Sveriges 100 mest populära podcasts

Uppvaket

Uppvaket

En podd om när livet ger oss människor ett uppvaknande, på ett eller annat sätt. Allt med en röd tråd av andlig eller existentiell nyfikenhet, på vårt vis. Med en blandning av allvar och skratt samtalar vi med människor med olika erfarenheter.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

uppvaket.se

Avsnitt

88. Ulf Bohman - Transhealing

I Mars skickade vi Tekniker - Robert på Kurs i transhealing hos Ulf Bohman på fantastiska Mithera Development Spiritualistiska center. Vi blev nyfikna och åkte dit för att snacka lite transhealing med självaste kursledaren.

2023-05-26
Länk till avsnitt

87. Fia & Örjan Almenius - Änglarnas vrå

Tänk att få anordna en av sveriges största spirituella mässor! Det har veckans gäster gjort. Häng med när vi blev hembjudna till Fia och Örjan, arrangörerna till Änglarnas vrå - Spirituella mässan i Enköping.

2023-05-18
Länk till avsnitt

86. Annette Forslund - Changemakers the movement

Alltså wow! Vilket driv veckans gäst har. Vad sägs om att hyra hela Cirkus i Stockholm för en heldag? Det har veckans gäst gjort.... www.changemakersthemovement.com
2023-05-12
Länk till avsnitt

85. Robert Westman - Hur fasiken beter vi oss?

Hade det inte varit häftigt att själv kunna välja exakt det känsloläget du vill ha för stunden? SkulIe det inte också vara otroligt smidigt att veta hur du kan sluta med dåliga vanor och beteenden? I veckans avsnitt får vi äran att prata med "Brainbuddy" Robert Westman. Under en och en halv timme får vi veta allt om våra beteenden, hur vår hjärna funkar och hur vi kan ändra vår tankar och känslor.

Robert hittar du här: www.brainbuddy.nu

www.uppvaket.se

2023-05-05
Länk till avsnitt

84. Anna Hentilä Wretling - På min högra sida

"Den 7 oktober 2020, tog han sista andetaget. Medan jag satt och höll om honom och med hans panna mot min, försvann hans själ från hans kropp." Hur reser man sig igen efter att det otänkbara hänt? Hur går man vidare efter att ens tvillingsjäl tagit sitt sista andetag och lämnat jorden? Gör man som samhället tycker och låter andra bestämma över på vilket sätt man ska sörja, eller söker man sig inåt, till sin själ och låter den leda vägen efter att den första chocken lagt sig och egot skrikit klart? Lyssna på Anna Hentilä Wretlings berättelse och vilken story som ligger bakom hennes bok ?på min högra sida?. www.uppvaket.se
2023-04-27
Länk till avsnitt

83. Lotta Halvarsson - Soul realignment

Vad är Soul realignment och hur kan vi ta hjälp av Akashakrönikan till att leva ett själsdrivet liv? Lotta Halvarsson är ensam i Sverige om att hålla utbildningar i just Soul realignment, häng med när hon reder ut begreppen. Lotta hittar du här: www.nihalacademy.se
2023-04-21
Länk till avsnitt

Pelles hypnos - eftersnacket

Vi bjuder på ett bonusavsnitt!

Pelle har varit på hypnos hos fantastiska Mattias Anderson. Här får ni hänga med på eftersnacket!

2023-04-19
Länk till avsnitt

82. Sofia Ekeroth - Hyposyntesterapi och naturlig livsglädje

Vi möter den sprudlande glädjespridaren Sofia Ekeroth och får höra allt om hyposyntesterapi och naturlig livsglädje.
2023-04-13
Länk till avsnitt

81. Maria och Pelle - Lyssnarsiffror

Då är det dags för ytterligare ett plnaringsmöte med Maria och Pelle. Som vanligt diskuteras allt mellan himmel och jord!

2023-04-06
Länk till avsnitt

80. medium -LenaKérén

I veckans avsnitt träffar vi Medium LenaKérén. Hon berättar om sin mediala resa och bjuder även på en överraskning!

