Sveriges 100 mest populära podcasts

Nej men ärligt

Nej men ärligt

I podden "Nej men ärligt" får ni följa med Nicole som bor i Rom och Tully som bor i Stockholm. Ni får höra deras resonemang kring exakt vad som helst. Högt och lågt. Det tjafsas, skrattas och diskuteras ofiltrerat och ingen av dem är rädda för att säga vad de tycker. @Nicolefalciani @Tullyayik

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

Avsnitt

47. In bed with Tully och David

I detta avsnitt får vi veta mer om Tullys och Davids relation och hur de tar sig igenom vardagens alla utmaningar. Varning för äkta vardagssanningar!
2023-01-31
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Jag har aldrig...

I detta avsnittet plockar vi fram en klassiker och kör "Jag har aldrig...". Vem har egentligen snattat, haft sex på offentlig plats, testat droger, varit intresserad av någon av samma kön, hatat sin svärmor mm mm.
2023-01-29
Länk till avsnitt

46. Allt du vill veta om Ida Warg

I detta avsnitt har Tully åkt hem till influensern, entreprenören och artisten Ida Warg och kollar in hur hon har det i vardagen. Vi får veta allt om Ida och hennes resa fram tills idag!
2023-01-24
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Pest eller kolera med Claudia Behnan

I detta avsnitt måste vi välja mellan olika scenarion som är av typen "pest eller kolera" och till vår hjälp har vi underbara Claudia Behnan. Vad hade du valt?
2023-01-22
Länk till avsnitt

45. Frågelådan är tillbaka

Vi öppnar upp Frågelådan igen och svarar ärligt på era frågor. Det blir bland annat prat om ensambarn, vem vi skulle vilja vara för en dag, om vi skulle kunna tänka oss att bara köpa second hand under 2023 och om vi lever i jämställda förhållanden.
2023-01-17
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Mamma Daniela är med!

I detta avsnitt pratar Nicole med sin mamma Daniela om hållbara relationer, tankarna kring att bli gravid och sedan bli mamma, uppfostran och hur var egentligen Nicole som barn?
2023-01-15
Länk till avsnitt

44. Rätten att få vara sig själv - Claudia Behnan

I detta avsnitt gästas vi av fantastiska Claudia vars son Malle har hittat sin egen stil, något som gjort att folk har reagerat väldigt positivt men det kommer även en hel del negativa kommentarer. Vi pratar om föräldraskap, rätten att få vara den man är och klä sig som man vill samt om samhällets förutfattade mening om hur saker ska vara.
2023-01-10
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Vad är en Satisfyer?

I detta avsnitt dammar vi av Åsiktsmaskinen igen och är ärliga med våra åsikter om en rad olika saker som bla sexleksaker, menstrosor, swingers och killar som dansar på TikTok.
2023-01-08
Länk till avsnitt

43. 2022 - himmel och helvete

Vi blickar tillbaka på det gångna året. Vad har varit topparna och vad har varit de absoluta bottennappen i våra liv under året. Varför fick Nicole ett frispel när Adem kom hem från matbutiken inför jul? Vad gjorde Tullys jul till ett helvete och vad var det hon och David bråkade om på självaste nyårsafton?
2023-01-03
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Våra tips

I detta Extra så ger vi våra tips på en rad saker som ni lyssnare undrat över. Allt från restauranger och hudvård till underkläder och våra favoritpoddar.
2023-01-01
Länk till avsnitt

42. Tullys nya kille

I detta avsnitt blir det mycket känslor. Tully har hittat en ny kille som hon är villig att lämna sin familj för samt att hon överhörde en konversation på flyget som triggade henne. Manliga förskolepedagoger hamnar i fokus och vad gör man när en vänskap rinner ut i sanden och det uppdagas på ett smärtsamt sätt.
2022-12-27
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Bikten

Dax att öppna upp dörrarna till biktbåset igen och ta del av era galna bekännelser. Allt från föräldrar som gått in i rummet när du haft sex till tandborstar som varit där de inte borde vara...
2022-12-25
Länk till avsnitt

41. Självmordstankar, Britney Spears och en kille som gillar lättklädda bilder

I detta avsnitt går vi på djupet gällande våra egna erfarenheter av dödsångest och depression och hur man kan få hjälp att komma ur det. Daniel Paris hjälper oss att förstå vad som ligger bakom Instagramgåtan med Britney Spears och så blir det en lyssnarfråga som handlar om att "gilla" lättklädda tjejer.
2022-12-20
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Impopulära åsikter

I detta avsnitt reactar vi på era impopulära åsikter. Vad är det som Nicole tycker att man ska söka psykvård för och är man verkligen kriminell om man inte går i skolan? Vad är det som Nicole njuter av ibland som Tully tycker är helt vidrigt och hur duktig är Tully egentligen på att prata skånska?
2022-12-18
Länk till avsnitt

