Sveriges 100 mest populära podcasts

Krimrummet

Krimrummet

En podd från Expressen om stora - och små - aktuella kriminalfall. Med Kim Malmgren och inbjudna gäster.  Ansvarig utgivare: Klas Granström  Kontakt: [email protected]  Annonsförfrågningar: [email protected] 

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/krimrummet

Avsnitt

Magnus och den döende änkan

Magnus Gruvén närmar sig pensionsåldern och lever ett gott liv. Han har länge jobbat som IT-konsult, har en god ekonomi och en fin villa med strandtomt på Ekerö.
Han har ett rikt socialt liv med både familj och vänner som står honom nära.
Hans resa mot avgrunden börjar med ett email.
Den påstådda avsändaren är ?Mrs William? ? en förmögen änka från Sydafrika.
Hon skriver att hon ligger för döden, och av någon anledning så vill hon att Magnus från Ekerö ska ärva hennes förmögenhet.
Det slutar i stället med att Magnus blir lurad på allt han äger. Till slut blir han till och med bedragen på sin frihet.
Gäst i avsnittet är journalisten Dick Andersson som är en av skaparna till en ny radiodokumentär om detta rättsfall.
Producent: Anna Westman Swantesson
2024-05-16
Länk till avsnitt

Kvinnan som infiltrerade häktet

Expressens granskning av Kriminalvården har visat på en rad anmärkningsvärda händelser:En kvinnlig kriminalvårdare avslöjades med att smuggla ut brev från den livstidsdömde gängmannen Salam Shebani ? där han ger detaljerade instruktioner om vad vittnen ska säga i förhör.En annan anställd skickar avklädda bilder på sig själv till fånge med texten ?puss babe?.Och från flera häkten kommer larmrapporter om att fångar som ska hållas isolerade kan prata med varandra genom toalettrören.I det här avsnittet belyser vi krisen inom Kriminalvården i dag ? och de till synes oöverstigliga utmaningarna som väntar framöver.
Gäst: Fredrik Sjöshult, kriminalkrönikör på Expressen
2024-05-09
Länk till avsnitt

Östermalmspappan ? knarkkung på Darknet

Den svenska knarkhandeln på Darknet är värd miljarder. När handelsplatsen ?Flugsvamp 3? dök upp blev den snabbt störst i klassen. Verksamheten styrdes av en ljusskygg figur som enbart var känd som ?admin?. Efter flera års jakt på den anonyme grundaren fick polisen till slut ett genombrott. Spåren ledde inte till den vanliga grova organiserade brottsligheten. Istället ledde de till en tidigare ostraffad småbarnspappa i 40-årsåldern. När de slog till mot hans lägenhet på Östermalm hittade man bevisen som så småningom skulle leda fram till en fällande dom.
Gäst: Fredrik Sjöshult, kriminalkrönikör på Expressen
Producent: Anna Westman Swantesson
2024-05-02
Länk till avsnitt

Masskjutningen i Farsta

En vanlig lördageftermiddag, den 10 juni 2023, börjar skotten från ett automatvapen eka i Farsta centrum. Två personer skjuts ihjäl och fyra andra träffas. Många fler kunde ha dött. Efter dådet försvinner skytten i en orange BMW och jagas i flera mil av polisen innan han och chauffören ger upp.
Utredningen har visat att masskjutningen var en del i konflikten mellan Foxtrot och Dalennätverket. I veckan inleddes rättegången mot de misstänkta mördarna.
Gäst: Katrin Krantz, krimreporter på Expressen
Producent: Anna Westman Swantesson
2024-04-25
Länk till avsnitt

Mordet på Mikael i Skärholmen

Förra veckan var 39-åriga Mikael på väg till badhuset i Skärholmen när han konfronterade ett ungdomsgäng i en gångtunnel. Det slutade med att han blev mördad ? skjuten i huvudet framför ögonen på sin 12-årige son.
Mordet har väckt ilska och avsky och många frågar sig varför kriminella ungdomar i området går runt med vapen, och varför de har så nära till dödligt våld.