2023-03-30
Länk till avsnitt

79. Amanda Tapper - Automatskrift , & !

Tänk om man kunde få ett brev från någon på andra sidan? I veckans avsnitt träffar vi Amanda Tapper som faktiskt sysslar med att kanalisera just brev från nära och kära som gått över. Häng med i detta fullspäckade avsnitt som handlar om automatskrift.

www.uppvaket.se

2023-03-23
Länk till avsnitt

78. Monica Öhman - Morsans funderingar om det här med dold energi

Vi träffar mångsysslaren Monica Öhman. Hon är inte bara healer och medium utan hon har även skrivit en bok med en riktigt intressant titel.

www.uppvaket.se

2023-03-16
Länk till avsnitt

77. Christoffer Norén - "Andra sidan är ni klara?"

Det har tagit oss månader att få chansen att träffa mediumet Christoffer Norén som imponerade på Maria & Pelle när de besökte hans storseans för ett tag sedan! Ska ni boka tid hos honom? Ja då får man vara kvick...mer om detta i avsnittet.

www.uppvaket.se

2023-03-09
Länk till avsnitt

76. Mattias Andersson - Medium

I detta avsnitt träffar vi "Medium Mattias". Vi får höra om hans resa inom det mediala.
2023-03-02
Länk till avsnitt

75. Maria Lindelöf - frekvenser

Brain yoga, kost och detox , ADHD/ADD Support, optimal seniorhälsa....dagens gäst har många strängar på sin lyra. Just idag får vi prova på en mystiskt maskin hon har med sig! Häng med när vi snackar med Maria Lindelöf.
2023-02-23
Länk till avsnitt

74. Zanzibar!

Minns ni Alfrida Ivarsson från avsnitt 56? Då var hon på väg till Gotland. Någonting hände på vägen och hon hamnade på en ö lite längre bort än så! Tillsammans med Sarah Mossberg kommer hon nu köra retreat på denna fantastiska paradisö. Häng med när Maria och Pelle snackar med tjejerna via Zoom.

2023-02-16
Länk till avsnitt

73. Atilla Piskin Drugge - "Jag är riktigt bra på reiki"

I veckans avsnitt träffar vi Atilla och pratar allt mellan himmel och jord, och även lite där emellan. Fnissigt, galet och även lite allvar.
2023-02-09
Länk till avsnitt

72. Maria och Pelle - NYHETSBREVET

Då har det åter blivit dags att ta del av ett utav Maria och Pelles fantastiska planeringsmöten. Som vanligt flödar kreativiteten När våra två stjärnor försöker få ihop vårt första nyhetsbrev!

2023-02-02
Länk till avsnitt

71. Safia Lola - SEX

I veckans avsnitt träffar vi en livs levande sexolog. Häng med när gänget diskuterar ett tabubelagt men ack så intressant ämne.
2023-01-26
Länk till avsnitt

70. Ulrika Dahlin - NLP

I veckans avsnitt får vi träffa Ulrika Dahlin, en utan de mest kända profilerna inom NLP i Sverige. Gör dig beredd på ett fullspäckat avsnitt på hela två timmar!
2023-01-19
Länk till avsnitt

69. Louise Krahm - Min inre röst

Louise Krahm är Certifierad Coach/ICF, författare, föreläsare och kroppsterapeut. I veckans avsnitt pratar vi med henne om intuition, magkänsla och hur viktigt det är att lyssna till sin inre röst.
2023-01-12
Länk till avsnitt

68. Tine Kromm Henrie

Äntligen får ni lyssnare träffa Tine, kvinnan som Pelle gjorde sin tidigare liv regression hos! Samtalet täcker det mesta inom det mediala och andliga. Häng med på detta fullspäckade avsnitt!
2023-01-05
Länk till avsnitt

67. LOVE IT

I veckans avsnitt har Maria och Pelle begett sig ner till Malmö för att träffa fantastiska Jai och Samya som driver kursgården Love it. De båda hjältarna befinner sig även i en unik situation så dem fått förtroendet att sköta tekniken alldeles själva den här gången!
2022-12-29
Länk till avsnitt

66. Maria & Pelle - försnack

Häng med när de båda hjältarna spelar in ett avsnitt medans de väntar på gäster. Allt mellan himmel och jord diskuteras och vi får även ett smakprov på de båda poeternas otroliga förmåga att skriva texter.
2022-12-22
Länk till avsnitt

