Sveriges 100 mest populära podcasts

Nej men ärligt

Nej men ärligt

I podden "Nej men ärligt" får ni följa med Nicole som bor i Rom och Tully som bor i Stockholm. Ni får höra deras resonemang kring exakt vad som helst. Högt och lågt. Det tjafsas, skrattas och diskuteras ofiltrerat och ingen av dem är rädda för att säga vad de tycker. @Nicolefalciani @Tullyayik

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

Avsnitt

Nej men Extra - Är det så fel att... med Amilia Stapelfeldt

Vi kör en omgång "Är det så fel att" med vår gäst Amilia Stapelfeldt och på något konstigt sätt blev det väldigt toalettcentrerat(!) Och varför fick inte Nicole sitta i Tullys soffa när hon kom på besök?!?!

2023-10-01
Länk till avsnitt

81. Vi gästas av Amilia Stapelfeldt

I detta avsnitt gästas vi av fantastiska Amilia Stapelfeldt och det blir bland annat prat om slöseriet med svenska folkets pengar, terrorskräck, koranbränningar och att folk inte kan ta att man tycker annorlunda än dem.

2023-09-26
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Smartare än en femteklassare

Nicole utmanar Adem i quiz och det visar sig att det finns både goda och mindre goda kunskaper hos paret. Sen att båda är dåliga förlorare gör det hela än mer intressant.

2023-09-24
Länk till avsnitt

80. Vi börjar ge upp... på allt...

Tully är gräsänkling, blir utelåst och blir all agro på en mäklare. Nicole får hat för att hon önskar nordisk minimalistisk design. Hon stör sig också på människor som har en egenhet som Tully har... Tully i sin tur tipsar om något som Nicole är väldigt skeptisk till och dessutom har vi börjat med TikTok som har sina för och nackdelar.

2023-09-19
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Bostadshistorierna fortsätter

Detta blev succé! Grann- och bostadshistorierna fortsätter att rasa in så vi kör ett avsnitt till på detta tema. Här kommer ni bla få höra om nakenkonst, avloppsexplosioner och hantverkare som tar sig lite väl stora friheter.

2023-09-17
Länk till avsnitt

79. Vi gästas av "Vägen till himlen" Alicia och Ida

Idag blir det galet då vi gästas av Alicia och Ida från podden Vägen till himlen. Vi pratar bla om det är tillåtet att snoka i sin partners mobil, Tully får lära sig lite om Snapchat, Nicole vägrar att vara med på "Sing along" och så pratar vi om hur man kan känna lätta pengar genom att lägga ut bilder på tex sina fötter. Vi får också vara med när Tully plötsligt upptäcker att hon missat tiden för att hämta på förskolan.

2023-09-12
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Våra egna grann- och bostadshistorier

Vi insåg att vi själva hade varit med om en massa galna grejer med grannar och tidigare bostäder så håll tillgodo! Hör bla om Nicoles Psycho-granne och hur Tully blev utskälld för en fest hon aldrig haft.

2023-09-10
Länk till avsnitt

78. Vi gästas av Human Design-experten Marli

I detta avsnitt får vi veta en massa om Human Design då vi gästas av experten Marli Montán som förklarar dels vad Human Design är för något och också hur stor inverkan våra medfödda energier kan ha på vår tillvaro och hur vi kan förändra oss till våra bästa jag. Vi får förklaringar till varför vi är som vi är och vad vi kan jobba med hos oss själva för att må bättre.

2023-09-05
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Galna bostads- och grannhistorier

Ni har skickat in era galnaste upplevelser från hus/lgh-visningar, upplevelser med grannar mm. Dessutom ber Tully vissa lyssnare att omedelbart sluta lyssna på podden...

2023-09-03
Länk till avsnitt

77. Inskolning, HLR och karatefylla på släktkalaset

Högt och lågt i detta avsnitt! Vad svarar vi när någon frågar vart vi kommer ifrån? Tully curlar Faye på inskolningen med havrefras, Nicole hetsas till att shotta 60-procentig sprit på släktkalaset. Tully hamnade i en situation på liv och död och frågan är också om du tillhör Team Nicole eller Team Tully gällande skåpsluckor. Som sagt högt och lågt!

