Sveriges 100 mest populära podcasts

Uppvaket

Uppvaket

En podd om när livet ger oss människor ett uppvaknande, på ett eller annat sätt. Allt med en röd tråd av andlig eller existentiell nyfikenhet, på vårt vis. Med en blandning av allvar och skratt samtalar vi med människor med olika erfarenheter.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

anchor.fm/maria-vnsk

Avsnitt

63. Maria och Pelle - Planeringsmöte 3.0

Knivlagen, korrigeringssamtal och gelatin som fönster. Och varför behöver vi en tandemcykel? Här får ni åter en inblick i ett utav uppvakets intensiva men ack så viktiga planeringsmöten!
2022-12-01
Länk till avsnitt

62. Pehr Trollsveden - Medium

I veckans avsnitt kidnappar Maria en utav utställarna från harmoni Expo. Det är ingen mindre än ett av våra mest kända medium i Sverige: Pehr Trollsveden! Häng med när vi snackar mediumskap, tarot, pendlar och hunduppfödning.
2022-11-25
Länk till avsnitt

61. Jenny Sondal Knudsen - Energy work

Maria välter mickstativet och räknar upp alla kändisar som bor i Tyresö. Pelle passar på att döma ut hela Göteborg. Och just det, vi har en gäst också! Jenny hittar du här: https://www.bokadirekt.se/places/ulrika-rosander-liding%C3%B6-14948
2022-11-17
Länk till avsnitt

60. MariaTherese Bohman Agerhill - Mithera

Medium, healer, författare, ägare av en kursgård och inte minst: ordförande i mediumförbundet! I veckans avsnitt drar gänget till Uppsala där vi får äran att prata en stund med MariaTherese som så hjärtligt bjöd in oss till sitt hem. (Och desutom bjöd på hembakat). MariaTherese och hennes bok Hittar du på länken här nedanför.

Spiritualistiskt Center - Mithera Development Spiritualistiska Center

2022-11-10
Länk till avsnitt

59. Roger Gotthardsson - Fjärrskådning

I veckans avsnitt träffar vi författaren och fjärrskådaren Roger Gotthardsson. Han reder ut begreppen när det kommer till fjärrskådning och utmanar till och med lyssnarna att testa hans kunskaper! Det här vill ni inte missa.
2022-11-03
Länk till avsnitt

58. Pling - The Seven Signs of Origion

Hur beskriver vi detta men endast några rader? Vi tror nog det är bäst att ni genast lyssnar på avsnittet istället! 

2022-10-28
Länk till avsnitt

57. Ylva Plogell och Veronica Forsberg - Trollbord

I veckans avsnitt beger sig hela gänget ut på roadtrip igen. Den här gången blir det en väldigt speciellt avsnitt då Maria och Pelle även får testa på Trollbord!
2022-10-20
Länk till avsnitt

56. Alfrida Ivarsson - Hypnosterapi och astrala resor

Alfrida är hypnosterapeuten som tar dagen som den kommer. Hon visar sig även vara en ev fena på astrala resor. Och vad det egentligen för fuffens hon har ihop med tekniker-Robert? Borde Maria vara orolig? Det här avsnittet vill du inte missa!
2022-10-13
Länk till avsnitt

55. Ylva Wegler - Mirakelkur för själen

Förbered dig på ett låååångt avsnitt med många skratt och en hel del allvar. Veckans gäst är Ylva Wegler som arbetar som coach och hypnotisör främst inom sorgbearbetning! Och som så många andra har hon självklart även stenkoll på det här med attraktionslagen.
2022-10-06
Länk till avsnitt

54. Palwasha Feizi - Money mindset & success coach

Hur var nu det här med vibrationer och attraktionslagen? Kan man påverka sina önskningar med att ligga på rätt "våglängd" och ha rätt inställning? Palwasha Feizi är kvinnan som har svaren på alla dessa frågor och många fler!