65. Gaia Qiliv - "Jag ska bli Tantra-guru!"

Är det sant att Maria och Tekniker-Robert ofta ligger med dagens gäst? Och Kommer Maria få med Pelle på skogsrave? Häng med när gänget har ett nästan två timmar härligt snack med Gaia Qiliv.
2022-12-15
Länk till avsnitt

64. Lina Lanestrand - Energimedicin

Hur gör man för att lösa upp de där vecken för att få flöde i vattenslangen? Och varför gillar Pelle att se andra äta? Hur bra är Maria på att ta emot? Häng med när vi snackar energimedicin med Lina Lanestrand. https://www.skandinaviskaenergimedicinskolan.se/omskolan
2022-12-09
Länk till avsnitt

63. Maria och Pelle - Planeringsmöte 3.0

Knivlagen, korrigeringssamtal och gelatin som fönster. Och varför behöver vi en tandemcykel? Här får ni åter en inblick i ett utav uppvakets intensiva men ack så viktiga planeringsmöten!
2022-12-01
Länk till avsnitt

62. Pehr Trollsveden - Medium

I veckans avsnitt kidnappar Maria en utav utställarna från harmoni Expo. Det är ingen mindre än ett av våra mest kända medium i Sverige: Pehr Trollsveden! Häng med när vi snackar mediumskap, tarot, pendlar och hunduppfödning.
2022-11-25
Länk till avsnitt

61. Jenny Sondal Knudsen - Energy work

Maria välter mickstativet och räknar upp alla kändisar som bor i Tyresö. Pelle passar på att döma ut hela Göteborg. Och just det, vi har en gäst också! Jenny hittar du här: https://www.bokadirekt.se/places/ulrika-rosander-liding%C3%B6-14948
2022-11-17
Länk till avsnitt

60. MariaTherese Bohman Agerhill - Mithera

Medium, healer, författare, ägare av en kursgård och inte minst: ordförande i mediumförbundet! I veckans avsnitt drar gänget till Uppsala där vi får äran att prata en stund med MariaTherese som så hjärtligt bjöd in oss till sitt hem. (Och desutom bjöd på hembakat). MariaTherese och hennes bok Hittar du på länken här nedanför.

Spiritualistiskt Center - Mithera Development Spiritualistiska Center

2022-11-10
Länk till avsnitt

59. Roger Gotthardsson - Fjärrskådning

I veckans avsnitt träffar vi författaren och fjärrskådaren Roger Gotthardsson. Han reder ut begreppen när det kommer till fjärrskådning och utmanar till och med lyssnarna att testa hans kunskaper! Det här vill ni inte missa.
2022-11-03
Länk till avsnitt

58. Pling - The Seven Signs of Origion

Hur beskriver vi detta men endast några rader? Vi tror nog det är bäst att ni genast lyssnar på avsnittet istället! 

2022-10-28
Länk till avsnitt

57. Ylva Plogell och Veronica Forsberg - Trollbord

I veckans avsnitt beger sig hela gänget ut på roadtrip igen. Den här gången blir det en väldigt speciellt avsnitt då Maria och Pelle även får testa på Trollbord!
2022-10-20
Länk till avsnitt

56. Alfrida Ivarsson - Hypnosterapi och astrala resor

Alfrida är hypnosterapeuten som tar dagen som den kommer. Hon visar sig även vara en ev fena på astrala resor. Och vad det egentligen för fuffens hon har ihop med tekniker-Robert? Borde Maria vara orolig? Det här avsnittet vill du inte missa!
2022-10-13
Länk till avsnitt

55. Ylva Wegler - Medveten manifestation

Förbered dig på ett låååångt avsnitt med många skratt och en hel del allvar. Veckans gäst är Ylva Wegler som arbetar som coach och hypnotisör! Senast så har hon även lagt till författare på sitt CV då hon är medförfattare till "Mirakelkur för själen ". Och som så många andra har hon självklart även stenkoll på det här med attraktionslagen.
2022-10-06
Länk till avsnitt

54. Palwasha Feizi - Money mindset & success coach

Hur var nu det här med vibrationer och attraktionslagen? Kan man påverka sina önskningar med att ligga på rätt "våglängd" och ha rätt inställning? Palwasha Feizi är kvinnan som har svaren på alla dessa frågor och många fler!