2023-08-29
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Hobbypsykologerna

I detta Extra tar vi på oss psykologhattarna och ger oss i kast med avtagande sexlust och triangeldrama på konfirmationsläger

2023-08-27
Länk till avsnitt

76. Terrorskräck och Namngivningspresenter

Tully har ångest över det upptrappade hotläget i Sverige och Nicole förbereder inför stor namngivningsdag. Dessutom fick vi in ett lyssnarproblem som handlar om en något tilltrasslad situation som vi ska försöka lösa.
2023-08-22
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Tully-quiz

I detta avsnitt kör Tully ett quiz med Nicole för att kolla hennes allmänbildning för att sedan glida in på lite mer djupa frågor.
2023-08-20
Länk till avsnitt

75. Alkisvarning och bajsa i det fria

Tro det eller ej men vi har fått en campingexpert i podden i form av Tully och då främst gällande taktältning. Nicole har testat kräftor för första gången nedsköljt med en hel del procenthaltiga drycker. Dessutom pratar vi om att fria om vart femte år och Nicole stör sig på falska gravidbilder på sociala medier. Om ni undrar varför ljudet är lite annorlunda i detta avsnitt beror det på att campingexperten poddade från bilen i sann campinganda.
2023-08-15
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Snålhistorier med Andra Farhad

Helt spontant fick vi besök av vår superekonom Andra och vad passade inte bättre än att utsätta henne för några av era snålhistorier! Förutom förfäran så gled vi in på ett längre resonemang om hur vi förhåller oss till Swish med våra vänner. Vi får också höra när Andra var på Tinderdejt som slutade i "snål-rage".
2023-08-13
Länk till avsnitt

74. Glad, tacksam och kåt med Kalle Norwald

I detta avsnitt blir det en massa snack om sex och relationer med fantastiske Kalle Norwald som är socionom och specialist i sexologisk rådgivning. Hur får man tid för samvaro med sin partner i vardagen och vad gör man om lusten till sin partner tar slut? Och måste man alltid vara överens om allt och vem bestämmer vad som är rätt eller fel i ett förhållande?
2023-08-08
Länk till avsnitt

Nej men Extra - En dag med Tully i Kroatien

Tully är på semester i Kroatien och här får vi följa henne i korta klipp under en hel dag i värmen.
2023-08-06
Länk till avsnitt

73. Vårt semesterkaos

Vi uppdaterar er om allt som hänt de senaste sommarveckorna. Var är Tully nu när hon flytt regnet? Och hur gick det för Nicole i Spanien? Satte någon av dem sitt barn i economy och åkte själva business eller hur ställer de sig till den numer ökända "Läckbergska? uppfostringsstrategin. Dessutom recenserar vi årets Sommarpratare.
2023-08-01
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Era Icks

I detta avsnitt reagerar vi på era inskickade "Icks" och berättar också om våra egna. Vad är egentligen Big No No?
2023-07-30
Länk till avsnitt

72. Vi gästas av Asabea Britton

Hon är Sveriges coolaste barnmorska och vi pratar bla om hur man kan förbereda sig inför förlossningen, olika typer av förlossningar, normer och förväntningar, rätten till att bestämma över sin egen förlossning och första tiden med barn.
2023-07-25
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Pest eller kolera

Hmmm börjar detta att spåra ur tro... Vissa grejer här är way out of line! Men vi måste ju välja...
2023-07-23
Länk till avsnitt

71. Vi svarar på era frågor - Va fan sluta hetsa!

Vi svarar i detta avsnitt öppet och ärligt på era frågor. Vad tycker egentligen Nicole om att Tully umgås med Nicoles Ex? Vad är det för hemlig talang som Tully har som får Nicole att häpna? När hade vi sex första gången efter våra förlossningar och hur var det? Har vi någon gång ångrat att vi skaffade barn? Svaren får du i detta avsnitt.
2023-07-18
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Stela ögonblick

