Sveriges 100 mest populära podcasts

Gängen

Gängen

Hur blev Sverige en arena för ökända kriminella nätverk som terroriserar hela bostadsområden, skjuter ihjäl sina rivaler, hotar vittnen och säljer knark för miljonbelopp? True crime-författaren Ann Törnkvist intervjuar krimreportrar och initierade experter för att kartlägga de mest uppmärksammade gängen.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/gangen

Avsnitt

Smakprov: Shottaz & Dödspatrullen

Mord efter mord efter mord befäste Rinkebys plats på den kriminella kartan. Författaren Diamant Salihu berättar om konflikten som ledde till att vänner blev bittra fiender och bildade två rivaliserande gäng. Från miljonrånet som splittrade vännerna fram till en avgörande rättegång i Danmark - som ledde till livstid för en av ledarna. Medverkar gör även områdespolisen Rissa Seidou.
Signa upp dig på www.podme.com för att lyssna på hela avsnittet - de första fjorton dagarna är gratis.

2022-05-04
Länk till avsnitt

Gängen - Kommer snart!

Vilka är Dödspatrullen, Shottaz och Vårbynätverket? Hur blev Sverige en arena för ökända kriminella nätverk som terroriserar hela bostadsområden, skjuter ihjäl sina rivaler, hotar vittnen och säljer knark för miljonbelopp? True crime-författaren Ann Törnkvist intervjuar krimreportrar och initierade experter för att kartlägga de mest uppmärksammade gängen.  Lyssna gratis första 14 dagarna. 
2022-03-28
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.