Sveriges 100 mest populära podcasts

Besynnerliga Berättelser

Besynnerliga Berättelser

Känner du till sektledaren Ior Bock som drack sin egen sperma, eller har du hört om kvinnan som föll ut från ett flygplan? Här har vi samlat alla dom otroliga berättelser som du antagligen inte har hört om innan.

Det kommer att handla om hemligheter, krig, äventyr, fascinerande livsöden och tidigare okänd historia. Varmt välkomna till Besynnerliga Berättelser med Melker Becker. Hör alla avsnitt av Besynnerliga Berättelser hos PodMe! Gå in på podme.com och starta ett konto, första 14 dagarna är gratis.

Länk: https://podme.com/se/besynnerliga-berattelser

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podme.com/se/besynnerliga-berattelser

Avsnitt

Dödens hus

Utanför Köln i Tyskland ligger en märkligt hus, det tycks ha en mörk dragningskraft. Flera personer har hängt sig i huset, allesammans på andra våningen i huset. Och hur kommer det sig att 1.100 döda kroppar finns begravda på ägorna runt omkring huset?


Medverkar gör författaren Norbert Löffler. Besynnerliga berättelser är en produktion med Melker Becker och produceras av Jarowskij för PodMe. Lyssna på nya avsnitt av Besynnerliga berättelser på: https://podme.com/se/besynnerliga-berattelser


2022-06-01
Länk till avsnitt

Det galna projektet

Han heter Raoul Thörnblad och är äventyrare, han är den första svensk som hoppa fallskärm. Under sin livstid kommer han också att odla fram en helt ny jordgubbssort. Men det är inte därför han går till historien. Anledningen till att ska bli ihågkommen beror på att han var en del i ett av de mest märkliga projekt som utförts i Sverige. En galen idé som resulterar i krigsrätt för Thörnblad. Men frågan kvarstår? ?Skulle det hjälpt med att gräva itu Öland??


2022-05-23
Länk till avsnitt

PODDTIPS: Svenska Bedragare

Lyssna redan nu: https://podlink.to/svenskabedragare

Svenska Bedragare är podden där du hör korta och fängslande avsnitt om personerna, svindlarna och fuskarna som valde att spela ett högt spel med människors känslor, pengar och liv.

Lyssna på historierna om några av Sveriges mest spektakulära lögner, bedragare och bedrägerier. Om den förföriska kvinnan som lurade östermalmseliten på miljoner, om TV-kändisen som blev stenrik på förfalskad konst, den falske greven, palmespanaren, tjuven på röda korset, den svenska gudfadern, den mystiske prästen i Växjö som levde som en miljardär och många, många fler!
2022-01-21
Länk till avsnitt

Trailer

Det kommer att handla om hemligheter, krig, äventyr, märkliga livsöden och tidigare okänd historia.


2021-12-01
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.