2022-09-29
Länk till avsnitt

Uppvaket - Hör vad jag säger

Äntligen är låten här. Lyssna och njut!
2022-09-29
Länk till avsnitt

53. "Hopp"

"En dag ska vi alla dö, alla andra dagar lever vi". Hör Cecilia Jansson berätta om sin inställning till livet och den väldigt sällsynta sjukdomen sanfilippos sjukdom.
2022-09-22
Länk till avsnitt

52. Pelle är veckans gäst!

Läste du rätt? Jajamän! Den här veckan har vi ingen mindre än självaste Pelle Gustafsson som gäst. Lyxigare än så här kan det nog inte bli! 

2022-09-15
Länk till avsnitt

51. Helen Haxner - Livet mellan liven

Hur var det där med regression och Livet mellan liven? Hypnosproffset Helen Haxner reder ut begreppen.
2022-09-08
Länk till avsnitt

50. Annelie Persson - Soulergy

Alltså WOW! Är det någon som har stenkoll på energier så är det veckans gäst Annelie Persson. När det kommer till att släppa blockeringar, rensa bland guider och fixa och trixa med själsbitarna så är hon ett riktigt proffs!
2022-09-01
Länk till avsnitt

49. Nils Von Heijne - Shaman

I veckans avsnitt träffar vi Nils som är shaman, entreprenör OCH författare! Snacka om spännande avsnitt!
2022-08-25
Länk till avsnitt

48. Från ABBA till munkarna i Laos

Har du gjort någonting som du vet att ingen annan i hela världen har gjort? Och som du dessutom vet aldrig förmodligen kommer göras igen? Det har Ewa Wigenheim gjort! Häng med när hon berättar sin häftiga historia, det här vill du inte missa!
2022-08-18
Länk till avsnitt

47. PLANERINGSMÖTE 2.0

Vart sjutton är assistenten när man behöver en? Återigen gör Pelle och Maria ett försök att planera hösten.
2022-08-11
Länk till avsnitt

46. Rebecka Vik - Sejdare

Uppvaket gav sig ut på roadtrip igen. Den här gången blev vi bjudna hem till Rebecka Viks fantastiska stuga i Kolmåden. Den blev en otroligt mysig dag i solen där vi fick ta del av Rebeckas enorma kunskap och förmåga att samspela med de väsen som finns i naturen omkring oss. Hon berättade om sina spännande möten och vad hon upplevt under sin tid som sejdare. Att det även bjöds på hemlagad paj och delikat ost på kex gjorde dagen helt komplett.
2022-08-04
Länk till avsnitt

45. Anna Jois - Powerkvinnan som hittade vägen till total glädje och energi

Det här med glädjeämnen i kroppen. Hur funkar det och vilka aktiviteter gör så att dessa hormoner utsöndras? Vi snackar med Anna Jois som har hittat ett unikt sätt att hålla peppande företagsevent på. Ladda med deo och extra t-shirt, veckans avsnitt med denna energiknippe blir extra svettigt!
2022-07-28
Länk till avsnitt

44. Hypnos och NLP med Alexander Herold

Vårt första avsnitt vi gör med gäst via länk! Vi tackar den otroligt kunnige Alexander Herold för att han ville dela med sig av sin över 30-år långa erfarenhet inom NLP, Hypnos mycket mer därtill. Vi får även veta hur det gått med Pelles Ormfobi!
2022-07-21
Länk till avsnitt

43. Medium, meditation, hälsa och personlig utveckling

Den här veckan träffar vi härliga Rosmarie som erbjuder det mesta inom det andliga! Hör henne berätta om hur hon började sin resa och hur hon nu försörjer sig på sina förmågor.
2022-07-14
Länk till avsnitt

42. Ingrid Kronholm - "återupptäck ditt sanna jag"

"Min roll på Jorden är som ljusbärare, healer och multidimensionell kanal. Jag brinner för att hjälpa andra hitta tillbaka till sitt sanna jag och börja leva utifrån hjärtat. " / Ingrid
2022-07-07
Länk till avsnitt

41. Tove Aradala - "Jag är Magi"

Det är inte varje dag vi får ha med en översteprästinna i podden! Utöver det är Tove även Völva, Shamanka, Runmästare.....listan kan göras lång! Lyssna på detta minst sagt intressanta avsnitt.

