Sveriges 100 mest populära podcasts

Mikrofonkåt med Tone och Bea

Mikrofonkåt med Tone och Bea

Rövar, influencervärlden och självhat är teman som bästa vän duon Tone Sekelius och Beatrice Reiman bland annat kommer prata om i podden Mikrofonkåt. Taket är högt och självrespekten är låg. Sätt färg på din gråa vardag med de självutnämnda ikonerna Tone och Bea.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podplay.com/sv-se/podcasts/mikrofonkat-med-tone-och-bea-878294

Avsnitt

40. Stela dejter och att flasha brösten

Stela dejter, att kissa på sig eller ramla i offentligheten. Alla har vi väl gjort pinsamma saker och ibland kan det vara skönt att bara skratta åt de. I dagens avsnitt gör duon just detta när pinsamheter står på agendan.
2022-11-23
Länk till avsnitt

39. Saker du aldrig vågat fråga en ickebinär

Hur många kön finns det? Vad är ickebinär? Hur känner man sig ickebinär? Allt detta och mer pratas det om i dagens avsnitt när podden gästas av ickebinära Jaimee.
2022-11-16
Länk till avsnitt

38. Tone blev tagen av Polisen?

I dagens avsnitt skulle Tone och Bea prata om saker som känns olagliga men inte är det men det slutar med att båda erkänner till brott?
2022-11-09
Länk till avsnitt

37. Bröst 2.0

Bröst tål att pratas om igen, och det är precis vad vår duo gör i dagens avsnitt. Den här gången efter att Tone fått sig ett par egna!
2022-11-02
Länk till avsnitt

36. Spotta eller svälja?

Sex, samlag, nuppa? kärt barn har många namn. I dagens avsnitt pratas det om det som som sägs sälja - SEX!
2022-10-26
Länk till avsnitt

35. Livet

I veckans avsnitt djupdyker podd-duon i livets frågor. Det blir diskussioner om allt från stora ämnen som meningen med livet till såna där små saker som helt enkelt gör livet värt att leva!
2022-10-19
Länk till avsnitt

34. Tones första besök hos transvården!

I dagens avsnitt berättar Bea om att hon blivit mamma och Tone har precis haft sitt första besök med transvården! Sen snöar duon in sig på favorittemat: Manshat
2022-10-12
Länk till avsnitt

33. Döden

Döden kan kännas läskig och obehaglig men i dagens avsnitt försöker poddduon minska dödsångesten lite. Det pratas livet efter döden, Tone berättar varför hon slutade tro på Gud och Bea vet äntligen svaret på varför hennes kropp känts döende den senaste tiden?
2022-10-05
Länk till avsnitt

32. Narkos

Tone blev nyligen nedsövd när hon opererade brösten och idag pratas det därför NARKOS. Det pratas om det förvirrade uppvaknandet, tiden efter en narkos och varför man inte får ta med sina bortopererade kroppsdelar hem.
2022-09-28
Länk till avsnitt

31. Vi behöver vård

Planen var att prata om kollektivtrafik, men Tone och Bea satte sig ned, tog en klunk av kaffet, och öppnade upp sig om deras besvär. Enjoy!
2022-09-21
Länk till avsnitt

30. Affärer

I dagens avsnitt pratar podd-duon affärer. Vad säger din handling om dig egentligen? För varesig om du handlar märkesväskor, billiga korgar på Ullared, mitt på dagen eller sent på kvällen så säger dina inköp något om dig. Skvallertanterna Bea och Tone har självklart åsikter om allt och ingen shoppare går säker när de är i farten.
2022-09-14
Länk till avsnitt

29. Avslut

I veckans avsnitt diskuteras avslut av alla dess former. Hur vill vår duo egentligen begravas, hur går tankarna kring valet och hur gick det för Bea när hon sjöng en fransk låt på skolavslutningen?
2022-09-07
Länk till avsnitt

28. Frågesport: Tone vs. Bea

I veckans avsnitt tar duon reda på vem av de två som är smartast, genom att tävla i frågesport. Hur räknar man ut arean på en kvadrat? Vad heter Sveriges fjärde största stad? I vilket land dricker man mest kaffe? Det är bara några av frågorna i veckans tävling.
2022-08-31
Länk till avsnitt