I detta Extra pratar vi om de där tillfällena då det uppstår en lite stel känsla... Ja lyssna själva så förstår ni säkert vad vi menar och kan nog relatera. Vi tyckte dock olika precis som vanligt.
2023-07-16
Länk till avsnitt

70. Dagen då Tully blev borteskorterad

Både Tully och Nicole har varit på Lollapalooza med lite olika upplevelser i bagaget. Nicole blev förmiddagsfull och Tully kom inte in i Foodoras lounge och skapade en scen! Nicole rådissar Zara Larssons extentions och känner sig ensam och Tully har varit på Lojsans surprise-getaway och tvingades kolla på skräckfilm. Dessutom ännu mer drama, skvaller och ryktesspriding om oss som vi bemöter.
2023-07-11
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Är det så farligt att min kille tittar på porr

Vi gästas av Dasha och Alexandra från podden "Ord och alla visor" och hjälper lyssnare med deras problem. Porr var en tydlig vattendelare. Var drar man gränsen för vad som är ok eller inte att ens kille tittar på. Dessutom - hur mycket är vi villiga att betala för våra bröllop?
2023-07-09
Länk till avsnitt

69. Vi gästas av Ord och alla visor - Alla korten på bordet!

Oj nu händer det grejer! Vi gästas av Dasha och Alexandra från podden "Ord och alla visor" och lägger alla korten på bordet! Vad var det som gjorde Dasha så upprörd så hon blockade Nicole på Instagram? Varför grät Alexandra på toaletten under inspelningen av Hela Sverige bakar (då hon var i lag med Nicole)? Vem är Fitt-Lilly? Stryker verkligen Tully Davids kalsonger? Varför bröt Alexandra med Linda-Marie? Varför vill Nicole ha barnfria flyg? Är Dasha en översittare som kräver dyra presenter av sina vänner? Alla svaren får du i detta avsnitt!
2023-07-04
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Frågelådan - Döpa sitt barn till sitt Ex namn

Vi svarar än en gång på era frågor och den här gången svarar vi bla på var sin fråga som är och har varit lite känsligt innan. Men frågar ni så måste vi ju svara!
2023-07-02
Länk till avsnitt

68. Handlar kondomer på Hemköp

Tully berättar om sin prestigemidsommar som förvandlades till ett riktigt fylleslag och ett prank som slutade i Hänt Extra! Nicole blev väldigt sugen på att ligga men var först tvungen att fylla på kondomförrådet vilket ledde till en något pinsam tur till affären. Tully höll på att explodera på Pippi på Cirkus och Nicole är fly förbannad på chokladhyckleriet. Det blir även prat om den hemska olyckan på Gröna Lund, Neymars otrohet och Ubåtar.
2023-06-27
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Ännu flera Snålhistorier

Girigheten vet verkligen inga gränser och vi fortsätter att botanisera och förfäras över era Snålhistorier
2023-06-25
Länk till avsnitt

67. Våra första pojkvänner

Efter lite oförglömlig skönsång börjar vi detta avsnitt med lite samhällsdebatt av det allvarligare slaget där vi blir provocerade fast givetvis av olika saker. Nicole har i princip gett upp hoppet om en idyllisk midsommar med alla de klassiska ingredienserna och Tully ser med fasa på när David förvandlats till hennes pappa! Tully vill att hennes dotter ska bli en nörd som håller sig hemma istället för att träffa killar i tonåren och det blir kärlek och hjärtekross för hela slanten när vi minns tillbaka på våra egna första pojkvänner. Slutligen hjälper Tully Nicole med hennes hajfobi... frågan är om det hjälpte så mycket...
2023-06-20
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Vi reagerar på era "Icks"

Det är inte bara Nicole som stör sig på saker och företeelser och i detta Extra så reagerar vi på era inskickade "Icks". Som vanligt är vi inte helt överens...
2023-06-18
Länk till avsnitt

66. Sexvideo på stories av misstag!

Tully väcks mitt i natten av att det brinner i rummet bredvid och Nicole funderar på konsekvenserna av att sova naken i ett sådant läge. Apropå naken så fick Nicole panik över en utlagd sexvideo och Tully hyllar Zlatan och funderar på att starta en fotbollspodd. Nicole blev inbjuden på societetsfest hos svenska ambassadören i Rom vilket slutade med en lapdance på ett hotellrum. Vi har blivit dissade i en annan podd pga ett missförstånd och så fick Nicole ett hett ögonblick med ingen mindre än världens mest kända hemliga agent.
2023-06-13
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Är det så fel att...