2022-06-30
Länk till avsnitt

BONUS! Uppföljningen.

Pelle får en minst sagt intressant återkoppling angående psykometri-övningen de båda gjorde i föregående bonusavsnitt!
2022-06-30
Länk till avsnitt

BONUSAVSNITT! - Psykometri

Robert har fått i uppdrag av en lyssnare att sätta Maria och Pelles mediala kunskaper på prov! Häng med när de båda får ta sig an utmaningen.
2022-06-28
Länk till avsnitt

40. Medium - Elisabeth Edborg

Pelle och Maria får träffa ingen mindre än Elisabeth Edborg! Hon berättar om sitt uppvaknande och vad som gjorde att hon gick från IT-chef till att arbeta heltid som medium och utbildare.
2022-06-23
Länk till avsnitt

39. Sarah Miroglio - Doga&soul

Äntligen får vi träffa multitalangen, djurkommunikatören och hund"viskaren" Sarah Miroglio. Är ni också spända på att få veta vad Pepsi har att säga? Det här vill ni INTE missa!
2022-06-16
Länk till avsnitt

39. Ami Sundeman - Vad har djuren att säga oss?

Vi önskade oss en djurkommunikatör och fick TVÅ! Först ut är avsnittet med Amis Sundeman. Författare till boken "Livet enligt djuren". Det här fantastiska avsnittet vill ni inte missa!
2022-06-09
Länk till avsnitt

37. Medium Max

Medium, healer, tarot-läggare utbildad massör...finns det något den här mannen inte gör? Möt mångsysslaren Max Lebedev och hör honom berätta om sin resa inom den mediala världen.
2022-06-02
Länk till avsnitt

36. Sara Jansson - reconnective healing

Stort temaavsnitt! Häng med när vi ägnar nästa två timmar åt ämnet reconnective healing. Hör Sara Jansson berätta om hur hon fick sitt uppvaknande och sedan "halkade in" på denna fantastiska healingmetod. Pelle tipsar som vanligt i sitt egna inslag "Pelle tipsar och killgisar" och vi reder ut begreppet "ljusarbetare" en gång för alla.
2022-05-27
Länk till avsnitt

35. Maria Lindén

Vi möter Maria Lindén. Ett fullblodsproffs när det kommer till ledarskap, kommunikation och coaching. Maria och Pelle diskuterar även denna magiska konferensanläggning dem har hittat!
2022-05-19
Länk till avsnitt

34. Tidigare liv med Maria och Pelle

Maria och Pelle har varit på regression och fått reda på intressanta saker om deras tidigare liv. Häng med när dem berättar om sina upplevelser!
2022-05-12
Länk till avsnitt

33. Hur man sammanför vetenskap med andlighet

Vi möter författaren, biologen och inspiratören Evan Mati. Vi har ett intressant samtal om hans syn på det här med andlighet och hur detta ledde fram till att han skrev boken "universum talar".
2022-05-05
Länk till avsnitt

32. Sanna Ekström - Min mediala resa

Den här veckan får vi träffa Sanna som är i starten av sin mediala resa. Vi pratar om kurser,inriktningar och hur man bäst kommer igång med sitt intresse för det mediala.
2022-04-28
Länk till avsnitt

31. Yvonne Bjelkmark

Vi bjuder på ännu ett spretigt avsnitt. Den här gången med härliga mediumet Yvonne Bjelkmark!
2022-04-21
Länk till avsnitt

30. Gunilla Allvar - Att bli medium, hur gör man?

I veckans avsnitt träffar vi Gunilla Allvar och pratar om hur man man gör om man är intresserad av att utbilda sig till medium. Vi kan med all säkerhet säga att detta avsnitt är det som hittills har spårat ut mest! Håll till godo.
2022-04-14
Länk till avsnitt