Gäst: Elin Jönsson, Expressen
Reportrar: Lou Mikko och Anton Gymark
Producent: Anna Westman Swantesson
2024-04-18
Länk till avsnitt

PODDTIPS: Expressen Dok ? Mordet på Einár

?Mordet på Einár? först ut i Expressen Dok. 
Det är ett av Sveriges mest omskrivna mord, men trots en omfattande polisutredning har det blivit ett kallt fall. I dag 17/4 släpps ?Mordet på Einár ? det sista vittnet? i nystartade dokumentärpodden Expressen Dok.Rapparen Adel Dostani berättar för första gången om tiden före, under och efter mordkvällen.
2024-04-17
Länk till avsnitt

Mordet på gravida Saga, 20, i Örebro

20-åriga Saga var gravid i sjunde månaden och såg fram emot livet som ung mamma. I april 2023 hade Sagas pojkvän lovat att han skulle berätta om deras förhållande, och om barnet, för sin familj.I sista stund backade han ur ? och kort därefter hittades Saga död, med en lampsladd runt halsen. Nu står pojkvännen åtalad för mordet.

Gäst: Katrin Krantz, krimreporter på Expressen
Producent: Anna Westman Swantesson
2024-04-11
Länk till avsnitt

Ättiksfallet i Eslöv ? del 2: Föräldrarnas försvar

Fallet i Eslöv, med föräldrarna som förgiftade sin sexåriga dotter med ättika har skakat om Sverige. I tingsrätten så dömdes flickans föräldrar nyligen till åtta års fängelse för bland annat misshandel och olaga frihetsberövande.För många som följt fallet kvarstår en stor fråga: Hur kan en mamma och pappa plåga sitt eget barn så här?
Det fanns flera varningstecken och kanske finns en del av svaren i föräldrarnas egna livshistorier ? fyllda av missbruk, uppbrott och sjukdom.

Vi har redan berättat om den här historien i ett första avsnitt ? och nu gräver vi djupare, med fokus på föräldraparets historia från rättegången.

Programledare: Kim Malmgren
Producent: Anna Westman Swantesson
2024-04-04
Länk till avsnitt

Mordet på 17-åriga Maja

17-åriga Maja promenerade från skolan ? men kom aldrig hem. I fyra dagar var hon spårlöst försvunnen innan polisen hittade henne död vid en järnvägsbro i Marks kommun, några hundra meter från gymnasieskolan där hon senast sågs i livet.Misstankarna i fallet har riktats mot en 17-årig pojke som nu sitter häktad misstänkt för mordet. 
Gäst i avsnittet är Expressens reporter Linnea Lundström.
2024-03-28
Länk till avsnitt

Extra: Väskmordet på Värmdö

När två vänner är ute och kör motocross i ett skogsområde på Värmdö hittar de en stor svart väska med en kropp i. Den döde är 37-årige Ako och tidigt i utredningen leder spåren till ett par från Nacka. Nu jagas Farid Vaziri och Wajiha Korashi över hela världen, misstänkta för mordet.
2024-03-22
Länk till avsnitt

Hackern

En ljusskygg hacker begår dataintrång och lyckas infiltrera ett kriminellt nätverk. I hemlighet sitter han och lyssnar på när de begår brott. Ligan söker upp pensionärer och genom telefonbedrägerier lurar de till sig mångmiljonbelopp.
Hackern spelar in allt som sker ? och skickar materialet både till polisen och till Uppdrag gransknings journalister.
Gäst i dagens avsnitt är SVT-journalisten Sanna Klinghoffer som i flera månaders tid har kartlagt bedrägeriligan med hackerns hjälp.
2024-03-21
Länk till avsnitt

Gröna gummor ? kvinnorna i Foxtrot

Unga ostraffade kvinnor har blivit hårdvaluta för gängen. Polisen kallar dem för ?gröna gummor?. I avsnittet tittar vi närmare på två fall där ?Alexandra? och ?Emma? dömts till fängelse efter att ha haft heltidsjobb som knarkkurirer åt Foxtrotnätverket.
2024-03-14
Länk till avsnitt

Felskjutningen i Huvudsta ? mordet på Kostas

Det är fredag den 20 januari 2023 och 39-åriga småbarnspappan Kostas åker till Huvudsta centrum för att äta lamm på en kolgrillsrestaurang med sina kompisar då han skjuts ihjäl av misstag. Kostas är inte kriminell och inte en del av en del av något gäng men blir den här kvällen ett oskyldigt offer för Stockholms gängkrig.
2024-03-07
Länk till avsnitt

Mordet på ?Jordgubbens? mamma

Den 6 september skjuts en 58-årig kvinna till döds i sitt hem i Uppsala. Hon är mamma till Ismail ?Jordgubben? Abdo, en av topparna i det kriminella Foxtrotnätverket. Mordet sker efter att sonen hamnat i konflikt med ledaren Rawa Majid.
Nu har utredningen blivit offentlig, och i veckan inleddes rättegången mot personerna som misstänks för mordet.
2024-02-29
Länk till avsnitt

