Sveriges 100 mest populära podcasts

Nej men ärligt

Nej men ärligt

Det här är podden där Nicole Falciani och Tully Yayik pratar öppet och ärligt om precis allting. Ingen av tjejerna är rädda för att säga vad de tycker och tänker. Tully bor i Stockholm med sin fästman och snart två barn. Nicole lever "la dolce vita" i Rom tillsammans med sin kille och sin dvärgtax Frank. @Nicolefalciani @Tullyayik

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

Avsnitt

Nej men Extra - Tullys DJUPASTE hemlighet

I detta "Nej men Extra" reagerar vi på era bekännelser. Det blir avslöjanden om allt från sex med brorsans kompis till bajskorvar på rymmen. Dessutom får vi reda på Tullys djupaste hemlighet från ungdomsåren...
2022-10-02
Länk till avsnitt

29. Sex, lust och relationssnack med Gabriella

I dagens avsnitt gästas vi av Gabriella som utbildar sig till sexolog. Vad när det som är viktigt att tänka på när det kommer till gemensam njutning? Är det pinsamt att folk fattar att man haft sex när man när gravid? Sex eller sömn, vad väljer man? Mikrodating är det det nya! Och hur ofta ligger tjejerna?
2022-09-27
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Katrins horfest

Ni önskade det och nu får ni det! Premiär för "Nej men Extra" som kommer att dyka upp varje söndag framöver. I detta avsnitt ventilerar vi våra åsikter om ämnen som ni har skickat in till oss. Det blir allt från horfester till kusin-giftemål. Vi får också veta vad Tully skulle göra med David om han var otrogen.
2022-09-25
Länk till avsnitt

28. Kärlek finns inte här men vi har mackor

I dagens avsnitt går vi igenom OM och HUR Nicole blev lurad till sin tidiga babyshower. Vad är det för program Nicole spelar in och vem är hennes partner i programmet? Sen en utav de sjukaste situationerna som en kompis var med om, VAD HADE NI GJORT? Och vad gör Tully i fransk TV (förutom bort sig)
2022-09-20
Länk till avsnitt

27. Tanken räknas verkligen inte här

I dagens avsnitt pratar vi om hur tacksamma vi är över er som lyssnar. Om Nicoles inställning till frieri vid graviditet hur hade hon svarat om hon blivit friad till nu? Och vad är kraven, ja KRAVEN för hennes bröllop. Och varför får man inte gifta sig i Toscana? David blir som vanligt sågad vid fotknölarna och lägligt nog är han på plats för att "försvara" sig.
2022-09-13
Länk till avsnitt

26. Ni kan släppa ut era killar igen

Vilken jävla röra! I dagens avsnitt är det verkligen högt och lågt, först reder vi ut lite kommentarer vi fått på podden, hur känner tjejerna kring det? Nicole har fått mom shaming och Tully har fått partner shaming. De avverkar ett sjukt fenomen som vi aldrig hört talas om men tydligen är detta vanligt. Hur går det med Tullys 2.0 uppgradering av mom of two? Och Har Tully ens återhämtat sig från årliga influenser kräftskivan??
2022-09-06
Länk till avsnitt

25. Vi får koll inför Valet.

I dagens avsnitt gästas vi av Amila Stapelfeldt som är expert på det här med politik och vad alla partier står för.
2022-08-30
Länk till avsnitt

24. Lås in era killar

I dagens avsnitt är det minst sagt högt och lågt. Vad hände på Rockbjörnen? Vad innebär hösten för Tully? Vad är det som gör Nicole så blödig förutom att hon då är gravid. Sen pratar vi om vi tycker Katrin och Bingos familjekonstellation är GOALS eller ej. Sen slänger vi in en "han är en tia men". Vi båda är rörande överens när det kommer till att önska kön. Vi kommer även rösta på det partiet som inför körkort för att skaffa barn!
2022-08-23
Länk till avsnitt

23. Det är så fucking respektlöst!

I dagens avsnitt har Tully tappat det, alltså verkligen TAPPAT det på David. Nicole försöker ta reda på könet på sitt barn och varför är Tullys överarm ett enda stort blåmärke? Och är hösten verkligen här?
2022-08-16
Länk till avsnitt

22. NICOLE SKA BLI MAMMA

I dagens avsnitt går vi igenom allt kring Nicoles graviditet. Så sjukt att hon ska bli mamma och vi är alla så exalterade!
2022-08-09
Länk till avsnitt

21. Vilka kommer vi rösta på i höst?

Tully fortsätter sin Sverigesemester och Nicole berättar var hon är. Vad ska tjejerna rösta på i höst och varför? Vad är Nicoles hemliga projekt som drar igång i höst och är det okej att byta namn på sitt barn efter ett år?
2022-08-02
Länk till avsnitt

