Sveriges 100 mest populära podcasts

Råd från ovan

Råd från ovan

Råd från ovan är en podcast för dig som vill utvecklas på det andliga och personliga planet och vill ha verktyg för att förändra ditt liv. Den andliga livscoachen Susanne Ivarsson och journalisten Jacqueline Fahlander djupdyker i frågor som vad är meningen med livet, vad innebär det att vara medial, vad lagras på själens hårddisk och vad döljer sig i din energi?

Följ oss på Facebook där du hittar information om kommande kurser, energikvällar och poddavsnitt.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/radfranovan

Avsnitt

Att utvecklas medialt

Hur går det egentligen till när man kommunicerar med andra dimensioner och vad är det för typ av energier som man kan ha kontakt med? Det pratar vi om i veckans poddasvnitt. Susanne ger också råd om hur man kan utveckla sin mediala förmåga. Glöm inte att följa Råd från ovan på Facebook och Instagram. Där lägger vi ut information om kommande poddavsnitt och kurser.
2023-05-19
Länk till avsnitt

Att resa i det andliga

Vad innebär det att göra en andlig resa? Många tror kanske att man behöver förflytta sig rent fysiskt ? till ett kloster, ett yogaretreat eller någon exotisk plats för att få kontakt med sin själ. I själva verket räcker det att inledningsvis sitta tyst på en stubbe i skogen och lyssna på den inre rösten och att iaktta sina beteenden när man umgås med andra. Den andliga resan tar tid och innebär ett konstant arbete men den leder, lovar vi, till ett lyckligare och mer harmoniskt liv.
2023-05-05
Länk till avsnitt

Specialavsnitt: Lär känna Jacqueline

I det här avsnittet får ni veta hur det känns att växa upp i ett litet samhälle på landet när man egentligen känner sig som en adelsdam och helst vill bo i ett palats. Så kan det vara när tidigare liv lyser igenom. Jacqueline berättar också om sin andliga transformation och hur det ledde till att hon ömsade skinn och bytte namn.
???
Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram! Där kan du bland annat hitta information om de energimeditationer och kurser i personlig och andlig utveckling som vi ordnar.
2023-04-21
Länk till avsnitt

Specialavsnitt: Lär känna Susanne

Vem är egentligen den andliga livscoachen som delar ut livsråd i podden? I det här avsnittet berättar Susanne om hur hon gick från att leva ett "normalt" liv till att bli medium och hålla seanser och om den röda tråden i sina tidigare liv. Men också om hur det gick till när hon mötte mannen i sitt liv under en semesterresa i Oman. Två månader senare stod bröllopet, men så var det också två gamla själar som möttes på nytt.
2023-04-07
Länk till avsnitt

Om högkänsliga barn ? och hur vi kan stötta dem

Högkänsliga barn har högfrekvent energi i sitt system och får ofta diagnoser som ADD. De kan ha svårt att hantera stökiga skolmiljöer och alla krav som läggs på deras axlar. Hur stöttar vi dessa barn och unga på bästa sätt och finns det några do's and don'ts? Det pratar vi om i veckans avsnitt.
???
Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram för att få information om kommande poddavsnitt, kurser och meditationer.
2023-03-24
Länk till avsnitt

Stärk din självkänsla

Många dras med dålig självkänsla och känner sig värdelösa och misslyckade. I veckans avsnitt pratar vi om vad en bristande självkänsla beror på och hur man kan stärka den både hos sig själv och sina barn.
Det digitala testet som Jacqueline gjorde inför programmet hittar du här: https://www.sirihelle.com/testa-din-sjalvkansla
???
Glöm inte att följa Råd från ovan på Facebook och Instagram. Där får du information om nya poddavsnitt och de kurser i personlig och andlig utveckling sant energimeditationer som vi håller.
2023-03-10
Länk till avsnitt

REPRIS: Vem är det som styr ditt liv? Du, ödet eller kanske din andliga guide?