Gängledaren Geofrey Kitutu

I decennier har Geofrey Kitutu varit en av Sveriges mest omskrivna gängbrottslingar. Nu ska han utvisas till Uganda - efter 34 år i Sverige. Orsaken är en lagändring som kommer att bana väg för att fler kriminella utvisas framöver.
2024-02-22
Länk till avsnitt

Mordet på Joullnar

Dagen innan hon skulle fira sin födelsedag försvann den 43-åriga tvåbarnsmamman Joullnar Gorgis spårlöst.
Hennes familj började omedelbart ana oråd och började själva försöka utreda vad som hänt med henne.
Hemma hos Joullnar fann de en handskriven lapp med ett smeknamn och ett telefonnummer ? som skulle leda dem till gärningsmannen.
2024-02-15
Länk till avsnitt

Bella Nilsson och Think Pink

Den forna porrklubbschefen Bella Nilsson och hennes bolag Think Pink svepte som ett rosa yrväder in i sopbranschen. Bolaget var till synes en succésaga och Bella utropade sig själv till ?Queen of trash?.
Men en morgon ändrades allt när polisens insatsstyrka slog till.
Gäst i avsnittet är Expressens reporter Michael Syrén.
2024-02-08
Länk till avsnitt

Mördaren Jessica Andersson

För tre år sedan hittades 79-årige Ove Fager mördad i sitt hem utanför Rödeby i Blekinge. Hans grannar ? paret Jesper Hultman och Jessica Andersson ? dömdes till långa fängelsestraff för att ha utfört mordet tillsammans.
Idag sitter Jessica Andersson på Sveriges säkraste kvinnoanstalt Hinseberg. Där har hon nyligen blivit intervjuad av Expressens Niklas Svensson. Vi lyssnar på delar ur intervjun, där Jessica berättar om sitt mörka liv innan mordet.
2024-02-01
Länk till avsnitt

Ättiksfallet i Eslöv ? del 1

Tidigt på julaftons morgon 2022 körs en sjuårig flicka in till barnakuten i Lund. Hon har fått i sig ättiksprit som fräter sönder hennes kropp inifrån. Flera dagar senare kan läkarna andas ut efter att de har lyckats rädda hennes liv. När polis och åklagare börjar utreda flickans skador väcks misstankar om att hennes föräldrar har orsakat dem. Nu har allt slutat i en mycket uppmärksammad rättegång.
Gäst i avsnittet är Expressens reporter Maria Rydhagen som har bevakat fallet.
2024-01-25
Länk till avsnitt

Mordet på Maria i Sangis

De var ett otippat par som hittade varandra i nätdejtingens djungel: SD-kvinnan Maria och irakiern Hamid Fatlawi, som fått uppehållstillstånd i Sverige för att han påstått att han var homosexuell.
De gifte sig i hemlighet och levde sedan i ett till synes lyckligt äktenskap.
Fram till en natt då Hamid ringde SOS Alarm och berättade att han huggit ihjäl sin fru.
2024-01-18
Länk till avsnitt

Mordet på ?Benzema" (extra)

Den tidigare Foxtrot-toppen Mustafa ?Benzema? Aljiburi har skjutits till döds i Irak.
Han var en av huvudpersonerna i Sveriges blodiga våldsvåg.
Aljiburi har tidigare fejkat sin egen död så hur vet man att han verkligen är död den här gången? Vad händer med gängen nu och hur kommer det att påverka våldsvågen i Sverige?
Gäst är Diamant Salihu, SVT-journalist och författare.
2024-01-12
Länk till avsnitt

Medelklasspojkarnas mordchatt

Vi tittar på fallet ?Rusher? där en 16-årig pojke från en medelklassfamilj i Stockholm startade en chatt med målet att starta en egen kriminell liga.
I chattgruppen kunde andra tonårskillar få i uppdrag att exempelvis kidnappa eller att mörda någon: "Jappa någon med Gucci-keps för 200 000?.
Gäst i studion är Lolo Mohageb som utredde brotten.
2024-01-11
Länk till avsnitt

Reine Berglund ? ?finns inget jag inte sett?