Vi svarar på era "Är det så fel att.."-påståenden! Ibland är vi överens, ibland not so much!
2023-06-11
Länk till avsnitt

65. Nicole stör sig... på Tully!!!

Tully får sig en ordentlig hårblås... men vad är det egentligen hon har gjort som gör att Nicole går fullständigt i taket av ilska? Till råga på allt så hade Tully en riktigt usel mors dag och försökte uppfostra både barn och föräldrar på flyget hem från Spanien. Nicole har varit och spelat in Fångarna på fortet och glömmer namnet på sitt barn! Utöver det ilsknar hon även till ordentligt på oförskämda influensers så Producent-Mats får jobba hårt med "Beep-knappen".
2023-06-06
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Jag har aldrig...

Fler hemligheter avslöjas när vi kör ännu en omgång av favoriten "Jag har aldrig...". Bland annat får vi veta mer om Nicoles suktande efter vapen och hur jobbig Tully kan bli som aspackad. Handikapparkeringar, trafikolyckor och Big Brother-medverkan avhandlas också med mera.
2023-06-04
Länk till avsnitt

64. Hjälp jag raggade på min psykolog!

Tully hamnade i en extremt nödig situation på motorvägen i Marbella vilket löstes på ett mycket kreativt sätt om än lite uppseendeväckande. Nicole vill testa att ligga som en kille och kunna stå och kissa på ett värdigt sätt och Tully kommer fram till att killar är extremt lätta att tillfredsställa. Dessutom pressar Nicole Tully om hennes stora behov av omfattande terapi vilket leder fram till ett något tvivelaktigt mail till Tullys psykolog.
2023-05-30
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Ännu flera Snålhistorier!

Vår favorit är tillbaka! Ännu ett knippe av era häpnadsväckande snålhistorier som får oss att ifrågasätta allt! Hur snål får men egentligen bli?!?
2023-05-28
Länk till avsnitt

63. Kåt av streetrace på Sveavägen?

Vi går igenom arbetsnarkomanen Nicoles schema den närmsta tiden vilket kan få vilken normal människas liv att framstå som Stilla havet. Tully försvarar Jocke Lundell och hans familjs privatliv efter bråket med Olof K. Vi pratar om personer som inte vill ha någon närmare kontakt med sina föräldrar, plastikoperationernas stora ökning och vad är grejen med att killar måste gå omkring barbröstade i tid och otid i offentliga miljöer?!?
2023-05-23
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Mörker-Masse kommer och tar dig!

I detta avsnitt tar vi upp alla de vita lögner som våra och era föräldrar har sagt till oss som barn. Allt från att all glass är slut till att en dildo var ett urinerings-hjälpmedel . Det blir även några varianter av brutal ärlighet där en vit lögn kanske hade varit att föredra.
2023-05-21
Länk till avsnitt

62. Han blev huggen med en skruvmejsel...

Tully och David hamnade i värsta bilbråket med en polsk tvåmeters testosteronmuskelknutte. Det hela eskalerade i en scen som hämtad från värsta actionfilmen. Även Nicole har visat prov på road rage då hon lagt sig på tutan när hon stört sig i stockholmatrafiken. Vi följer även upp vad som hände med den groteska runkfilmen som Tully fick och Nicole diagnostiserar sig själv med amningshjärna. Ja ni hör ju själva!
2023-05-16
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Moneytalk med Andra Farhad