Alla har vi en livsplan, problemet är att väldigt få av oss känner till den, samtidigt har vi vår fria vilja och en andlig livsguide som knackar på axeln och försöker styra oss i rätt riktning. Men hur bra är vi egentligen på att lyssna?

2023-03-03
Länk till avsnitt

Att födas ner till ett jordeliv

Vår utgångspunkt är att allt består av energi och att vi föds gång på gång i syfte att utvecklas som själar. Men hur ser det ut när vi går ner till ett nytt jordeliv, vad är det som ger oss utveckling och hur väljer vi våra föräldrar? Det är några av frågorna vi djupdyker i under veckans poddavsnitt.

Missa inte våra energimeditationer och kurser i personlig och andlig utveckling. Mer information hittar du på Facebook: Råd från ovan och Instagram @radfranovan_official
2023-02-24
Länk till avsnitt

REPRIS: Du har mycket mer i bagaget än du tror ? i alla fall om du räknar in alla tidigare liv

?You only live once?, säger en del och lever sitt liv på högsta växeln. Vi tror tvärtom att man lever tusentals liv och att de finns lagrade på själens hårddisk. Så här kan du komma i kontakt med dem!
2023-02-17
Länk till avsnitt

Så här fungerar energimedicin

Vi lever i en värld av energi och våra energikroppar påverkas både av hur vi mår, vad vi stoppar i oss och även omgivningens energier. Susanne har jobbat med energimedicin i många år och löser upp negativt laddad energi i människors energisystem. I veckans poddavsnitt berättar hon om hur det går till och hur din energikropp ser ut och fungerar.
2023-02-10
Länk till avsnitt

Gästavsnitt: Feelgoodfattaren som klev in i den andliga världen

Från att ha varit en bästsäljande romanförfattare (och känd från tv och radio) ägnar sig Kajsa Ingemarsson numera åt att skriva böcker som bidrar till att höja människors medvetenhet. I veckans avsnitt berättar hon om sin personliga och andliga resa; om skrivkramp och en tuff detox men också om magiska platser och nästa bokprojekt tillsammans med Greven.
2023-01-27
Länk till avsnitt

Lyssnar du på på själens röst?

Vad händer med oss om vi inte lyssnar inåt. Jo, det kan skava rejält i livet. Kanske för att du har valt en utbildning, partner eller ett jobb som egentligen inte känns rätt för dig. I veckans avsnitt ger vi tips på hur du kommer närmare din själ och hur det kan förändra livet. ???
Du har väl inte missat att vi ordnar en heldagskurs i personlig och andlig utveckling söndagen den 19/3 i Stockholm och håller en serie energimeditationer under våren som syftar till att höja din frekvens. Läs mer på Facebook: Råd från ovan och Instagram: @radfranovan_official
2023-01-13
Länk till avsnitt

REPRIS: Från ego till hjärtat

Att förflytta sig från egot och krafter som konkurrens, makt, svartsjuka och avundsjuka till hjärtats energi gynnar inte bara oss själva utan alla runt omkring. När vi befinner oss i hjärtats energi sprider vi ljus, värme och vill alla väl. Vägen dit går genom att förstå sig själv, se sina rädslor och bryta de mönster man sitter fast i. Har dina föräldrarna bara bekräftat dig när du är duktig är det lätt att utvecklas till en utmattad prestationsprinsessa. Har du känt dig övergiven som barn finns risk för att du kommer bli rädd för att bli lämnad senare i livet och svartsjukt bevaka din parter. Men det finns ett annat sätt att leva och det berättar vi om i veckans avsnitt.
2022-12-30
Länk till avsnitt

Vinterspecial: Vi besvarar lyssnarfrågor

Hur ser reinkarnationsprocessen ut, hur får man kontakt med sin andliga guide, varför tror så många andliga på konspirationsteorier och finns det tvillingsjälar? Det och mycket annat svarar vi på i veckans avsnitt.

2022-12-16
Länk till avsnitt

Att vara i relation

Oftast är det våra närmaste relationer som skaver mest. Vi pratar om föräldrar som lämnar walk over, om tabubelagda känslor ? som att vara svartsjuk på eller favorisera ett barn ? och hur bitter man kan bli på ålderns höst om man inte har läkt sina känslomässiga sår.

