Sveriges 100 mest populära podcasts

Hockeytvåanpodden

Hockeytvåanpodden

Hockeytvåanpodden är podden för dig som gillar just Hockeytvåan. Joel Persson och Alexander Jepsen följer den södra serien ingående och har varje vecka med en gäst från något av lagen. Experten Persson analyserar de senaste matcherna, de hetaste nyheterna och siar om det som kommer.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

hockeytvaan.gotamedia.libsynpro.com/website

Avsnitt

Ovanligt jämnt

Veckans avsnitt av Hockeytvåanpodden som är tillbaka efter jullovet.

2023-01-10
Länk till avsnitt

Toppen och botten ? vi kollar B-lagen: ?Räknar inte ut dem?

Veckans avsnitt blir en framåtblick. Joel Persson och Alexander Jepsen tittar på de kommande serierna.

2022-12-07
Länk till avsnitt

Poängkungen, superlegendaren och avgörande mötet

Veckans avsnitt av Hockeytvåanpodden är här. Panternstjärnan och seriens poängkung Viktor Holmkvist gästar Alexander Jepsen och Joel Persson.

2022-12-02
Länk till avsnitt

Sjukvårdaren kan ha räddat livet på Borobacken

Veckans avsnitt av Hockeytvåanpodden. Joel Persson och Alexander Jepsen djupdyker i förra veckans omgång. HA74:s tränare Martin Andersson gästar och Borobacken Ville Henell som bröt nacken berättar om den hemska situationen.

2022-11-23
Länk till avsnitt

Avslöjarpodd: Geest på väg in?

Veckans avsnitt av Hockeytvåanpodden är här. Duon Joel Persson och Alexander Jepsen har fått nys om att Marcus von der Geest kan vara på väg in för HA74. Samtidigt är Team Boro tillbaka.

2022-11-17
Länk till avsnitt

Forwardens val hyllas av Persson

I veckans avsnitt av Hockeytvåanpodden gästar Sölvesborgs Simon Wester. Joel Persson tycker att forwarden gör rätt som ?kliver ned? i tvåan igen. Dessutom utsätts Persson för en kupp där förbundskapten Sam Hallam är inblandad och bjuder till.

2022-11-02
Länk till avsnitt

Det märkligaste vi har sett i år

I veckans avsnitt av Hockeytvåanpodden gästar Jonstorps nye tränare Nick Sörensen. Joel Persson analyserar som vanligt det senaste runt serien och Alexander Jepsen leder programmet.

2022-10-26
Länk till avsnitt

?Bagarn? gästar och därför swishade Joel 10 000 till en gammal elev

Veckans avsnitt av Hockeytvåanpodden är här. Mickael ?Bagarn? Engdahl, Ulricehamns assisterande tränare, gästar och ger svar på varför Ulricehamn ännu inte har tagit något poäng. Samtidigt drar Joel en anekdot om ett vad han hade med en gammal elev.

2022-10-19
Länk till avsnitt

Blekingelaget imponerar ? vad sysslar Pantern med?

Hockeytvåanpodden är här med veckans avsnitt. Joel Persson och Alexander Jepsen är förvånade över Panterns säsongsinledning och hyllar Sölvesborg.

2022-10-14
Länk till avsnitt

?Bena? Karlsson om superstarten ? nye ASK-tränaren gästar

I veckans avsnitt av Hockeytvåanpodden har Joel Persson och Alexander Jepsen besök. Nye Alvestatränaren Björn ?Bena? Karlsson gästar och berättar om sitt lags superstart på säsongen.

2022-10-07
Länk till avsnitt

Comeback och världsnytt ? vi kickstartar säsong två

Hockeytvåanpodden är tillbaka för säsong två. Joel Persson och Alexander Jepsen granskar lagen i serien inför premiären. Dessutom levereras en världsnyhet.

2022-09-30
Länk till avsnitt

Oväntat avsked för tränaren: ?Det är uppseendeväckande?

Hockeytvåanpodden får sommarlov men hinner med ett avsnitt innan dess. Vi gratulerar Tyringe och Borås till platserna i ettan och undrar varför Magnus Rahm inte får leda Tyringe i ettan? Dessutom lägeskoll i lagen.

