Sveriges 100 mest populära podcasts

The Daily Messiah

The Daily Messiah

Messiah Hallberg, Klara Doktorow och John Willander Lambrell är tillbaka! The Daily Messiah - ditt nyhetsflöde är en dagsaktuell podd oavsett när du lyssnar på dagen. Vi ger dig allt du behöver veta kring det mesta som händer i världen. Nytt avsnitt släpps varje vardag.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podplay.com/sv-se/podcasts/the-daily-messiah-843471

Avsnitt

27. Samir Badrans karriärhemlighet

Messiah vill ha tillbaka sportkommentatorn Bosse Hansson, Klara hatar män som inte äter upp sin bulle och John identifierar Samir Badrans största fan. Dessutom: varför är Danny Saucedos tunga alldeles lam efter en helg i Västerås?
2021-11-30
Länk till avsnitt

26. TV4:s sjuka sekt

Messiah analyserar allt sjukt som pågår på TV4, Klara skriver ett öppet brev till jultomten och John presenterar Sveriges nya supergrupp som ska ta över musikvärlden.
2021-11-29
Länk till avsnitt

25. Vad hände med Freakshow? (Gäst: Jakob Öqvist)

Det var krigsrubriker i tidningarna - nu gästar Jakob Öqvist och ger svar på vad som egentligen hände när podcasten Freakshow imploderade, John tar en konflikt med Messiah om sin utländska bakgrund och så har vi läst Will Smiths (inte så) ödmjuka självbiografi.
2021-11-26
Länk till avsnitt

24. Leaving Messiahland

Klara tycker att svensk politik är för osexig, Messiah finner en ny BFF på flygplan och John rotar i Josef Fritlzs källare.
2021-11-25
Länk till avsnitt

23. Saucedo rimmar på rövhål

Messiah håller försvarstal för Margaux, Klara sittdemonstrerar mot kungahuset och John tvekar på att årets Bachelorette kommer hitta vad hon söker.
2021-11-24
Länk till avsnitt

22. Bröstchocken som skakade USA

Messiah dödförklarar "Så mycket bättre" redan nu, Klara analyserar Janet Jacksons bröstchock och John har blivit man.
2021-11-23
Länk till avsnitt

21. Snopp från en basketagent

Messiah uppmuntrar Adeles kamp att få ligga runt. Vi rankar de fyra våldsammaste idrottsmatcherna i historien och Klara skriver ett öppet brev till Kungen.
2021-11-22
Länk till avsnitt

20. Feedbackblicken

Messiah har fått oönskad feedback av den försvunne Olle Högbom. Klara högläser i Fräcka Fredag och John tipsar om en hemlig detektivpub.
2021-11-19
Länk till avsnitt

19. Gnagare of the year

Hur dog egentligen Nisse Hamsters? Vem förstörde Klaras gender reveal party? Och vem mördade Catrine da Costa? Borr borr borr!
2021-11-18
Länk till avsnitt

18. Håkan Nessers Kina

Messiah blottar sina okunskaper om Kina och Klara letar intellektuella svenskar och hyllar motvilligt Horace Engdahl.
2021-11-17
Länk till avsnitt

17. Jihdes diabetesstafett

John försöker se ett mönster i Peter Jihdes diabetesgala, Messiah har varit i Sveriges Bagdad, och Klara undrar om Bellman verkligen gjorde smoothies.
2021-11-16
Länk till avsnitt

16. Sveriges minst politiskt korrekta maskerad

Klara avfärdar "Den Stora Penisens" teori, Messiah har blivit dubbelt åldershånad inför fars dag och John upprörs över att ingen kan ge en ordentlig komplimang längre.
2021-11-15
Länk till avsnitt

15. Kom ihåg mig när du säljer ut Globen (Gäst: Johanna Nordström)

Johanna Nordström hissar och dissar andra Globen-utsäljare, Messiah förkastar TV4-buskisen och Klara avslöjar vad Persbrandt skriker till havet.
2021-11-12
Länk till avsnitt

14. Den hemliga sanningen om Palmemordet

Både Stefan Löfven och Alice Stenlöfs assistent Lucas avgick på samma dag, vad får detta för konsekvenser för Sverige? John tappar det fullständigt på Netflix lögnaktiga filmatisering av Palmemordet och Messiah kan redan nu berätta för sossarna vad som kommer ske med Magdalena vid rodret.
2021-11-11
Länk till avsnitt