40. Hjälp jag är ensam på ett plan och har förvärkar!

Nicole har köket fullt med vatten och har varit med om en traumatisk flygresa. Tully har sett en tornado och har åsikter om gamla föräldrar. Dessutom har vi fått en lyssnarfråga om en pojkvän som sunkat ner sig.
2022-12-13
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Snålhistorier Del 2

Då både vi och ni tyckte att det var sååå kul med era "Snål-historier" så kör vi nu en del 2 med fler uppseendeväckande snålheter som ni varit med om... Herregud alltså!
2022-12-11
Länk till avsnitt

39. Influencers skönhetsingrepp i Turkiet

I dagens avsnitt gästas vi av ingen mindre än Frida Söderlund som producerat dokumentärserien ?Priset vi betalar? som är en granskande SVT dokumentär som går på djupet vad gäller sponsrade skönhetsoperationer och sättet influencers förhåller sig till dem. Hur ställer vi oss till detta? Har vi själva övervägt skönhetsoperationer och vem bestämmer egentligen över våra skönhetsideal?
2022-12-06
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Läskiga historier

Idag handlar det om Nicoles värsta mardröm - det övernaturliga. Vi får ta del av mystiska händelser som ni lyssnare har skickat in.
2022-12-04
Länk till avsnitt

38. En ursäkt, ett löstryckt citat och det mest ovärdiga man kan göra

Det har varit några omtumlande veckor och vi har förstått att vi, utan ont uppsåt, gått för långt vilket vi givetvis vill be om ursäkt för. Vi pratar också om hur saker som tas ur kontext lätt kan feltolkas när man inte läser eller lyssnar klart på hela sammanhanget. Vad är skillnaden på en editerad och retuscherad bild och vad var det för ovärdig situation som fick Nicoles pojkvän att tappa hakan av förvåning när Nicole gjorde det och Tullys mamma att slå henne när Tully gjorde det?
2022-11-29
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Självutnämnda Relationsexperter

Idag sätter vi tänderna i två lyssnardilemman som handlar om otrohet och om julfirande.
2022-11-27
Länk till avsnitt

37. Behövs verkligen utbildning?

I detta avsnitt pratar vi om vad vi har för utbildning och vad vi har jobbat med tidigare. Vad gjorde Tully på föreläsningarna på universitetet egentligen? Vad tjänade Nicole på sin Blogg som 15-åring och vad hade Isabella Löwengrip för finger med i spelet. Dessutom, vad var det som fick Tully avskedad som telefonförsäljare?
2022-11-22
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Spartips med Andra

Vill du spara en slant? Vi gästas av vår superekonom och börshaj Andra Farhad som ger oss tips om hur vi blir rikare genom att tänka smartare.
2022-11-20
Länk till avsnitt

36. OnlyFans och lata jävla föräldrar

Tully får panik av Sverige och vill flytta till Spanien, Nicole funderar på att starta en OnlyFans-sida för att ha råd med sitt drömhus men ångrar sig när Tully vill lägga ut bilder på sina fötter. Dessutom, är små barn med iPads och mobiler ett tecken på lata jävla föräldrar?
2022-11-15
Länk till avsnitt

Nej Men Extra - Stormen kring Margaux

Idag startar vi upp åsiktsmaskineriet! Varför tycker Nicole att Tully är en jävla fegis? Vad har man för ansvar som influencer och hur kan man INTE märka att man är med barn i 24e månaden? Dessutom får vi veta mer om Nicoles bråk med Zara Larsson.
2022-11-13
Länk till avsnitt

35. Vad kostar det att köpa ett barn?

I detta avsnitt blir Nicole helt mållös efter att Tully berättat om en förälders värsta mardröm. Vad kostar det om man vill skaffa barn men inte vill sabba sin kändiskropp? Och vad är det för klipp på Tully som florerar från Svenska Hollywoodfruar och varför blev hon utkastad av produktionen?
2022-11-08
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Tips vid hjärtekross

Vi fick ett DM från en lyssnare som frågade om råd när man fått sitt hjärta krossat. Nicole visade sig vara expert på ämnet och plockade fram en lista som hon skrev till sig själv när hon blev hjärtekrossad och vad hon skulle göra för att må bättre. Det var allt från att slå någon på käften till att dricka alkohol och klappa hundar.
2022-11-06
Länk till avsnitt

34. Jag är livrädd, på riktigt!

I dagens avsnitt gästar Evelina och vi pratar om det oförklarliga. Vad är det för familj som bor vid Tullys pool i Spanien och hur ska man hantera sina barns mottaglighet för det övernaturliga? Vem av tjejerna tror på det oförklarliga och vem är lite mer skeptiskt så att säga. Vad hände egentligen vid Uralbergen 1959?
2022-11-01
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Red Flags!