Följ oss på Facebook

Råd från ovan

2022-12-02
Länk till avsnitt

Gästavsnitt: Om mirakel och att guidas av sin inre röst

Gäst i veckans avsnitt är Ylva Wegler, som jobbar med coaching, hypnos och sorgbearbetning. Hon är också projektledare för antologin Mirakelkur för själen som kommer ut den 26 november. Vi pratar om mirakelboken, om att känna tillit och våga följa sin inre röst. Vi lottar ut några exemplar av boken på Facebook: Råd från ovan. Följ oss där!
2022-11-18
Länk till avsnitt

Gästavsnitt: Att skapa djup i en ytlig värld

Med oss i studion finns frisören och fd yogaläraren Martin Alm, som berättar om mediet som såg att han skulle bli yogalärare, vilka rädslor han har tampats med i livet och hur det känns att ligga på Susannes energibehandlingsbänk.
2022-11-04
Länk till avsnitt

Vems liv lever du egentligen?

Om man granskar sitt liv inser man snabbt att alla beslut inte är ens egna. Kanske har föräldrarna tryckt på för att du ska bli ekonom och inte sjuksköterska, din partner bestämt att ni ska bygga ett hus nära släkten och dina vänner påverkat hur du lever ditt liv. Men att styras av andra, istället för att leva det liv man vill leva, har ett pris och det berättar vi om i veckans avsnitt.
2022-10-21
Länk till avsnitt

Rädslorna som stoppar dig från att leva livet fullt ut

En hel del av våra beteenden styrs av rädsla. Svartsjuka och kontrollbehov har sin grund i rädslan för att bli övergiven och rädslan för att inte bli älskad kan få oss att vända ut och in på oss själva för att andra ska bli nöjda. Men det går att leva ett liv fritt från rädsla, vi berättar om vägen dit.
2022-10-07
Länk till avsnitt

Släpp taget om gamla mönster!

Tackar du ja fast du egentligen inte vill eller högpresterar på jobbet trots att du är nära utmattning? Ibland vänder vi ut och in på oss själva för att bli sedda och bekräftade. I veckans avsnitt pratar vi om mönster som har skapats under barndomen ? och som inte längre gynnar oss. Men hur bryter man dem?

Vill du gå på vår kurs i personlig och andlig utveckling eller tipsa om ett ämne som du tycker att vi borde ta upp i podden? Anmäl dig och ta kontakt med oss på Facebook: Råd från ovan.

2022-09-23
Länk till avsnitt

Att leva närmare sin själ

Vad innebär det egentligen att vara andlig, hur fyller man sitt liv med mening och vad består våra själar av? Det och mycket annat pratar vi om i veckans poddavsnitt. Vill du gå på vår kurs i personlig och andlig utveckling eller tipsa om ett ämne som du tycker att vi borde ta upp i podden? Anmäl dig och ta kontakt med oss på Facebook: Råd från ovan.
2022-09-09
Länk till avsnitt

Att vara medial

Hur är det att ha en vidöppen kanal till energivärlden, vilka typer av energier kan man kommunicera med och finns det risker med att konsultera medium? Det och mycket annat svarar vi på i veckans poddavsnitt.
2022-08-25
Länk till avsnitt

När det gör ont inuti

Många mår psykiskt dåligt trots att vi materiellt sett har det bättre än någonsin. Vad är det som gör att vi drabbas av depressioner, ångest och ätstörningar och vad kan man göra åt det? Susanne ger exempel på hur hon jobbar med klienter för att bryta mönster och skapa en mer positiv tillvaro.
2022-08-12
Länk till avsnitt

Sommarspecial: Vi besvarar lyssnarfrågor

Hur lever man ett mer medvetet liv? Kan jacket i mitt huvud vara ett minne från tidigare liv? Hur går det till när själen lämnar kroppen. Vad kan det finnas för energiavtryck i gamla möbler? Det och mycket annat svarar vi på i veckans avsnitt.

