Sveriges 100 mest populära podcasts

GodJulpodden

GodJulpodden

GodJulpodden med Lisa Larsson & Fanny Staaf ger dig magisk julstämning och de bästa tipsen under hela julsäsongen! Nytt avsnitt varje dag från 1 december till julafton.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

godjulpodden.libsyn.com/website

Avsnitt

Lucka 24 God Jul kära lyssnare!

Äntligen Julafton och god jul käraste GodJulpodden lyssnare! I dagens avsnitt pratar vi traditioner och myser tillsammans med er. Vi önskar er alla en riktigt mysig julafton!

2021-12-24
Länk till avsnitt

Lucka 23 Lisa & Fannys Rimstuga

Dan före dopparedan och det här avsnittet får väl duga, välkomna till Lisas & Fannys rimmarstuga.. Haha, ja vad gav vi oss in på när vi tog oss an att rimma till era julklappar? Det och massor med skratt får ni näst sista luckan!

2021-12-23
Länk till avsnitt

Lucka 22 Bästa sista-minuten klapparna

Har du inte hunnit köpa några julklappar än? Lugn, vi har de bästa sista-minuten tipsen till dig i dagens lucka! Så ta en pepparkaka till och slå dig ned i en mysig fåtölj och lyssna klart i lugn och ro.

2021-12-22
Länk till avsnitt

Lucka 21 Julens drycker

Vad dricker du helst på julen? Vi tipsar om julens godaste drycker i dagens lucka och ger er några riktigt bra knep för att maximera julkänslan!

2021-12-21
Länk till avsnitt

Lucka 20 Vackra paket!

Hur underbart är det inte att få ge bort en julklapp som är lika vacker på utsidan som på insidan? I dagens lucka ger vi er allt ni behöver veta om paketinslagning deluxe!

2021-12-20
Länk till avsnitt

Lucka 19 Julpyssel

Tycker ni om att pyssla på julen? Om inte, så lovar vi att ni kommer bli sugna på det efter det här avsnittet. Vi ger er mysiga tips på allt från lätt till lite mer avancerad nivå!

2021-12-19
Länk till avsnitt

Lucka 18 Godaste julgodiset!

Okej, återigen får ni förbereda er på sötsug? För i dagens lucka ger vi er tips på det absolut sötaste, segaste och godaste julgodiset!

2021-12-18
Länk till avsnitt

Lucka 17 Bästa julfilmerna del 2

Hur får man maxad julstämning om inte med en riktigt mysig julfilm?! Vi tipsar om fem riktigt mysiga julfilmer och även en ny julfilm som Fanny nyligen sett och gärna tipsar om.

2021-12-17
Länk till avsnitt

Lucka 16 Alla måsten på julbordet!

Vad är Lisas respektive Fannys absoluta måsten på julbordet? Och vilka rätter har de plockat in som nyheter i år? Och hur gör man egentligen den absolut GODASTE Janssons Frestelse? Lisa har svaret!

2021-12-16
Länk till avsnitt

Lucka 15 Julgranen!

Vad är (nästan) viktigare än självaste jultomten? Julgranen så klart! När ska den pyntas? Vilken gransort ska man välja? Är en konstgjord gran mer ekologisk? Vi ger er så klart massor med tips och allt ni behöver veta om julgranen!

2021-12-15
Länk till avsnitt

Lucka 14 Juloutfits!

Vad klär du dig i på julen? Mysiga koftor och leggings eller klänning och heels? Och om man vill ha både och - bekvämt OCH snyggt? Vi lovar, vi har alla de bästa tipsen!

2021-12-14
Länk till avsnitt

Lucka 13 Mysigaste julmusiken!

Lucka nummer 13 av God Julpodden! Njut av Luciatåg med Lisa & Fanny.. Eller njae, men vi utlovar istället bästa tipsen på både klassisk och modern julmusik! Lisa & Fanny har listat sina absoluta favoriter. Sök även på ?God Julpodden? på Spotify så har du vår spellista med alla de bästa jullåtarna. 

2021-12-13
Länk till avsnitt

Lucka 12 Det stora julbaket!

Lucka nummer 12 av God Julpodden! Dagens avsnitt kommer göra att det vattnas i munnen på dig! Vi ger vi er nämligen våra absoluta favoriter på kakfatet till julen. Lisa ger er tips på hur du gör världens godaste lussebullar och Fanny avslöjar ett recept som du definitivt kommer vilja ha på dessertbordet varje jul framöver!