20. Svensk sommar är så överskattat!

I dagens avsnitt avverkar vi sommaren hittills, var är egentligen Nicole? Och hur fan mår Tully efter allt? Är det okej att ej vara lyrisk över sommaren? Och givetvis avslutar de med en läsarfråga som Nicole inte känner sig manad att svara på.
2022-07-26
Länk till avsnitt

19. Våra pojkvänner gästar

Detta avsnitt blir det högt och lågt, varför har Nicole bajsat på Tullys toa? Vad bråkas det om? Hur uppdagades Nicoles ?nya? kille? Och vad säger Nicole i ett ljudmeddelande direkt efter första daten med Adem? Behöver man vara trevlig mot alla?
2022-07-19
Länk till avsnitt

18. Älskade psykopat gästar

I dagens avsnitt har vi äran att ha Emilie Ohlsson som har podden älskade psykopat. Vi går igenom vilka som är de största red flaggen, hur man som kompis ska gå in för att hjälpa vad som skiljer en narsicist med en psykopat, vilken historia var den tyngsta? Hur klarar hon av att lyssna på så mycket och vad ledde henne hit.
2022-07-12
Länk till avsnitt

17. Vi tjafsar igen, vems sida är ni på?

Tjejerna har sitt första riktiga tjafs utanför podden och det behöver redas ut. Vad hände egentligen? Ghostade Nicole verkligen Tully? Överdriver Tully kanske litegrann? Förutom bråket pratas det om midsommar, hur viktigt det är med hjälm och hur dåliga svenskar är på att hantera stress. Nicole blir dessutom kränkt av två lyssnares meddelande på Instagram. Och givetvis är det en lyssnarfråga idag igen. Vart ser tjejerna sig själv om 5, 10 och 15 år?
2022-07-05
Länk till avsnitt

16. Var han otrogen?

Nicole och Tully är tillbaka i studion tillsammans med alldeles för mycket energi och glädje. Det blir ett spretigt avsnitt där tjejerna bland annat svarar på lyssnarnas frågor. Var Nicoles ex otrogen? Ska ens vänner betala om man skjutsar dom? Dessutom pratar dom om fördomar och kör en variant på mobilroulette där det uppdagas att Tully är mobilberoende. Det finns helt enkelt inga hemligheter.
2022-06-28
Länk till avsnitt

15. Final call for passenger Tolunay

I dagens avsnitt reder tjejerna ut hur länge Nicole egentligen ska stanna i och med att hon ÄLSKAR Rom så mycket, varför blev hon kvar en månad? Tully säger ifrån, varför är Nicole så aggressiv mot henne? Nicole berättar även om sin sjukdom.
2022-06-21
Länk till avsnitt

14. Dagen då tully blev en taxichaufför

Tully får i all hast ytterligare två barn slängda i ansiktet medan mamman är på fest. Varför är det viktigt att ta cellproven? Och vem kan sin kropp bäst egentligen. I dagens avsnitt stör sig Tully på något och det visar sig att Nicole är en sån person. Kommer deras relation hålla? Och givetvis en lyssnarfråga.
2022-06-14
Länk till avsnitt

13. Har inget förutom ett hål i hjärtat

Nicole är tillbaka med dunder och brak efter ett avsnitts frånvaro, varför var hon borta? Tully berättar allt om morsdag som spenderades i tårar och vad hon ska göra nästa år. Vem är egentligen "un named girl"? Och vad stör sig Nicole på denna vecka? De går igenom vad för sjuk verksamhet som bedrivits i Nicoles bostadshus. Såklart så svarar tjejerna sån veckans lyssnarfråga som är en uppföljning på tidigare fråga.
2022-06-07
Länk till avsnitt

12. David gästar

I dagens avsnitt lyser Nicole med sin frånvaro men david gör en otrolig insats trots sin i övrigt låga profil i sociala medier. Ni har fått ställa frågor men emellan dem är det MYCKET som behövs redas ut.
2022-05-31
Länk till avsnitt

11. Vem är egentligen Bruno?

Vad gjorde Nicole egentligen i Tullys hemstad? Tillslut sätter Tully ner foten för samtliga vänner och förklarar varför hon aldrig åker till Marbella under sommaren. Nicole avslöjar vem Bruno är som numer ska bo hos henne och berättar vad som händer VARJE höst, hur ska hon förebygga detta denna höst? Dessutom finns ett nytt stående segment from denna vecka ?Tullys Dilemma?, detta och mycket till pratar vi om i denna veckas avsnitt.
2022-05-24
Länk till avsnitt

10. Vår första gäst: Daniel Paris

I dagens avsnitt har vi bjudit in vår vän vi delar med hela svenska folket Älskade Daniel Paris. Vad är det Anis sagt som får alla att skratta rakt ut? Vi pratar om varför Daniel var rädd i skolan, Tully berättar hur hon uppfattade Daniel när de var 18 år vad har ändrats? Nicole berättar varför hon skulle bli irriterad på Tully och blir diagnostiserad med ?ensambarnssyndrom?. Sen lämnar hon studion mitt i.
2022-05-17
Länk till avsnitt