I detta avsnitt reactar vi på era inskickade Red Flags och Big No no´s. Är det ok att en singelkille skaffar katt och ska man dra öronen åt sig när någon är hemlig med sin telefon? Och är killar utan körkort en Red Flag eller bara osexiga?
2022-10-30
Länk till avsnitt

33. Vi pratar ekonomi med Andra Farhad

Tully och Andra reder ut ett STORT missförstånd, eller!? Kommer Andra från pengar eller har hon själv skapat sin tillvaro? Var började hennes intresse för investeringar på börsen och är hon tacksam och nöjd med sitt liv idag? Hur ska man tänka kring sparande och investering? Och såklart, vad säger hon om rådande ekonomiska situationen? Det och mycket mer (såklart) pratar vi om denna vecka.
2022-10-25
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Ni ställer oss mot väggen

Den här söndagen ställer ni oss mot väggen. Ångrar Tully sitt andra barn? Varför skaffade Nicole en till hund när hon inte ens tar hand om dom? Vad är våra sämsta sidor och vad tjänar vi?
2022-10-23
Länk till avsnitt

32. Säg aldrig till en småbarnsmamma att du sovit dåligt

Vi reder ut om Adem är trög när det kommer till inköpslistor eller om Nicole är otydlig. Nicole är på hugget och har fuckat upp med Airbnb. Vem av oss duschar före eller efter man tar/tagit ett bad? Tully blir såååå provocerad av en viss persontyp och Nicole avundas samma typ. Och så går vi igenom våra favoritserier!
2022-10-18
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Era dilemman - Är det dags att göra slut?

I detta avsnitt av Nej men Extra tar vi upp era dilemman. Det blir allt från otrohet och porr till att bli bonusförälder. Det finns också en viss kroppsdel på Adem som är extra viktig för att Nicole ska fortsätta att vara ihop med honom...
2022-10-16
Länk till avsnitt

31. Det var bajs på hela golvet

I detta avsnitt avverkar tjejerna både små och stora ämnen. Varför hänger Nicoles bröst utanför tröjan? Och hur hade Nicole det i paris egentligen? Vad är det för upptäckt Tully gjort som verkar vara en stående grej hos influensers som är SÅ ÄCKLIGT? Kommer Nicoles bebis spendera sin första tid som hemlös? Tillslut börjar Nicole gråta, på riktigt.
2022-10-11
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Era snåla-historier

Vi trillar bokstavligen av stolen när ni drar till era snålaste upplevelser, att betala för slitage och swisha för en tugga på en bulle, nä alltså hoppas ni skämtar!!!
2022-10-09
Länk till avsnitt

30. Nicole åker till förlossningen och Adem får sitta utanför!!!

Nicole är tillbaka i Rom och Tully är på kammaren i Stockholm. Varför kommer Tully bryta vänskapen med sin bästa killkompis och vad är det som ligger till grund för hennes mental breakdown förra veckan? Hur ställer sig Nicole till att någon annan ammar hennes barn och hur vill Nicole föda sitt barn och får/kan hon välja? Hur gick Tullys prank på Buster efter att han väckt henne mitt i natten? Alla dessa frågor besvaras i detta avsnitt.
2022-10-04
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Tullys DJUPASTE hemlighet

I detta "Nej men Extra" reagerar vi på era bekännelser. Det blir avslöjanden om allt från sex med brorsans kompis till bajskorvar på rymmen. Dessutom får vi reda på Tullys djupaste hemlighet från ungdomsåren...
2022-10-02
Länk till avsnitt

29. Sex, lust och relationssnack med Gabriella

I dagens avsnitt gästas vi av Gabriella som utbildar sig till sexolog. Vad när det som är viktigt att tänka på när det kommer till gemensam njutning? Är det pinsamt att folk fattar att man haft sex när man när gravid? Sex eller sömn, vad väljer man? Mikrodating är det det nya! Och hur ofta ligger tjejerna?
2022-09-27
Länk till avsnitt

Nej men Extra - Katrins horfest

Ni önskade det och nu får ni det! Premiär för "Nej men Extra" som kommer att dyka upp varje söndag framöver. I detta avsnitt ventilerar vi våra åsikter om ämnen som ni har skickat in till oss. Det blir allt från horfester till kusin-giftemål. Vi får också veta vad Tully skulle göra med David om han var otrogen.
2022-09-25
Länk till avsnitt