2021-12-12
Länk till avsnitt

Lucka 11 Snyggaste julmakeupen!

Lucka nummer 11 av God Julpodden! Ett helt avsnitt fyllt med skönhet för julens alla fester, julmys och julafton. Vi tipsar om hur du får makeupen att hålla hela dagen, och natten. Och hur du fixar makeupen från jobb direkt till en julfest på bara några minuter?

2021-12-11
Länk till avsnitt

Lucka 10 Bästa julfilmerna del 1

Lucka nummer 10 av God Julpodden! Hur får man maxad julstämning om inte med en riktigt mysig julfilm?! Vi tipsar om fem riktigt mysiga julfilmer och även en ny julfilm som får hela fem julgranar av Lisa!

2021-12-10
Länk till avsnitt

Lucka 9 Julklappstips till honom!

Lucka nummer 9 av God Julpodden! Vet du inte vad du ska önska dig i julklapp? Eller vad du ska köpa till din man, pappa, bror, vän? Då är det här avsnittet för dig, vi ger dig nämligen 9 grymma julklappstips för honom!

2021-12-09
Länk till avsnitt

Lucka 8 Vi tipsar om BÄSTA doftljusen för julen!

Lucka nummer 8 av God Julpodden! Vad doftar julen för dig? Vilka dofter kan du inte vara utan på julen? Vi tipsar även om riktigt härliga doftljus i både budget, mellan och lyxpriser!

2021-12-08
Länk till avsnitt

Lucka 7 Julklappstips till henne!

Lucka nummer 7 av God Julpodden! Vet du inte vad du ska önska dig i julklapp? Eller vad du ska köpa till din fru, mamma, syster, väninna? Då är det här avsnittet för dig, vi ger dig nämligen 9 grymma julklappstips för henne!

2021-12-07
Länk till avsnitt

Lucka 6 Julens alla NYA smaker!

Lucka nummer 6 av God Julpodden! Har du testat alla julens nya smaker? Lugn, vi har testat dom åt dig så att du vet vilka du verkligen ska sätta tänderna i och vilka du faktiskt kan hoppa över. Eller vem vet, smaken är ju som.. Obs! Varning för sötsug i den här luckan..

2021-12-06
Länk till avsnitt

Lucka 5 Glöggmingel & glöggfika!

Lucka nummer 5 av God Julpodden! Glad andra advent och det firar vi med ett lyxigt avsnitt fyllt med tips inför alla kommande glöggmingel och glöggfikor! Har du inget sådant inplanerat lovar vi att du kommer bli sugen på att bjuda dina vänner eller familj på ett efter detta avsnitt!

2021-12-05
Länk till avsnitt

Lucka 4 Julpynt deluxe!

Lucka nummer 4 av God Julpodden! När julpyntar man, och hur gör man det så att man får mysig julkänsla hela december utan att tappa magin på julaftonsmorgonen? Och hur gör man med barnens älskade julpynt som kanske inte alltid matchar övrigt julpynt?

2021-12-04
Länk till avsnitt

Lucka 3 Allt du behöver veta om julens alla blommor!

Lucka nummer 3 av God Julpodden! I dagens lucka får ni veta allt ni behöver veta om julens alla blommor! Hur får man hyacinterna att blomma perfekt till julafton och hur gör man så att amaryllisen inte viker sig? Vi lovar, ni får floristens alla hemligheter!

2021-12-03
Länk till avsnitt

Lucka 2 Mysigaste julmarknaderna!

Lucka nummer två av God Julpodden! Och i dagens lucka vill vi ge er tips på otroligt mysiga julmarknader som finns runtom i Sverige och hur man maxar sitt besök på julmarknaden!

2021-12-02
Länk till avsnitt

Lucka 1 Så maxar du julstämningen!

God Julpodden är som en adventskalender i poddformat med julstämning, jultips, julbak och mycket mer! I dagens lucka vill vi ge er extra mycket julstämning och tips för hur man kan göra om den där känslan inte riktigt infinner sig. Dessutom pratar vi julminnen, minns du ditt första julminne?

2021-12-01
Länk till avsnitt

Teaser - God Julpodden är snart här!

Lisa & Fanny från populära Bröllopspodden släpper nu en NY podd - God Julpodden! Som en julkalender i poddformat med tips på allt från julbakning, julblommor och julklappar till julstämning, fina rabattkoder och mycket mycket mer!

Första avsnittet släpps 1 december, så mys hela vägen fram till jul med Lisa & Fanny!

2021-11-28
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.