstörningsklinik, för att prata om utmaningarna med att vara tjej ? och hur du hanterar dem. Relatera till Johannas pms-bråk med sin sambo och lyssna till Amandas förlossningsresa ? ofiltrerat och 100% ärligt. Nya avsnitt släpps varje måndag på Podplay.se eller i Podplay-appen.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podplay.com/sv-se/podcasts/tjejpodden-823698

Avsnitt

3. Att vara ihop med en psykopat

För första gången någonsin berättar Amanda om förhållandet som knäckte henne. Varför stannar man kvar hos någon som slår en? Hur börjar en destruktiv relation? Och vad fan ska vi egentligen göra åt alla psykopat-killar som trycker ner sina flickvänner? Journalisten Johanna Bladh och influencern Amanda Lekland tar ett grepp kring ämnet destruktiva relationer. Dessutom dissikeras tidernas mest romantiska filmer och deras dolda budskap som vi alla missat. Johanna avslöjar också vad som hände när hon stod naken i badrummet med munskydd för att skrubba bort svartmögel. Lyssna på avsnittet redan på måndagar på podplay.se eller i podplay-appen.
2021-10-12
Länk till avsnitt

2. Han höll mig i handen medan jag bajsade

Oavsett om du fött barn eller inte så kommer du skratta högt till detta avsnittet när vi läser upp era sjukaste förlossningshistorier! Varför får Amandas man inte se henne gå på toa? Vem bajsade på golvet? Och hur låter en kvinna som är svinhög på lustgas (ljudklipp finns!). Det här är en hyllning till den kvinnliga kroppen , men också en avdramatisering av allt sånt där som man kanske kan skämmas för när det gäller vaginan. Hurra! Tjejpodden görs av @Johanna.Bladh, journalist och influencer, och @amandalekland, behandlare på en ätstörningsklinik och mamma.
2021-10-05
Länk till avsnitt

1. Jag hatar min kropp

Varför är det så JÄVLA svårt att bli vän med sin kropp? Johanna, journalist, och Amanda, behandlare på en ätstörningsklinik, har tröttnat på utseendehetsen och djupdyker i vad DU kan göra för att dumpa kroppskomplexen som spökar. Hur mycket får kroppen egentligen förändras efter en graviditet? Hur slutar man hata sina bröst? Varför gick Johanna genom hela mellanstadiet utan linne? Och hur kommer det sig att Amanda raderade varenda bild från semestern? Svaren får du i veckans avsnitt av Tjejpodden!
2021-09-28
Länk till avsnitt

Trailer: Tjejpodden

I tjejpodden får du hänga med journalisten Johanna Bladh och influencern Amanda Lekland när de snackar om de viktiga ämnena kvinnor ställs inför. Hur börjar man älska sin kropp? Kan kaffe förstöra din menscykel? Och hur fan kommer man över ett ex som är för snygg för att bara glömma? Det här är podden för alla tjejer som vill må bättre i livet. Du vet väl att om du lyssnar genom podplay så får du avsnitten en hel dag tidigare än alla andra? Premiär måndag 27:e september.
2021-09-20
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.