13. Superkort och miljardär

Messiah havererar på Sveriges första humla, Klara utser världens kortaste miljardär och John avslöjar den femte Spice Girlen.
2021-11-10
Länk till avsnitt

12. Stoppord: Kvinnohat

Messiah har upptäckt ett helt nytt och effektivt stoppord. John går igenom kändisarnas märkliga farväl till Löfvén och Klara har tre teorier kring hur fula och mediokra killar får svinsnygga tjejer.
2021-11-09
Länk till avsnitt

11. Microsoft Woke

Messiah har hittat nästa nivå av wokeness. Klaras moster går loss på unga män och John drömmer om att leva i gayvärlden.
2021-11-08
Länk till avsnitt

10. Vem tar med en trollkarl på mingel?

Messiah gör ett försök att förföra sin fru med Bachelor-retorik. John förundras över familjens Wahlgrens dingdingvärld och Klara sågar gurkmejashots.
2021-11-05
Länk till avsnitt

9. Robert Gustafssons galenskaper

Har Palme-bevakningen drabbats av mystiskt sabotage? John frågar sig även om Robert Gustafsson tappat det helt efter sin roll som Skandiamannen i nya Netflix-serien. Och så har Messiah ett par ord att säga om DN-kvinnan som vill se hela världen brinna.
2021-11-04
Länk till avsnitt

8. Frosk i bötte vanne

Varför är jordens undergång så osexigt att prata om? Och hur står det egentligen till med politikernas argument på klimatmötet? Dessutom har Klara fått ett samtal som förändrat livet och Messiah har kommit på lösningen för segregeringen i samhället.
2021-11-03
Länk till avsnitt

7. Är du pepp?

Klara har mött Jesus på en mörk vind i en frikyrka, John undrar om Margaux Dietz håller på att möta samma öde som Carola, och så analyserar Messiah är-du-pepp-personlighetstypen samtidigt som han inser att hans hat till allt som är pepp verkar ha gått i arv...
2021-11-02
Länk till avsnitt

6. Kaja - det tjuvaktiga sminkmärket

Messiah öppnar första luckan i den tjuvaktiga kråkfågelns julkalender. Klara skriver ännu ett öppet brev och John piggas upp av Siw Malmkvists Så mycket bättre-pissande.
2021-11-01
Länk till avsnitt

5. Roy Fares skyller på julen

Klara läser högt ur Margaux Dietz heta erotiska roman "Alexa", John testar om Roy Fares utsago om julkalenderstölden håller rent juridiskt, och så har Messiah bjudit in en kär gäst för lite livemusik. Äntligen fredag!
2021-10-29
Länk till avsnitt

4. Chappelles transalibi

Messiah och John har varit i London på Chappelles senaste föreställning, vad har egentligen hänt sedan hans utskällda Netflix-show The Closer? Och varför är den så utskälld? Vår egna privatspanare John tar oss även genom det fruktansvärt skrämmande snapchatmordet i Delphi.
2021-10-28
Länk till avsnitt

3. Tinnitusterroristen

Messiah har slutat tvivla på Joakim Lundell. John stör sig på detaljen som förekommer i ALLA tv-serier. Och Klara ger er allt det senaste, om vädret.
2021-10-27
Länk till avsnitt

2. Mediesveriges största självförtroende

Män i mediesverige höjer ribban för självförtroende. Klara fascineras över den nya SAS-vd:ns aerodynamiska hudvård. Vi har även sett Cissi Wallins nya #metoo-dokumentär och Messiah ger Colin Nutleys dialoger en känga som är svår att återhämta sig ifrån. Medverkande: Messiah Hallberg, Klara Doktorow och John Willander Lambrell. Nytt avsnitt släpps varje vardag.
2021-10-26
Länk till avsnitt

1. Den stora stölden

Ronnie Sandahl har oväntat gjort Messiah till en bättre människa, John drar i sin johnbola igen och Klaras elbil är stulen. I jakten på den gräver hon fram en skrämmande sanning om Sveriges mest sålda elbil 2021. Medverkande: Messiah Hallberg, Klara Doktorow och John Willander Lambrell. Nytt avsnitt släpps varje vardag.
2021-10-25
Länk till avsnitt

The Daily Messiah - Trailer

Messiah Hallberg, Klara Doktorow och John Willander Lambrell är tillbaka! The Daily Messiah - ditt nyhetsflöde är en dagsaktuell podd oavsett när du lyssnar på dagen. Vi ger dig allt du behöver veta kring det mesta som händer i världen. Premiär den 25:e oktober.
2021-10-15
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.