27. Kroppsvätskor

Kiss, svett, blod och tårar, i dagens avsnitt diskuteras kroppsvätskor i alla dess former och färger. Det pratas tonårssvett, intensiva gråt och vad gör man om man går ner på någon som luktar illa?
2022-08-24
Länk till avsnitt

26. Vi tog en paus?

Efter en lång paus är podd-duon tillbaka igen och förklarar varför de varit borta. Sen pratas det kinks, sömnparalyser och den här sommaren, en salig blandning av samtal!
2022-08-17
Länk till avsnitt

25. Smash or Pass

Är det goals att bli runtkastad som en säck potatis av Pitbull? Kanske vill man hellre ha Bruno Mars, en riktig sovrumspoet? Eller är det Jeffree Star som är den perfekta partnern? I veckans avsnitt är det äntligen dags för the ultimate showdown, i en klassisk celebrity smash or pass!
2022-07-20
Länk till avsnitt

24. Förväntningar

Sommaren, mat, presenter. Ibland har vi höga förväntningar på saker och ting. I veckans avsnitt pratar Tone och Bea om allt sånt där som man längtar efter, och när det inte riktigt blir som man tänkt sig.
2022-07-13
Länk till avsnitt

23. Tones mardrömsresa

I dagens avsnitt pratar podd-duon om att Tone glömde Beas födelsedag, om mardrömsresan till Mexiko och kärlekssmset som visade sig vara fake. Det blir en blandad kompott helt enkelt!
2022-07-06
Länk till avsnitt

22. Saker man inte pratar om

Bajs, hemorrojder och inväxta tånaglar. I veckans avsnitt gör Tone & Bea något förbjudet och tar upp det där man inte pratar om!
2022-06-29
Länk till avsnitt

21. Improvisation

Improviserar gör vi alla, på jobbet, i skolan eller på en första dejt. I dagens avsnitt pratar Tone och Bea om sammanhang där de tvingats improvisera och bjuder även på improvisationsteater.
2022-06-21
Länk till avsnitt

20. Nostalgi

Alla dessa barnprogram man kollade på, det man åt när man kom hem från skolan och de hemska klädtrenderna under 2000-talet. I dagens avsnitt tar vi en tur down memory lane och pratar nostalgi!
2022-06-15
Länk till avsnitt

19. Vuxenpoäng

Bea och Elvira har köpt lägenhet och det inspirerar duon till att prata om vuxenpoäng. Att köpa toapapper, rensa avloppet och betala räkningar, är det Bea eller Tone som samlar ihop flest vuxenpoäng?
2022-06-08
Länk till avsnitt

18. Skador

Veckans avsnitt är inte för de svagmagade. Det pratas avbrutna naglar och blindtarmsoperationer, och Bea berättar om tacon som nästan tog hennes liv.
2022-06-01
Länk till avsnitt

17. Pinsamheter

Att ramla i offentligheten eller att öppna dörren när nån sitter och bajsar? Pinsamheter har vi alla varit med om, men vad är egentligen pinsamt och vad är inte det? Det diskuterar den pinsamt ikoniska duon idag.
2022-05-25
Länk till avsnitt

16. Intervju med en straight person

Vad händer om en straight man får fria tyglar att ställa frågor om hbtqia+ communityt? Blir det respektfulla frågor eller är frågorna helt banala? Det tar dunder duon reda på i dagens poddavsnitt när de blir intervjuade av den straighta lyssnaren John.
2022-05-18
Länk till avsnitt

15. Kändisar

Idag pratar duon om kändisar i alla dess former! Det diskuteras Ellegalan, kändiskultur och kändisdraman.
2022-05-11
Länk till avsnitt

14. Alla era frågor (del 1)

Hur blev Tone och Bea vänner? Vilka är deras största turn offs? Vad ska man göra om man är nervös inför sex? Detta och mycket mer pratar duon om i dagens avsnitt där det svaras på lyssnarfrågor.
2022-05-04
Länk till avsnitt