2022-05-03
Länk till avsnitt

Vilka tar chansen och får fler lag stanna kvar än vi har trott?

Hockeytvåanpodden är tillbaka. Joel Persson siar om utgången i alla kvalserier. Dessutom. Får fler lag spela kvar än vad vi har trott i tvåan?

2022-04-14
Länk till avsnitt

Stjärnlaget spelar i för lågt tempo: ?Lite frågande faktiskt?

Veckans avsnitt av Hockeytvåanpodden är här. Joel Persson har varit på kvalseriepremiär och imponerades inte av stjärnfyllda Borås.

2022-03-28
Länk till avsnitt

Perssons spaning: ?Alla sportchefer i Hockeyettan borde kolla på honom?

Veckans avsnitt av Hockeytvåanpodden är här. Joel Persson var och såg alla tre play off-matcherna mellan Alvesta och Tyringe. Experten har en spaning och en spelare som alla sportchefer i Hockeyettan borde vilja ha. 

2022-03-21
Länk till avsnitt

Kungarna från Kungälv ? så slutar play off

Här är veckans avsnitt av Hockeytvåanpodden. Play off-lagen är klara och Kungälv är skrällen. Eller vi menar såklart: Kungarna från Kungälv. Joel Persson siar om utgången och vilka lag som tar sig till play off.

2022-03-14
Länk till avsnitt

Ronny Hansson från Alvesta på besök: ?Vi hade kunnat trycka på mer om vi hade velat?

Veckans avsnitt av Hockeytvåanpodden är här. Ronny Hansson från Alvesta SK gästar och levererar sköna citat. Flera lag är klart för play off och andra för negativt kval. Joel Persson reder ut och siar om avslutningen.

2022-03-07
Länk till avsnitt

Hockeytvåanpodden: Lagen måste hålla sig på lilla bron

Veckans avsnitt av Hockeytvåanpodden är här. Kontentan av hela avsnittet är att det gäller att hålla sig på lilla bron. Borås tränare Gunnar Persson berättar varför.

2022-02-28
Länk till avsnitt

Sågningspodd och tajt i helvete: ?Några tåg kommer att gå?

Veckans avsnitt av Hockeytvåanpodden är här. Kim Runermark från Tyringe gästar och han delar ut sågningar till höger och vänster. Joel Persson menar att flera tåg kan gå redan på onsdag i fortsättningsserien (helvetesserien).

2022-02-21
Länk till avsnitt

Ny supervärvning ? 485 poäng gästar

Veckans avsnitt av Hockeytvåanpodden är här. Joel Persson och Alexander Jepsen diskuterar det senaste om Hockeytvåan. Marcus Twillman från succélaget Vänersborg gästar.

2022-02-09
Länk till avsnitt

Oväntad klassvärvning: ?Man undrar vad han gör här??

Hockeytvåanpodden är tillbaka med veckans avsnitt. Joel Persson och Alexander Jepsen går igenom det senaste runt serierna. Persson är förvånad över Boros senaste värvning och duon ifrågasätter sig själva.

2022-01-31
Länk till avsnitt

Överraskande start och tidiga kriser

I veckans avsnitt av Hockeytvåanpodden diskuterar Joel Persson och Alexander Jepsen det senaste runt Alltvåan och fortsättningsserien. Persson skickar en löneförhandlingshint om en fortsättning av podden. Duon hyllar GSK:s Robban Olofsson och gillar att Marcus Schelin är tillbaka.

2022-01-17
Länk till avsnitt

Vad händer nu? ? ?Är kanske bästa alternativet?

Veckans avsnitt av hockeytvåanpodden är här. Joel Persson och Alexander Jepsen diskuterar det senaste runt alltvåan och fortsättningsserien. Vem är bäst på att slå en distinkt icing? Duon har svaret.

2022-01-11
Länk till avsnitt

Äntligen börjar det ? så kommer det sluta

Här är veckans avsnitt av Hockeytvåanpodden. Joel Persson och Alexander Jepsen snackar upp Alltvåan och fortsättningsserien. 