29. Sockerberoende

Har du också svårt att hålla dig från chokladen? Eller ska du bara ta den där "sista semlan"? Vi träffar Pia Lönnroth från sockerakademin och snackar sockerberoende.
2022-04-08
Länk till avsnitt

28. Planeringsmöte

Det här avsnittet var egentligen inte tänkt att bli..? Vi hade planerat ett avsnitt om sockerberoende, men då vår käre tekniker gått och blivit inlagd på sjukhus, fick vi improvisera lite den här gången. Vi tycker dock att vi själva är vansinnigt roliga och ger er därför detta galna planeringsmöte som vi hade för en tid sedan. Vi hoppas på en snar återkomst av vår tekniker @Robert Westman och tackar vår fantastiska @Daniel Saringe för den snabba hjälpen med detta avsnitt! ?? Om en vecka kommer ordningen vara återställd! ? Håll tillgodo! ?
2022-03-31
Länk till avsnitt

27. Ta inte ditt liv. Ta tag i ditt liv.

Vi gästas av Henrik Ångström som pratar om psykisk ohälsa och vilken otrolig effekt träning har på vår kropp och psyke.

2022-03-24
Länk till avsnitt

26. Satyam Frank Hougen - Englagård

Nu släpper vi det andra avsnittet vi spelade in på vår "Wold Wide Famous Tour". Vi fick den stora äran att få prata en stund med Satyam Frank Hougen som är grundare och ägare till den fantastiska kursgården Englagård. 

Retreat, mediumkurs, änglakurs, healingkurs. Över 30 olika utbildningar med en helt unik trygghetsgaranti!

2022-03-17
Länk till avsnitt

Astrolog Gunnar tipsar om viktiga datum!

Oavsett om du gör affärer eller ska ta stora beslut så är denna information ovärderlig!
2022-03-14
Länk till avsnitt

25. Livet är en lek på blodigt allvar

Nu släpper vi ett av avsnitten som spelades in från Englagård då vi var ute på vår "World Famous Tour". Möt Jonas Appelgren och hör honom berätta en historia som fick oss att hålla andan hela den första kvarten!

2022-03-10
Länk till avsnitt

24. Jessica Falk - Överlevaren

Vi möter Jessica som hittade hem i Nashville och trotsade allt hat.

2022-03-03
Länk till avsnitt

Harmonimässan! 26:e - 27:e Mars

Den 26:e till 27:e Mars kan du komma och hänga med oss på Harmoni Expo i Solna!
2022-03-01
Länk till avsnitt

23. Astrologen

Vilket stjärntecken är du? Om du någonsin varit det minsta lilla nyfiken på astrologi så har du nu chansen att lyssna på vårt fullblodsproffs Gunnar Reinerdahl. 

2022-02-24
Länk till avsnitt

22. Amo Cartwright - The golden mindset

Pelle får paket och Maria har blivit en "riktig" mamma.

Veckans gäst är den sprudlande, sprakande, glittrande och färgglada Amo Cartwright. Han har med sin positiva inställning skapat sitt alldeles egna "golden mindset". Hör honom berätta om vägen dit och hur du också kan ha ett "golden mindset". 

Om Amo Cartwright 

2022-02-19
Länk till avsnitt

21. Jessica Norell - Intuitive matchmaker

Vi möter Jessica som har skapat en unik plattform för singlar som söker kärleken. Pelle fortsätter att kämpa med sina önskningar.

2022-02-10
Länk till avsnitt

20. Attraktionslagen, spådomar och nackskott

Maria försöker lära Pelle hur attraktionslagen fungerar vilket visar sig vara lättare sagt än gjort. Vi talar även om spådomar, nackskott och varför det är så viktigt att ha en kofot på bilen! 

https://www.facebook.com/groups/189139579991632/

2022-02-03
Länk till avsnitt

19. Ayahuasca - Den mytomspunna brygden

Hör Fredrik berätta om sina erfarenheter kring Ayahuasca och dess användning.

2022-01-27
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.