9. Skvaller om Ellegalan och är detta slutet på vår vänskap?

Nicole blir besviken på en profil på Ellegalan, Tully har haft en rörig morgon och Nicole är i chock över hur vissa hanterar sin ekonomi. Tully är i chock över varför hon återigen inte är bjuden på Nicoles tillställning. Dessutom går vi igenom om hur man hanterar om man ej kommer överens med sin partners vänner är det kört då?
2022-05-10
Länk till avsnitt

8. Tully får ingen syl i vädret, Nicole tar över.

Tjejerna börjar tjafsa redan innan avsnittet börjar spelas in, sen avverkar vi som vanligt något Nicole stör sig på men även ett dilemma Tully ställts inför. Konstruktiv kritik utdelas med ursäkt ?du är en tant?, hur har det gått för Tully att kommunicera? Nicole berättar även om ett väldigt stort köp som förmodligen kommer göras, är ni redo? För det var inte Tully.
2022-05-03
Länk till avsnitt

7. Är det okej att kolla igenom sin partners telefon?

Nicole tar upp en fundering och det visar sig vara ett laddat ämne inte minst för Tully. Varför känner Nicole ett behov av att gardera sig mot detta? Tjejerna öppnar upp sig väldigt mycket kring respektive förhållande och tipsar om att ta hjälp i förebyggande syfte och inte vänta tills det är försent. Har Tully en sund relation till sin mamma? Och vad stör sig Nicole på denna vecka och håller ni med? För de gör verkligen Tully.
2022-04-26
Länk till avsnitt

6. Kvinnor är bättre än FBI

Tully försöker sälja två fåtöljer men det går inte särskilt bra, Nicole har VERKLIGEN fått hybris är den befogad? Varför måste tully börja bli trevlig nu? Hur firar man ens påsk?
2022-04-19
Länk till avsnitt

5. Även vi jämför oss på instagram.

I dagens avsnitt pratar vi om hur även vårt sätt att se på oss präglas av det vi ser i sociala medier. Vem av Tully och Nicole är helt emot skönhetsingrepp? Saknar Tully singellivet, om nej varför finns hon då på en datingapp? Och vilka är de viktigaste kraven för att lyckas med första daten? Nej, men ärligt, lyssna bara!
2022-04-12
Länk till avsnitt

4. Oväntade känslor bubblar upp

I dagens avsnitt svarar vi på era frågor helt utan filter. Hur lärde vi känna varandra och varför ogillade Nicole tully från början? Vad jobbar tully med? Är Nicole okej med att hon umgås med hennes ex? Och vad önskar Nicole att hon gjort tidigare?
2022-04-05
Länk till avsnitt

3. Tullys förlossning och Nicoles dunderfylla

Tully berättar allt om sin förlossning som gick från noll till hundra på bokstavligen någon minut och Nicole snålar lite på detaljerna kring sitt 25 årsdagsfirande, vad överraskade hon sina gäster med? Och hur löste hon problemet som uppstod dagen innan? Något som definitivt är en överraskning denna vecka är i alla fall ?nicole stör sig?...
2022-03-29
Länk till avsnitt

2. Nöden har ingen lag

Tully tror hennes vatten har gått. Varför tror hon det? Och varför vill hennes granne lukta på hennes trosor? Utöver det blir det en del snack om astrologi och Tully är orolig över att barn nummer två kommer bli vädur precis som Nicole. Men är vädurar verkligen så jobbiga? Ni får också höra på vad Nicole stör sig på denna vecka. Hint, ganska mycket.
2022-03-22
Länk till avsnitt

1. Hjälp, vi bråkar i första avsnittet!

Välkomna till vårt allra första avsnitt! I det här avsnittet börjar vi med tjafs och avslutar på samma sätt, varför är inte Tully bjuden på Nicoles födelsedag? Hur kom det sig att vi började podda egentligen? Vi kommer prata lite om varför Nicole är så arg och om Tully någonsin ångrat att hon skaffat barn. Högt och lågt med andra ord, nej men ärligt, in och lyssna nu!
2022-03-15
Länk till avsnitt

Nej men ärligt - premiär 15 mars!

Det här är podden där Nicole Falciani och Tully Yayik pratar öppet och ärligt om precis allting. Ingen av tjejerna är rädda för att säga vad de tycker och tänker. Tully bor i Stockholm med sin fästman och snart två barn. Nicole lever "la dolce vita" i Rom tillsammans med sin kille och sin dvärgtax Frank. @Nicolefalciani @Tullyayik
2022-03-08
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.