Reine Berglund har varit polis i Huddinge i 20 års tid. Under den perioden har han sett samhället förändras, och från första parkett upplevt hur gängbrottsligheten vuxit fram.
I avsnittet pratar han om att vara tidigt framme på en mordplats, att få stenar kastade mot sig - och varför det är viktigt att skaffa sig en relation med de kriminella som man vanligtvis jagar.
2024-01-04
Länk till avsnitt

Spelkungen Rade Kotur

Rade Kotur lämnar Jugoslavien för att arbeta på Volvo i Göteborg på 70-talet. Men han har större planer än så och lyckas bygga upp ett framgångsrikt företag med spelautomater som omsätter hundratals miljoner.
Bakom framgången skymtar både ekonomisk brottslighet och våld.Till slut är det inte bara polisen som är ute efter spelkungen Rade Kotur.Journalisten Johanna Bäckström Lerneby har kartlagt historien om det som blev Sveriges första maffiarättegång, svindlande miljonbelopp,  grova våldsbrott och mord.
Programledare: Katrin Krantz
Gäst: Johanna Bäckström Lerneby
2023-12-28
Länk till avsnitt

Domstolskvinnan som läckte, del 2: Rättegången

Hur gick det till när den 32-åriga domstolskvinnan från Sollentuna blev förälskad i en tio år yngre gängkriminell man och började mata honom med hemliga uppgifter? En stor del av det här avsnittet består av domstolskvinnans egna ord, hämtade från rättegången mot henne.
2023-12-21
Länk till avsnitt

Tonåringarnas hämndmord på taxichauffören

En 26-årig taxichaufför försvinner spårlöst. En vecka senare hittas han mördad ? upphängd i ett träd i ett naturreservat utanför Enköping. Misstankarna riktas mot en grupp ungdomar. Så småningom döms fyra tonårsbröder och en 15-årig flicka för mordet. Deras motiv var hämnd, visar utredningen.
2023-12-14
Länk till avsnitt

Mördarens skryt på Flashback

Planen var ett rån och bytet skulle, den kalla decemberkvällen i Ånge, bli en Canada Goose-jacka. Istället utför två män ett tortyrliknande mord och flyr sedan Sverige och rättvisan.
Men den ena ger upp i Danmark och den andra ? Issa El-Chaer ? satt i Libanon och skröt på Flashback innan rättvisan till slut hann i fatt honom.
2023-12-07
Länk till avsnitt

Patrick Sommerlath: Sexköpsskandalen

Efter ett tillslag mot en bordell i Stockholm visar det sig att drottning Silvias brorson Patrick Sommerlath har varit en av massagesalongens kunder.
I sista stund försöker polisen få tag i Sommerlath innan misstankarna preskriberas ? men då har han flytt landet.
I stället för ett åtal om sexköp riktas fokus i härvan mot kungafamiljen ? och skandalen är ett faktum.

Gäster: Katrin Krantz, krimreporter på Expressen och Johan T Lindwall, chefredaktör Svensk Dam.
2023-11-30
Länk till avsnitt

Mordet på väg till niornas bal

15-åringen har satt på sig en vit skjorta och mörk kavaj för att gå på niornas bal i Älvsjö ? men i stället knivhuggs han till döds av sin vän.
Gäst: Nina Svanberg, krimreporter på Expressen.
2023-11-23
Länk till avsnitt

Domstolskvinnan som läckte

När polisen arbetar mot det kriminella Turebergsnätverket verkar det som att gänget alltid ligger ett steg före. Polisen misstänker att gänget matas med hemlig information ? och misstankarna visar sig stämma.
Spåren leder till en 32-årig handläggare på Attunda tingsrätt.
Gäst: Leif Brännström, reporter på Expressen.
2023-11-16
Länk till avsnitt

Slaktmaskmördaren som släpptes ut

Mjölkbonden Martin Johansson mördade sin fru med en slaktmask ? framför ögonen på deras barn.
Nyss utsläppt ur fängelset slår han till igen. Han attackerar sin egen pappa och klöser ut ögonen på honom.? Man kan ju tycka att det borde göra ont när någon drar ut ögonen på en. Men det gjorde det inte, berättar pappan.
I avsnittet pratar vi om en man som i många års tid funnits i gränslandet mellan rättspsyk och fängelse, som har bedömts som för sjuk för att sitta i fängelse ? men för frisk för att hållas inlåst av psykiatrin.
Gäst: Niklas Svensson, reporter på Expressen.
2023-11-09
Länk till avsnitt