2022-06-10
Länk till avsnitt

Succession och dysfunktionella familjemönster

Även om de flesta familjer inte är lika makthungriga och intrigerande som familjen Roy i Succession så är det ändå en del av oss som har vuxit upp med dominanta fäder, mammor som knappt håller ihop eller rivaliserande syskon. Vad sätter det för spår i en människas liv? Och vad har Susanne för råd till dagens föräldrar?

2022-05-27
Länk till avsnitt

Sista andetaget ? det här händer när du dör... och det är inget att oroa sig för

Det enda man kan vara säker på i livet är att man någon gång kommer att dö och i dag besvarar vi 100 000 kronorsfrågan: Vad händer när vi dör? Väntar en uppläxning av ens livsguide eller får man ta semester i ett ljust tyngdlöst universum?
2022-05-13
Länk till avsnitt

Det som göms i snö kommer upp i tö ? vad döljer sig i din energi?

Den som kan läsa energi hittar en massa intressant information i dina energikroppar. Här döljer sig programmeringar från barndomen, nedtryckta känslor och blockeringar av energiflöden. Kanske har du också dragit in andra människors energi i ditt system eller råkar ut för en energitjuv. Så här gör du för att rena och stärka upp din energi!
2022-04-29
Länk till avsnitt

Vem är det som styr ditt liv? Du, ödet eller kanske din andliga guide?

Alla har vi en livsplan, problemet är att väldigt få av oss känner till den, samtidigt har vi vår fria vilja och en andlig livsguide som knackar på axeln och försöker styra oss i rätt riktning. Men hur bra är vi egentligen på att lyssna?
2022-04-15
Länk till avsnitt

Du har mycket mer i bagaget än du tror, i alla fall om man räknar in alla tidigare liv

?You only live once?, säger en del och lever sitt liv på högsta växeln. Vi tror tvärtom att man lever tusentals liv och att de finns lagrade på själens hårddisk. Så här kan du komma i kontakt med dem!

2022-04-01
Länk till avsnitt

Från ego till hjärtat

De flesta vill nog inte styras av egokrafter som avundsjuka, girighet, svartsjuka och manipulation. Men hur tar man sig därifrån till hjärtats kärleksfulla energi? Det pratar vi om i dagens podd.

2022-03-18
Länk till avsnitt

Om rädsla och oro i krigets skugga

Vissa känner sorg, andra rädsla och oro inför det som just nu utspelar sig i Ukraina. Hur uppbådar man mod och styrka när en maktgalen president praktiserar ?management by fear?? 

2022-03-07
Länk till avsnitt

Hämnden är ljuv ? men så är det ju det där med karma

Det är lätt att hänge sig åt hämndplaner när den äkta mannen kommer hem och berättar att han tänker lämna dig för en annan ? men istället för att kasta ut hans golfset från balkongen fråga dig vad Dalai Lama hade gjort. 

2022-02-18
Länk till avsnitt

Min svärmor är en b**ch ? och min man en skitstövel. Eller är det jag som projicerar nu igen?

Det är lätt att se andras fel och brister men kanske ligger problemet hos dig själv. Vi pratar om sådant som skaver och hur insikten om dina mönster (eller ett tidigare liv) kan ge dig en helt ny syn på svärmor ? eller din man. 

2022-02-04
Länk till avsnitt

Jakten på drömprinsen!

Väntar du otåligt på att träffa den rätte? Då kan du utöka ditt sökområde för det finns inte bara en, utan snarare ett dussin Mr. Right inplanerade under din livsresa. Och Sixten på IT-avdelningen, ja han med hängmagen, kan vara en av dem.

2022-01-21
Länk till avsnitt

Ett omskakande uppvaknande

Hur är det att bli coachad av någon som ser rakt igenom en och som förmedlar livsråd från andra dimensioner? En smula märkligt kanske ? men effektivt. Jacqueline beskriver hur det kändes att kliva in i Susannes behandlingsrum för första gången och vad som hände sen.

2022-01-04
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.