Sveriges 100 mest populära podcasts

Besynnerliga Berättelser

Besynnerliga Berättelser

Känner du till sektledaren Ior Bock som drack sin egen sperma, eller har du hört om kvinnan som föll ut från ett flygplan? Här har vi samlat alla dom otroliga berättelser som du antagligen inte har hört om innan. Det kommer att handla om hemligheter, krig, äventyr, fascinerande livsöden och tidigare okänd historia. Varmt välkomna till Besynnerliga Berättelser med Melker Becker. Hör alla avsnitt av Besynnerliga Berättelser hos Podme! Gå in på podme.com och starta ett konto, första 14 dagarna är gratis.Länk: https://podme.com/se/besynnerliga-berattelser

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podme.com/se/besynnerliga-berattelser

Avsnitt

Favoritavsnitt: Nazisternas Mystiska Guld

När andra världskriget går mot sitt slut börjar jakten på allt guld, konst och skatter som nazisterna plundrat till sig. Det talas om ett mystiskt tåg fullt med guldtackor, och om en avlägsen sjö som döljer en förmögenhet. Amerikanerna följer spåren från ett slott i Italien till ett nazistiskt koncentrationsläger. Fler avsnitt av Besynnerliga Berättelser hittar du hos PodMe. Signa upp dig på podme.com - de första fjorton dagarna är gratis.


Besynnerliga berättelser är en produktion med Melker Becker och produceras av Jarowskij för PodMe.


2022-10-05
Länk till avsnitt

Favoritavsnitt: Emuerna vs Australiens armé

Mitt i den stora depressionen invaderar en fientlig armé västra Australien. Men det är ingen vanlig armé som kommit hit - det är en enorm flock med emuer som äter upp alla grödor. Regeringen bestämmer sig för att skicka väpnade styrkor för att röja undan fåglarna. Men emuerna visar sig vara en svårare motståndare än någon trott. Istället för tacksamma bönder och en PR-succé, gör kriget mot emuerna Australien till åtlöje inför hela världen. Du hittar fler avsnitt av Besynnerliga Berättelser hos PodMe. Signa upp på podme.com - de första fjorton dagarna är gratis!


Besynnerliga berättelser är en produktion med Melker Becker och produceras av Jarowskij för PodMe.


2022-09-28
Länk till avsnitt

PODDTIPS: Svenska Bedragare

Lyssna redan nu: https://podlink.to/svenskabedragare

Svenska Bedragare är podden där du hör korta och fängslande avsnitt om personerna, svindlarna och fuskarna som valde att spela ett högt spel med människors känslor, pengar och liv.

Lyssna på historierna om några av Sveriges mest spektakulära lögner, bedragare och bedrägerier. Om den förföriska kvinnan som lurade östermalmseliten på miljoner, om TV-kändisen som blev stenrik på förfalskad konst, den falske greven, palmespanaren, tjuven på röda korset, den svenska gudfadern, den mystiske prästen i Växjö som levde som en miljardär och många, många fler!
2022-01-21
Länk till avsnitt

Trailer

Det kommer att handla om hemligheter, krig, äventyr, märkliga livsöden och tidigare okänd historia.


2021-12-01
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.