Våldsvågen inifrån: Polischefen Jale Poljarevius

Jale Poljarevius är underrättelsechef i polisregion Mitt. Han gästar Krimrummet för att prata om barnen som skjuter, om gängens nya hybridkrigsföring och varför det är en utopi att krossa brottsligheten.
2023-11-02
Länk till avsnitt

Foxtrots PR-krig på nätet

I en livesändning med 19 000 tittare återuppstår Rawa Majids högra hand Mustafa Aljiburi från de döda.Han stoltserar med att han iscensatt sin egen död ? och på så vis blåst motståndarsidan i våldsvågen på mångmiljonbelopp. PR-kuppen kan verka obetydlig ? men i informationskriget mellan de kriminella nätverken har det blivit viktigare än någonsin att framstå som vinnare.
Gäst: Emil Arvidson, kulturjournalist och författare till boken ?Svensk gangsterrap?.
2023-10-26
Länk till avsnitt

Arbogakvinnans dotter

I sju år har hon valt att vara tyst. Nu berättar Johanna Möllers äldsta dotter för första gången om hur familjen krossades efter sommarstugemordet 2016.
Amanda Blomsterlund var det enda av barnen som vittnade mot mamman. Än i dag får hon arga brev från Ystadsanstalten där modern avtjänar sitt livstidsstraff.
? Hon förtjänar värre, säger Amanda.
2023-10-19
Länk till avsnitt

Societetskvinnan Nina von Krusenstiernas blåsning

När den adliga societetskvinnan Nina von Krusenstierna hör av sig till välgörenhetsorganisationen Vid din sida och säger att hon vill engagera sig så framstår det först som en skänk från ovan.
Men med henne vid rodret försvinner miljonbelopp som donerats till de behövande. I stället för att pengarna kommer fattiga pensionärer till gagn så bekostar de krognotor på Cadierbaren, shoppingrundor på NK och taxiresor mellan Stockholms fina adresser.

Gäst: Expressens kriminalreporter Katrin Krantz
2023-10-12
Länk till avsnitt

Gängledaren och advokaterna

Vi reder ut härvan kring advokaterna och den dömda Adrianamördaren Maykil Yokhanna ? och om den biträdande juristen som anklagas för att ha gett Yokhanna möjlighet att kommunicera med omvärlden.Det handlar om mystiska samtal på häktets ?advokattelefon? och ett beteende mellan juristen och klienten som häktespersonalen beskriver som ?mycket ovanligt?.Dessutom diskuterar vi det som Expressens krimkrönikör Fredrik Sjöshult beskriver som en ?advokatröta?.
2023-10-05
Länk till avsnitt

Mordet på Tove del V ? Hovrätten (extra)

Mordet på 21-åriga Tove i Vetlanda blev ett av förra årets mest omskrivna kriminalfall. Hennes två tidigare vänner Johanna Jansson och Maja Hellman dömdes till livstids fängelse i tingsrätten. Domen har överklagats och i detta extraavsnitt går vi igenom den första rättegångsdagen i Göta hovrätt.
Expressens reporter Christer El-Mochantaf rapporterar på plats från Jönköping. 
Programledare: Kim Malmgren
2023-10-04
Länk till avsnitt

Mordet i Skogås del 2: rättegången

Tio ungdomar är misstänkta för det uppmärksammade mordet på en 15-åring på en sushirestaurang i Skogås i januari 2023. Nu har rättegången startat och åklagaren ska lägga pusslet med hjälp av pojkarnas chattar om beställningsmord, droger och vanliga skolbekymmer.
Gäst: Katrin Krantz, krimreporter på Expressen. I avsnittet hörs även klipp från kammaråklagare Ida Arnell.
2023-09-28
Länk till avsnitt

Så kan Rawa Majid ställas inför rätta

Som ett mantra har det upprepats att Rawa Majid är utom räckhåll för svenska myndigheter. Men stämmer det verkligen? Krimrummet går igenom om - och i så fall hur - Rawa Majid kan ställas inför rätta. 
Gäster är chefsåklagare Lise Tamm och Expressens krimreporter Fredrik Sjöshult.
2023-09-21
Länk till avsnitt

Mamma mördad ? splittring i Foxtrot

En kvinna i 60-årsåldern skjuts till döds i en villa i Uppsala. Kvinnan är mamma till en gängtopp - och en intern konflikt i det kriminella Foxtrot-nätverket misstänks vara orsaken till mordet. Sedan dödsskjutningen för en vecka sedan har våldsvågen avlöst varandra i Uppsala.