2022-09-29
Länk till avsnitt

Uppvaket - Hör vad jag säger

Äntligen är låten här. Lyssna och njut!
2022-09-29
Länk till avsnitt

53. "Hopp"

"En dag ska vi alla dö, alla andra dagar lever vi". Hör Cecilia Jansson berätta om sin inställning till livet och den väldigt sällsynta sjukdomen sanfilippos sjukdom.
2022-09-22
Länk till avsnitt

52. Pelle är veckans gäst!

Läste du rätt? Jajamän! Den här veckan har vi ingen mindre än självaste Pelle Gustafsson som gäst. Lyxigare än så här kan det nog inte bli! 

2022-09-15
Länk till avsnitt

51. Helen Haxner - Livet mellan liven

Hur var det där med regression och Livet mellan liven? Hypnosproffset Helen Haxner reder ut begreppen.
2022-09-08
Länk till avsnitt

50. Annelie Persson - Soulergy

Alltså WOW! Är det någon som har stenkoll på energier så är det veckans gäst Annelie Persson. När det kommer till att släppa blockeringar, rensa bland guider och fixa och trixa med själsbitarna så är hon ett riktigt proffs!
2022-09-01
Länk till avsnitt

49. Nils Von Heijne - Shaman

I veckans avsnitt träffar vi Nils som är shaman, entreprenör OCH författare! Snacka om spännande avsnitt!
2022-08-25
Länk till avsnitt

48. Från ABBA till munkarna i Laos

Har du gjort någonting som du vet att ingen annan i hela världen har gjort? Och som du dessutom vet aldrig förmodligen kommer göras igen? Det har Ewa Wigenheim gjort! Häng med när hon berättar sin häftiga historia, det här vill du inte missa!
2022-08-18
Länk till avsnitt

47. PLANERINGSMÖTE 2.0

Vart sjutton är assistenten när man behöver en? Återigen gör Pelle och Maria ett försök att planera hösten.
2022-08-11
Länk till avsnitt

46. Rebecka Vik - Sejdare

Uppvaket gav sig ut på roadtrip igen. Den här gången blev vi bjudna hem till Rebecka Viks fantastiska stuga i Kolmåden. Den blev en otroligt mysig dag i solen där vi fick ta del av Rebeckas enorma kunskap och förmåga att samspela med de väsen som finns i naturen omkring oss. Hon berättade om sina spännande möten och vad hon upplevt under sin tid som sejdare. Att det även bjöds på hemlagad paj och delikat ost på kex gjorde dagen helt komplett.
2022-08-04
Länk till avsnitt

45. Anna Jois - Powerkvinnan som hittade vägen till total glädje och energi

Det här med glädjeämnen i kroppen. Hur funkar det och vilka aktiviteter gör så att dessa hormoner utsöndras? Vi snackar med Anna Jois som har hittat ett unikt sätt att hålla peppande företagsevent på. Ladda med deo och extra t-shirt, veckans avsnitt med denna energiknippe blir extra svettigt!
2022-07-28
Länk till avsnitt

44. Hypnos och NLP med Alexander Herold

Vårt första avsnitt vi gör med gäst via länk! Vi tackar den otroligt kunnige Alexander Herold för att han ville dela med sig av sin över 30-år långa erfarenhet inom NLP, Hypnos mycket mer därtill. Vi får även veta hur det gått med Pelles Ormfobi!
2022-07-21
Länk till avsnitt

43. Medium, meditation, hälsa och personlig utveckling

Den här veckan träffar vi härliga Rosmarie som erbjuder det mesta inom det andliga! Hör henne berätta om hur hon började sin resa och hur hon nu försörjer sig på sina förmågor.
2022-07-14
Länk till avsnitt

42. Ingrid Kronholm - "återupptäck ditt sanna jag"

"Min roll på Jorden är som ljusbärare, healer och multidimensionell kanal. Jag brinner för att hjälpa andra hitta tillbaka till sitt sanna jag och börja leva utifrån hjärtat. " / Ingrid
2022-07-07
Länk till avsnitt

41. Tove Aradala - "Jag är Magi"

Det är inte varje dag vi får ha med en översteprästinna i podden! Utöver det är Tove även Völva, Shamanka, Runmästare.....listan kan göras lång! Lyssna på detta minst sagt intressanta avsnitt.

2022-06-30
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.