Sveriges 100 mest populära podcasts

Olyckan inifrån

Olyckan inifrån

I Olyckan inifrån hör du människor som varit med om stora, dramatiska och omskakande olyckor. Personer som upplevt Tsunamin, flygkrascher och jordskred och som berättar om när marken rämnade, vattnet kom forsande eller när flyget fick motorstopp. Om hur livet förändrades i ett slag, från något tryggt och igenkännligt, till en katastrof. Programledare: Hedda Stiernstedt. Hör alla avsnitt av Olyckan inifrån hos Podme! https://podme.com/se/olyckan-inifran Besök podme.com och skapa ditt konto. Ladda sedan ner Podmes app i AppStore eller Google Play och börja lyssna.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podme.com/se/olyckan-inifran

Avsnitt

Niclas blev förgiftad

Det börjar med att Niclas Thunborg och hans kollegor på macken känner en påträngande och illadoftande lukt. Lukten kommer från ett plastmaterial från renoveringen som pågår i tvätthallen intill. Att plastmaterialet innehåller ett ämne som är hälsofarligt vet inte Niclas då. Men snart börjar han må riktigt dåligt och han blir akut förgiftad. Nu börjar en lång och svår kamp för Niclas att komma tillbaka. Men inget kommer bli som det en gång var. Hör alla avsnitt av Olyckan Inifrån hos Podme. Besök podme.com och skapa ditt konto. Ladda sedan ner Podmes app i AppStore eller Google Play och börja lyssna.
2023-10-24
Länk till avsnitt

Raskatastrofen i Norge

Mitt i natten vaknar Jörgen och Anna Sandman av ett märkligt ljud och tror att en inbrottstjuv är på väg in i huset. Det visar sig dock vara mer dramatiskt än så. På några få minuter har deras hus drivit iväg och plötsligt står de och blickar ut över resterna av bostadsområdet de älskar. Skredet i Gjerdrum 2020 är ett av de värsta jordskreden någonsin i Norge. Tio människor, varav två barn, mister livet i raskatastrofen. Händelsen blir ett nationellt trauma och efteråt frågar sig alla hur kunde marken plötsligt bara försvinna och dra med sig ett helt bostadsområde? Programledare: Hedda Stiernstedt. Producent: Erik Laquist. Lyssna på ännu fler avsnitt av Olyckan inifrån hos PodMe. Signa upp dig på Podme.com - de första fjorton dagarna är gratis!
2022-08-24
Länk till avsnitt

Dödsolyckan på Roskildefestivalen

Den 30 juni 2000 går det amerikanska rockbandet Pearl Jam upp på Roskildefestivalens stora scen. Men allt är inte som det ska bland fansen framför scenen. I publikhavet är det trångt. Väldigt trångt. Och när kvällen är slut har nio unga människor mist livet. Fredrik Robertsson är en av dem som upplever tumultet och något oväntat kommer hans gräspollenallergi att ha betydelse för hur kvällen slutar för hans del. Programledare: Hedda Stiernstedt. Producent: Erik Laquist. Lyssna på ännu fler avsnitt av Olyckan inifrån hos PodMe. Signa upp dig på Podme.com - de första fjorton dagarna är gratis!
2022-08-24
Länk till avsnitt

Trailer

I Olyckan inifrån berättar Hedda Stiernstedt om människor som varit med om stora, dramatiska och omskakande olyckor. Personer som upplevt Tsunamin, flygkrascher och jordskred och som berättar om när marken rämnade, vattnet kom forsande eller när flyget fick motorstopp. Om hur livet förändrades i ett slag, från något tryggt och igenkännligt, till en katastrof.


Hör alla avsnitt av Olyckan inifrån hos PodMe!

https://podme.com/se/olyckan-inifran

Ladda ner PodMe-appen i Appstore eller Google Play. Första 14 dagarna är gratis.

2021-11-17
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.