Sveriges 100 mest populära podcasts

Mikrofonkåt med Tone och Bea

Mikrofonkåt med Tone och Bea

Rövar, influencervärlden och självhat är teman som bästa vän duon Tone Sekelius och Beatrice Reiman bland annat kommer prata om i podden Mikrofonkåt. Taket är högt och självrespekten är låg. Sätt färg på din gråa vardag med de självutnämnda ikonerna Tone och Bea.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podplay.com/sv-se/podcasts/mikrofonkat-med-tone-och-bea-878294

Avsnitt

16. Intervju med en straight person

Vad händer om en straight man får fria tyglar att ställa frågor om hbtqia+ communityt? Blir det respektfulla frågor eller är frågorna helt banala? Det tar dunder duon reda på i dagens poddavsnitt när de blir intervjuade av den straighta lyssnaren John.
2022-05-18
Länk till avsnitt

15. Kändisar

Idag pratar duon om kändisar i alla dess former! Det diskuteras Ellegalan, kändiskultur och kändisdraman.
2022-05-11
Länk till avsnitt

14. Alla era frågor (del 1)

Hur blev Tone och Bea vänner? Vilka är deras största turn offs? Vad ska man göra om man är nervös inför sex? Detta och mycket mer pratar duon om i dagens avsnitt där det svaras på lyssnarfrågor.
2022-05-04
Länk till avsnitt

13. Lögner

Ljugit har vi väl alla gjort? Det är ju trots allt lättare att ljuga om varför man blev sen än att erkänna att man försov sig. Men när har en lögn gått för långt? Och vad är det värsta vi har ljugit om? Det talas om lögner i alla dess former i dagens avsnitt av Mikrofonkåt.
2022-04-27
Länk till avsnitt

12. Hat

I dagens avsnitt pratar Tone och Bea om hat i alla dess former. Om det gemensamma hatet för spagetti och köttfärssås, situationer de hatar och även om hur det är att bli hatad på internet. Högt och lågt i ett avsnitt fyllt av både kärlek men framförallt hat.
2022-04-20
Länk till avsnitt

11. Gay

Bögar, flator och transpersoner är bara början på det färgglada och fantastiska queercommunityt. I dagens avsnitt diskuteras allt ifrån begrepp till problematik inom communityt.
2022-04-13
Länk till avsnitt

10. Trender

Vad är trendigt och vad är ute? Är det fortfarande lika inne att skaffa barn? Är tiktok trender egentligen otrendiga? Är monogami ute? Den trendiga duon Bea och Tone diskuterar i dagens avsnitt trender och otrender.
2022-04-06
Länk till avsnitt

9. Bröst

Tone och Bea är äntligen tillbaka efter en sjukdomsvecka! Den här gången pratas det bröst, rattar och meloner. Bea berättar om sina feta pattar och Tone delar med sig av sina operationsplaner!
2022-03-30
Länk till avsnitt

8. Första gången

I dagens avsnitt pratar Tone och Bea om den första kalasfyllan och det första ligget. Det bjuds på spyor, lufttorkade bäddmadrasser och lögner. Dessutom blir det en och annan tår i studion.
2022-03-16
Länk till avsnitt

7. Högstadiet

I dagens avsnitt av Mikrofonkåt pratar Tone och Bea om sin högstadietid. Det pratas första kyssen, första fyllan och hur det är att växa upp och inse att man inte är straight.
2022-03-09
Länk till avsnitt

6. Drama

I dagens avsnitt skvallrar Tone och Bea om drama i alla dess former, om rädslan för att bli cancelled, om influenserdrama de varit en del av och även om ett lesbiskt drama som de nyligen befann sig i ?
2022-03-02
Länk till avsnitt

5. Manshat

I dagens avsnitt pratar Tone och Bea om deras delade hat för män, om att känna sig hatad av folk i sin omgivning och avrundar med en passionerad och intensiv kärleksförklaring till varandra. Högt och lågt som vanligt helt enkelt. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
2022-02-23
Länk till avsnitt

4. Melodifestivalen

Tone och Bea pratar ut om Tones uppträdande i Melodifestivalen. Hur är det att faktiskt vara med i mello, vad hände egentligen med klänningen på scen och var det något drama backstage? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
2022-02-16
Länk till avsnitt

3. Breakups

I dagens avsnitt berättar Tone om hur hon brutalt dumpade en kille hon träffade och Bea berättar om hur hennes problematiska ligg dumpade henne på tågstationen. Breakups må vara jobbiga men i dagens avsnitt försöker Bea och Tone att skratta bort smärtan en stund. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
2022-02-09
Länk till avsnitt

2. Falska influencers

Falska influencers, tjejen Tone träffade i Köpenhamn och varför begreppet transsexuell är problematiskt är tre av många ämnen som dunderduon pratar om i det här avsnittet. Luta er tillbaka och njut av skitsnacket. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
2022-02-02
Länk till avsnitt

1. Rövar

Rumpa, arsle, bakdel? kärt barn har många namn. I det här avsnittet diskuterar Tone och Bea allt ifrån sexhistorier till skönhetsideal. Parkera din röv på bekvämt underlag och njut! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
2022-01-26
Länk till avsnitt

Trailer - Premiär 26 Januari!

Rövar, influencervärlden och självhat är teman som bästavän duon Tone Sekelius och Beatrice Reiman bland annat kommer prata om i podden Mikrofonkåt. Taket är högt och självrespekten är låg. Sätt färg på din gråa vardag med de självutnämnda ikonerna Tone och Bea. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
2022-01-12
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.