2022-01-04
Länk till avsnitt

Joel Perssons hårda och mjuka klappar till alla lag

Hockeytvåanpodden bjuder på ett specialavsnitt på självaste julafton. Joel Persson tar på sig tomteluvan och drar upp hårda och mjuka klappar ur säcken.

2021-12-24
Länk till avsnitt

Vilka ska välta superbygget? ? här är höstens femma

Veckans avsnitt av Hockeytvåanpodden är här. Joel Persson och Alexander Jepsen summerar södra C-serien och blickar framåt mot Alltvåan. Vilka ska egentligen välta Borås? Persson tar också ut hela höstens femma.

2021-12-21
Länk till avsnitt

Sex lag åker ur ? välkommen till helvetesserien: ?Tuffare än någonsin?

I denna veckas avsnitt av Hockeytvåanpodden avhandlar Joel Persson och Alexander Jepsen det senaste runt serien. Duon synar fortsättningsserien ? som inte blir någon dans på rosor. Samtidigt bjuds det på flera heta rykten.

2021-12-13
Länk till avsnitt

Vad tjänar spelarna i serien? ? vi har svaren

Här är veckans avsnitt av Hockeytvåanpodden. Joel Persson och Alexander Jepsen har gjort en lönespecial och reder ut på vilken nivå ersättningen ligger på för spelarna. Persson har varit och kollar på Alvesta-Osby och berättar om en snökaoshistoria i AHL.

2021-12-06
Länk till avsnitt

Dubbla avslöjanden och poängkungens tydliga hint

Här är veckans avsnitt av Hockeytvåanpodden. Joel Persson och Alexander Jepsen snackar ned förra veckans matcher och upp de som kommer. Boros Pelle Karlsson gästar och berättar att karriären är över. Carl Lindqvist gästar och hint om förstärkningar till Jonstorp.

2021-11-29
Länk till avsnitt

Det bästa vi har sett i år

Joel Persson och Alexander Jepsen levererar veckans avsnitt av hockeytvåanpodden. Duon har varit och kollat på Alvesta-HA74 och imponerats av Sävsjögänget. Tom Mäkitalo ? spelaren med bäst stuk i serien ? gästar.

2021-11-22
Länk till avsnitt

Landslagklass och sparkad tränare: ?Cirkusen behöver nog lugna sig?

Alexander Jepsen och Joel Persson är tillbaka med veckans avsnitt av hockeytvåanpodden. Osby har sparkat tränaren och podden frågar sig: ?Varför då??. Daniel Ljungkvist, Boro/Vetlandas sportchef och assisterande tränare gästar.

2021-11-15
Länk till avsnitt

Topplaget på jakt efter spelare: ?Utlänningsvärvningar är jag inget jättefan av?

Här är veckans avsnitt av Hockeytvåanpodden. Joel Persson och Alexander Jepsen avhandlar den senaste veckans händelser. Alvestas tränare Tim Athley gästar.

2021-11-09
Länk till avsnitt

Uppåt för stjärnvärvningens lag: ?Vi har seriens två bästa målvakter?

Joel Persson och Alexander Jepsen är tillbaka med det tredje avsnittet av Hockeytvåanpodden. Duon diskuterar de senaste resultaten, har en stjärnspelare som gäst, svarar på fråga om Guts, hyllar en stjärnreporter och pekar ut laget som går som en raket. Persson tycker läget känns dystert för Osby IK men flaggar för att nyförvärv kan vara på väg in.      
2021-11-01
Länk till avsnitt

Lagen som imponerar och Tyringebossen gästar

Flera lag har imponerat under säsongsstarten. Den senaste veckans vaknade en av de sovande björnarna. Dessutom gästar Tyringetränaren Magnus Rahm. 

2021-10-25
Länk till avsnitt

Premiär av nya Hockeytvåanpodden: ?Jag bet honom?

En helt ny podd om Hockeytvåan är här! Joel Persson och Alexander Jepsen diskuterar lagens inledning. Persson delger lyssnarna två anekdoter, den ena om när han bet en Olofströmspelare i fingret.

2021-10-19
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.