28. Kärlek finns inte här men vi har mackor

I dagens avsnitt går vi igenom OM och HUR Nicole blev lurad till sin tidiga babyshower. Vad är det för program Nicole spelar in och vem är hennes partner i programmet? Sen en utav de sjukaste situationerna som en kompis var med om, VAD HADE NI GJORT? Och vad gör Tully i fransk TV (förutom bort sig)
2022-09-20
Länk till avsnitt

27. Tanken räknas verkligen inte här

I dagens avsnitt pratar vi om hur tacksamma vi är över er som lyssnar. Om Nicoles inställning till frieri vid graviditet hur hade hon svarat om hon blivit friad till nu? Och vad är kraven, ja KRAVEN för hennes bröllop. Och varför får man inte gifta sig i Toscana? David blir som vanligt sågad vid fotknölarna och lägligt nog är han på plats för att "försvara" sig.
2022-09-13
Länk till avsnitt

26. Ni kan släppa ut era killar igen

Vilken jävla röra! I dagens avsnitt är det verkligen högt och lågt, först reder vi ut lite kommentarer vi fått på podden, hur känner tjejerna kring det? Nicole har fått mom shaming och Tully har fått partner shaming. De avverkar ett sjukt fenomen som vi aldrig hört talas om men tydligen är detta vanligt. Hur går det med Tullys 2.0 uppgradering av mom of two? Och Har Tully ens återhämtat sig från årliga influenser kräftskivan??
2022-09-06
Länk till avsnitt

25. Vi får koll inför Valet.

I dagens avsnitt gästas vi av Amila Stapelfeldt som är expert på det här med politik och vad alla partier står för.
2022-08-30
Länk till avsnitt

24. Lås in era killar

I dagens avsnitt är det minst sagt högt och lågt. Vad hände på Rockbjörnen? Vad innebär hösten för Tully? Vad är det som gör Nicole så blödig förutom att hon då är gravid. Sen pratar vi om vi tycker Katrin och Bingos familjekonstellation är GOALS eller ej. Sen slänger vi in en "han är en tia men". Vi båda är rörande överens när det kommer till att önska kön. Vi kommer även rösta på det partiet som inför körkort för att skaffa barn!
2022-08-23
Länk till avsnitt

23. Det är så fucking respektlöst!

I dagens avsnitt har Tully tappat det, alltså verkligen TAPPAT det på David. Nicole försöker ta reda på könet på sitt barn och varför är Tullys överarm ett enda stort blåmärke? Och är hösten verkligen här?
2022-08-16
Länk till avsnitt

22. NICOLE SKA BLI MAMMA

I dagens avsnitt går vi igenom allt kring Nicoles graviditet. Så sjukt att hon ska bli mamma och vi är alla så exalterade!
2022-08-09
Länk till avsnitt

21. Vilka kommer vi rösta på i höst?

Tully fortsätter sin Sverigesemester och Nicole berättar var hon är. Vad ska tjejerna rösta på i höst och varför? Vad är Nicoles hemliga projekt som drar igång i höst och är det okej att byta namn på sitt barn efter ett år?
2022-08-02
Länk till avsnitt

20. Svensk sommar är så överskattat!

I dagens avsnitt avverkar vi sommaren hittills, var är egentligen Nicole? Och hur fan mår Tully efter allt? Är det okej att ej vara lyrisk över sommaren? Och givetvis avslutar de med en läsarfråga som Nicole inte känner sig manad att svara på.
2022-07-26
Länk till avsnitt

19. Våra pojkvänner gästar

Detta avsnitt blir det högt och lågt, varför har Nicole bajsat på Tullys toa? Vad bråkas det om? Hur uppdagades Nicoles ?nya? kille? Och vad säger Nicole i ett ljudmeddelande direkt efter första daten med Adem? Behöver man vara trevlig mot alla?
2022-07-19
Länk till avsnitt

18. Älskade psykopat gästar

I dagens avsnitt har vi äran att ha Emilie Ohlsson som har podden älskade psykopat. Vi går igenom vilka som är de största red flaggen, hur man som kompis ska gå in för att hjälpa vad som skiljer en narsicist med en psykopat, vilken historia var den tyngsta? Hur klarar hon av att lyssna på så mycket och vad ledde henne hit.
2022-07-12
Länk till avsnitt

17. Vi tjafsar igen, vems sida är ni på?

Tjejerna har sitt första riktiga tjafs utanför podden och det behöver redas ut. Vad hände egentligen? Ghostade Nicole verkligen Tully? Överdriver Tully kanske litegrann? Förutom bråket pratas det om midsommar, hur viktigt det är med hjälm och hur dåliga svenskar är på att hantera stress. Nicole blir dessutom kränkt av två lyssnares meddelande på Instagram. Och givetvis är det en lyssnarfråga idag igen. Vart ser tjejerna sig själv om 5, 10 och 15 år?
2022-07-05
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.