Vi gästas i detta Extra av Andra som är börshaj, författare och en expert när det kommer till pengar och sparande. Hon ger oss sina bästa tips på hur man ska tänka kring just sparande och pension för att få en bra grund att stå på även senare i livet.
2023-05-14
Länk till avsnitt

61. Tully får en runkfilm och polisanmäler!

Tully har fått en högst uppseendeväckande video skickad till sig av en okänd man och vidtar åtgärder. Siena tar ett kliv in i poddvärlden och vi pratar om allt från att byta blöja på en flygplanstoalett till hur man på bästa sätt smörjer in ett barn med solkräm som absolut inte vill bli insmord. Nicole stör sig på något som är Tullys paradgren och så blir det en hel del snack om tro. Högt och lågt som ni hör!
2023-05-09
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Let's talk about sex

Avsnittet är i samarbete med Sinful! Denna vecka testar vi deras nya spel: Let's talk About Sex - The Game. Det blir väldigt intimt snack när ni får en djupare inblick i våra sexliv. Håll i hatten! Länk till spelet Let's Talk About Sex: https://www.sinful.se/lets-talk-about-sex
2023-05-07
Länk till avsnitt

60. Är ni vidriga och äckliga i huvudet eller?

Tully är i Marbella och hennes semester började på värsta tänkbara sätt! Låt oss säga att de som hyrt Tully och Davis hus inte hade lämnat det i önskvärt skick. Nicole känner sig sexig för att hon inte har bitit på naglarna på en månad vilket leder till en diskussion som inte lämpar sig för känsliga öron.
2023-05-02
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Vi gästas av en sömncoach

I dettta avsnitt får vi en massa tips och råd om hur vi och våra barn ska sova bättre av sömncoachen Evelina.
2023-04-30
Länk till avsnitt

59. Kvinnor jag har mött och varit med Frida Söderlund

I dagens avsnitt gästas vi återigen av Frida Söderlund men denna gång pratar vi om hennes nya bok ?kvinnor jag mött och varit? hur den är uppbyggd och varför. Vi, alltså Nicole och Tully pratar om vår syn på våra egna kroppar, samhället vi lever i och hur det blivit som det blivit.
2023-04-25
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Jag har aldrig...

Favorit i repris och aldrig har Producent-Mats fått beepa så många namn då det handlar mycket om gamla ligg i detta avsnitt. Tully och David har kört på en orm med bilen, Nicole ville en period i livet byta namn och förfasas över vad Tully tvingat i sin lillasyster som ung. Dessutom har Tully, iklädd en Ninja-Turtledräkt, räddat en tjej från att råka illa ut. Ja du hör ju själv! Detta vill du inte missa!
2023-04-23
Länk till avsnitt

58. Frukt i vin och Sambuca på ett finger

Nicole visar sig vara en riktigt retsam vinnare som får Tully att nästan lämna inspelningen. Nicole har fått känna på det bistra kommentarsklimatet på TikTok och Tully packar för sina TRE barn och räddas av ett life hack men får samtidigt källarförrådsångest. Dessutom ifrågasätter Nicole starkt Tullys mentala tillstånd då Tully med familj bestämt sig för att tälta på taket på sin bil.
2023-04-18
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Calling London

I detta avsnitt ska ni få träffa vår klippare och producent Mats som är jättegammal och bor i London. Vi kommer att prata om allt från att flytta utomlands till att vara svensk fast man har ett osvenskt ursprung. Hur kan Mats vara så lugn och sansad fastän han är Vädur (kan han överhuvudtaget bli arg?) och så ger han oss sina bästa Londontips som dessutom är helt gratis.
2023-04-16
Länk till avsnitt

57. Va fan tror du jag gör kl 02?!?

Varför har Nicole raderat en kommentar från en följare på Youtube och vad handlade det om? Varför SMSar David Tully från rummet bredvid mitt i natten? Avsnittets lyssnarfråga delar verkligen Nicole och Tullys åsikter vilket också gör att Tully säger upp vänskapen med en intet ont anande Andrea Norrman direkt i podden! Ja detta har du inte råd att missa!
2023-04-11
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.