13. Lögner

Ljugit har vi väl alla gjort? Det är ju trots allt lättare att ljuga om varför man blev sen än att erkänna att man försov sig. Men när har en lögn gått för långt? Och vad är det värsta vi har ljugit om? Det talas om lögner i alla dess former i dagens avsnitt av Mikrofonkåt.
2022-04-27
Länk till avsnitt

12. Hat

I dagens avsnitt pratar Tone och Bea om hat i alla dess former. Om det gemensamma hatet för spagetti och köttfärssås, situationer de hatar och även om hur det är att bli hatad på internet. Högt och lågt i ett avsnitt fyllt av både kärlek men framförallt hat.
2022-04-20
Länk till avsnitt

11. Gay

Bögar, flator och transpersoner är bara början på det färgglada och fantastiska queercommunityt. I dagens avsnitt diskuteras allt ifrån begrepp till problematik inom communityt.
2022-04-13
Länk till avsnitt

10. Trender

Vad är trendigt och vad är ute? Är det fortfarande lika inne att skaffa barn? Är tiktok trender egentligen otrendiga? Är monogami ute? Den trendiga duon Bea och Tone diskuterar i dagens avsnitt trender och otrender.
2022-04-06
Länk till avsnitt

9. Bröst

Tone och Bea är äntligen tillbaka efter en sjukdomsvecka! Den här gången pratas det bröst, rattar och meloner. Bea berättar om sina feta pattar och Tone delar med sig av sina operationsplaner!
2022-03-30
Länk till avsnitt

8. Första gången

I dagens avsnitt pratar Tone och Bea om den första kalasfyllan och det första ligget. Det bjuds på spyor, lufttorkade bäddmadrasser och lögner. Dessutom blir det en och annan tår i studion.
2022-03-16
Länk till avsnitt

7. Högstadiet

I dagens avsnitt av Mikrofonkåt pratar Tone och Bea om sin högstadietid. Det pratas första kyssen, första fyllan och hur det är att växa upp och inse att man inte är straight.
2022-03-09
Länk till avsnitt

6. Drama

I dagens avsnitt skvallrar Tone och Bea om drama i alla dess former, om rädslan för att bli cancelled, om influenserdrama de varit en del av och även om ett lesbiskt drama som de nyligen befann sig i ?
2022-03-02
Länk till avsnitt

5. Manshat

I dagens avsnitt pratar Tone och Bea om deras delade hat för män, om att känna sig hatad av folk i sin omgivning och avrundar med en passionerad och intensiv kärleksförklaring till varandra. Högt och lågt som vanligt helt enkelt. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
2022-02-23
Länk till avsnitt

4. Melodifestivalen

Tone och Bea pratar ut om Tones uppträdande i Melodifestivalen. Hur är det att faktiskt vara med i mello, vad hände egentligen med klänningen på scen och var det något drama backstage? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
2022-02-16
Länk till avsnitt

3. Breakups

I dagens avsnitt berättar Tone om hur hon brutalt dumpade en kille hon träffade och Bea berättar om hur hennes problematiska ligg dumpade henne på tågstationen. Breakups må vara jobbiga men i dagens avsnitt försöker Bea och Tone att skratta bort smärtan en stund. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
2022-02-09
Länk till avsnitt

2. Falska influencers

Falska influencers, tjejen Tone träffade i Köpenhamn och varför begreppet transsexuell är problematiskt är tre av många ämnen som dunderduon pratar om i det här avsnittet. Luta er tillbaka och njut av skitsnacket. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
2022-02-02
Länk till avsnitt

1. Rövar

Rumpa, arsle, bakdel? kärt barn har många namn. I det här avsnittet diskuterar Tone och Bea allt ifrån sexhistorier till skönhetsideal. Parkera din röv på bekvämt underlag och njut! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
2022-01-26
Länk till avsnitt

Trailer - Premiär 26 Januari!

Rövar, influencervärlden och självhat är teman som bästavän duon Tone Sekelius och Beatrice Reiman bland annat kommer prata om i podden Mikrofonkåt. Taket är högt och självrespekten är låg. Sätt färg på din gråa vardag med de självutnämnda ikonerna Tone och Bea. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
2022-01-12
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.