Gäst: Fredrik Sjöshult, krimreporter på Expressen.
2023-09-14
Länk till avsnitt

Företagarens ryska hemlighet

Två Blackhawk-helikoptrar flyger in över villaområdet utanför Stockholm. Poliser firar sig ner de sista metrarna och stormar sedan ett av husen. I huset grips en företagare som utåt sett sysslar med import och export. Men Säpo misstänker att mannen bär på en hemlighet: att han i flera års tid har jobbat på uppdrag av den ryska militära underrättelsetjänsten GRU.
Gäst är Erik Wiman från Expressens grävgrupp.
2023-09-07
Länk till avsnitt

Strypmordet i studentlägenheten

En natt i december ringer en man på porttelefonen vid entrén till polishuset i Kristianstad. Han är hysterisk men lyckas få fram att han har dödat sin flickvän. Kort därefter hittas 29-åriga Aida mördad i sin studentlägenhet.

Gäst är Expressens Katrin Krantz.
2023-08-31
Länk till avsnitt

De försvunna 14-åringarna

Den 29 juli hittas 14-åriga Mohamed ?Momo? Sulaiman mördad i ett grönområde utanför Nynäshamn. Samtidigt börjar polisens sökande efter hans jämnårige vän Layth Al-Azzawi, som också anmälts försvunnen.
Gäst är Christer El-Mochantaf.
2023-08-24
Länk till avsnitt

Klanens grepp om vattenpipkaféerna

Fastighetsägaren Janne undrar om han måste skaffa skottsäker väst. Kaféägaren Abel hotas till livet av kriminella klanmedlemmar som driver en konkurrerande verksamhet. Expressens reporter Christer El-Mochantaf har granskat Uddevallas vattenpipkaféer och berättar i Krimrummet om en värld av hot, våld och byggfusk.
2023-08-17
Länk till avsnitt

Spionadvokaten Anton Strand

Anton Strand har vuxit fram till att bli en av landets mest namnkunniga advokater.
Under karriären har han bland annat försvarat Knutbypastorn Helge Fossmo, polisen som sköt ihjäl Eric Torell, spionen Peyman Kia och Ibou Badjie som styrde barnsoldater i våldsvågen.
Nu gästar han Krimrummet och ger sin syn på bland annat regeringens hårdare tag, landets nuvarande våldsnivå och att arbeta med landets mest hemliga fall.
2023-08-10
Länk till avsnitt

Miljardärens enorma skatteskuld

Den amerikanske miljardären Preston Haskell har gjort sig en förmögenhet på fastighets- och gruvaffärer. Efter flera år i Stockholm blev han svensk medborgare och lämnade efter sig en skatteskuld på över 300 miljoner kronor. Nu letar svenska staten efter tillgångar ? och ett hus långt ut i Stockholms skärgård är av intresse. 
Gäst är Expressens Leif Brännström som har besökt huset i jakt på miljardären.
2023-08-03
Länk till avsnitt

Rättegången mot Louise Gucci

Den 22:a januari i år griper polisspanare 20-åriga Ibou Badjie på ett McDonalds i Stockholm. Vad de inte vet är att de precis satt stopp för en man mer känd som Louise Gucci, en av nyckelpersonerna i den då pågående våldsvågen i huvudstaden.
2023-07-27
Länk till avsnitt

Fiskeridirektören

När en mäklare i 70-årsåldern skjuts till döds innanför ytterdörren till sin villa riktar polisen misstankarna mot den pensionerade fiskeridirektören Olof Lessmark. Med tiden visar sig att mordet handlar om en fem år gammal husaffär.
2023-07-20
Länk till avsnitt

Var är Lollan?

I början av 2022 försvinner 30-åriga Louise Wester spårlöst.
Hon är alltjämt borta - men omständigheterna runt henne har klarnat. Den sista tiden innan försvinnandet präglades av beslagtagen narkotika och krav på hundratusentals kronor från män med högt våldskapital.
2023-07-13
Länk till avsnitt

Richard Olsson - Skamlös

I 20 års tid har Richard Olsson skapat rubriker i Sverige och Norge genom olika skandaler. Nu sitter han i fängelse efter att ha våldtagit en av sina anställda på ett slott.
Avsnittet gästas av Dokument inifrån-journalisten Anna Nordbeck som granskat Richard Olsson på djupet i dokumentärserien Skamlös.
2023-07-06
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.